Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 45901 - 45920 Napsat příspěvek

The Following

perfektni zalezitost, Foxove se s tim vubec neparou, atmoska co by se dala krajet a navic drsnejsi sceny kde kamera neuhne i kdyz by mohla, takovy thrilerojdni narez sem cekal od posledniho Alex Crosse doufam ze se Cohen koukal, jak mu jeden televizni pilot nakopal zadek
592969
perfektni zalezitost, Foxove se s tim vubec neparou, atmoska co by se dala krajet a navic drsnejsi sceny kde kamera neuhne i kdyz by mohla, takovy thrilerojdni narez sem cekal od posledniho Alex Crosse doufam ze se Cohen koukal, jak mu jeden televizni pilot nakopal zadek
The Following
0 0
reagovat

Walter Bishop

Naprostej souhlas. Na seriálovém poli je málo lepších hereckých výkonů.
592963
Naprostej souhlas. Na seriálovém poli je málo lepších hereckých výkonů.
Walter Bishop
0 0
reagovat

Modern Family

Tak po dlouhé době jsme se myslím dočkali :) Super díl :+
592961
Tak po dlouhé době jsme se myslím dočkali *:)* Super díl *:+*
Modern Family
0 0
reagovat

Supernatural 08x11

Guess what! Felicia is back! :D :+
592954
Guess what! Felicia is back! *:D* *:+*
Supernatural 08x11
0 0
reagovat

Memphis

:+ Přesně. Naprosto skvělý.
592952
*:+* Přesně. Naprosto skvělý.
Memphis
0 0
reagovat

Justified

The more Marshalls, the merrier. Skoro to vypadá, jako by nás chlapci z FX vyslyšeli... Perfektní epizoda. :+

"Marshall stiffy" :D
592945
The more Marshalls, the merrier. Skoro to vypadá, jako by nás chlapci z FX vyslyšeli... Perfektní epizoda. *:+* "Marshall stiffy" *:D*
Justified
0 0
reagovat

Sarger

Mě to překvapilo v podstatě znova teď, až jsem dokoukal finále.

zahron
Taky jsem si ho dal později. Ale já měl deficit někdy z půlky řady, tak jsem to doháněl přes jednu noc ;)
592920
Mě to překvapilo v podstatě znova teď, až jsem dokoukal finále. [b]zahron[/b] Taky jsem si ho dal později. Ale já měl deficit někdy z půlky řady, tak jsem to doháněl přes jednu noc *;)*
Sarger
0 0
reagovat

nominácie

A Vás to ešte po tých rokoch stále prekvapuje? ;)
592919
A Vás to ešte po tých rokoch stále prekvapuje? *;)*
nominácie
0 0
reagovat

verbst

finále si nechávam na pozděj, ale určitě se tady zmíním, každopádně ...

taky mě to trošku zaráží a vůbec, pětiletá diskriminace i na poli třeba hl. ženské postavy ... asi je to ten typ seriálu, který nemá hodnotné prvky dané kategorie ( něco mezi drama/sci-fi )
592917
finále si nechávam na pozděj, ale určitě se tady zmíním, každopádně ... taky mě to trošku zaráží a vůbec, pětiletá diskriminace i na poli třeba hl. ženské postavy ... asi je to ten typ seriálu, který nemá hodnotné prvky dané kategorie ( něco mezi drama/sci-fi )
verbst
0 0
reagovat

ad Fringe

Nevíte někdo, jak chodí nominování na Emmy? Neustálý opomíjení Johna Noblea by mělo být trestný. Nedokážu pochopit, jak může Emmy dostat Damien Lewis, a ne Dr. Walter Bishop.
592910
Nevíte někdo, jak chodí nominování na Emmy? Neustálý opomíjení Johna Noblea by mělo být trestný. Nedokážu pochopit, jak může Emmy dostat Damien Lewis, a ne Dr. Walter Bishop.
ad Fringe
0 0
reagovat

Go On 1x14

Pořád fajné. A po Looperovi další důkaz, že je Piper Perabo furt děsně hot :)
592902
Pořád fajné. A po Looperovi další důkaz, že je Piper Perabo furt děsně hot :)
Go On 1x14
0 0
reagovat

The Following

Solídny rozbeh, uvidíme ďalej. Akurát pri týchto námetoch mám vždy pocit, že ten základný nápad už nikdy neprekonajú a bude sa to len zbytočne načahovať a vrstviť do nekonečna a ešte ďalej. ?)
592893
Solídny rozbeh, uvidíme ďalej. Akurát pri týchto námetoch mám vždy pocit, že ten základný nápad už nikdy neprekonajú a bude sa to len zbytočne načahovať a vrstviť do nekonečna a ešte ďalej. *?)*
The Following
0 0
reagovat
Jeden z prvních seriálů, který jsem sledoval od úplnýho začátku.
Sbohem Fringe, bylo to krásnejch pět let...
592892
Jeden z prvních seriálů, který jsem sledoval od úplnýho začátku. Sbohem [b]Fringe[/b], bylo to krásnejch pět let...
0 0
reagovat

Derek

Behind the scenes link Rozoberá sa tam aj fakt, že Karl musel po prvýkrát v živote pracovať ako herec a dôvod, prečo túto úlohu vzal. :D
592854
Behind the scenes http://www.youtube.com/watch?v=1ETtPDQrTzw Rozoberá sa tam aj fakt, že Karl musel po prvýkrát v živote pracovať ako herec a dôvod, prečo túto úlohu vzal. *:D*
Derek
0 0
reagovat

duro

Presne. Hlavne vyprava by se nemusela stydet v ramci TV
592846
Presne. Hlavne vyprava by se nemusela stydet v ramci TV
duro
0 0
reagovat

Ripper Street

Po troch častiach, z ktorých každý bola výrazne lepšia, môžem odporúčať. Veľmi solídna britská detektívka z čias Jacka Rozparovača.
592831
Po troch častiach, z ktorých každý bola výrazne lepšia, môžem odporúčať. Veľmi solídna britská detektívka z čias Jacka Rozparovača.
Ripper Street
0 0
reagovat

Cali

To co mě bavilo na prvním díle, tedy nástin příběhu a příslib toho, že se věci začnou trochu hejbat, dostalo v dnešní epizodě menší trhliny. Bojím se, že se zase dostaví stagnace. Ale i tak super. Myslim, že mě Hank dlouho takhle nebavil... A Charlie vládne. :D
592823
To co mě bavilo na prvním díle, tedy nástin příběhu a příslib toho, že se věci začnou trochu hejbat, dostalo v dnešní epizodě menší trhliny. Bojím se, že se zase dostaví stagnace. Ale i tak super. Myslim, že mě Hank dlouho takhle nebavil... A Charlie vládne. *:D*
Cali
0 0
reagovat

Cali

vyborne :+
592822
vyborne *:+*
Cali
0 0
reagovat

Justified

Boyd je supr variace na Gaia Baltara z BSG. Tyhle postavy hodně můžu. :+
592780
Boyd je supr variace na Gaia Baltara z BSG. Tyhle postavy hodně můžu. *:+*
Justified
0 0
reagovat

Suits

Mikea by měli nechat akorát využívat svou prudkou inteligenci, balit Rachel a občas si zahulit. Ty jeho výlety do minulosti mne opravdu nebaví a ta scéna u právníka jeho rodičů mi přišla vyloženě špatná. Taky ta hra na svědomí mi přišla strašně moc nucená.
592778
Mikea by měli nechat akorát využívat svou prudkou inteligenci, balit Rachel a občas si zahulit. Ty jeho výlety do minulosti mne opravdu nebaví a ta scéna[spoiler] u právníka jeho rodičů[/spoiler] mi přišla vyloženě špatná. Taky ta hra na svědomí mi přišla strašně moc nucená.
Suits
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se