Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 32941 - 32960 Napsat příspěvek

TonyClifton

Za mě velkej palec nahoru. Souhlas.
646250
Za mě velkej palec nahoru. Souhlas.
TonyClifton
0 0
reagovat

MarvinP

Tak hlavne ze jsi pochopil co jsem napsal ha ha
646249
Tak hlavne ze jsi pochopil co jsem napsal ha ha
MarvinP
0 0
reagovat

Ano šéfe!

poslední řada asi nejzábavnější co kdy byla. Třeba ten díl s geronto wellness u jedovatýho rybníka byla super ehow.

Jestli tu někdo 5 sezón věřil, že je to neohýbaný obraz reality tak Ha Ha.
646248
poslední řada asi nejzábavnější co kdy byla. Třeba ten díl s geronto wellness u jedovatýho rybníka byla super ehow. Jestli tu někdo 5 sezón věřil, že je to neohýbaný obraz reality tak Ha Ha.
Ano šéfe!
0 0
reagovat

duro

naprosto souhlasím - akorát to upravím na :

"Ešte pár takových podobných porcí Hirstových chabých pokusov o GoT a normálne sa na to vyseriem."

každopádně link mě připadá děsně sympatická a doufám že v dalších dílech bude kreslit a kreslit a kreslit ... no nejlepé nahá. :D
646241
naprosto souhlasím - akorát to upravím na : "Ešte pár takových podobných porcí Hirstových chabých pokusov o GoT a normálne sa na to vyseriem." každopádně [link="http://www.imdb.com/name/nm3262524/?ref_=nmmd_md_nm"]link[/link] mě připadá děsně sympatická a doufám že v dalších dílech bude kreslit a kreslit a kreslit ... no nejlepé nahá. *:D*
duro
0 0
reagovat
už tohle je moc dlouhy na to, aby to bylo dobry cteni :D
646235
už tohle je moc dlouhy na to, aby to bylo dobry cteni :D
0 0
reagovat

Ano Šéfe

Stalo se neuvěřitelné. Člověk by řekl, že pořad s tak skvělým hlavním představitelem a konceptem se nedá zkurvit, ale Klusák s Remundou to dokázali! :-
Procenta asi uplně nesedí, ale dřív bylo 90% dílu o vaření a gastro businessu a 10% o zábavné omáčce okolo. Pod duem kurvitelů je 90% vaty a 10% vaření a gastro businessu. Primárně by v tom nebyl problém, kdyby alespoň jedno dokázali podat kvalitním způsobem srovnatelným s prvními řadami. Tam jsou amaterismy nejhrubšího zrna, jako třeba cca 10x za díl záběr na kráčejícího Pohlreicha s představitelem podniku s OT diskuzí. Koho doprdele v pořadu o vaření zajímá rozhovor s děkanem Umprumu a random týpkem o jeho dědovi za komunismu?

Další věc, co mne nehorázně vytáčí je, že se v nových dvou řadách se vůbec nebojí otevřeně lhát a ohýbat realitu podle uměleckých záměrů. Lhaní a ohýbání reality není umělecký prostředček!!!! :- Dostalo se to ke mně ze dvou zdrojů a docela síla, tohle ať si nechají do Matrixu AB a podobných tendenčních sraček. Ono to tehdy zapadlo v hrníčkiádě, ale i v tom dílu se dopustili menší sviňárničky a hádám, že to tak bude i v dílech o jichž pozadí nevím nic.

Sečeteno a podtrženo: Z toho co bylo kvalitní a zábavné zůstaly jen Zdeňkovo hlášky a to je zoufale málo... Asi by to bylo na delší rozepsání a konkrétnější kritiku jednotlivých elementů, ale to bych musel umět psát, že jo. :)
646234
Stalo se neuvěřitelné. Člověk by řekl, že pořad s tak skvělým hlavním představitelem a konceptem se nedá zkurvit, ale Klusák s Remundou to dokázali! *:-* Procenta asi uplně nesedí, ale dřív bylo 90% dílu o vaření a gastro businessu a 10% o zábavné omáčce okolo. Pod duem kurvitelů je 90% vaty a 10% vaření a gastro businessu. Primárně by v tom nebyl problém, kdyby alespoň jedno dokázali podat kvalitním způsobem srovnatelným s prvními řadami. Tam jsou amaterismy nejhrubšího zrna, jako třeba cca 10x za díl záběr na kráčejícího Pohlreicha s představitelem podniku s OT diskuzí. Koho doprdele v pořadu o vaření zajímá rozhovor s děkanem Umprumu a random týpkem o jeho dědovi za komunismu? Další věc, co mne nehorázně vytáčí je, že se v nových dvou řadách se vůbec nebojí otevřeně lhát a ohýbat realitu podle uměleckých záměrů. [b]Lhaní a ohýbání reality není umělecký prostředček!!!![/b] *:-* Dostalo se to ke mně ze dvou zdrojů a docela síla, tohle ať si nechají do Matrixu AB a podobných tendenčních sraček. Ono to tehdy zapadlo v hrníčkiádě, ale i v tom dílu se dopustili menší sviňárničky a hádám, že to tak bude i v dílech o jichž pozadí nevím nic. Sečeteno a podtrženo: Z toho co bylo kvalitní a zábavné zůstaly jen Zdeňkovo hlášky a to je zoufale málo... Asi by to bylo na delší rozepsání a konkrétnější kritiku jednotlivých elementů, ale to bych musel umět psát, že jo. *:)*
Ano Šéfe
0 0
reagovat

duro

ač chápu jak to myslíš, tak minimálně útok na tu věž byl luxusní. Ne že bych chtěl říkat na co se máš a nemáš dívat, ale trochu nechápu čím to je najednou "normálne sa na to vyseriem".
646233
ač chápu jak to myslíš, tak minimálně útok na tu věž byl luxusní. Ne že bych chtěl říkat na co se máš a nemáš dívat, ale trochu nechápu čím to je najednou "normálne sa na to vyseriem".
duro
0 0
reagovat
Asi jsem zaháčkovaný a možná je to tím, že jsem tam lupnul několik kousků a plech zelňáků při tom dílu :D Ale pořád si Vikingy neskutečně užívám a pořád si jede Floki s Ragnarem vlastní hereckou ligu :+
646231
Asi jsem zaháčkovaný a možná je to tím, že jsem tam lupnul několik kousků a plech zelňáků při tom dílu *:D* Ale pořád si Vikingy neskutečně užívám a pořád si jede Floki s Ragnarem vlastní hereckou ligu *:+*
0 0
reagovat

Vikings 4x02

Napínavá časť o tom, že princezná si chce kresliť.

Ešte jedna porcia Hirstových chabých pokusov o GoT a normálne sa na to vyseriem.
646228
Napínavá časť o tom, že princezná si chce kresliť. Ešte jedna porcia Hirstových chabých pokusov o GoT a normálne sa na to vyseriem.
Vikings 4x02
0 0
reagovat
Já se přiznám, že jsme se na to díky Diskově marketingu přestal dívat :D
646223
Já se přiznám, že jsme se na to díky Diskově marketingu přestal dívat *:D*
0 0
reagovat
hodlas tady tu nudu reklamovat s kazdou novou epizodou?
646221
hodlas tady tu nudu reklamovat s kazdou novou epizodou?
0 0
reagovat

Kancelář Blaník

Pořád to má grády a dneska jsem si to užil, muhehe. 8)

link
646217
Pořád to má grády a dneska jsem si to užil, muhehe. *8)* http://www.stream.cz/blanik/10009424-milost
Kancelář Blaník
0 0
reagovat
Trblietavé
646213
Trblietavé
0 0
reagovat
:) Jagavé!
646211
*:)* Jagavé!
0 0
reagovat

xxendxx

646199
[link="https://optimalhumanmodulation.files.wordpress.com/2013/11/shiny.gif"]Třpitivé[/link] *:D*
xxendxx
0 0
reagovat
Co je sakra "ligotave"
646197
Co je sakra "ligotave"
0 0
reagovat

BLACK SAILS

Daj som na jeden záťah 2. sezónu a oproti prvej je to ohromný kvalitatívny posun. Jasné, malo to zopár slabších pasáží, hlavne keď sa dievčatá potrebovali vykecať, ale celkovo výborná krvavá zábava plná akcie, zvratov a s fantastickým finále. "Chcela by si vidieť niečo ligotavé?" :) Idem na tretiu sezónu.
646193
Daj som na jeden záťah 2. sezónu a oproti prvej je to ohromný kvalitatívny posun. Jasné, malo to zopár slabších pasáží, hlavne keď sa dievčatá potrebovali vykecať, ale celkovo výborná krvavá zábava plná akcie, zvratov a s fantastickým finále. "Chcela by si vidieť niečo ligotavé?" :) Idem na tretiu sezónu.
BLACK SAILS
0 0
reagovat

TonyClifton

To jsem tvrdil tak nějak všeobecně a hlavně v poměru k Dexterovi. U mě Breaking Bad není tak vysoko, abych ho do krve bránil, ale nad Dexterem určitě.
646189
To jsem tvrdil tak nějak všeobecně a hlavně v poměru k Dexterovi. U mě Breaking Bad není tak vysoko, abych ho do krve bránil, ale nad Dexterem určitě.
TonyClifton
0 0
reagovat

Marvel's Iron Fist

Tak Dannym Randem se nakonec stal Ser Loras Tyrell z GoT Finn Jones. Rozhodně nečekaná a zajímavá volba. Tak uvidíme, jaké ukáže kung-fu.
646185
Tak Dannym Randem se nakonec stal Ser Loras Tyrell z GoT Finn Jones. Rozhodně nečekaná a zajímavá volba. Tak uvidíme, jaké ukáže kung-fu.
Marvel's Iron Fist
0 0
reagovat

Godlike

Problém je v tom, že většina lidí co tvrdí to o jiné lize z BE právě viděli tu první řadu nebo podobný počet.:)
646184
Problém je v tom, že většina lidí co tvrdí to o jiné lize z BE právě viděli tu první řadu nebo podobný počet.*:)*
Godlike
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se