Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 32681 - 32700 Napsat příspěvek

xxendxx

Jak píše Axis. Chudáčku :D ;)
Pojedem spolu voe aspoň 8)
647201
Jak píše Axis. Chudáčku *:D* *;)* Pojedem spolu voe aspoň *8)*
xxendxx
0 0
reagovat

mkubalikova

Ano, plně souhlasím. :)
647200
Ano, plně souhlasím. *:)*
mkubalikova
0 0
reagovat

xxendxx

Zeptej se Daviese kde a jak daleko bydlí :D
647199
Zeptej se Daviese kde a jak daleko bydlí *:D*
xxendxx
0 0
reagovat

disk

jo i ten oblek mu slusi mnam :D
647198
jo i ten oblek mu slusi [link="http://highlighthollywood.com/wp-content/uploads/2016/01/tomhiddleston-nightmanager.jpg"]mnam[/link] *:D*
disk
0 0
reagovat

mkubalikova

To bych docela bral, bylo by to zajímavé. Blonďatí Bondové ftv! :)
647197
To bych docela bral, bylo by to zajímavé. Blonďatí Bondové ftv! *:)*
mkubalikova
0 0
reagovat

dood

to by se nesmelo chodit chlastat jen o vsedni dny a musel by to tu dat nekdo vedet... ono pro mimoprazsky se to musi dat alespon vedet, kvuli doprave... a to pisu jako nekdo, kdo to ma do prahy 20 kilaku :)
647196
to by se nesmelo chodit chlastat jen o vsedni dny a musel by to tu dat nekdo vedet... ono pro mimoprazsky se to musi dat alespon vedet, kvuli doprave... a to pisu jako nekdo, kdo to ma do prahy 20 kilaku :)
dood
0 0
reagovat

The Night Manager

Ja chci Hiddlestona jako dalsiho Bonda! Asi jsem se zamilovala!:D
647195
Ja chci Hiddlestona jako dalsiho Bonda! Asi jsem se zamilovala!*:D*
The Night Manager
0 0
reagovat

xxendxx

Zrovna do ní si většinou rád kopne každý. A nejen díky Prison Breaku.. Walking Dead je snad ještě horší případ.
647193
Zrovna do ní si většinou rád kopne každý. A nejen díky Prison Breaku.. Walking Dead je snad ještě horší případ.
xxendxx
0 0
reagovat
V první řadě je Ayelet Zurer. :)
647191
V první řadě je Ayelet Zurer. *:)*
0 0
reagovat
Tak kazdej serial neni primo linearni dejove.. tak jste me chlapci nepotesili.. Elektra bude muset pockat :o
647190
Tak kazdej serial neni primo linearni dejove.. tak jste me chlapci nepotesili.. Elektra bude muset pockat *:o*
0 0
reagovat
to je jako se zeptat, jestli staci pustit si Days of the Future Past a nevidět první dvoje Xmeny.
647189
to je jako se zeptat, jestli staci pustit si Days of the Future Past a nevidět první dvoje Xmeny.
0 0
reagovat

Vincent

ano, přijdeš
647187
ano, přijdeš
Vincent
0 0
reagovat
Daredevil
Takova jedna asi naivni otazka.. Prijdu o moc, kdyz jsem nevidel prvni sezonu Daredevila, a zacal bych rovnou druhou? :))
647186
[b]Daredevil[/b] Takova jedna asi naivni otazka.. Prijdu o moc, kdyz jsem nevidel prvni sezonu Daredevila, a zacal bych rovnou druhou? *:))*
0 0
reagovat

dood

na to téma existují snad jen monology, ne? neznám v mém okolí člověka, kdo by moje tvrzení rozporoval
647184
na to téma existují snad jen monology, ne? neznám v mém okolí člověka, kdo by moje tvrzení rozporoval
dood
0 0
reagovat
její neustálej pohled týranýho štěněte, idiotský chování, neustálá touha utíkat/neutíkat... prostě mě od začátku ta postava srala. Těžko říct, jestli měla hrát takovou naivní blbku, nebo jestli je to její standart.

Udělat si dítě s Jaxem bylo asi tak rozumný rozhodnutí, jako kdyby si udělala dítě s klaunem/akrobatem a přitom nesnášela cirkus a pak o tom 60 dílů bitchovala.

Měl jsem upřímnou radost, když konečně chcípla

647183
její neustálej pohled týranýho štěněte, idiotský chování, neustálá touha utíkat/neutíkat... prostě mě od začátku ta postava srala. Těžko říct, jestli měla hrát takovou naivní blbku, nebo jestli je to její standart. Udělat si dítě s Jaxem bylo asi tak rozumný rozhodnutí, jako kdyby si udělala dítě s klaunem/akrobatem a přitom nesnášela cirkus a pak o tom 60 dílů bitchovala. Měl jsem upřímnou radost, když konečně [spoiler]chcípla[/spoiler]
0 0
reagovat

xxendxx

Měl bys s námi někdy zajít na pivo. Diskuze na téma Sarah Wayne Callies by se ti líbily ;)
647182
Měl bys s námi někdy zajít na pivo. Diskuze na téma Sarah Wayne Callies by se ti líbily *;)*
xxendxx
0 0
reagovat

xxendxx

Děcka jsou naprosto strašný, ale nechápu co máš proti Maggie Siff.

U 7. řady mě napadlo, že Abel ve skutečnosti není absolutní neherec, ale naopak věrně hraje mentálně postiženýho kluka, jehož matka v těhotenství fetovala. Pomáhalo mi to přežít scény s ním :D
647181
Děcka jsou naprosto strašný, ale nechápu co máš proti Maggie Siff. U 7. řady mě napadlo, že Abel ve skutečnosti není absolutní neherec, ale naopak věrně hraje mentálně postiženýho kluka, jehož matka v těhotenství fetovala. Pomáhalo mi to přežít scény s ním *:D*
xxendxx
0 0
reagovat
Sam.Vimes
Maggie Siff (a ty její SOA děcka) je pro SOA asi taková přednost, jako je Sarah Wayne Callies přednost pro Prison Break a všechno ostatní, kde se objeví :D

A to říkám jako jeden z nejradikálnějších SOA fanboys
647180
Sam.Vimes Maggie Siff (a ty její SOA děcka) je pro SOA asi taková přednost, jako je Sarah Wayne Callies přednost pro Prison Break a všechno ostatní, kde se objeví :D A to říkám jako jeden z nejradikálnějších SOA fanboys
0 0
reagovat
Godlike - ano, obojí je boží :+

Gorecki - v tom případě koukej na Sons of Anarchy, Maggie Siff je jen jednou z mnoha a mnoha předností toho seriálu.
647179
[b]Godlike[/b] - ano, obojí je boží *:+* [b]Gorecki[/b] - v tom případě koukej na Sons of Anarchy, Maggie Siff je jen jednou z mnoha a mnoha předností toho seriálu.
0 0
reagovat

Tony

To už bohužel dávno ne.:D Každopádně obojí je bomba. A jako jo, Vinyl si jede momentálně svoji ligu. Nevím, čím tohle chce HBO, nebo kdokoliv jiný, letos trumfnout.
647178
To už bohužel dávno ne.*:D* Každopádně obojí je bomba. A jako jo, Vinyl si jede momentálně svoji ligu. Nevím, čím tohle chce HBO, nebo kdokoliv jiný, letos trumfnout.
Tony
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se