Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 40861 - 40880 Napsat příspěvek
Málokto spätne prehodnotí časti nejakého seriálu. Kedysi sa mu nejaký diel maximálne páčil, takže dal 10/10. O dva roky sa mu páči diel novšej série ešte viac, takže dá zase 10/10, ale ťažko pôjde kamsi prepisovať svoje predošlé hodnotenie inej série. A to neurobí asi ani vo svojej mysli.
609310
Málokto spätne prehodnotí časti nejakého seriálu. Kedysi sa mu nejaký diel maximálne páčil, takže dal 10/10. O dva roky sa mu páči diel novšej série ešte viac, takže dá zase 10/10, ale ťažko pôjde kamsi prepisovať svoje predošlé hodnotenie inej série. A to neurobí asi ani vo svojej mysli.
0 0
reagovat

killerzeli

protože poměřuješ seriál se seriálem a díl seriálu s dílem téhož seriálu?
609309
protože poměřuješ seriál se seriálem a díl seriálu s dílem téhož seriálu?
killerzeli
0 0
reagovat

Gonzi

Proč by nemohly být dva filmy rozdílně dobré, ale oproti konkurenci oba dostat 10/10? ?)
609308
Proč by nemohly být dva filmy rozdílně dobré, ale oproti konkurenci oba dostat 10/10? *?)*
Gonzi
0 0
reagovat

Macejko

Tak jestli si myslíš že poslední díl je zatím nejlepší epizoda, tak to chápu. Jestli si ale myslíš, že jiné epizody byly lepší, ale tato je pořád desítková, tak by sis měl přehodnotit stupnici.
609306
Tak jestli si myslíš že poslední díl je zatím nejlepší epizoda, tak to chápu. Jestli si ale myslíš, že jiné epizody byly lepší, ale tato je pořád desítková, tak by sis měl přehodnotit stupnici.
Macejko
0 0
reagovat
Neslop toľko, Macej, v dospelosti by to mohlo mať nepekné následky na psychické i telesné zdravie. Vážne, ver mi. :)
609287
Neslop toľko, Macej, v dospelosti by to mohlo mať nepekné následky na psychické i telesné zdravie. Vážne, ver mi. *:)*
0 0
reagovat
?)?)?)
609286
*?)**?)**?)*
0 0
reagovat
Už dlho som nemal chuť vynadať do debilov každému, kto nedal novému Sherlockovi plných 10/10. But that's just a little too much "duro" for me. ;)
609260
Už dlho som nemal chuť vynadať do debilov každému, kto nedal novému Sherlockovi plných 10/10. But that's just a little too much "duro" for me. *;)*
0 0
reagovat

Bachy

Jo to je boží díl. :D:+
609259
Jo to je boží díl. *:D**:+*
Bachy
0 0
reagovat

Bachy

Já nakoukávám pozvolna. Myslím si, že na celej rok 2014 mi to bohatě vystačí :D
609256
Já nakoukávám pozvolna. Myslím si, že na celej rok 2014 mi to bohatě vystačí *:D*
Bachy
0 0
reagovat

Mildík

Tak to zase souhlas. Už i tady jsou náznaky, ale je to úplně něco jiného než zbytek. Scottem Tenormenem se to zlomí:)
609253
Tak to zase souhlas. Už i tady jsou náznaky, ale je to úplně něco jiného než zbytek. Scottem Tenormenem se to zlomí*:)*
Mildík
0 0
reagovat

Bachy

Jak jsem psal, tak nakoukávám od začátku... Takže ty první série jsou na jiné notě než poslednější sezóny...
609250
Jak jsem psal, tak nakoukávám od začátku... Takže ty první série jsou na jiné notě než poslednější sezóny...
Bachy
0 0
reagovat

South Park

Zrovna South Park je inteligentní zábava o několik levelů chytřejší než drtivá většina ostatních seriálů.
609248
Zrovna South Park je inteligentní zábava o několik levelů chytřejší než drtivá většina ostatních seriálů.
South Park
0 0
reagovat

Sherlock 3/1

Podruhé viděno už s titulky a pořád perfektní díl. :+
609246
Podruhé viděno už s titulky a pořád perfektní díl. *:+*
Sherlock 3/1
0 0
reagovat

Sherlock

V rámci televizní tvorby silně nadprůměrný díl. V rámci Sherlocka nejslabší díl. 7/10 Štve mne jenom to, že ten úvod šel udělat trilionkrát líp, bylo to hrozně vyměklý.
609239
V rámci televizní tvorby silně nadprůměrný díl. V rámci Sherlocka nejslabší díl. 7/10 Štve mne jenom to, že ten úvod šel udělat trilionkrát líp, bylo to hrozně vyměklý.
Sherlock
0 0
reagovat
Ja som SP napozeraval po seriach spatne, kvalita klesala a prestalo ma to bavit niekde pri desiatej serii. Ale mozno to bola len kratodoba unava:)
609238
Ja som SP napozeraval po seriach spatne, kvalita klesala a prestalo ma to bavit niekde pri desiatej serii. Ale mozno to bola len kratodoba unava:)
0 0
reagovat

South Park

Pánové, nakoukávám teďka od začátku South Park a rád bych napsal pár řádků...

Jsem sice zatím v polovině druhé sezóny, ale už od první si člověk uvědomil pár věcí.

Asi největším šokem pro mě bylo, že ten seriál vůbec není takovej, za jaký jsem ho celou dobu měl. Každý má South Park spojen s hromadou nadávek a sprostých slov, ale to je jeden velký omyl (všichni pamatujeme doby, kdy se začal vysílat na NOVĚ a těch ohlasů na to).

"Sprostý" seriál jsme z toho udělali my - češi. Dabing naprosto překopal koncepci seriálu a když se na to díváte v originále, tak to není tak hrozné. Jasně, pár nadávek tam zazní, ale rozhodně ne v takové kadenci jako v českém dabingu, který je tedy mimochodem výborný a třeba na takového Cartmana v originále jsem si musel chvíli zvykat...

Tak či onak, seriál je typická oddechovka. Není to žádná inteligentní zábava, ale naprosto odpočinková pitomina. Člověk u toho nemusí přemýšlet a občas to pobaví. Momentální nota South Parku mi sedí víc, ale i ty starší díly mají něco do sebe. 8)
609236
Pánové, nakoukávám teďka od začátku South Park a rád bych napsal pár řádků... Jsem sice zatím v polovině druhé sezóny, ale už od první si člověk uvědomil pár věcí. Asi největším šokem pro mě bylo, že ten seriál vůbec není takovej, za jaký jsem ho celou dobu měl. Každý má South Park spojen s hromadou nadávek a sprostých slov, ale to je jeden velký omyl (všichni pamatujeme doby, kdy se začal vysílat na NOVĚ a těch ohlasů na to). "Sprostý" seriál jsme z toho udělali my - češi. Dabing naprosto překopal koncepci seriálu a když se na to díváte v originále, tak to není tak hrozné. Jasně, pár nadávek tam zazní, ale rozhodně ne v takové kadenci jako v českém dabingu, který je tedy mimochodem výborný a třeba na takového Cartmana v originále jsem si musel chvíli zvykat... Tak či onak, seriál je typická oddechovka. Není to žádná inteligentní zábava, ale naprosto odpočinková pitomina. Člověk u toho nemusí přemýšlet a občas to pobaví. Momentální nota South Parku mi sedí víc, ale i ty starší díly mají něco do sebe. *8)*
South Park
0 0
reagovat
Davam si po letech znovu Studio 60 a je to fakt neskutecna parada... :-) Kdyz to tenkrat vyslo, tak jsem snil o tom, ze bych mohl neco podobneho jednou delat :-D
Fakt to cloveka vtahne a nepusti...
609226
Davam si po letech znovu [b]Studio 60[/b] a je to fakt neskutecna parada... :-) Kdyz to tenkrat vyslo, tak jsem snil o tom, ze bych mohl neco podobneho jednou delat :-D Fakt to cloveka vtahne a nepusti...
0 0
reagovat

Ridley

1. serie Homelandu je dobra, ale dvojka je nehoraznej prstovej vycuc.

The Americans jsou o nekolik levelu jinde 8)
609225
1. serie Homelandu je dobra, ale dvojka je nehoraznej prstovej vycuc. The Americans jsou o nekolik levelu jinde *8)*
Ridley
0 0
reagovat

xxendxx

link

Ono to s tím Sam Crow/Samcro není zase tak jednoduché ;)
609224
http://static1.wikia.nocookie.net/__cb20100603233542/sonsofanarchy/images/9/9f/The_Life_and_Death_of_Sam_Crow.jpg Ono to s tím Sam Crow/Samcro není zase tak jednoduché *;)*
xxendxx
0 0
reagovat

xxendxx

Tak podľa mňa Homeland nie je vyhypovaný priemer. Ten si tiež udržuje stálu kvalitu (a to napätie MY GOD). Aj keď sa už asi do štvrtej série nepustím, lebo to skvele zakončili a neviem čo tam chcú ešte rozprávať zvlášť keď tam už nie je Damian Lewis.
.
S Dexterom sčasti súhlasím tam to už posledné série nebolo ono.:)
609221
Tak podľa mňa Homeland nie je vyhypovaný priemer. Ten si tiež udržuje stálu kvalitu (a to napätie MY GOD). Aj keď sa už asi do štvrtej série nepustím, lebo to skvele zakončili a neviem čo tam chcú ešte rozprávať [spoiler]zvlášť keď tam už nie je Damian Lewis[/spoiler]. . S Dexterom sčasti súhlasím tam to už posledné série nebolo ono.*:)*
xxendxx
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist