Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 36661 - 36680 Napsat příspěvek

xxendxx

Spadlo mnohem víc...až na dno žumpy.
631327
Spadlo mnohem víc...až na dno žumpy.
xxendxx
0 0
reagovat
strain jsem spolu s tyrantem zabalil shodne po 3 dilech, takze nedokazu posoudit, jestli to kleslo az takhle moc. Tam bych to videl na WalkinDead level, coz je porad snesitelnejsi, nez tohle (alespon myslim).
631326
strain jsem spolu s tyrantem zabalil shodne po 3 dilech, takze nedokazu posoudit, jestli to kleslo az takhle moc. Tam bych to videl na WalkinDead level, coz je porad snesitelnejsi, nez tohle (alespon myslim).
0 0
reagovat

xxendxx

Jsem na tom stejně....epesní nápad byl ubit tím co z toho udělali za pitomoučkou vztahovku.
Co The Strain?
631325
Jsem na tom stejně....epesní nápad byl ubit tím co z toho udělali za pitomoučkou vztahovku. Co The Strain?
xxendxx
0 0
reagovat

Last men on earth 1x08

koncim. Na to se neda koukat. Uz 3 epizody se tam resi to samy a je to olympiada trapnosti. Takhle moc do prdele nesel zadnej serial za poslednich x let. Vlaste si nevzpomenu na zadnej...
631321
koncim. Na to se neda koukat. Uz 3 epizody se tam resi to samy a je to olympiada trapnosti. Takhle moc do prdele nesel zadnej serial za poslednich x let. Vlaste si nevzpomenu na zadnej...
Last men on earth 1x08
0 0
reagovat
Uvidíme za týden ;)
631317
Uvidíme za týden *;)*
0 0
reagovat

okkac

Aby to nebylo jak u Walking Dead... :D
631316
Aby to nebylo jak u Walking Dead... :D
okkac
0 0
reagovat

Vikings

Takový klid před bouří, ale další díl bude nadupaný :o:+. link (nikde jsem lepší kvalitu nenašel)
631312
Takový klid před bouří, ale další díl bude nadupaný *:o**:+*. http://www.youtube.com/watch?v=VqmlRJimQ5E (nikde jsem lepší kvalitu nenašel)
Vikings
0 0
reagovat

Archer!!!

Jeden z nejlepších dílů vůbec. :D
631306
Jeden z nejlepších dílů vůbec. *:D*
Archer!!!
0 0
reagovat

Generation Kill

Asi bych to hodnocení zvednul někam k 7 možná 8 z 10. Už jenom protože závěrečná montáž a titulkový voice over, to bylo obojí boží.
631279
Asi bych to hodnocení zvednul někam k 7 možná 8 z 10. Už jenom protože závěrečná montáž a titulkový voice over, to bylo obojí boží.
Generation Kill
0 0
reagovat
Asi tak...8)
631263
Asi tak...*8)*
0 0
reagovat
protoze nemas vkus... 8)
631262
protoze nemas vkus... *8)*
0 0
reagovat

Generation Kill

To je strašně kvalitně natočený, podle toho, co jsem slyšel a četl i hyper realistický, ale vůbec mne to nebaví. :D Ty 2 díly jsme popravdě dokoukával silou vůle....
631260
To je strašně kvalitně natočený, podle toho, co jsem slyšel a četl i hyper realistický, ale vůbec mne to nebaví. *:D* Ty 2 díly jsme popravdě dokoukával silou vůle....
Generation Kill
0 0
reagovat

Arrow

nevím čím to je, ale poslední díl mě fakt nehorázně bavil (samozřejmě kromě baletních sekvencí)
631251
nevím čím to je, ale poslední díl mě fakt nehorázně bavil (samozřejmě kromě baletních sekvencí)
Arrow
0 0
reagovat

Arrow

Začína to bolieť... vydržím do konca série a potom sa uvidí.
631249
Začína to bolieť... vydržím do konca série a potom sa uvidí.
Arrow
0 0
reagovat

Justified

ale jo, dávají si to fakt obstojně.:+
631246
ale jo, dávají si to fakt obstojně.*:+*
Justified
0 0
reagovat
s man seeking woman to mam jako s kmeny. chtel sem se tomu vyhnout, ale okoli me k tomu donutilo. po prvnich par dilech sem si potvdil, ze je to sracka, kterou je zbytecny sledovat. presto mi ten koncept nedal a s oduvodnenim, ze to ma stejne jen pitomych dvacet minut, sem pokracoval v dalsich dilech. obojimu bych dal tak 4/10.
z msw me vylozene bavil asi jenom devatej dil. jinak se stridaly snesitelny dily se snesitelnejsima. i kdyz je to vetsinou zoufale nevtipny, tak aspon to nak vypada.
631244
s man seeking woman to mam jako s kmeny. chtel sem se tomu vyhnout, ale okoli me k tomu donutilo. po prvnich par dilech sem si potvdil, ze je to sracka, kterou je zbytecny sledovat. presto mi ten koncept nedal a s oduvodnenim, ze to ma stejne jen pitomych dvacet minut, sem pokracoval v dalsich dilech. obojimu bych dal tak 4/10. z msw me vylozene bavil asi jenom devatej dil. jinak se stridaly snesitelny dily se snesitelnejsima. i kdyz je to vetsinou zoufale nevtipny, tak aspon to nak vypada.
0 0
reagovat
Všem nám je mentálně 12, jenom si to pár jedinců pořád nechce přiznat... :D
631238
Všem nám je mentálně 12, jenom si to pár jedinců pořád nechce přiznat... *:D*
0 0
reagovat

Axis

To pivo sem s ním už zopakoval a skončili sme po půlnoci na policejní služebně u Václaváku, tak nevím jestli se mu ještě bude chtít :D

Jasný, já se fakt do Prahy nedostal už dobře půl roku + a nejenom Daviesovi slibuju, že to zopáknem. Až to bude aktuální, ozval bych se. Zatím to furt odkládám a odkládám.

A případný pokračování raději PM ať tu nespamujem.
631236
To pivo sem s ním už zopakoval a skončili sme po půlnoci na policejní služebně u Václaváku, tak nevím jestli se mu ještě bude chtít *:D* Jasný, já se fakt do Prahy nedostal už dobře půl roku + a nejenom Daviesovi slibuju, že to zopáknem. Až to bude aktuální, ozval bych se. Zatím to furt odkládám a odkládám. A případný pokračování raději PM ať tu nespamujem.
Axis
0 0
reagovat

Memphis

Pak je smutný, že můj o pár let starší život skoro kopíruje seriálový vývoj. Tak jsem asi malinko opožděnej životním vývojem. No co v hlavě je mi stejně 19 - 22.
631233
Pak je smutný, že můj o pár let starší život skoro kopíruje seriálový vývoj. Tak jsem asi malinko opožděnej životním vývojem. No co v hlavě je mi stejně 19 - 22.
Memphis
0 0
reagovat

TedGeorge

Spíš bych řekl že průměr bude tak v rozmezí 29-34....co nějaká anketa, či demografický průzkum ať víte jako reklamu do nás cpát ;)

BTW co si zajít ještě někdy na Pivo s Davisem ať vím jak vypadá další štamgast z MZ.
631235
Spíš bych řekl že průměr bude tak v rozmezí 29-34....co nějaká anketa, či demografický průzkum ať víte jako reklamu do nás cpát *;)* BTW co si zajít ještě někdy na Pivo s Davisem ať vím jak vypadá další štamgast z MZ.
TedGeorge
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se