Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 40841 - 40860 Napsat příspěvek

Sherlock 3x02

Pecka, neskutočne napísané aj keď to skoro celý čas nedávalo zmysel :D
Zajtra repete :)

Jo a čakám na komentáre tipu čo za sračku to bolo a pod. :+
609421
Pecka, neskutočne napísané aj keď to skoro celý čas nedávalo zmysel *:D* Zajtra repete :) Jo a čakám na komentáre tipu čo za sračku to bolo a pod. *:+*
Sherlock 3x02
0 0
reagovat
Btw, když už sme u tý Downton Abbey tak "nedávno" byla u Craig Joanne Frogatt a ten blbec se jí zeptal: "Master Bates still in prison?"
609415
Btw, když už sme u tý Downton Abbey tak "nedávno" byla u Craig Joanne Frogatt a ten blbec se jí zeptal: "Master Bates still in prison?"
0 0
reagovat

TedGeorge

tak na dva dily kouknu, prece jen to vypada na kvalitnejsi produkci a hraje tam Klema :D8)
609411
tak na dva dily kouknu, prece jen to vypada na kvalitnejsi produkci a hraje tam Klema *:D**8)*
TedGeorge
0 0
reagovat

speta.jr

Vážně seš zvědavej? Já sem pesimista a raději to snad ani nechci vidět.
609410
Vážně seš zvědavej? Já sem pesimista a raději to snad ani nechci vidět.
speta.jr
0 0
reagovat
A nejenom romance, nasmál jsem se tam víc, jak u kdejakýho letošního sitcomu.
609409
A nejenom romance, nasmál jsem se tam víc, jak u kdejakýho letošního sitcomu.
0 0
reagovat
To jsem hlavne zvedavy jaky bude cesky Downton cover 1. republika 8)
609408
To jsem hlavne zvedavy jaky bude cesky Downton cover 1. republika *8)*
0 0
reagovat
Dneska dojedu Happy Endings (špička!) a pak mě čeká Downton! :))
609407
Dneska dojedu Happy Endings (špička!) a pak mě čeká Downton! *:))*
0 0
reagovat
Klid, hypeu na luxusní Downton není nikdy dost. Mělo by to sledovat víc lidí. Panuje tu taková utkvělá představa, že je to nudný kostýmní drama a ono to mimo jiné mělo nejlepší romanci v současnejch seriálech (to říkám nejenom já).
609406
Klid, hypeu na luxusní Downton není nikdy dost. Mělo by to sledovat víc lidí. Panuje tu taková utkvělá představa, že je to nudný kostýmní drama a ono to mimo jiné mělo nejlepší romanci v současnejch seriálech (to říkám nejenom já).
0 0
reagovat

Panství Downton - Vánoční speciál / s04e09 /finále 4. řády

Nechci lézt Tedovi do zelí v hypování tohodle skvostu, ale... Fakt mi to sedlo. :+ Příjemné střídání vážných a oddechových linek. Zase došlo na souboje držitelek Oscar Maggie Smith a Shirley MacLaine, fakt jsem umíral smíchy, kdykoliv jedna z nich promluvila. Strašně moc potěšilo poměrně rozsáhlé cameo mého oblíbence (radši to dám do spoileru, nechci nikoho ochudit o překvapení) Paula Giamattiho, jeho linka byla ze začátku taková unondaná, ale pak jsem si řikal, že bych to klidně rád sledoval na stálo. Moc se těším na 5. řadu. :+
609405
Nechci lézt Tedovi do zelí v hypování tohodle skvostu, ale... Fakt mi to sedlo. *:+* Příjemné střídání vážných a oddechových linek. Zase došlo na souboje držitelek Oscar Maggie Smith a Shirley MacLaine, fakt jsem umíral smíchy, kdykoliv jedna z nich promluvila. Strašně moc potěšilo poměrně rozsáhlé cameo mého oblíbence (radši to dám do spoileru, nechci nikoho ochudit o překvapení) [spoiler]Paula Giamattiho[/spoiler], jeho linka byla ze začátku taková unondaná, ale pak jsem si řikal, že bych to klidně rád sledoval na stálo. Moc se těším na 5. řadu. *:+*
Panství Downton - Vánoční speciál / s04e09 /finále 4. řády
0 0
reagovat
No a jeste je jeho jmeno temer zarvano hned po dane scene...
609382
No a jeste je jeho jmeno temer zarvano hned po dane scene...
0 0
reagovat

JohnyD

Absolutně vyčerpávající, mockrát děkuji. :+
609368
Absolutně vyčerpávající, mockrát děkuji. *:+*
JohnyD
0 0
reagovat
Disku link
609367
Disku http://www.edna.cz/sherlock/novinky/postrehy-z-epizody-the-empty-hearse/
0 0
reagovat
:D
609365
*:D*
0 0
reagovat
:D:D:D

Nevím, co je horší... Derren Brown v POV nebo neschopnost použít Google.
609364
*:D**:D**:D* Nevím, co je horší... Derren Brown v POV nebo neschopnost použít Google.
0 0
reagovat

Sherlock

Kde jste v minulé epizodě viděli Derrena Browna? Vůbec jsem ho tam neviděl...
609363
Kde jste v minulé epizodě viděli [spoiler]Derrena Browna?[/spoiler] Vůbec jsem ho tam neviděl...
Sherlock
0 0
reagovat

Davies182

Oh, my bad a v tom případě gratuluji.
609362
Oh, my bad a v tom případě gratuluji.
Davies182
0 0
reagovat

TonyClifton

Super, akurát som ich hľadal. Pošleš do vzkazníku?
609355
Super, akurát som ich hľadal. Pošleš do vzkazníku?
TonyClifton
0 0
reagovat
Kdyby na to někdo čekal jak na smilování, tak na uloztu jsou poměrně zdařilé titulky k finále Panství Downton. Není to od Velkotlamky, ale vypadá to hodně kvalitně. :)
609354
Kdyby na to někdo čekal jak na smilování, tak na uloztu jsou poměrně zdařilé titulky k finále Panství Downton. Není to od Velkotlamky, ale vypadá to hodně kvalitně. *:)*
0 0
reagovat
Ty články tam jsou výborný, ale zatim nemám jedinej důvod psát tam místo sem.
609352
Ty články tam jsou výborný, ale zatim nemám jedinej důvod psát tam místo sem.
0 0
reagovat
Co se týče těchto debat, tak pořád říkám, že je třeba, aby se redakce chytla za nos a konečně nás požádala o nějakou zpětnou vazbu. Psal jsem to už před pár týdny a trvám na tom doteď... Peněz se nevybralo zrovna málo (i když vím, že je to nákladné udržet takový web), ale nesmí se zapomínat na uživatele. Teďka někdy mi vyprší předplatné a velmi rád bych věděl, k jakému účely sloužily peníze a k jakým účelům budou sloužit další vložené investice...

Opravdu mě mrzí, že v tomto ohledu nepoběhla nějaká žádost o zpětnou vazbu, zhodnocení uplynulého roku, požadavky na další rok atd...
609351
Co se týče těchto debat, tak pořád říkám, že je třeba, aby se redakce chytla za nos a konečně nás požádala o nějakou zpětnou vazbu. Psal jsem to už před pár týdny a trvám na tom doteď... Peněz se nevybralo zrovna málo (i když vím, že je to nákladné udržet takový web), ale nesmí se zapomínat na uživatele. Teďka někdy mi vyprší předplatné a velmi rád bych věděl, k jakému účely sloužily peníze a k jakým účelům budou sloužit další vložené investice... Opravdu mě mrzí, že v tomto ohledu nepoběhla nějaká žádost o zpětnou vazbu, zhodnocení uplynulého roku, požadavky na další rok atd...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist