Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 31701 - 31720 Napsat příspěvek

GuidoA.

Přesně ta věta, kterou nikdy nevymažu z hlavy a pokaždé, když budu číst nějaký tvůj komentář, tak na mě vyskočí "jo, to je ten tak trochu pedofil":D
650647
Přesně ta věta, kterou nikdy nevymažu z hlavy a pokaždé, když budu číst nějaký tvůj komentář, tak na mě vyskočí "jo, to je ten tak trochu pedofil"*:D*
GuidoA.
0 0
reagovat
link

:D
650644
https://www.kickstarter.com/projects/459378475/hodor-hold-the-door-tribute-doorstop :D
0 0
reagovat

Guido

Ehm?
650643
Ehm?
Guido
0 0
reagovat
got s06e07
9/10 - jaimeho mam nejradsi. sem tak trochu pedofil, takze lady lyanna mormont taky potesila. yary proslov taky libovej. tentrokrat sem proste hodne spokojenej.
650638
got s06e07 9/10 - jaimeho mam nejradsi. sem tak trochu pedofil, takze lady lyanna mormont taky potesila. yary proslov taky libovej. tentrokrat sem proste hodne spokojenej.
0 0
reagovat

guidoa

nekde se kasali, ze ji do serialu neplanujou, tak sem si na ni ani nevzpomel. Bez Martina ji tam ted nacpat muzou, to je fakt.
650637
nekde se kasali, ze ji do serialu neplanujou, tak sem si na ni ani nevzpomel. Bez Martina ji tam ted nacpat muzou, to je fakt.
guidoa
0 0
reagovat
GuidoA. předběhl :D
650636
GuidoA. předběhl *:D*
0 0
reagovat

GoT

Co se týče Bratrstva, tak může tam být i z jiného důvodu. Knižní spoiler!
Lady Stoneheart. Přece jenom Bratrstvo za Berica byla docela hodná komunita, ne jenom vrazi a zloději...
650635
Co se týče Bratrstva, tak může tam být i z jiného důvodu. Knižní spoiler! [spoiler]Lady Stoneheart. Přece jenom Bratrstvo za Berica byla docela hodná komunita, ne jenom vrazi a zloději...[/spoiler]
GoT
0 0
reagovat
xxendxx
lady stoneheart truther corner - na konci
650634
xxendxx [spoiler]lady stoneheart truther corner - [link="http://www.avclub.com/tvclub/pastoral-elegy-gives-thrones-thematically-rich-rev-237761"]na konci[/link][/spoiler]
0 0
reagovat

xxendxx

Je to motiv ich rodu, v zmysle "som pricetna". Ta popelnica by povedala asi presny opak :)
650633
Je to motiv ich rodu, v zmysle "som pricetna". Ta popelnica by povedala asi presny opak :)
xxendxx
0 0
reagovat

kdyby někomu chyběl top gear

650631
http://www.youtube.com/watch?v=KbNUWBGV2Z8
kdyby někomu chyběl top gear
0 0
reagovat
to tam mohla nakreslit třeba popelnici. pořád jsem dumal nad tím, co ta růže znázorňuje
650629
to tam mohla nakreslit třeba popelnici. pořád jsem dumal nad tím, co ta růže znázorňuje
0 0
reagovat

xxendxx

Hlavně to byl odkaz na Tyrellovské heslo - "Rosteme do síly"
650628
[spoiler]Hlavně to byl odkaz na Tyrellovské heslo - "Rosteme do síly" [/spoiler]
xxendxx
0 0
reagovat

xxendxx

Bratrstvo je tam jen z hecu aby měl hlavní tvrďák koho pokosit a na kom se potrénovat. Protože souboj soubojů se blíží. I když poslední dobou se toho v GoT blíží nějak moc. Sem tam i šest sezon.

Viz Karel.
650630
Bratrstvo je tam jen z hecu aby měl hlavní tvrďák koho pokosit a na kom se potrénovat. Protože souboj soubojů se blíží. I když poslední dobou se toho v GoT blíží nějak moc. Sem tam i šest sezon. Viz Karel.
xxendxx
0 0
reagovat

xxendxx

Růži jsem teda pochopil jako

"neboj, mám to pod kontrolou a vyjebu s nima, preventivně vypadni z města" :)
650626
Růži jsem teda pochopil jako [spoiler]"neboj, mám to pod kontrolou a vyjebu s nima, preventivně vypadni z města" *:)*[/spoiler]
xxendxx
0 0
reagovat

GoT

díl výživnej, jen mě zajímají 2 věci. Proč tam najednou zas začli srát bratrstvo, které tam bylo naposled snad ve 3. řadě a co měla znamenat ta růže na papírku. Jenda Sněhů je OK
650624
díl výživnej, jen mě zajímají 2 věci. Proč tam najednou zas začli srát bratrstvo, které tam bylo naposled snad ve 3. řadě a co měla znamenat ta růže na papírku. Jenda Sněhů je OK
GoT
0 0
reagovat
Kdo říká, že tam nevidí Sansu, lže.:D
650618
Kdo říká, že tam nevidí Sansu, lže.*:D*
0 0
reagovat

Gorecki

jj máš pravdu, tahle trojka už mi vadí víc řad, u posledních dvou jmenovaných to mlátilo do očí tenhle díl.

Hubená verze Barbory Škrlové sice hrát umí, ale něco takhle divně vypadajícího a nesympatického mne nebaví sledovat, natož tomu fandit. Pravda linka tomu moc nenahrává....

Kdo ale neni uplně na zabití je posledních několik dílů Kit Harrington, jak ho považuju za nejhoršího herce v historii lidstva, tak na sobě zapracoval a vyšvihnul se někam mezi Jirku Krampola a 50 centa.
650617
jj máš pravdu, tahle trojka už mi vadí víc řad, u posledních dvou jmenovaných to mlátilo do očí tenhle díl. Hubená verze Barbory Škrlové sice hrát umí, ale něco takhle divně vypadajícího a nesympatického mne nebaví sledovat, natož tomu fandit. Pravda linka tomu moc nenahrává.... Kdo ale neni uplně na zabití je posledních několik dílů Kit Harrington, jak ho považuju za nejhoršího herce v historii lidstva, tak na sobě zapracoval a vyšvihnul se někam mezi Jirku Krampola a 50 centa.
Gorecki
0 0
reagovat
:D
650615
*:D*
0 0
reagovat
link - noooo ....link
650614
[link="https://scontent-bru2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p480x480/13393905_1068202769924446_8771596173377913144_n.jpg?oh=320a8028dbe9afc3d3731505d06c7fa1&oe=57D1F9B2"]link[/link] - noooo ....[link="http://soepic.pl/stor/items/04fb86a1ff8ecdff6.jpg"]link[/link]
0 0
reagovat
Už rozumím. Tuhle záležitost jsem v posledním díle nějak přehlédl. Inu, mám 19 dioptrií...
650613
Už rozumím. Tuhle záležitost jsem v posledním díle nějak přehlédl. Inu, mám 19 dioptrií...
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se