Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 33921 - 33940 Napsat příspěvek
Tak prázdniny kvůli času na filmy a seriály jsem si bral celkem běžně.:D
647066
Tak prázdniny kvůli času na filmy a seriály jsem si bral celkem běžně.*:D*
0 0
reagovat

studo

On the contrary. Somebody had to take a vacation... :D

Tony: Není.
647065
On the contrary. Somebody had to take a vacation... *:D* Tony: Není.
studo
0 0
reagovat
Je na druhou řadu potřeba nakoukat Jessicu Jones?
647064
Je na druhou řadu potřeba nakoukat Jessicu Jones?
0 0
reagovat

KarelR

Somebody got too much time in his hands... :D
647063
Somebody got too much time in his hands... *:D*
KarelR
0 0
reagovat

Daredevil S02

Jestli byla první série marvelácký Batman začíná, druhá je marvelácký Temný rytíř. Elektra super, Punisher geniální, Raidem inspirovaná akce ne a ne dojít... Mimo zakolísání ve dvou třetinách tomu není co vytknout, špička comicsové "televizní" tvorby :)
647062
Jestli byla první série marvelácký Batman začíná, druhá je marvelácký Temný rytíř. Elektra super, Punisher geniální, Raidem inspirovaná akce ne a ne dojít... Mimo zakolísání ve dvou třetinách tomu není co vytknout, špička comicsové "televizní" tvorby :)
Daredevil S02
0 0
reagovat
V Banshee mela znelka hlavne nejaky pribeh a spoustu foto narazek na to, co se v konkretnim dilu stane, takze jsem si je poustel i po konci dilu znovu...
647060
V Banshee mela znelka hlavne nejaky pribeh a spoustu foto narazek na to, co se v konkretnim dilu stane, takze jsem si je poustel i po konci dilu znovu...
0 0
reagovat

vikings

uz regulerne plavou ve srackach..neskutecny blato a ta silene nudna rezie kde momenty jako deti si "hrajou" nebo Lagertha a jeji slilb s clovekem vubec nehnou a sou spis na fejspalm, sjetej Ragnar totalni WTF

"we have moments when I feel so close to you especially when you are inside me:D:D todle uz fakt ne... a do Last kingdom jeste daleko..

647059
uz regulerne plavou ve srackach..neskutecny blato a ta silene nudna rezie kde momenty jako deti si "hrajou" nebo Lagertha a jeji slilb s clovekem vubec nehnou a sou spis na fejspalm, sjetej Ragnar totalni WTF "we have moments when I feel so close to you especially when you are inside me*:D**:D* todle uz fakt ne... a do Last kingdom jeste daleko..
vikings
0 0
reagovat
No mně se teda intro u True Blood nikdy nelíbilo. U Banshee jsem ho snad ještě nikdy nepřeskočil.
647058
No mně se teda intro u True Blood nikdy nelíbilo. U Banshee jsem ho snad ještě nikdy nepřeskočil.
0 0
reagovat
true blood měl znělku na uplně jinym levlu, spolu se spoustou dalších
647057
true blood měl znělku na uplně jinym levlu, spolu se spoustou dalších
0 0
reagovat

Banshee

Strašně se těším za dva týdny na závěrečnou řadu... Vzhledem k tomu, že má ten seriál snad nejlepší počáteční titulky, jaké jsem v seriálech viděl, tak mi stačilo si jedny pustit a velice rád si to celé dám ještě jednou...
Třeba se mezitím dodělají titulky na druhou řadu Daredevila:)
647054
Strašně se těším za dva týdny na závěrečnou řadu... Vzhledem k tomu, že má ten seriál snad nejlepší počáteční titulky, jaké jsem v seriálech viděl, tak mi stačilo si jedny pustit a velice rád si to celé dám ještě jednou... Třeba se mezitím dodělají titulky na druhou řadu Daredevila*:)*
Banshee
0 0
reagovat

JohnyD

Najel jsem na US remake, protože jsem si v poslední době hodně oblíbil Kinnamana. Stojí za to si pustit i dánský originál?
647053
Najel jsem na US remake, protože jsem si v poslední době hodně oblíbil Kinnamana. Stojí za to si pustit i dánský originál?
JohnyD
0 0
reagovat

Criminal Minds Beyond Borders

Gary Sinice delá rad spinoffy :D A namixovanej cast, od vseho trosku.. fajn prostredi ale jinak strasna tuctovka
647051
Gary Sinice delá rad spinoffy *:D* A namixovanej cast, od vseho trosku.. fajn prostredi ale jinak strasna tuctovka
Criminal Minds Beyond Borders
0 0
reagovat
Minuly tyden jsi k tomu nic nenapsal, proc? 8) Kazdopadne nejlepsi dil teto rady :+
647037
Minuly tyden jsi k tomu nic nenapsal, proc? *8)* Kazdopadne nejlepsi dil teto rady *:+*
0 0
reagovat

Kancelář Blaník

To by tak hrálo, aby poslanci na stará kolena chodili do sněmovny pěšky. :D:D:D

Tonda prostě nezklamal. link :D
647034
To by tak hrálo, aby poslanci na stará kolena chodili do sněmovny pěšky. *:D**:D**:D* Tonda prostě nezklamal. http://www.stream.cz/blanik/10009674-namesticko *:D*
Kancelář Blaník
0 0
reagovat

Daredevil S2

Úvodní díly do toho od začátku solidně buší, nicméně ten třetí - holy fucking shit :o zatím ještě lepší dojmy jak z první řady, uvidíme jak si to tentokrát pohlídá tempo až do finále.
647031
Úvodní díly do toho od začátku solidně buší, nicméně ten třetí - holy fucking shit *:o* zatím ještě lepší dojmy jak z první řady, uvidíme jak si to tentokrát pohlídá tempo až do finále.
Daredevil S2
0 0
reagovat

Lifty

Pozeráš dánsky originál, či US remake?
647030
Pozeráš dánsky originál, či US remake?
Lifty
0 0
reagovat

Hap And Leonard

(po prvnim dilu) Potencialni nahrada za Justified... :) Spousta stycnych ploch, akorat to nema takovy tah na branku... zas to ale ma Christinu Hendricks a hezke uvodni titulky.. :)
647015
(po prvnim dilu) Potencialni nahrada za Justified... :) Spousta stycnych ploch, akorat to nema takovy tah na branku... zas to ale ma Christinu Hendricks a hezke uvodni titulky.. :)
Hap And Leonard
0 0
reagovat

The Killing

Fringe pocka, tohle je pecka... A pry je Broen jeste lepsi... Nedovedu si to predstavit...
647012
Fringe pocka, tohle je pecka... A pry je Broen jeste lepsi... Nedovedu si to predstavit...
The Killing
0 0
reagovat

Bachy

Dobrá recenze a díky za připomenutí. :+
646999
Dobrá recenze a díky za připomenutí. *:+*
Bachy
0 0
reagovat

Of Kings and Prophets

Práve som to tu chcel hypovať, pretože prvá epizóda je najlepší pilot, čo som v poslednej dobe videl... a jeb, ABC to zaklalo po dvoch epizódach. :-
646998
Práve som to tu chcel hypovať, pretože prvá epizóda je najlepší pilot, čo som v poslednej dobe videl... a jeb, ABC to zaklalo po dvoch epizódach. *:-*
Of Kings and Prophets
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se