Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34461 - 34480 Napsat příspěvek

Godlike

Hmm..
639342
Hmm..
Godlike
0 0
reagovat

Godlike

Powerful stuff.
639330
Powerful stuff.
Godlike
0 0
reagovat

Godlike

yeah :-
639328
yeah *:-*
Godlike
0 0
reagovat

Rick & Morty

Prdele...
639325
Prdele...
Rick & Morty
0 0
reagovat
Homeland S05E05 - Better Call Saul .. well played :D
639308
Homeland S05E05 - Better Call Saul .. well played *:D*
0 0
reagovat
To mne nenapadlo. :) Bral jsem to automaticky za nějakou ženskou....
639250
To mne nenapadlo. :) Bral jsem to automaticky za nějakou ženskou....
0 0
reagovat
a od koho myslis, ze je ten uvodni song? :D
639248
a od koho myslis, ze je ten uvodni song? :D
0 0
reagovat

Bastard Executioner

ok trochu se to zvedá, ale casting pořád šílenej... Jenom teda ten Ed Sheeram tam :o:D A byl to fakt on....
639244
ok trochu se to zvedá, ale casting pořád šílenej... Jenom teda ten [spoiler]Ed Sheeram [/spoiler]tam *:o**:D* A byl to fakt on....
Bastard Executioner
0 0
reagovat
Já zkusil taky pilot Blindspot a nechytlo mě to vůbec. Dal jsem i první dva díly Limitless a je to jen takovej víc hip (protože Webb) Mentalista, či-li pokračovat s tím určitě nebudu. A po pochvalách tady jsem pro zajímavost zkusil i první dva díly S2 Gothamu (předtím jsem skončil hned na začátku S1) a určitě je tam zlepšení. Ale zase... nic co bych potřeboval sledovat plus ten přehrávající budoucí Joker je strašně otravnej. Aspoň teda obrovská pochvala třetímu dílu nové řady South Parku a How to Get Away With Murder je sice telenovela, ale pořád mě to baví moc. :+
639218
Já zkusil taky pilot Blindspot a nechytlo mě to vůbec. Dal jsem i první dva díly Limitless a je to jen takovej víc hip (protože Webb) Mentalista, či-li pokračovat s tím určitě nebudu. A po pochvalách tady jsem pro zajímavost zkusil i první dva díly S2 Gothamu (předtím jsem skončil hned na začátku S1) a určitě je tam zlepšení. Ale zase... nic co bych potřeboval sledovat plus ten přehrávající budoucí Joker je strašně otravnej. Aspoň teda obrovská pochvala třetímu dílu nové řady South Parku a How to Get Away With Murder je sice telenovela, ale pořád mě to baví moc. *:+*
0 0
reagovat
Ja koukam na stejnej seros co dreamy.
639216
Ja koukam na stejnej seros co dreamy.
0 0
reagovat

dreamy

Tak to se asi díváš na jinej seriál :D, je to epizodní už od pilotu: co kérka, to jeden případ :-, končím s tím.
639222
Tak to se asi díváš na jinej seriál *:D*, je to epizodní už od pilotu: co kérka, to jeden případ *:-*, končím s tím.
dreamy
0 0
reagovat

blindspot 1x2

bál jsem se že hned začnou sekat epizodní story ala blacklist ale držej se statečně.. ale ideálně to prvni radou ukoncit, pac to tam drive ci pozdeji spadne
639210
bál jsem se že hned začnou sekat epizodní story ala blacklist ale držej se statečně.. ale ideálně to prvni radou ukoncit, pac to tam drive ci pozdeji spadne
blindspot 1x2
0 0
reagovat
Kutí se TV remaky Smrtonosné zbraně a Macgyvera.... link
639196
Kutí se TV remaky Smrtonosné zbraně a Macgyvera.... http://prettygirllost.tumblr.com/post/74306967469/puuuuhlease
0 0
reagovat

Everest: Beyond The Limit S1

Docela narez... Abych pravdu rekl, tak si nejsem jisty, jestli ma pro me smysl davat i zbyvajici dve sezony, ale tohle bylo drsne. Krom obligatnich sestrihu na zacatku (a konci) se to nastesti nesnazi byt prehnane teatralne dramaticke, kazdopadne se dockame do jiste miry vpodstate vseho, co bylo ve filmovem Everestu (a dana tragedie tam ma i male "cameo").

Videt takhle "na zivo" cely vystup, vcetne nekolika tragedii a toho vsudypritomneho nebezpeci a v neposledni rade potom tu cenu, kterou za to par z nich zaplatilo (mysleno zdravotni nasledky, ne finance ;)), to se tezko popisuje.
639194
Docela narez... Abych pravdu rekl, tak si nejsem jisty, jestli ma pro me smysl davat i zbyvajici dve sezony, ale tohle bylo drsne. Krom obligatnich sestrihu na zacatku (a konci) se to nastesti nesnazi byt prehnane teatralne dramaticke, kazdopadne se dockame do jiste miry vpodstate vseho, co bylo ve filmovem Everestu (a dana tragedie tam ma i male "cameo"). Videt takhle "na zivo" cely vystup, vcetne nekolika tragedii a toho vsudypritomneho nebezpeci a v neposledni rade potom tu cenu, kterou za to par z nich zaplatilo (mysleno zdravotni nasledky, ne finance *;)*), to se tezko popisuje.
Everest: Beyond The Limit S1
0 0
reagovat

John Oliver

Čekal jsem na překlad. :) Parádní video, John Oliver je pořád výborný, trefné kopnutí do Maďarů, Poláků a Slováků a navíc to má nádherný a dojemný závěr. :+
639189
Čekal jsem na překlad. *:)* Parádní video, John Oliver je pořád výborný, trefné kopnutí do Maďarů, Poláků a Slováků a navíc to má nádherný a dojemný závěr. *:+*
John Oliver
0 0
reagovat
Jsem dokoukal ten posledni dil a masakr. Takovi "podnikatele" uz od pohledu fakt ne. :-
639186
Jsem dokoukal ten posledni dil a masakr. Takovi "podnikatele" uz od pohledu fakt ne. *:-*
0 0
reagovat
Na český určitě koukni, tam je to právě šablonovité hodně málo a celkem si dávají záležet na rozmanitosti jak dílů tak podniků... A hlavně si taky myslím, že je to o dost vtipnější.
639185
Na český určitě koukni, tam je to právě šablonovité hodně málo a celkem si dávají záležet na rozmanitosti jak dílů tak podniků... A hlavně si taky myslím, že je to o dost vtipnější.
0 0
reagovat
Ja som myslel, ze je rec prave o tom americkom kde je Gordon. Tam mi pripada kazdy jeden diel uplne rovnaky kde ide skor o zviditelnenie sa ako o rieseni nejakych skutocnych problemov.
Z toho ceskeho poznam len toto link :D
639184
Ja som myslel, ze je rec prave o tom americkom kde je Gordon. Tam mi pripada kazdy jeden diel uplne rovnaky kde ide skor o zviditelnenie sa ako o rieseni nejakych skutocnych problemov. Z toho ceskeho poznam len toto http://www.youtube.com/watch?v=4j4fc1KFdYw :D
0 0
reagovat

SteKi

A proč by nebylo?

Co tomu právě často lidi vyčítají je, že oproti Ramsaymu nedokáže takové zázraky. Osobně mám zkušenost s 5 restauracemi a netuším jak moc to prostříhávali, ale jídelníček, ale jinak to naprosto sedělo.
639182
A proč by nebylo? Co tomu právě často lidi vyčítají je, že oproti Ramsaymu nedokáže takové zázraky. Osobně mám zkušenost s 5 restauracemi a netuším jak moc to prostříhávali, ale jídelníček, ale jinak to naprosto sedělo.
SteKi
0 0
reagovat
Tak ten format je samozrejme prevzaty, tak je jasne, ze to jede podle stejne sablony... proc by to kvuli tomu melo byt nerealne, to mi ale hlava nebere.

Samozrejme, ze tam obcas asi necemu pomuzou dopredu, neco se pak zase strihne trochu dramaticteji, nez to ve skutecnosti bylo, ale ze by to bylo z principu cele nahrane, to zas imo leze z ust lidem, co asi ani jednu epizodu v zivote nevideli. :)

Hezky se k tomu postavil Joe Rogan, ktery otevrene priznal rozhorceni z toho, co se stalo z jeho show na SyFy a popisoval prave ty strihove eskapady a ze si musel dokonce vydupat prestrihani jedne epizody... pricemz se to ale menilo az v re-runech
639180
Tak ten format je samozrejme prevzaty, tak je jasne, ze to jede podle stejne sablony... proc by to kvuli tomu melo byt nerealne, to mi ale hlava nebere. Samozrejme, ze tam obcas asi necemu pomuzou dopredu, neco se pak zase strihne trochu dramaticteji, nez to ve skutecnosti bylo, ale ze by to bylo z principu cele nahrane, to zas imo leze z ust lidem, co asi ani jednu epizodu v zivote nevideli. :) Hezky se k tomu postavil Joe Rogan, ktery otevrene priznal rozhorceni z toho, co se stalo z jeho show na SyFy a popisoval prave ty strihove eskapady a ze si musel dokonce vydupat prestrihani jedne epizody... pricemz se to ale menilo az v re-runech
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se