Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34481 - 34500 Napsat příspěvek
Pockat a to si akoze aj niekto naozaj mysli, ze to co sa tam deje, je realne?
639179
Pockat a to si akoze aj niekto naozaj mysli, ze to co sa tam deje, je realne?
0 0
reagovat
a neni nahodou Ano Sefe fake? Kdyz koukam treba na Hotel Hell s Gordonem Ramseym, nebo kde on chodi do restauraci co jsou hrozny a postavi je do late, tak po par dilech je jasny, ze to jede podle stejny sablony a nektery veci jsou tam tezce scripted.
639178
a neni nahodou [b]Ano Sefe[/b] fake? Kdyz koukam treba na Hotel Hell s Gordonem Ramseym, nebo kde on chodi do restauraci co jsou hrozny a postavi je do late, tak po par dilech je jasny, ze to jede podle stejny sablony a nektery veci jsou tam tezce scripted.
0 0
reagovat

Ano šéfe!

jak byl solidární s těma kuchařema, skoro do nich ne*ebal, i když očividně vařili naprostý kulinářský dno... to bylo skoro až dojemný.
639177
jak byl solidární s těma kuchařema, skoro do nich ne*ebal, i když očividně vařili naprostý kulinářský dno... to bylo skoro až dojemný.
Ano šéfe!
0 0
reagovat

Blacklist s03e1

Docela slusny rozjezd nove serie s necekanym twistem v zaveru. Spader me bavi v kazde scene.
639176
Docela slusny rozjezd nove serie s necekanym twistem v zaveru. Spader me bavi v kazde scene.
Blacklist s03e1
0 0
reagovat

Ano šéfe!

Druhá restaurace v pořadí, kde jsem byl před natáčením a mám pocit, že už v Praze nepůjdu nikam. Ještě jsem tam tehdy vzal zahraniční delegaci, báječný místo pro turisty jinak, no ještě že se tehdy dost chlastalo a to jídlo si nepamatuju. A ono je opravdu asi dobrý u jídla panákovat jako desinfekce...

Jinak jeden z nejpovedenějších a nejzajímavějších dílů vůbec a doporučuju i lidem, co se jinak nedívají. A je super, že to nezabalili jako v Brně po infu, že se neplatí. Je opravdu ultra tragikomické, že se podnik, který takhle vykořisťuje zaměstnance a pod záminkama je vyhazuje a najímá nové se nachází na takovém místě na kterém se nachází... Neskutečná ironie osudu, ten člověk je zralej na kriminál, neskutečnej podnikatelskej humus a krásný příklad toho, proč má u nás dost lidí podnikatele automaticky za podvodníky a zloděje. Velmi velmi poučné, ještě možná více, než díl z učňáku...
639167
Druhá restaurace v pořadí, kde jsem byl před natáčením a mám pocit, že už v Praze nepůjdu nikam. Ještě jsem tam tehdy vzal zahraniční delegaci, báječný místo pro turisty jinak, no ještě že se tehdy dost chlastalo a to jídlo si nepamatuju. A ono je opravdu asi dobrý u jídla panákovat jako desinfekce... Jinak jeden z nejpovedenějších a nejzajímavějších dílů vůbec a doporučuju i lidem, co se jinak nedívají. A je super, že to nezabalili jako v Brně po infu, že se neplatí. Je opravdu ultra tragikomické, že se podnik, který takhle vykořisťuje zaměstnance a pod záminkama je vyhazuje a najímá nové se nachází na takovém místě na kterém se nachází... Neskutečná ironie osudu, ten člověk je zralej na kriminál, neskutečnej podnikatelskej humus a krásný příklad toho, proč má u nás dost lidí podnikatele automaticky za podvodníky a zloděje. Velmi velmi poučné, ještě možná více, než díl z učňáku...
Ano šéfe!
0 0
reagovat

Agents of Shield

pořád super "hloupá" zábava. Nejlepší byla létající ToyToyka.
639166
pořád super "hloupá" zábava. Nejlepší byla létající ToyToyka.
Agents of Shield
0 0
reagovat

Godlike

Ne...tohle nebyl příspěvek, který je mimo. Za mě úplně v pohodě.
639162
Ne...tohle nebyl příspěvek, který je mimo. Za mě úplně v pohodě.
Godlike
0 0
reagovat

MarvinP

Tak tohle je úplně mimo.
639160
Tak tohle je úplně mimo.
MarvinP
0 0
reagovat

Godlike

komik a přehání?! Skandální!
639157
komik a přehání?! Skandální!
Godlike
0 0
reagovat
Venku je prvni dil treti serie Broenu...
639154
Venku je prvni dil treti serie Broenu...
0 0
reagovat
Až teď jsem viděl toho Olivera. On to myslí dobře, ale v mnoha aspektech to dost přehání.
639151
Až teď jsem viděl toho Olivera. On to myslí dobře, ale v mnoha aspektech to dost přehání.
0 0
reagovat

speta.jr

Vždyť ji mění tak jednou za pět let.
639150
Vždyť ji mění tak jednou za pět let.
speta.jr
0 0
reagovat

Disketa1

v tom pripade mohli za tech dvacet let vymenit grafiku :-D
639149
v tom pripade mohli za tech dvacet let vymenit grafiku :-D
Disketa1
0 0
reagovat
Jo jo, ona stárne s grácií, plastikama a barvením vlasů. :)
639148
Jo jo, ona stárne s grácií, plastikama a barvením vlasů. :)
0 0
reagovat

speta.jr

Mýlíš se. Jsou to pořád nové díly, které se natáčejí každý týden.
639147
Mýlíš se. Jsou to pořád nové díly, které se natáčejí každý týden.
speta.jr
0 0
reagovat

Disketa1

jeste aby ji to nesluselo, kdyz je to pres dvacet let stare, pred trema lety s ni byly nejake spoty a ta dama nestarne s gracii, bohuzel
639146
jeste aby ji to nesluselo, kdyz je to pres dvacet let stare, pred trema lety s ni byly nejake spoty a ta dama nestarne s gracii, bohuzel
Disketa1
0 0
reagovat
Mám Saskiu rád, je to velmi příjemná a sympatická dáma. Každou neděli sleduju pravidelně její Kalendárium, připomínám si různá výročí a vlastně je to dobrý způsob, jak si procvičit mozek hned po ránu. Navíc to Saskie pokaždé sluší. Na ty mladé holky se kolikrát nedá ani koukat...
639145
Mám Saskiu rád, je to velmi příjemná a sympatická dáma. Každou neděli sleduju pravidelně její Kalendárium, připomínám si různá výročí a vlastně je to dobrý způsob, jak si procvičit mozek hned po ránu. Navíc to Saskie pokaždé sluší. Na ty mladé holky se kolikrát nedá ani koukat...
0 0
reagovat
od té doby se jí už jen obočí stěhuje stále více na temeno hlavy a rozšiřuje se jí úsměv. Zezadu má nejspíš z tý přebytečný kůže culíček.
639143
od té doby se jí už jen obočí stěhuje stále více na temeno hlavy a rozšiřuje se jí úsměv. Zezadu má nejspíš z tý přebytečný kůže culíček.
0 0
reagovat

Burešová

ta byla stará, už když začínala, ne?
639142
ta byla stará, už když začínala, ne?
Burešová
0 0
reagovat

Westworld

Ten film, kde hraje tata Christiana Balea :D
Hadam, ze to produkuje HBO a jde to do vysilani někdy pred nebo po GoT
639141
Ten film, kde hraje tata Christiana Balea *:D* Hadam, ze to produkuje HBO a jde to do vysilani někdy pred nebo po GoT
Westworld
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se