Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 32981 - 33000 Napsat příspěvek

Sam

:D:D:D:D:D
646097
*:D**:D**:D**:D**:D*
Sam
0 0
reagovat

MarvinP

Tak s predlohou to vôbec nemá už nič spoločné podľa Le Carého a namiesto Kolombie sa rieši Middle East a koniec je vraj tiež úplne iný. Tak som zvedavý. 8)
646093
Tak s predlohou to vôbec nemá už nič spoločné podľa Le Carého a namiesto Kolombie sa rieši Middle East a koniec je vraj tiež úplne iný. Tak som zvedavý. *8)*
MarvinP
0 0
reagovat

Flash

(spoiler k 1. řadě)

link :D
646092
(spoiler k 1. řadě) http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/agVmRLv_700b_v1.jpg *:D*
Flash
0 0
reagovat

Night Manager

Jo, je to super, už tu vidím stížnosti na pomalé tempo a řídký děj, ale mě to sedí. Laurie se u mě svým prvním kratičkým výstupem spolehlivě odHousoval. Jediné co mi zatím úplně nesedí je ten okatě bondovský vizuál, jako kouká se na to hezky, ale prozatím (neznám předlohu) je to trošičku v rozporu s pojetím hlavního hrdiny (který se po pistoli zrovna nesápe, a ani ten žaludek nemá nejodolnější).

646085
Jo, je to super, už tu vidím stížnosti na pomalé tempo a řídký děj, ale mě to sedí. Laurie se u mě svým prvním kratičkým výstupem spolehlivě odHousoval. Jediné co mi zatím úplně nesedí je ten okatě bondovský vizuál, jako kouká se na to hezky, ale prozatím (neznám předlohu) je to trošičku v rozporu s pojetím hlavního hrdiny (který se po pistoli zrovna nesápe, a ani ten žaludek nemá nejodolnější).
Night Manager
0 0
reagovat

Shameless

páči sa mi, ako v tomto seriály dokáže ísť hocikto (Lip) from Zero to Hero lusknutím prsta :D
646071
páči sa mi, ako v tomto seriály dokáže ísť hocikto (Lip) from Zero to Hero lusknutím prsta *:D*
Shameless
0 0
reagovat

Night Manager 1x01

První díl fantastickej. Britská herecká smetánka a Elizabeth Debicki k tomu. Vůbec si nestěžuju :+
646062
První díl fantastickej. Britská herecká smetánka a Elizabeth Debicki k tomu. Vůbec si nestěžuju *:+*
Night Manager 1x01
0 0
reagovat

Tony

Ježiš nestraš. :D
646060
Ježiš nestraš. *:D*
Tony
0 0
reagovat

Disk

Měl ses zapojit do konverzace s Jirkou na MZ narozeninách. Leccos by ti osvětlil.

Jinak já se přiznám, že jsem až dneska viděl první (téměř) celej díl Případů a fakt mě to pozitivně překvapilo. Ne tak, abych hnedka běžel nakoukávat zbytek, ale někdy v budoucích rerunech tomu třeba dám šanci.Ten twist okolo postavy Igora Chmely byl skutečně výborně napsanej a nepamatuju si, že bych něco podobnýho kdy v českým seriálu viděl. Takže kudos autorům.
646059
Měl ses zapojit do konverzace s Jirkou na MZ narozeninách. Leccos by ti osvětlil. Jinak já se přiznám, že jsem až dneska viděl první (téměř) celej díl Případů a fakt mě to pozitivně překvapilo. Ne tak, abych hnedka běžel nakoukávat zbytek, ale někdy v budoucích rerunech tomu třeba dám šanci.[spoiler]Ten twist okolo postavy Igora Chmely byl skutečně výborně napsanej a nepamatuju si, že bych něco podobnýho kdy v českým seriálu viděl. Takže kudos autorům.[/spoiler]
Disk
0 0
reagovat

The Joker

:+

I dnešní díl byl moc fajn. :) A asi o něčem svědčí, že jsem si to dnes večer pustil radši, než Vinyl nebo Shameless. U české tvorby věc nevídaná. V trafice jsem minul obálku nějakého časopisu, kde byl Vetchý vedle Rady Vacátka a naprosto po právu :+

btw Brno a kriminálka, Vašut už žhaví mobil :D
646058
*:+* I dnešní díl byl moc fajn. *:)* A asi o něčem svědčí, že jsem si to dnes večer pustil radši, než Vinyl nebo Shameless. U české tvorby věc nevídaná. V trafice jsem minul obálku nějakého časopisu, kde byl Vetchý vedle Rady Vacátka a naprosto po právu *:+* btw Brno a kriminálka, Vašut už žhaví mobil *:D*
The Joker
0 0
reagovat
No, po zhlédnutí Labyrintu bych nebyl z Jiřího Stracha moc nadšený...
646057
No, po zhlédnutí Labyrintu bych nebyl z Jiřího Stracha moc nadšený...
0 0
reagovat
"Případy 1. oddělení sice definitivně skončily, nikoli však jejich scenáristický tandem. Mareš s Malindou už připravují nový projekt podobného žánru, ovšem s jinými postavami a se dvěma zásadními realizačními změnami.

Režie se nově ujme Jiří Strach a výroba se už neodehraje v pražském, nýbrž v brněnském studiu České televize. Právě v Brně natočil Strach sedmidílný krimithriller Labyrint, který je nominovaný na Českého lva v kategorii seriálů."

:+:+
646056
"Případy 1. oddělení sice definitivně skončily, nikoli však jejich scenáristický tandem. Mareš s Malindou už připravují nový projekt podobného žánru, ovšem s jinými postavami a se dvěma zásadními realizačními změnami. Režie se nově ujme Jiří Strach a výroba se už neodehraje v pražském, nýbrž v brněnském studiu České televize. Právě v Brně natočil Strach sedmidílný krimithriller Labyrint, který je nominovaný na Českého lva v kategorii seriálů." *:+**:+*
0 0
reagovat
Tak Případy 1. oddělení jsou u konce a celá druhá řada byla velmi kvalitní. Osobně bych S1 asi postavil výš, protože tam byl i trochu prostor na nějaké ty mimopracovní vztahy a vůbec tak nějak více té charakterové 'hloubky'. Nicméně tedy tvůrcům rozumím, že se do další řady nechtějí pouštět, ale bylo by moc fajn, kdyby, stejně jako v případě Okresního přeboru, třeba za 2, 3, 4 roky došlo film. :+

9/10
646055
Tak Případy 1. oddělení jsou u konce a celá druhá řada byla velmi kvalitní. Osobně bych S1 asi postavil výš, protože tam byl i trochu prostor na nějaké ty mimopracovní vztahy a vůbec tak nějak více té charakterové 'hloubky'. Nicméně tedy tvůrcům rozumím, že se do další řady nechtějí pouštět, ale bylo by moc fajn, kdyby, stejně jako v případě Okresního přeboru, třeba za 2, 3, 4 roky došlo film. *:+* 9/10
0 0
reagovat
Druhá řada Sense8 bude mít premiéru sice až v červnu, ale zatím můžete mrknout na vtipné video, na kterém pár herců vysvětluje první řadu. link :D:+
646007
Druhá řada [b]Sense8[/b] bude mít premiéru sice až v červnu, ale zatím můžete mrknout na vtipné video, na kterém pár herců vysvětluje první řadu. http://www.facebook.com/Sense8TV/videos/vb.299840300208930/459322084260750/?type=2&theater *:D**:+*
0 0
reagovat

Black Sails S03

Zatím to jede spolehlivě v kolejích dvojky. Tejden se těším na novej díl. :)
646000
Zatím to jede spolehlivě v kolejích dvojky. Tejden se těším na novej díl. *:)*
Black Sails S03
0 0
reagovat

American Crime Story

Runkles! :D:+

Je to čím dál tím lepší. Výborná gradace. :+
645979
Runkles! *:D**:+* Je to čím dál tím lepší. Výborná gradace. *:+*
American Crime Story
0 0
reagovat

Godlike

645975
[link="http://www.tvzone.cz/clanek/30839-vinyl-pilot/diskuze/"]Souhlas.[/link]
Godlike
0 0
reagovat

Vinyl

To bylo neskutečně dobrý.
645973
To bylo neskutečně dobrý.
Vinyl
0 0
reagovat

Vikings 4x01

Mno... nevadí. Časom sa tam možno začne diať aj niečo zaujímavé. ?)

Možno je to ale tým, že zároveň dopozerávam komplet Black Sails a ako mi to zo začiatku nesedelo, tak postupne to nabralo fakt veľké grády. :+
645972
Mno... nevadí. Časom sa tam možno začne diať aj niečo zaujímavé. *?)* Možno je to ale tým, že zároveň dopozerávam komplet Black Sails a ako mi to zo začiatku nesedelo, tak postupne to nabralo fakt veľké grády. *:+*
Vikings 4x01
0 0
reagovat

Vikings s04e01

Těžká pecka a jeden ze snad nej dílů vůbec. :+ U postelové scény jsem to protlemil od začátku do konce, obě scény se zúčtováním velmi zábavná lahůdka. Boys are bakc in town a ve velké formě. :+
645971
Těžká pecka a jeden ze snad nej dílů vůbec. *:+* U postelové scény jsem to protlemil od začátku do konce, obě scény se zúčtováním velmi zábavná lahůdka. Boys are bakc in town a ve velké formě. *:+*
Vikings s04e01
0 0
reagovat

Man Seeking Woman

Cesta do pekel je dlážděna dobrými skutky :D
645960
Cesta do pekel je dlážděna dobrými skutky *:D*
Man Seeking Woman
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se