Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 37341 - 37360 Napsat příspěvek

okkac

Tak trochu závidím...i když asi bych byl naštvanej, že si na blbinky najde čas a na pokračování ságy peče. Encyklopedie vydělávající mu prachy, může psát až s koncem Písně Ledu a Ohně. Grrrr :(
628208
Tak trochu závidím...i když asi bych byl naštvanej, že si na blbinky najde čas a na pokračování ságy peče. Encyklopedie vydělávající mu prachy, může psát až s koncem Písně Ledu a Ohně. Grrrr *:(*
okkac
0 0
reagovat
Tak české vydání The World of Ice and Fire mi právě přišlo do kanclu.
Kniha vypadá velice dobře. Však za ty prachy. Tak se večer pustit pak do čtení a vychutnávat si ilustrace.
628207
Tak české vydání The World of Ice and Fire mi právě přišlo do kanclu. Kniha vypadá velice dobře. Však za ty prachy. Tak se večer pustit pak do čtení a vychutnávat si ilustrace.
0 0
reagovat
628205
[link="http://www.edna.cz/archer/videa/conan-si-pozval-archera-do-sve-talk-show/"]conan o'brien and sterling archer in the danger zone.[/link]
0 0
reagovat

Banshee no.2

První díl byl docela fajn ale u druhýho jsem se děsně nudil, docela mě to už přestává bavit, v každým dílu někdo někoho prostě brutálně zmlátí naprosto bezdůvodně ( viz kapitán mariňák) no a ta fuck-invasing-home montáž tam jsem se neudržel a začal jsem se smát ....

Ve většině scén jsou hodně velký pauzy mezi dialogy, většinou když mluví Chayton, Hood nebo Nola tak to je celkem badass, ovšem u ostatních herců se prostě clona rozestoupí a zdůrazní to jaké druhořadé prkna tam vlastně hrajou :D

HATER OUT.
628199
První díl byl docela fajn ale u druhýho jsem se děsně nudil, docela mě to už přestává bavit, v každým dílu někdo někoho prostě brutálně zmlátí naprosto bezdůvodně ( viz kapitán mariňák) no a ta fuck-invasing-home montáž tam jsem se neudržel a začal jsem se smát .... Ve většině scén jsou hodně velký pauzy mezi dialogy, většinou když mluví Chayton, Hood nebo Nola tak to je celkem badass, ovšem u ostatních herců se prostě clona rozestoupí a zdůrazní to jaké druhořadé prkna tam vlastně hrajou *:D* HATER OUT.
Banshee no.2
0 0
reagovat
T-Bag, Abruzzi, Scofield, Burrows. Kdo se objeví další ve Flash/Arrow? :D
628197
T-Bag, Abruzzi, Scofield, Burrows. Kdo se objeví další ve Flash/Arrow? *:D*
0 0
reagovat
prison break reunion vo flashovi 8)
628194
prison break reunion vo flashovi *8)*
0 0
reagovat

Vikings

628188
http://www.reactiongifs.com/r/galv5Il.gif
Vikings
0 0
reagovat
Rallye Paríž Drakkar :)
628187
Rallye Paríž Drakkar *:)*
0 0
reagovat
:+:+:+:+:+
628186
*:+**:+**:+**:+**:+*
0 0
reagovat
Trailer na tretiu sezónu Vikingov.:+:+:+
628185
[link="https://www.youtube.com/watch?v=R_KYBYlVuRc"]Trailer[/link] na tretiu sezónu Vikingov.*:+**:+**:+*
0 0
reagovat
Ja som zachytil jemný spoiler na fb a moc som prekpavený nebol. Ach jo :D
628184
Ja som zachytil jemný spoiler na fb a moc som prekpavený nebol. Ach jo *:D*
0 0
reagovat

Justified

Je a je to jen dobře. Ty narážky na možné konce o kterých každý už poslední řadu nebo dvě spekuluje docela pobavily.
628182
Je a je to jen dobře. Ty narážky na možné konce o kterých každý už poslední řadu nebo dvě spekuluje docela pobavily.
Justified
0 0
reagovat

Justified

Daaaamn ta Winona je ale KUS!

Inak celkovo to ma taku inu atmosferu, nezda sa vam? Je tam citit taky koniec.
628180
Daaaamn ta Winona je ale KUS! Inak celkovo to ma taku inu atmosferu, nezda sa vam? Je tam citit taky koniec.
Justified
0 0
reagovat
Episodes je velmi dobra pohodovka na nedelni vecery :+
628172
Episodes je velmi dobra pohodovka na nedelni vecery *:+*
0 0
reagovat

Tony

prvni serka super, druha dobra, treti strasna
628169
prvni serka super, druha dobra, treti strasna
Tony
0 0
reagovat
Já chci domů! :o
628164
Já chci domů! *:o*
0 0
reagovat
No veď už konečne!
628162
No veď už konečne!
0 0
reagovat
Je tu prvý diel poslednej sezóny Justified. 8)
628159
Je tu prvý diel poslednej sezóny Justified. *8)*
0 0
reagovat

broadchurch s02e03

lepší, ale pořád pod úrovní první série.
628155
lepší, ale pořád pod úrovní první série.
broadchurch s02e03
0 0
reagovat

Episodes

To se to pak tolik zkazí, že to má na csfd modré hodnocení? Protože první dva díly naprosto parádní. Slepá manželka a přiznání spaní se šéfem, to jsem brečel. :D
628153
To se to pak tolik zkazí, že to má na csfd modré hodnocení? Protože první dva díly naprosto parádní. [spoiler]Slepá manželka a přiznání spaní se šéfem, to jsem brečel. *:D*[/spoiler]
Episodes
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se