Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 40801 - 40820 Napsat příspěvek

Bron/Broen S02

Skvele strávený čas, kde tentokrát vzťahy medzi jednotlivými postavami vládnu na plnej čiare a vyšetrovaný prípad sa u mňa dostával na druhú kolaj, ale ten si tiež drží nadpriemerné parametre skvelej krimi, ktoré by mohli závidieť mnohé kriminálky USA alebo ostatne aj európskej produkcie (asi mimo BBC, ktoré je na podobnej úrovni) a ten Škandinávky chlad to celé podčiarkuje.

Osobne sa mi prvá séria s nádychom Sedem páčila viac, na druhej strane v druhej sérii som si ten vzťah medzi Sagou a Marinom užíval viac a získal si ma nadobro aj Martin, ktorého som v prvej sérke moc nemusel.

Aj keď sa tvorcovia snažili, tentokrát bola pre mňa zápletka predvídatelnejšia, na druhej strane som bol možno viac sústredený a každú stopu analyzoval asi donekonečna a snažil som sa prísť s pravdepodobnou odpoveďou, ktorá mi poväčšinou vychádzala. Môj tip v polovičke bol správny že v tom bude zapletená ta farmaceutická spoločnosť a prakticky som mal dvoch favoritov - Victoriu, ktorú umierala a nemohla nič stratiť a tým jej chovaním som si myslel, že sa chcela rozlúčiť vo veľkom štýle a potom to bola Gertruda, ktorá sa dlho vyhýbala podozreniu a kamerám. Tomu incest masturbujúcemu hovädu som to proste
neveril a max. som mu dával podiel na nejakých malých veciach resp. som si myslel, že ho niekto zneužíva.

Ted tu spomínal ten koniec, ktorý ma priková. Neprikoval, možno aj preto, že to napísal a trošku som vytušil čo tým asi myslel + tu niekto dával, alebo som to niekde čítal, že tvorcovia majú v pláne aj tretiu sérku, ale že už sa nechcú opakovať so spoločným vyšetrovaním resp. zápletkou na moste. Takže som si myslel, že s Martinom sa ďalej nepočíta a ďalšie pokračovanie sa vystavia na Sage, ktorej strata by bola citelnejšia. Myslel som si však, že Martin skôr zahučí ako Pernille, ktorej mi bolo neskutočne ľúto resp. spácha samovraždu, keďže sa to na neho na konci zosypalo a nebude si chcieť prechádzať tými hlaucináciami s Jensom ešte raz.

Druhá sérka ma utvrdila iba v tom, že do smrti nechcem vidieť žiadny remake z USA/MEX resp. ENG/FRA. Keď budem mať chuť pustím si Broen/Bron znova.

9/10

PS: Do Švédska sa chystám už dlhšiu dobu a vždy som chcel navštíviť Štokholm a Goteborg, teraz ku ním pripisujem aj Malmo a v tom vláčiku do Dánska sa proste poveziem.
608972
Skvele strávený čas, kde tentokrát vzťahy medzi jednotlivými postavami vládnu na plnej čiare a vyšetrovaný prípad sa u mňa dostával na druhú kolaj, ale ten si tiež drží nadpriemerné parametre skvelej krimi, ktoré by mohli závidieť mnohé kriminálky USA alebo ostatne aj európskej produkcie (asi mimo BBC, ktoré je na podobnej úrovni) a ten Škandinávky chlad to celé podčiarkuje. Osobne sa mi prvá séria s nádychom Sedem páčila viac, na druhej strane v druhej sérii som si ten vzťah medzi Sagou a Marinom užíval viac a získal si ma nadobro aj Martin, ktorého som v prvej sérke moc nemusel. Aj keď sa tvorcovia snažili, tentokrát bola pre mňa zápletka predvídatelnejšia, na druhej strane som bol možno viac sústredený a každú stopu analyzoval asi donekonečna a snažil som sa prísť s pravdepodobnou odpoveďou, ktorá mi poväčšinou vychádzala. Môj tip v polovičke bol správny [spoiler] že v tom bude zapletená ta farmaceutická spoločnosť a prakticky som mal dvoch favoritov - Victoriu, ktorú umierala a nemohla nič stratiť a tým jej chovaním som si myslel, že sa chcela rozlúčiť vo veľkom štýle a potom to bola Gertruda, ktorá sa dlho vyhýbala podozreniu a kamerám. Tomu incest masturbujúcemu hovädu som to proste neveril a max. som mu dával podiel na nejakých malých veciach resp. som si myslel, že ho niekto zneužíva.[/spoiler] Ted tu spomínal ten koniec, ktorý ma priková. Neprikoval, [spoiler]možno aj preto, že to napísal a trošku som vytušil čo tým asi myslel + tu niekto dával, alebo som to niekde čítal, že tvorcovia majú v pláne aj tretiu sérku, ale že už sa nechcú opakovať so spoločným vyšetrovaním resp. zápletkou na moste. Takže som si myslel, že s Martinom sa ďalej nepočíta a ďalšie pokračovanie sa vystavia na Sage, ktorej strata by bola citelnejšia. Myslel som si však, že Martin skôr zahučí ako Pernille, ktorej mi bolo neskutočne ľúto resp. spácha samovraždu, keďže sa to na neho na konci zosypalo a nebude si chcieť prechádzať tými hlaucináciami s Jensom ešte raz.[/spoiler] Druhá sérka ma utvrdila iba v tom, že do smrti nechcem vidieť žiadny remake z USA/MEX resp. ENG/FRA. Keď budem mať chuť pustím si Broen/Bron znova. 9/10 PS: Do Švédska sa chystám už dlhšiu dobu a vždy som chcel navštíviť Štokholm a Goteborg, teraz ku ním pripisujem aj Malmo a v tom vláčiku do Dánska sa proste poveziem.
Bron/Broen S02
0 0
reagovat

Deadliest Catch

Uz odmalicka me desne laka zivot na lodi a takova ta tvrda rybarina mi dycky prisla desne cool. Pokud se tu najde nekdo podobny, tak urcite doporucuju mrknout na libovolnou sezonu Deadliest Catch... nevim, proc jsem se tomu doted vyhybal - vedel jsem o tom, ale dycky jsem nad tim tak nejak mavl rukou.

Nicmene je to fakt docela dramo a ti typci si zaslouzi docela slusnou davku respektu za to, cemu se vystavujou...... byt ty prachy jim za to asi vetsinou stoji :-D
608957
Uz odmalicka me desne laka zivot na lodi a takova ta tvrda rybarina mi dycky prisla desne cool. Pokud se tu najde nekdo podobny, tak urcite doporucuju mrknout na libovolnou sezonu Deadliest Catch... nevim, proc jsem se tomu doted vyhybal - vedel jsem o tom, ale dycky jsem nad tim tak nejak mavl rukou. Nicmene je to fakt docela dramo a ti typci si zaslouzi docela slusnou davku respektu za to, cemu se vystavujou...... byt ty prachy jim za to asi vetsinou stoji :-D
Deadliest Catch
0 0
reagovat

Tony

Psych je tomu asi nejpodobnejsi a pak asi Burn Notice (Bruce Campbell FTW!). Nicmene Terriers jsou nepravem opomijeny a znacne underrated. Imho je to jeden z nej serialu za hodne dlouhou dobu.

608944
Psych je tomu asi nejpodobnejsi a pak asi Burn Notice (Bruce Campbell FTW!). Nicmene Terriers jsou nepravem opomijeny a znacne underrated. Imho je to jeden z nej serialu za hodne dlouhou dobu.
Tony
0 0
reagovat

Arrested Development

Tak jsem dorazil i ten Netflixovskej dodatek a řekl bych, že to spíš uškodilo, než nějak skvěle pokračovalo. Tak jak jsem se docela bavil ty tři řady, tak tady jsem začal někdy kolem 11, 12 dílu.
No, celkově skončím někde na 7/10 a pochybuju, že se někdy vrátím.
608938
Tak jsem dorazil i ten Netflixovskej dodatek a řekl bych, že to spíš uškodilo, než nějak skvěle pokračovalo. Tak jak jsem se docela bavil ty tři řady, tak tady jsem začal někdy kolem 11, 12 dílu. No, celkově skončím někde na 7/10 a pochybuju, že se někdy vrátím.
Arrested Development
0 0
reagovat

TonyClifton

Life?
Ale jinak :+
608931
Life? Ale jinak *:+*
TonyClifton
0 0
reagovat

Doctor Who

Po (dle mého) špičkovém výročním speciálu trochu zklamání. Přišlo mi to nekonzistentní a pořád se strašně měnilo tempo. Samotná regenerace na mě zapůsobila jen málo, konec Tennanta i Ecclestona mě dostal víc.
Rychlou regeneraci bych si vysvětlil tak, že už se vlastně regeneroval celou dobu od "sestřelování" Daleků a změna Smith-Capaldi už byl jen závěr. Ale mohlo to být o chvilku delší.
Cameo potěšilo.
Capaldi bude výborný, hodně se na něj těším. Přesto je trochu škoda, že mě Smithův odchod nakonec až tak nevzal a už jsem natěšený na Capaldiho, bylo to lepší když divák smutnil za "mrtvým" Doctorem a ten nový si ho musel teprve získat.
Chápu dobře že Doctor dostal celou novou sadu regenerací, tj. Capaldi + 12 dalších obličejů? Když jich mají tolik do zásoby, mohli by zase zopakovat "jednorázového" Doctora, podobně jako byl Hurt. Ian McKellen, anyone? 8)
608929
Po (dle mého) špičkovém výročním speciálu trochu zklamání. Přišlo mi to nekonzistentní a pořád se strašně měnilo tempo. Samotná regenerace na mě zapůsobila jen málo, konec Tennanta i Ecclestona mě dostal víc. [spoiler]Rychlou regeneraci bych si vysvětlil tak, že už se vlastně regeneroval celou dobu od "sestřelování" Daleků a změna Smith-Capaldi už byl jen závěr. Ale mohlo to být o chvilku delší. Cameo potěšilo. Capaldi bude výborný, hodně se na něj těším. Přesto je trochu škoda, že mě Smithův odchod nakonec až tak nevzal a už jsem natěšený na Capaldiho, bylo to lepší když divák smutnil za "mrtvým" Doctorem a ten nový si ho musel teprve získat. Chápu dobře že Doctor dostal celou novou sadu regenerací, tj. Capaldi + 12 dalších obličejů? Když jich mají tolik do zásoby, mohli by zase zopakovat "jednorázového" Doctora, podobně jako byl Hurt. Ian McKellen, anyone? *8)*[/spoiler]
Doctor Who
0 0
reagovat

Terriers

Je v nějakém novodobém seriálu nebo aspoň miniserii tak pohodová "buddy movie" atmosféra?
608927
Je v nějakém novodobém seriálu nebo aspoň miniserii tak pohodová "buddy movie" atmosféra?
Terriers
0 0
reagovat
Čekání na titulky k vánočnímu speciálu Downton Abbey, to je utrpení.
608917
Čekání na titulky k vánočnímu speciálu Downton Abbey, to je [link="http://blog.zap2it.com/pop2it/lady-mary-eyebrows-GIF-6.gif"]utrpení. [/link]
0 0
reagovat

Broen/Bron S02

Opäť na jeden záťah a opäť výborná záležitosť... finále minimálne o 2 triedy lepšie ako v prvej sérii. Celkovo bola radosť pozerať na vývoj postáv. Bravo, musím znova zatlieskať. :+

Hell on Wheels S01 - S03
S každou pribúdajúcou sériou to naberá na kvalite a obrátkach. Prvotriedny seriál s niektorými zaujímavými kastingovými voľbami (Sanctuary) Zatiaľ je to za plný počet :)
608920
Opäť na jeden záťah a opäť výborná záležitosť... finále minimálne o 2 triedy lepšie ako v prvej sérii. Celkovo bola radosť pozerať na vývoj postáv. Bravo, musím znova zatlieskať. *:+* [b]Hell on Wheels S01 - S03[/b] S každou pribúdajúcou sériou to naberá na kvalite a obrátkach. Prvotriedny seriál s niektorými zaujímavými kastingovými voľbami (Sanctuary) Zatiaľ je to za plný počet *:)*
Broen/Bron S02
0 0
reagovat

The Time of the Doctor

Držel jsem se dlouho, ale při "Raggedy man, goodnight." jsem to nedal.

I když samotná regenerace byla rychlá, pořád to byla pecka.

Prej Do you happen to know how to fly this thing? :D:D
608913
Držel jsem se dlouho, ale při "Raggedy man, goodnight." jsem to nedal. I když samotná regenerace byla rychlá, pořád to byla pecka. Prej [spoiler]Do you happen to know how to fly this thing?[/spoiler] *:D**:D*
The Time of the Doctor
0 0
reagovat

The Time of the Doctor

"I will always remember when the Doctor was me."

Jsem sice nadržený Whovian, za mě ale mírné zklamání. Potěšilo mě, že se Moffat vrátil k nedořešeným linkám, potvrdilo se nové číslování a i to její cameo na konci bylo fajn. Na druhou stranu se vlastně nic moc nedělo a i ta regenerace byla extrémně rychlá. U Tennanta jsem měl na krajíčku, tady se ale nedostavilo skoro nic. Možná se to zlepší s druhým shlédnutím. Výroční speciál mě dostal o mnoho víc.
608905
"I will always remember when the Doctor was me." Jsem sice nadržený Whovian, za mě ale mírné zklamání. Potěšilo mě, že se Moffat vrátil k nedořešeným linkám, potvrdilo se nové číslování a i to její cameo na konci bylo fajn. Na druhou stranu se vlastně nic moc nedělo a i ta regenerace byla extrémně rychlá. U Tennanta jsem měl na krajíčku, tady se ale nedostavilo skoro nic. Možná se to zlepší s druhým shlédnutím. Výroční speciál mě dostal o mnoho víc.
The Time of the Doctor
0 0
reagovat
Neviem ako vam, ale mne ta stranka pride skor depresivna...
608898
Neviem ako vam, ale mne ta stranka pride skor depresivna...
0 0
reagovat
Radši než psát seminárku do filosofie, vyplnil jsem si profil na týhle "kalendářový" stránce, a je to v prdeli. I need to get a life... :o:-8):D
608895
Radši než psát seminárku do filosofie, vyplnil jsem si profil na [link="http://www.pogdesign.co.uk/cat/profile/verbst"]týhle[/link] "kalendářový" stránce, a je to v prdeli. [link="http://www.troll.me/images/pissed-off-obama/hey-you-get-a-life-fucking-geek.jpg"]I need to get a life...[/link] *:o**:-**8)**:D*
0 0
reagovat
Stračná pecka, obojí. :+
608873
Stračná pecka, obojí. *:+*
0 0
reagovat
Taková krásná vánoční atmosféra s Terriers a 2 litrama punče. :D
608880
Taková krásná vánoční atmosféra s Terriers a 2 litrama punče. *:D*
0 0
reagovat

Šťastné aj vám!

Prišiel ten čas roku s názvom Vianoce. Pre niekoho to môže znamenať hádku ohľadom náboženstva či prvú bitku, možno je to metafora pre koniec prvej sezóny Lost, alebo trebárs uväznenie profesora Dejepisu v katarzickom výsluchu, ktorý je lepší než Die Hard v reštaurácií. Dôležité je si ale udržať originalitu a nepoužívať lacné triky typu imitácie Glee. Toť vše a #sixseasonsandamovie
link
608868
Prišiel ten čas roku s názvom Vianoce. Pre niekoho to môže znamenať hádku ohľadom náboženstva či prvú bitku, možno je to metafora pre koniec prvej sezóny Lost, alebo trebárs uväznenie profesora Dejepisu v katarzickom výsluchu, ktorý je lepší než Die Hard v reštaurácií. Dôležité je si ale udržať originalitu a nepoužívať lacné triky typu imitácie Glee. Toť vše a #sixseasonsandamovie http://www.youtube.com/watch?v=2iS0CFLcsns
Šťastné aj vám!
0 0
reagovat

Toren

tak sa mu nediv, popri Sanitke a Walking Dead musia tie zmieňované veci robiť v jeho hlave divy!
608865
tak sa mu nediv, popri Sanitke a Walking Dead musia tie zmieňované veci robiť v jeho hlave divy!
Toren
0 0
reagovat
Rain: postavy se vyvíjejí? Takže Sheldon v jednom dílu chápe sarkasmus a v druhém už je zase obyčejnej robot. Ty vole, ty máš fakt tak debilní názory. HIMYM, který je postaven na dějové lince od základu a že se to nikam nehne? :D Tobě Bay a SW fakt vymlátili mozek 8)
608858
Rain: postavy se vyvíjejí? Takže Sheldon v jednom dílu chápe sarkasmus a v druhém už je zase obyčejnej robot. Ty vole, ty máš fakt tak debilní názory. HIMYM, který je postaven na dějové lince od základu a že se to nikam nehne? *:D* Tobě Bay a SW fakt vymlátili mozek *8)*
0 0
reagovat

RainMakeR

Poslední série HIMYM je zatím hodně podařená. 8)
608855
Poslední série HIMYM je zatím hodně podařená. *8)*
RainMakeR
0 0
reagovat
Těžký souhlas s HALem. Přátelé jsou pro mě absolutně mimózní přehrávaná podívaná o lidech, které bych nikdy nechtěl znát blíž.
608854
Těžký souhlas s HALem. Přátelé jsou pro mě absolutně mimózní přehrávaná podívaná o lidech, které bych nikdy nechtěl znát blíž.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist