Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 40861 - 40880 Napsat příspěvek

JohnyD

To ja asi nejsem ten spravny doporucovatel, kdyz povazuju za nejlepsi severku britskou verzi Wallandera :D
608610
To ja asi nejsem ten spravny doporucovatel, kdyz povazuju za nejlepsi severku britskou verzi Wallandera *:D*
JohnyD
0 0
reagovat

JohnyD

Stejně jako u Dura, dál už nebudu naznačovat :) Ale ten závěr je fakt slušnej kopanec do koulí. Pokud teda nebude třetí sérka, což dost dobře bejt nemusí...
608609
Stejně jako u Dura, dál už nebudu naznačovat :) Ale ten závěr je fakt slušnej kopanec do koulí. Pokud teda nebude třetí sérka, což dost dobře bejt nemusí...
JohnyD
0 0
reagovat

speta.jr

Aké severky máš nakúkané, ak smiem vedieť a čo by si prípadne odporučil.
608608
Aké severky máš nakúkané, ak smiem vedieť a čo by si prípadne odporučil.
speta.jr
0 0
reagovat

TedGeorge

Ako už sa na to pripravujem po tvojom prvom zhodnotení a budem rád, ak ma to priklincuje, ale dúfam, že to nebude nejaký wtf konec typu - sestra Sagy žije a má v tom prsty poprípade je do toho zaplatený aj ten jej priateľ a keby v tom bol zase nejaký poliš tak to by ma asi naštvalo najviac.
608607
Ako už sa na to pripravujem po tvojom prvom zhodnotení a budem rád, ak ma to priklincuje, ale dúfam, že to nebude nejaký wtf konec typu - [spoiler]sestra Sagy žije a má v tom prsty poprípade je do toho zaplatený aj ten jej priateľ a keby v tom bol zase nejaký poliš tak to by ma asi naštvalo najviac.[/spoiler]
TedGeorge
0 0
reagovat

speta

Má to "silnější" závěr jak první sérka, ale nevím jestli to označovat jako "závěr" v americkým tv slova smyslu...
608606
Má to "silnější" závěr jak první sérka, ale nevím jestli to označovat jako "závěr" v americkým tv slova smyslu...
speta
0 0
reagovat

TedGeorge

a ma to aspon poradny zaver? To jedine me stvalo na prvni serce, jakozto na vsech ostatnich severkach.
608605
a ma to aspon poradny zaver? To jedine me stvalo na prvni serce, jakozto na vsech ostatnich severkach.
TedGeorge
0 0
reagovat

MarvinP

komentoval jsem to vanocni znasilneni Harry Potterem v kulisach strazcu vesmiru...
608604
komentoval jsem to vanocni znasilneni Harry Potterem v kulisach strazcu vesmiru...
MarvinP
0 0
reagovat

JohnyD

Nevím co zatím odhaduješ ale na 99 procent to závěrečné odhalení netrefíš :D

Jinak pokud máš depku už teďka a to ti zbejvaj 4 epizody tak počkej co budeš říkat po závěrečnejch třech minutách :o:o:o
608603
Nevím co zatím odhaduješ ale na 99 procent to závěrečné odhalení netrefíš :D Jinak pokud máš depku už teďka a to ti zbejvaj 4 epizody tak počkej co budeš říkat po závěrečnejch třech minutách *:o**:o**:o*
JohnyD
0 0
reagovat

Broen S02

Tak som po 6. epizódach a je to starý dobrý návrat do Škandinávie. Nechcem to nijako ešte hodnotiť, keďže je skoro a chcem vedieť, ako to celé dopadne a potom porovnávať s prvou sérkou, ktorú milujem.

Každopádne ma na tom zatiaľ baví viac ta osobná rovina medzi Sagou a Martinom ako aj jej priateľom, poprípade aj linka s Jensom je zaujímavá, ako prípad, ktorý si aj tak stále drží vysokú kvalitu, ktorý si ale úprimne vychutnávam menej. Ja sa kvôli Sage naučím asi aj po Švédsky a tu jej úvodnú frázu Saga Noren policia Malmo už viem naspamäť a vidieť masturbujucu Sagu, to je k nezaplacení a to jej odvôvodnenie za tým detto :D.

Inak, to som sám, koho pri stope, že budú narodeniny a promócie napadol ten sumit EU, ktorý sa chystá?

Mám svoju teóriu, uvidím, čo sa stane na konci.

Inak niekto spomínal, že je to menej predvítadeľné ako jednotka, s tým zatiaľ nesúhlasím a zatiaľ mi moje tipy, čo bude nasledovať väčšinou vyšli.

Keď si iba predstavím, že ma čakajú už iba 4 časti je mi smutno. :(

608602
Tak som po 6. epizódach a je to starý dobrý návrat do Škandinávie. Nechcem to nijako ešte hodnotiť, keďže je skoro a chcem vedieť, ako to celé dopadne a potom porovnávať s prvou sérkou, ktorú milujem. Každopádne ma na tom zatiaľ baví viac ta osobná rovina medzi Sagou a Martinom ako aj jej priateľom, poprípade aj linka s Jensom je zaujímavá, ako prípad, ktorý si aj tak stále drží vysokú kvalitu, ktorý si ale úprimne vychutnávam menej. Ja sa kvôli Sage naučím asi aj po Švédsky a tu jej úvodnú frázu Saga Noren policia Malmo už viem naspamäť a vidieť [spoiler]masturbujucu Sagu, to je k nezaplacení a to jej odvôvodnenie za tým detto *:D*.[/spoiler] [spoiler]Inak, to som sám, koho pri stope, že budú narodeniny a promócie napadol ten sumit EU, ktorý sa chystá?[/spoiler] Mám svoju teóriu, uvidím, čo sa stane na konci. Inak niekto spomínal, že je to menej predvítadeľné ako jednotka, s tým zatiaľ nesúhlasím a zatiaľ mi moje tipy, čo bude nasledovať väčšinou vyšli. Keď si iba predstavím, že ma čakajú už iba 4 časti je mi smutno. *:(*
Broen S02
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

:+ x 1 000 000

xxendxx
Dude...

MarvinP
:+ x 1 000 000
608599
*:+* x 1 000 000 [b]xxendxx[/b] [link="http://www.documentingreality.com/forum/attachments/f2/377293d1342092226-murder-she-wrote-tommy-lee-jones-newspaper-meme-086b6.jpg"]Dude...[/link] [b]MarvinP[/b] *:+* x 1 000 000
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

xxendxx

tohle fungovalo u první série, kde jsem tu očividnou kartonovost miloval, ale psát to u současnýho doktora je hodně nepovedenej pokus... měl by sis updatovat svou databázi rejpavejch frků.
608596
tohle fungovalo u první série, kde jsem tu očividnou kartonovost miloval, ale psát to u současnýho doktora je hodně nepovedenej pokus... měl by sis updatovat svou databázi rejpavejch frků.
xxendxx
0 0
reagovat
jeste nekdo muze argumentovat tim, ze Power Rangers a Red Dwarf maj hnusny efekty... :D Nikdy nepochopim, jak na to muzou koukat dospeli...
608593
jeste nekdo muze argumentovat tim, ze Power Rangers a Red Dwarf maj hnusny efekty... *:D* Nikdy nepochopim, jak na to muzou koukat dospeli...
0 0
reagovat
The Time of the Doctor Trailer

The Bells of Trenzalore Fall Silent, My Friend
As The Time of The Doctor Comes To An End...
608592
[link="http://www.youtube.com/watch?v=IlN-SPx1zAg"]The Time of the Doctor Trailer[/link] The Bells of Trenzalore Fall Silent, My Friend As The Time of The Doctor Comes To An End...
0 0
reagovat

Almost Human

Dal jsem dva dily a jako dobry, ale ze bych mel nutkani se divat na dalsi dily, to ne. Takova nenarocna pohodovka.
608585
Dal jsem dva dily a jako dobry, ale ze bych mel nutkani se divat na dalsi dily, to ne. Takova nenarocna pohodovka.
Almost Human
0 0
reagovat

xxendxx

:D zistil som, že mám tentokrát asi chuť na niečo lahšie. Každopádne OZ alebo Banshee načnem čoskoro
608514
*:D* zistil som, že mám tentokrát asi chuť na niečo lahšie. Každopádne OZ alebo Banshee načnem čoskoro
xxendxx
0 0
reagovat

Homeland.

Skvělá sezona. Ale kam teď ten seriál bude atraktivně pokračovat, to je mi záhadou.
608515
Skvělá sezona. Ale kam teď ten seriál bude atraktivně pokračovat, to je mi záhadou.
Homeland.
0 0
reagovat
FACEPALM
608494
FACEPALM
0 0
reagovat

SteKi

:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+
Líp sis vybrat nemohl 8)

MarvinP Jdeme do toho? :D
608493
*:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+* Líp sis vybrat nemohl *8)* [b]MarvinP[/b] Jdeme do toho? *:D*
SteKi
0 0
reagovat
Já tenhle kult nikdy nepochopil ... občas to zaslechnu v telce, teď to běží na dvojce protože se na to dívá brácha a musím říct, že kromě faktu že Karen Gillan je fakt velice sympatická holka mě to něják moc nechytá :D Pořád řeší nějáké katastrofy, pořád nějáká apokalypsa a furt zachraňuje svět :D
608488
Já tenhle kult nikdy nepochopil ... občas to zaslechnu v telce, teď to běží na dvojce protože se na to dívá brácha a musím říct, že kromě faktu že Karen Gillan je fakt velice sympatická holka mě to něják moc nechytá *:D* Pořád řeší nějáké katastrofy, pořád nějáká apokalypsa a furt zachraňuje svět *:D*
0 0
reagovat

SteKi

...dej vědět až tomu propadneš nadobro, provedeme zasvěcovací rituály, vytetujeme Ti TARDIS na hýždi a tak... trochu to bolí, ale musí to bejt.
608487
...dej vědět až tomu propadneš nadobro, provedeme zasvěcovací rituály, vytetujeme Ti TARDIS na hýždi a tak... trochu to bolí, ale musí to bejt.
SteKi
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist