Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 46121 - 46140 Napsat příspěvek
Here we go again...
591210
Here we go again...
0 0
reagovat

Gorecki

Tys mu u toho svítil, že víš, že se u toho bavil? ;)
U posledního dílu HIMYM jsem jenom usnul... Na druhej pokus jsem se pákrát i usmál, přiznávám, což je celkem posunu proti předchozím dílům série....
591209
Tys mu u toho svítil, že víš, že se u toho bavil? *;)* U posledního dílu HIMYM jsem jenom usnul... Na druhej pokus jsem se pákrát i usmál, přiznávám, což je celkem posunu proti předchozím dílům série....
Gorecki
0 0
reagovat

Luc44

Tak duro sa vzhladom k svojmu veku este v dospelosti zabaval na Televarieté a Vtipnejší vyhráva, takze z neho by som si ambasadora kvalitneho humoru nerobil:)
A na tu "pravdivu" stranku serialu uz proste zabudol:)
591206
Tak duro sa vzhladom k svojmu veku este v dospelosti zabaval na Televarieté a Vtipnejší vyhráva, takze z neho by som si ambasadora kvalitneho humoru nerobil:) A na tu "pravdivu" stranku serialu uz proste zabudol:)
Luc44
0 0
reagovat

Derek

Prvá ukážka na nový seriál Rickyho Gervaisa a Karla Pilkingtona link (+ outtakes) :D
591202
Prvá ukážka na nový seriál Rickyho Gervaisa a Karla Pilkingtona http://www.youtube.com/watch?v=N3UvuoCFDcs (+ outtakes) *:D*
Derek
0 0
reagovat
Duro to dělá za nás všechny, co na to koukáme, ale už nemáme sílu se navážet... Díky, Duro, doufám, že ve tvým věku budu mít stejnou vitalitu :D
591200
Duro to dělá za nás všechny, co na to koukáme, ale už nemáme sílu se navážet... Díky, Duro, doufám, že ve tvým věku budu mít stejnou vitalitu *:D*
0 0
reagovat

duro

...ktori v tych zivotnych pravdach nachadzaju HUMOR.
A bavia ich postavy a zalezi im na nich. O matke je to az niekde na konci (serii). Ale siddu chapem. Teba, ze ta to este furt bavi navazat sa do niecoho co si nevidel, nie;)
591198
...ktori v tych zivotnych pravdach nachadzaju HUMOR. A bavia ich postavy a zalezi im na nich. O matke je to az niekde na konci (serii). Ale siddu chapem. Teba, ze ta to este furt bavi navazat sa do niecoho co si nevidel, nie;)
duro
0 0
reagovat
OK :D
591182
OK *:D*
0 0
reagovat
Pro mě to je/bylo o matce, takže už mi dochází trpělivost.:)) Kvalita jde dolů, pár dílů to nevytáhne. Ale stači, aby se na scéně objevil žlutý deštník, do toho zahrál tklivý podkres a zase mě to chytne, ale nic nemůže trvat věčně, sakra!
591179
Pro mě to je/bylo o matce, takže už mi dochází trpělivost.*:))* Kvalita jde dolů, pár dílů to nevytáhne. Ale stači, aby se na scéně objevil žlutý deštník, do toho zahrál tklivý podkres a zase mě to chytne, ale nic nemůže trvat věčně, sakra!
0 0
reagovat
Už to predsa dávno nie je o matke. Je to o uspokojovaní vyzretých tridsiatnikov, ktorí v tom nachádzajú hlboké životné pravdy.
591174
Už to predsa dávno nie je o matke. Je to o uspokojovaní vyzretých tridsiatnikov, ktorí v tom nachádzajú hlboké životné pravdy.
0 0
reagovat
HIMYM jde do další sezóny. No... hurá. Snad se matka ukáže už v téhle, jinak už na to asi fakt kašlu.
591172
HIMYM jde do další sezóny. No... hurá. Snad se matka ukáže už v téhle, jinak už na to asi fakt kašlu.
0 0
reagovat

Dexter

ze začátku ta série byla mnohem lepší, než na konci. Hannah v kriminále byl gigantický seriálový fail (nevěřím, že by ji Dexter nezabil a nechal jí cestičku na pomstu - speciálně protože by nejspíš doopravdy zabila Debru), Celé vrcholení případu s LaGuertou mi přišlo suché, navíc strašně pozdě (to mohlo být v řadě po tom co umřel Doakes, ne o x let později) a hlavně:

oni naprosto znehodnotili postavu Debry, protože jako nevědomá policistka fungovala, jako policistka, ve které se zmítá smysl pro spravedlnost a láska k bratrovi (který vraždí jen ty špatné) fungovala taky skvěle, ale to, že chladnokrevně zastřelí policistku (navíc v takové lehké, mateřské roli) - never, not in a milion years, to naprosto nesedí na její roli.
591163
[spoiler] ze začátku ta série byla mnohem lepší, než na konci. Hannah v kriminále byl gigantický seriálový fail (nevěřím, že by ji Dexter nezabil a nechal jí cestičku na pomstu - speciálně protože by nejspíš doopravdy zabila Debru), Celé vrcholení případu s LaGuertou mi přišlo suché, navíc strašně pozdě (to mohlo být v řadě po tom co umřel Doakes, ne o x let později) a hlavně: oni naprosto znehodnotili postavu Debry, protože jako nevědomá policistka fungovala, jako policistka, ve které se zmítá smysl pro spravedlnost a láska k bratrovi (který vraždí jen ty špatné) fungovala taky skvěle, ale to, že chladnokrevně zastřelí policistku (navíc v takové lehké, mateřské roli) - never, not in a milion years, to naprosto nesedí na její roli. [/spoiler]
Dexter
0 0
reagovat
:D
591162
*:D*
0 0
reagovat
Po dlouhé době dojíždím Craiga. Přestože jsem si slíbíl, že se budu se krotit a nebudu sem tolik psát od něj, tohle mi prostě nedá:
Professor McGonagall tightened the leather straps and whispered to Hagrid's ear "The safety word is Quidditch."
- 50 Shades of Gryffindor by Craig Ferguson
591159
Po dlouhé době dojíždím Craiga. Přestože jsem si slíbíl, že se budu se krotit a nebudu sem tolik psát od něj, tohle mi prostě nedá: Professor McGonagall tightened the leather straps and whispered to Hagrid's ear "The safety word is Quidditch." - 50 Shades of Gryffindor by Craig Ferguson
0 0
reagovat
2. serie byla akčnost sama.... NOOT!
591146
2. serie byla akčnost sama.... NOOT!
0 0
reagovat
Tak nám z Walking Dead odstoupil další showrunner. Po Darabontovi mizí i na akčnější pojetí orientovaný Mazzara. Ve čtvrtý sezóně už z toho seriálu bude definitivní kočkopes.
591141
Tak nám z Walking Dead odstoupil další showrunner. Po Darabontovi mizí i na akčnější pojetí orientovaný Mazzara. Ve čtvrtý sezóně už z toho seriálu bude definitivní kočkopes.
0 0
reagovat
Protože je Dolandskej hlavní hlasem Coolu tak ho dávaj všude.
591136
Protože je Dolandskej hlavní hlasem Coolu tak ho dávaj všude.
0 0
reagovat
Scrubs má výbornej dabing. až na "Térka", kterej tahá za uši
591135
Scrubs má výbornej dabing. až na "Térka", kterej tahá za uši
0 0
reagovat

MarvinP

To je právě ono. Díky tomu morálnímu kreditu jsem počítal, že při smrti to diváky "nejvíc zabolí". Ale souhlasím s tím, že po tomhle dílu to naopak možná bude on, který Dextera čapne. Čeká ho holt smrt, či sláva
591097
[spoiler]To je právě ono. Díky tomu morálnímu kreditu jsem počítal, že při smrti to diváky "nejvíc zabolí". Ale souhlasím s tím, že po tomhle dílu to naopak možná bude on, který Dextera čapne. Čeká ho holt smrt, či sláva[/spoiler]
MarvinP
0 0
reagovat

Bachy

já spíš čekám, že to nekoupí, ale že Angel dostane Dextera. Je to jediná postava s dostatečnýám morálním kreditem a sympatiemi, aby to mohla udělat a konec téhle série mu připravil i řádnou motivaci...
591096
[spoiler]já spíš čekám, že to nekoupí, ale že Angel dostane Dextera. Je to jediná postava s dostatečnýám morálním kreditem a sympatiemi, aby to mohla udělat a konec téhle série mu připravil i řádnou motivaci...[/spoiler]
Bachy
0 0
reagovat

Disketa

Asi jeden dialog... :D A nešlo to. Ale třeba si to v dalších sezónách sedne. Nicméně na disku se mi válej kompletní Scrubs v originále, takže tohle neřeším.
591095
Asi jeden dialog... *:D* A nešlo to. Ale třeba si to v dalších sezónách sedne. Nicméně na disku se mi válej kompletní Scrubs v originále, takže tohle neřeším.
Disketa
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se