Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 32961 - 32980 Napsat příspěvek
Nový trailer na Penny Dreadful je taky luxusní: link :+:+
646183
Nový trailer na Penny Dreadful je taky luxusní: http://www.youtube.com/watch?v=kwafKJyzir8 *:+**:+*
0 0
reagovat

Liev Schrieber

Ted jsem zkouknul jedinou epizodu Ray Donovana, kterou osobne reziroval a musim smeknout, ze mel na starost zatim nejlepsi dil. Snad z neho neco bude 8)
646181
Ted jsem zkouknul jedinou epizodu Ray Donovana, kterou osobne reziroval a musim smeknout, ze mel na starost zatim nejlepsi dil. Snad z neho neco bude *8)*
Liev Schrieber
0 0
reagovat
X-Files 2016
No je to ostuda, co vic k tomu dodat.. takhle spatne napsanou miniserii jsem snad jeste nevidel :o
646180
[b]X-Files 2016[/b] No je to ostuda, co vic k tomu dodat.. takhle spatne napsanou miniserii jsem snad jeste nevidel *:o*
0 0
reagovat
Druhý trailer na Daredevila je venku a Elektra vypadá fakt moc dobře: link :+:+
646179
Druhý trailer na Daredevila je venku a Elektra vypadá fakt moc dobře: http://www.youtube.com/watch?v=2Cn3DVV0LHY *:+**:+*
0 0
reagovat
Boardwalk Empire > Dexter, Breaking Bad
646178
Boardwalk Empire > Dexter, Breaking Bad
0 0
reagovat

Shameless US 6x01 - 6x05

pořád o hovně a pořád naprosto parádní. Baví mě trampoty snad úplně všech postav, což se jen tak nestává (až na Debbie, ta mě nehorázně irituje). Lip a učitelka = super, Frank = super, Fiona = OK (F word love song naprosto úchvatnej), Ian = ok, Carl = naprosto geniální. Nechápu, že ten kluk ještě nedostal nějakou pořádnou roli ve filmu. Jedno z mála děcek, který mě neirituje a těším se na každou jeho scénu.
646177
pořád o hovně a pořád naprosto parádní. Baví mě trampoty snad úplně všech postav, což se jen tak nestává (až na Debbie, ta mě nehorázně irituje). Lip a učitelka = super, Frank = super, Fiona = OK (F word love song naprosto úchvatnej), Ian = ok, Carl = naprosto geniální. Nechápu, že ten kluk ještě nedostal nějakou pořádnou roli ve filmu. Jedno z mála děcek, který mě neirituje a těším se na každou jeho scénu.
Shameless US 6x01 - 6x05
0 0
reagovat
Já jsem tomu dal asi půl sezony, ale ani mě to nechytlo...
646172
Já jsem tomu dal asi půl sezony, ale ani mě to nechytlo...
0 0
reagovat
Já jsem se na BE díval v první sérii. Líbilo se mi to, ale mezi všemi těmi seriály mi na to poté nezbyl čas. Zřejmě mě to nechytlo za srdíčko tolik, kolik bylo třeba.

Dexter se dokoukával jen z povinnosti (fňuk), BB je jiná liga. BE někdy určitě doženu.
646170
Já jsem se na BE díval v první sérii. Líbilo se mi to, ale mezi všemi těmi seriály mi na to poté nezbyl čas. Zřejmě mě to nechytlo za srdíčko tolik, kolik bylo třeba. Dexter se dokoukával jen z povinnosti (fňuk), BB je jiná liga. BE někdy určitě doženu.
0 0
reagovat
jj tam byl za dlouhou dobu nej televizní záporák široko daleko, škoda že BE moc lidí nenakoukalo už jenom kvůli téhle řadě. Celkově je tam lákadel dost. :)

Osobně nechápu, proč to nikdy nenabralo hype popularitu jako Dexter, Breaking Bad apod.
646169
jj tam byl za dlouhou dobu nej televizní záporák široko daleko, škoda že BE moc lidí nenakoukalo už jenom kvůli téhle řadě. Celkově je tam lákadel dost. *:)* Osobně nechápu, proč to nikdy nenabralo hype popularitu jako Dexter, Breaking Bad apod.
0 0
reagovat
Bobby byl už naprosto geniální v Boardwalk Empire.
Jedinej důvod proč mě Vinyl jakž-takž láká je právě jeho herectví. :+
646168
Bobby byl už naprosto geniální v Boardwalk Empire. Jedinej důvod proč mě Vinyl jakž-takž láká je právě jeho herectví. *:+*
0 0
reagovat

X-Files S10

Natočit takhle sračkoidní věc ve zlaté době televize, to chce fakt talent. Lituji zahozeného času, proklínám tvůrce i sebe a jdu si okamžitě shánět plakát "I want to forget."
646160
Natočit takhle sračkoidní věc ve zlaté době televize, to chce fakt talent. Lituji zahozeného času, proklínám tvůrce i sebe a jdu si okamžitě shánět plakát [link="http://rack.2.mshcdn.com/media/ZgkyMDE2LzAyLzE2L2MwL1RoZVhGaWxlcy45MTRjYS5qcGcKcAl0aHVtYgk5NTB4NTM0IwplCWpwZw/2a7ceb79/bfa/The-X-Files.jpg"]"I want to forget."[/link]
X-Files S10
0 0
reagovat

TonyClifton

Já jsem z Bobbyho úplně u vytržení. Všem píšu, ať si to pustí a zaměří se hlavně na něho. Kdyby to šlo, Oscara dám jemu, přesně. Perfektní výkon.
646154
Já jsem z Bobbyho úplně u vytržení. Všem píšu, ať si to pustí a zaměří se hlavně na něho. Kdyby to šlo, Oscara dám jemu, přesně. Perfektní výkon.
TonyClifton
0 0
reagovat

Vinyl

Superlativů netřeba, ostatně Sam mi nna TVZ zase mluví z duše. Tak snad jenom, že Bobby Cannavale si to na férovku zpoza televizních obrazovek rozdává s letošní hereckou oscarovou smétánkou a všem nekompromisně rozbíjí držku. :) .... v rytmu kungfu :D
646153
Superlativů netřeba, ostatně Sam mi nna TVZ zase mluví z duše. Tak snad jenom, že Bobby Cannavale si to na férovku zpoza televizních obrazovek rozdává s letošní hereckou oscarovou smétánkou a všem nekompromisně rozbíjí držku. *:)* .... v rytmu kungfu *:D*
Vinyl
0 0
reagovat

Night manager

Velká pecka. Má to skvělou atmosféru a pomalejší tempo tomu svědčí.
646143
Velká pecka. Má to skvělou atmosféru a pomalejší tempo tomu svědčí.
Night manager
0 0
reagovat

Sam

Takže si tam měl raději přede všema ustřelit koule? :D
646114
Takže si tam měl raději přede všema [spoiler]ustřelit koule?[/spoiler] *:D*
Sam
0 0
reagovat

Togetherness

Většina scén z první série byla hodně trapných ale prvni díl druhé tomu nasadil korunu - ze stopáže 30minut jsem musel přeskočit asi tak 15, strašně naivní, jako když se snažíte vyždímat nic, a vyždímete ještě větší nic. skusím druhý a to bude asi vše....
646109
Většina scén z první série byla hodně trapných ale prvni díl druhé tomu nasadil korunu - ze stopáže 30minut jsem musel přeskočit asi tak 15, strašně naivní, jako když se snažíte vyždímat nic, a vyždímete ještě větší nic. skusím druhý a to bude asi vše....
Togetherness
0 0
reagovat

X-Files

Ty vole, to byla hruza...:-
646107
Ty vole, to byla hruza...*:-*
X-Files
0 0
reagovat
Hmmm tak to asi balím, ne že bych se s tebou v hodnocení rozcházel, ale jestli se to zas tolik nezvedne. No levný look mi vadí překvapivě dost. Ansariho Master of None vypadá o 2 třídy lépe, pokud se bavíme o kvalitě kamery a vizuálu.
Mozart mi přijde jako hit or miss. Já si tu partičku hovad zamiloval do posledního detailu, ale naprosto chápu, když se někdo na stejné vlně nepoveze.
Co mi ale chybí hodně a co se bohužel neobnovilo je politická feel good pohodárna s Johnem Goodmanem - Alpha House...
646104
Hmmm tak to asi balím, ne že bych se s tebou v hodnocení rozcházel, ale jestli se to zas tolik nezvedne. No levný look mi vadí překvapivě dost. Ansariho Master of None vypadá o 2 třídy lépe, pokud se bavíme o kvalitě kamery a vizuálu. Mozart mi přijde jako hit or miss. Já si tu partičku hovad zamiloval do posledního detailu, ale naprosto chápu, když se někdo na stejné vlně nepoveze. Co mi ale chybí hodně a co se bohužel neobnovilo je politická feel good pohodárna s Johnem Goodmanem - Alpha House...
0 0
reagovat

tony

pozrel som celú prvú sériu. Mne na tom vadila, a zároveň strašne bavila jedna vec - trápnosť. Aj keď je jej pomálu a väčšinou proste jednotlivé veci strašne prepaľujú, čo sa týka stopáže scénok a gagov. Celkom dobrý názor, ktorý som čítal bolo, že sa to v kľude dalo zostrihať na 2,5 hodinový funkčný film. Ten lacný look mi nevadil, skôr také mám rád. Hlavný típek je úplne na odstrel občas, aj Gillian občas, tá má však lepšie napísanú postavu a aj lepšie hrá. Ku koncu je to o dosť lepšie ako zo začiatku, keď už človek vie čo čakať a aj sa tam čosi začne diať. Celkovo tak za 6,5/10. Druhú sériu tiež asi skuknem.

Ale mám celkom problém s Mozart in the Jungle S02, som na 4.epke a tá kvalita išla oproti prvej sérii strašne dole. V podstate sa tam nič nedeje, postavy sa nikam neposúvajú, ich počínanie postráda aj poslednú časť logiky a ten feel-good z toho už vôbec nie je cítiť, skôr taký unavený kŕč.
646103
pozrel som celú prvú sériu. Mne na tom vadila, a zároveň strašne bavila jedna vec - trápnosť. Aj keď je jej pomálu a väčšinou proste jednotlivé veci strašne prepaľujú, čo sa týka stopáže scénok a gagov. Celkom dobrý názor, ktorý som čítal bolo, že sa to v kľude dalo zostrihať na 2,5 hodinový funkčný film. Ten lacný look mi nevadil, skôr také mám rád. Hlavný típek je úplne na odstrel občas, aj Gillian občas, tá má však lepšie napísanú postavu a aj lepšie hrá. Ku koncu je to o dosť lepšie ako zo začiatku, keď už človek vie čo čakať a aj sa tam čosi začne diať. Celkovo tak za 6,5/10. Druhú sériu tiež asi skuknem. Ale mám celkom problém s Mozart in the Jungle S02, som na 4.epke a tá kvalita išla oproti prvej sérii strašne dole. V podstate sa tam nič nedeje, postavy sa nikam neposúvajú, ich počínanie postráda aj poslednú časť logiky a ten feel-good z toho už vôbec nie je cítiť, skôr taký unavený kŕč.
tony
0 0
reagovat

Love (2016)

Ne že by to nebylo sympatické, ale prostě mi to přijde v době Youre the Worst a Man Seeking Woman zoufale málo. Ono se to vlastně nechytá ani na Togetherness. Hlavně to působí celkem levně. Má to někdo nakoukané, jestli se to po dvou dílech zlepší? :)
646102
Ne že by to nebylo sympatické, ale prostě mi to přijde v době Youre the Worst a Man Seeking Woman zoufale málo. Ono se to vlastně nechytá ani na Togetherness. Hlavně to působí celkem levně. Má to někdo nakoukané, jestli se to po dvou dílech zlepší? *:)*
Love (2016)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se