|
reagovat
|
Diskuzní fórum SERIÁLY
příspěvky 45361 - 45380
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2268
- 2269
- 2270
- .
- 3378
- 3379
Eastbound and Down
Trochu som sa bal, ci 4 seria nebude len nastavovana kasa, ale zatial je to snad najlepsia seria vobec 
Ten serial nema v ramci comedy shows ziadnu konkurenciu.

Ten serial nema v ramci comedy shows ziadnu konkurenciu.
|
reagovat
|
4. sezonu zatim taham, jeste sehnat prvni 3 a taky se na to konecne zacnu divat :-)
|
reagovat
|
Strike Back 4.09
Výbornej díl, kterej režíroval Michael J Basset. V hlavní roli tentokrát Češi :D Hrdinný generál Paleček ve vlaku mě už naprosto dorazil...
|
reagovat
|
|
reagovat
|
Tvůrci Modern Family asi přestali hulit to, co si dávali v průběhu třetí řady a většinu čtvrtý. Jinak si nedokážu vysvětlit, že jsem po páté dostal při sledování záchvat smíchu...
|
reagovat
|
Agents of S.H.I.T.
4. díl byl snesitelnější než předchozí tři.
Supernaturals
2. díl byl rozhodně zábavnější, než první.
Arrow
2. díl - Now that's more like it.
Person of interest
4. díl byl překvapivý. I enjoyed it.
4. díl byl snesitelnější než předchozí tři.
Supernaturals
2. díl byl rozhodně zábavnější, než první.
Arrow
2. díl - Now that's more like it.
Person of interest
4. díl byl překvapivý. I enjoyed it.
|
reagovat
|
Tomorrow People
Dívate sa na to niekto? Je to dobré, alebo také gay, ako to pôsobí z plagátov a trailerov? :)
|
reagovat
|
peaky blinders z traileru pusobilo hrozne, ale serial je super... Broadwalk mel super trailery, ale je to strasne walkingdeadovity (roztahana nuda s par dobrejma momentama)
|
reagovat
|
duro
Docela mě zaráží, jak málo tu je Peaky Blinders vzpomínaný. Momentálně to nemá imo konkurenci...
|
reagovat
|
TOP Diskuze
28Spider-Mana a Odysseu ovládla Magická posedlost. Falešný Robin Hood propadnul 22Mayday: Recenze 21Téma: Resident Evil míří do kin, připíše si režisér Hodiny zmizení další hororový hit? 19Víkendový výplach #898 o Star Treku 12Hope: Recenze 12Kino za stovku! Kinaři po celé ČR poprvé spojují síly 8První dojmy: horor Resident Evil 6První reakce: The Last Photograph od Zacka Snydera 5První dojmy: akční blockbuster Hope 10Magická posedlost 2: Recenze

.