|
reagovat
|
Diskuzní fórum SERIÁLY
příspěvky 32701 - 32720
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1635
- 1636
- 1637
- .
- 3346
- 3347
konečně i xxendxx dostává rozum 
jj, souhlas tenhle díl byl super jak u soudu tak ve vězení
a ekzém není bo je vyléčenej

jj, souhlas tenhle díl byl super jak u soudu tak ve vězení
a ekzém není bo je vyléčenej
|
reagovat
|
Night of 1x07
první díl, kterýmu bych asi vlepil 10/10. Skoro žádnej ekzém a krásný soudování / vězňování. Takhle mě to baví. Škoda tý vaty v minulém díle. pomalu jsem chtěl klesat s hodnocením, ale tahle epizoda to na těch 7/10 zuby nechty drží. Na finále jsem velmi zvědav.
|
reagovat
|
Krasa
Prvni serii miluju, na tohle cekam jak na smilovani. Nejenom kvuli te asimilovane zrzce... 

|
reagovat
|
Poldark S02
Máme za sebou The Night Of, Stranger Things a další pecky, ale... jasně nejlepší trailer má zatím druhá řada Poldark. Úžasná gradace!
Kdo zatím nesledoval, měl by začít.
Kdo zatím nesledoval, měl by začít.

|
reagovat
|
Johnny me stve. Ja to mam totiz uplne stejne. Taky sem videl prvni dil a vubec me to nechytlo. Vidim, co na tom asi zerete, ale ja radeji promakanou detektivni linku, nez ultra-vymakanou psychologii postav. Policajtka samozrejme super.
|
reagovat
|
Happy Valley
Včera som dal prvú časť, nebolo to zlé a ani ten nástrel deja nevyzerá zle, ale nejak ma to až tak nechytilo, že by som potreboval vedieť ako sa to bude vyvíjať a namiesto druhej časti som si pustil radšej prvého Indyho. Určite to dám niekedy v budúcnosti, len človek musí mať asi na to náladu a nemohol dočítať ďalšiu Boschovku od Conellyho. 

|
reagovat
|
JohnyD
Pusti si úvodnú scénu z prvej časti a veselo naskoč na hype-train.
|
reagovat
|
duro
Daj potom vedieť dojmy, pretože na Happy sa už dlho chystám, ale nejak to vždycky na poslednú chvíľu zvrtnem na iný seriál. 

|
reagovat
|
Happy Valley
Dal som zatiaľ iba prvý diel, ale takéto scenáre sú presne ten dôvod, prečo sa už skoro nedívam na filmy, ale takmer výhradne na seriály. 

|
reagovat
|
Tak já si myslím, že ani víc prostoru mít nebude, nějak by mi nesedělo, kdyby to začlo raydonovanovatět.
|
reagovat
|
Jo, Andy Garcia se poflakuje po Miami a obcas se ukaze, ale zatim tolik prostoru nedostal.
|
reagovat
|
Godlike
Je to v podstatě pořád to samý, jen přibyla nová Rockova nemesis v podobě Andyho Garcii. Ale pořád se tu spíš zevluje po luxusních party a dělají se více či méně zábavny blbiny. Místy je to fajn, jindy zase až moc o ničem. Ale Rock a spol. jsou pořád sympatický a pokud ti sedla první řada, měl bys být spokojen i tentokrát. Taková nenáročná letní pohodička no 

|
reagovat
|
Pořád stejná pohodička, v podstatě opravdu "jenom" sportovní Entourage. Bohužel pro našince si camea vzhledem k ryze americkým sportovním hvězdám tolik neužiju, ale kouká se na to vždycky při jídle docela fajn. Rock je sympaťák a dost to tahá. 

|
reagovat
|
Jak vůbec pokračuje druhá sérka Ballers? Já si k té první celkem našel cestu, pohodička, ale na druhou zatím nemám čas a neslyšel jsem žádné ohlasy. Asi pořád v těch stejných kolejích?
|
reagovat
|
Leda jako jiný projekt, po filmu se víceméně potvrdilo že je to vzhledem k obsazení i tvůrčímu týmu pasé.... Sportovní Entourage má defacto suplovat Ballers.
Nicméně Ariho spinoff by byl super to je jedna z nejgeniálnějších postav vůbec. Zajímavé je pak, že je to vlastně brácha další geniální postavy Eliho Golda z Good Wife, resp jejich předobrazy jsou bratři Emanuelové, ještě mají třetího bráchu, jednoho z nejznámnějších doktorů ve svém oboru na světě, hodně zajímavá rodinka. Jejich tatínek pašoval zbraně z Československa při vzniku Izraele btw
Nicméně Ariho spinoff by byl super to je jedna z nejgeniálnějších postav vůbec. Zajímavé je pak, že je to vlastně brácha další geniální postavy Eliho Golda z Good Wife, resp jejich předobrazy jsou bratři Emanuelové, ještě mají třetího bráchu, jednoho z nejznámnějších doktorů ve svém oboru na světě, hodně zajímavá rodinka. Jejich tatínek pašoval zbraně z Československa při vzniku Izraele btw

|
reagovat
|
Entourage
Par lidi mozna zaregistrovalo, ze se pred nedavnem za 4mld. USD prodalo UFC. Kupcem nebyl nikdo jiny nez samotny Ari Gold (resp. jeho realny predobraz)... Ja bych se teda rozhodne nebranil nejakym dalsim epizodkam, nebo filmu, kde by na tomhle staveli. Myslim, ze se v te sestave najde par tvari, se kteryma by se v tomhle formatu dalo skvele pracovat... A osobne bych jim opravdu pral vic nejake vtipne camea v Entourage nez karikatury drsnaku ve vecech jako Kickboxer...
|
reagovat
|
TOP Diskuze
32Werwulf: Trailer 29Supergirl je kolosální propadák, komiksová bída vrcholí 25První dojmy: komiksovka Supergirl 23Kdo nahradí Matta Damona jako Jasona Bournea? 20Mlha: V.I.M. 18Supergirl: Recenze 10Téma: V čem jsou filmy Posedlost a Backrooms výjimečné? 10Víkendový výplach #878 o Star Wars a Bondovi 5Mimoni a monstra: Recenze 6Do Karlových Varů míří Dustin Hoffman, Juliette Binoche nebo Harvey Keitel

Možná se na novou verzi časem podívám, ale nikdo snad ani nepředpokládá, že by mohla porazit tu starší...