Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34421 - 34440 Napsat příspěvek
:+:+:+
639565
*:+**:+**:+*
0 0
reagovat

Axis

:+:+:+
639564
*:+**:+**:+*
Axis
0 0
reagovat
639562
[link="https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtl1/v/t1.0-9/12079102_991964120825927_7668417041165352670_n.jpg?oh=41b9d42eecabe25348bc773860e63dee&oe=56A1FF70"]The Boys are Back in Town[/link] *:+*
0 0
reagovat
Ze snů ? :D
639561
Ze snů ? *:D*
0 0
reagovat
Sakra, odkud já ji znám??
639559
Sakra, odkud já ji znám??
0 0
reagovat

TonyCliffton

639557
[link="http://images.buddytv.com/btv_2_800075945_1_590_-1_0_/-castle--episode-8-3.jpg"]link[/link]
TonyCliffton
0 0
reagovat
Naopak parádní epka. :+
639555
Naopak parádní epka. *:+*
0 0
reagovat
Castle ep 3 hate in 3 ... 2 ...
639554
Castle ep 3 hate in 3 ... 2 ...
0 0
reagovat

Family Guy 14x02

- Peře, neumíš udržet tajemství.
- Kecy, jsem v tom skvělej, jako když jsem dělal pediatra.
"Přišly mi obrázky z ultrazvuku a mám pro vás novinku"
- "Moment, my nechceme vědět, jestli je to chlapec nebo dívka"
- "Dobrá tedy,..... nedýchá TO!"

:D
639533
- Peře, neumíš udržet tajemství. - Kecy, jsem v tom skvělej, jako když jsem dělal pediatra. "Přišly mi obrázky z ultrazvuku a mám pro vás novinku" - "Moment, my nechceme vědět, jestli je to chlapec nebo dívka" - "Dobrá tedy,..... nedýchá TO!" *:D*
Family Guy 14x02
0 0
reagovat

Agents of shield

Neuvěřitelné, kam až se vypracoval Fitz/potažmo celý seriál. Já už se na ty středy normálně těším. :+
Jen mě zaráží, že si po světě běhají kupy Inhumans a Black Bolt, královská rodina s tím dělají prd.:D Nebo že by Lash byl někým pověřen?
639526
Neuvěřitelné, kam až se vypracoval Fitz/potažmo celý seriál. Já už se na ty středy normálně těším. *:+* Jen mě zaráží, že si po světě běhají kupy Inhumans a Black Bolt, královská rodina s tím dělají prd.*:D* Nebo že by Lash byl někým pověřen?
Agents of shield
0 0
reagovat

Agents of S.H.I.E.L.D.

Možná je to paradox, ale momentálně (tak poslední rok) mě marvelácké seriály - Shield, Carter, Daredevil - baví víc než filmy. Agenti ten filmový vesmír nejen skvěle doplňují, ale i rozšiřují. Máme tu jasný nájezd na třetího Kapitána, ale i filmové Inhumans a kupodivu také odkazy na konkurenční(?) svět X-Men. Uvidíme, jak si povede zbytek chystaných Defenders.
639505
Možná je to paradox, ale momentálně (tak poslední rok) mě marvelácké seriály - Shield, Carter, Daredevil - baví víc než filmy. Agenti ten filmový vesmír nejen skvěle doplňují, ale i rozšiřují. Máme tu jasný nájezd na třetího Kapitána, ale i filmové Inhumans a kupodivu také odkazy na konkurenční(?) svět X-Men. Uvidíme, jak si povede zbytek chystaných Defenders.
Agents of S.H.I.E.L.D.
0 0
reagovat
Yep, Agents jedou. Rozjezd good, dnešní díl ještě lepší. A navíc to je výborná předehra k Civil War :)
639486
Yep, Agents jedou. Rozjezd good, dnešní díl ještě lepší. A navíc to je výborná předehra k Civil War :)
0 0
reagovat

Agents of shield

Ne, pořád nechápu, kam až to ten seriál dotáhl od první řady.
BTW Fitz FTW
639479
Ne, pořád nechápu, kam až to ten seriál dotáhl od první řady. BTW Fitz FTW
Agents of shield
0 0
reagovat

studo

Vítej v klubu :+
639468
Vítej v klubu *:+*
studo
0 0
reagovat

Daredevil s1

Nechci druhou radu. Tohle melo vsechno tak jak melo byt, strcilo si to do kapsy vsechny Marvelacke filmy dohromady. Bojim se, ze to s upgradem zacne byt cheesy. 10/10
639471
Nechci druhou radu. Tohle melo vsechno tak jak melo byt, strcilo si to do kapsy vsechny Marvelacke filmy dohromady. Bojim se, ze to s upgradem zacne byt cheesy. 10/10
Daredevil s1
0 0
reagovat
JO moment ty voel 6ka je finále?:D:D:D Právě jsem se probudil. A to se mi pětka tak líbila a říkal jsem si, jak to mají pěkně rozehraný. Aha. Tak to se bojím šestku pustit.
639467
JO moment ty voel 6ka je finále?*:D**:D**:D* Právě jsem se probudil. A to se mi pětka tak líbila a říkal jsem si, jak to mají pěkně rozehraný. Aha. Tak to se bojím šestku pustit.
0 0
reagovat

TonyClifton

Poprask dorazí ve čtvrtek, ale máš pravdu, spíš to bude prskavka :-
639464
Poprask dorazí ve čtvrtek, ale máš pravdu, spíš to bude prskavka *:-*
TonyClifton
0 0
reagovat
viem, že idem asi rok po funuse, či ako sa to hovorí, ale tak ako bastard machine, som teda prekúsol pilot You're the worst a šiel ďalej a páni, nič lepšie som dllllho nevidel :+
639462
viem, že idem asi rok po funuse, či ako sa to hovorí, ale tak ako bastard machine, som teda prekúsol pilot You're the worst a šiel ďalej a páni, nič lepšie som dllllho nevidel *:+*
0 0
reagovat
Čumím na prvý Matrix a zrazu si uvedomím, že agent Jones je Walt Longmire.
639459
Čumím na prvý Matrix a zrazu si uvedomím, že agent Jones je Walt Longmire.
0 0
reagovat
To mi připomíná, už delší dobu jsem se tě chtěl zeptat, kde sakra bereš takovýho volnýho času :D poslední dobou to tu sekáš jedno za druhým. Obraceč času?
639451
To mi připomíná, už delší dobu jsem se tě chtěl zeptat, kde sakra bereš takovýho volnýho času *:D* poslední dobou to tu sekáš jedno za druhým. Obraceč času?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se