Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 32701 - 32720 Napsat příspěvek

Gorecki

Nesnáším tě, tvůj příspěvek mne dost donutil si ty nedostatky uvědomit a to mi nevadily. :-:D Ale jak jsi naznačil, pořád mi to přijde ve fázi, kdy by to nějaký twist vytáhnul uplně jinam.
647176
Nesnáším tě, tvůj příspěvek mne dost donutil si ty nedostatky uvědomit a to mi nevadily. *:-**:D* Ale jak jsi naznačil, pořád mi to přijde ve fázi, kdy by to nějaký twist vytáhnul uplně jinam.
Gorecki
0 0
reagovat

Godlike

Teenager :D
647175
Teenager *:D*
Godlike
0 0
reagovat
Maggie Siff:+
To je jedna z mala veci, ktore ma na tom drzia. A skoda, ze Malin po prvych dieloch ubrala na tych frontaloch, imho jej to stale sekne.

Extremne pomale tempo, no jo, to by mi az tak nevadilo, keby sa tam pomimo riesili aspon veci, ktore su ZAUJIMAVE. Priucka rozmaznanym detom s prupovidkou v mori na niekolko minut??:)
Pravnicke to na mna moc nie je a financne uz vobec nie. Ziadna zaujimava "detektivna" robota, proste im vsetko vykecava vydierany zamestnanec.:-

A Giamatti, boze, ako ja ho neznasam!:) Kazde jeho herecke gesto a mimika je tak nechutne teatralna, pateticka a prehravana:))
647174
Maggie Siff*:+* To je jedna z mala veci, ktore ma na tom drzia. A skoda, ze Malin po prvych dieloch ubrala na tych frontaloch, imho jej to stale sekne. Extremne pomale tempo, no jo, to by mi az tak nevadilo, keby sa tam pomimo riesili aspon veci, ktore su ZAUJIMAVE. Priucka rozmaznanym detom s prupovidkou v mori na niekolko minut??:) Pravnicke to na mna moc nie je a financne uz vobec nie. Ziadna zaujimava "detektivna" robota, proste im vsetko vykecava vydierany zamestnanec.*:-* A Giamatti, boze, ako ja ho neznasam!:) Kazde jeho herecke gesto a mimika je tak nechutne teatralna, pateticka a prehravana*:))*
0 0
reagovat
Děckám. Tvl. Koukám na Daredevila i na Vinyl. Co jsem?:D
647173
Děckám. Tvl. Koukám na Daredevila i na Vinyl. Co jsem?*:D*
0 0
reagovat

Gorecki

Ten uplně poslední jsem neviděl. Takhle mám k tomu víc výhrad, ale je to podle mne pořád super. Tempo je vražedné, to je pravda. Mám pocit, že drtivá většina právnických seriálů by tuhle zápletku dalo tak za půl hoďku. :D Protože ono to právnický seriál pořád je, byť se to snaží tvářit hodně finančně. Ale baví mne to. Hlavně teda pro precizní herectví Giamattiho s Lewisem a skvělou práci s vedlejšíma postavama. Ke konci šestého a osmého dílu to dost gradovalo. Jinak teda čekám twistování ve stylu Bídníků, kterých to je prostě "adaptace". Malinko jsem zklamaný z Malin Akerman, která má herecky maličko prostoru a moc do milf krásy dvakrát nezestárla, bohatě to vynahrazuje Maggie Siff, to je MILF bohyně pro novou sezonu. :+
647172
Ten uplně poslední jsem neviděl. Takhle mám k tomu víc výhrad, ale je to podle mne pořád super. Tempo je vražedné, to je pravda. Mám pocit, že drtivá většina právnických seriálů by tuhle zápletku dalo tak za půl hoďku. *:D* Protože ono to právnický seriál pořád je, byť se to snaží tvářit hodně finančně. Ale baví mne to. Hlavně teda pro precizní herectví Giamattiho s Lewisem a skvělou práci s vedlejšíma postavama. Ke konci šestého a osmého dílu to dost gradovalo. Jinak teda čekám twistování ve stylu Bídníků, kterých to je prostě "adaptace". Malinko jsem zklamaný z Malin Akerman, která má herecky maličko prostoru a moc do milf krásy dvakrát nezestárla, bohatě to vynahrazuje Maggie Siff, to je MILF bohyně pro novou sezonu. *:+*
Gorecki
0 0
reagovat

Tony

A co hovoris na Billions? Stale si z toho taky nadrzany? Pre mna to islo do strasnych sraciek velmi rychlo a to co sa tam riesi poslednych par dielov (nejake dementne napadnutie, donasajuci zamestnanec, sadomaso manzelia) je uz uplne napresdrzku. Stale cakam na nejaky mindblow diel, ktory tomu vsetkemu da zmysel a vytiahne to.
647169
A co hovoris na Billions? Stale si z toho taky nadrzany? Pre mna to islo do strasnych sraciek velmi rychlo a to co sa tam riesi poslednych par dielov (nejake dementne napadnutie, donasajuci zamestnanec, sadomaso manzelia) je uz uplne napresdrzku. Stale cakam na nejaky mindblow diel, ktory tomu vsetkemu da zmysel a vytiahne to.
Tony
0 0
reagovat

TonyClifton

Netflixáckej Daredevil je pro děcka....to je jako číst jeho komiksy před a po Millerovi.
Jen pro doplnění a pro koho je pak filmová Marvel AA serie?
647168
Netflixáckej Daredevil je pro děcka....to je jako číst jeho komiksy před a po Millerovi. Jen pro doplnění a pro koho je pak filmová Marvel AA serie?
TonyClifton
0 0
reagovat
Děckám běží v telce Superholka a Daredevil. Muži mají Vinyl a Bosche. Strášna, ale strašná pecka obojí. :+
647167
Děckám běží v telce Superholka a Daredevil. Muži mají Vinyl a Bosche. Strášna, ale strašná pecka obojí. *:+*
0 0
reagovat

JohnyD

No asi to nie su uplne blockbustre, ale tento rok ma styri projekty, nejaku krimidramu, akciu z prostredia SAS, thriller, to spominane Dievca vo vlaku a na buduci rok remake Kraska a zviera. Preto som tvoj koment nechapal.
647165
No asi to nie su uplne blockbustre, ale tento rok ma styri projekty, nejaku krimidramu, akciu z prostredia SAS, thriller, to spominane Dievca vo vlaku a na buduci rok remake Kraska a zviera. Preto som tvoj koment nechapal.
JohnyD
0 0
reagovat

JohnyD

Zapomínáš na High-Rise, i když podobnej film ho může nakopnout nebo uzemnit do zapomnění (aneb dál hrál v tý artový sračce o baráku úchylů...no víš něco jako Americký Psycho a Snowpiercer).
BTW venku je pár fotek a solidní plago.
647163
Zapomínáš na [link="http://film.moviezone.cz/high-rise/trailery/"]High-Rise[/link], i když podobnej film ho může nakopnout nebo uzemnit do zapomnění (aneb dál hrál v tý artový sračce o baráku úchylů...no víš něco jako Americký Psycho a Snowpiercer). [link="http://blogs.indiewire.com/theplaylist/visit-ben-wheatleys-high-rise-with-these-new-images-and-poster-20160128"]BTW venku je pár fotek a solidní plago.[/link]
JohnyD
0 0
reagovat
No v roku 2013 to mal skvele rozohraté a striedal blockbustery s menšími zaujímavými projektami - F&F6, The Great Train Robbery, Hobbit. Teraz bude hrať tuším iba Dievča vo vlaku, čo je niečo známejšie. Inak sa po ňom vcelku zľahla zlem po Hobbitovi, čo ma mrzí lebo jeho herectvo sa mi páči a patrilo k tomu lepšiemu už v zmieňovaných filmoch.
647160
No v roku 2013 to mal skvele rozohraté a striedal blockbustery s menšími zaujímavými projektami - F&F6, The Great Train Robbery, Hobbit. Teraz bude hrať tuším iba Dievča vo vlaku, čo je niečo známejšie. Inak sa po ňom vcelku zľahla zlem po Hobbitovi, čo ma mrzí lebo jeho herectvo sa mi páči a patrilo k tomu lepšiemu už v zmieňovaných filmoch.
0 0
reagovat
Co by sa s nim malo stat?
647158
Co by sa s nim malo stat?
0 0
reagovat

The Great Train Robbery

Ach, škoda premárnenej šance. Chcelo to rozložiť na takých 6 hodinových častí, venovať sa viac vedľajším postavám a ich následným chytaním a nie len dávanie obrázkov dole z nástenky. A tak skvele to začínalo. No palec hore za skvelú hudbu a dobovku z Londýna.

Inak, čo sa stalo s Lukom Evansom? :o
647157
Ach, škoda premárnenej šance. Chcelo to rozložiť na takých 6 hodinových častí, venovať sa viac vedľajším postavám a ich následným chytaním a nie len dávanie obrázkov dole z nástenky. A tak skvele to začínalo. No palec hore za skvelú hudbu a dobovku z Londýna. Inak, čo sa stalo s Lukom Evansom? *:o*
The Great Train Robbery
0 0
reagovat

Sadie

Jestli mi tu zopakuji Banshee, tak budu trhat. Neuveritelne sympaticka serialova postava. Skoro bych jenom chtel pozorovat Franca uciciho na stredni a balici blondynku s psim jmenem. Ten Kennedy, cestovani casem a konspirace jsou tam navic. Sadie, jeste jednou :o?)8):+ link
647156
Jestli mi tu zopakuji Banshee, tak budu trhat. Neuveritelne sympaticka serialova postava. Skoro bych jenom chtel pozorovat Franca uciciho na stredni a balici blondynku s psim jmenem. Ten Kennedy, cestovani casem a konspirace jsou tam navic. Sadie, jeste jednou *:o**?)**8)**:+* http://i.ytimg.com/vi/-Vi8P27JgF4/maxresdefault.jpg
Sadie
0 0
reagovat
647155
http://storage.torontosun.com/v1/dynamic_resize/sws_path/suns-prod-images/1297805408305_ORIGINAL.jpg?quality=80&size=650x *:o**?)**:+**:))**:)*
0 0
reagovat

Daredevil

Mám za sebou osmý díl. Jo, Temný rytíř.
Kdo vůbec ještě potřebuje chodit do kina, když televize nabízí tohle?
647153
Mám za sebou osmý díl. Jo, Temný rytíř. Kdo vůbec ještě potřebuje chodit do kina, když televize nabízí tohle?
Daredevil
0 0
reagovat
Já mám za sebou první díl a omfg Joe Bernthal! Nemůžu uvěřit tomu, že jsem se dočkal konečně neskutečnýho Punishera. Nemám ani slov a to tam byl zatím jen pár minut. Jak se prali na střeše, úplně jsem před sebou viděl stránky komiksu. Už se nemůžu dočkat, až bude Devil v řetězech.
647148
Já mám za sebou první díl a omfg Joe Bernthal! Nemůžu uvěřit tomu, že jsem se dočkal konečně neskutečnýho Punishera. Nemám ani slov a to tam byl zatím jen pár minut. Jak se prali na střeše, úplně jsem před sebou viděl stránky komiksu. Už se nemůžu dočkat, až bude Devil v řetězech.
0 0
reagovat

The Joker

Mno, bohužel to nejlepší máš asi za sebou.
647147
Mno, bohužel to nejlepší máš asi za sebou.
The Joker
0 0
reagovat

Daredevil S2

Teď jsem dokoukal čtvrtý díl a za mě teda zatím jednoznačně lepší než první řada. :+
647145
Teď jsem dokoukal čtvrtý díl a za mě teda zatím jednoznačně lepší než první řada. *:+*
Daredevil S2
0 0
reagovat
Hele, víte že o jedno vedle je k tomu speciálně určená diskuze? :D

P.S. link
647143
Hele, víte že o jedno vedle je k tomu speciálně určená diskuze? *:D* P.S. http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/10/13/00/2D59295300000578-3270093-image-a-15_1444693962020.jpg
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se