Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 31681 - 31700 Napsat příspěvek

Godlike

You have nothing to worry about ;)
659691
You have nothing to worry [url=https://www.rottentomatoes.com/tv/the_leftovers/s03]about[/url] *;)*
Godlike
0 0
reagovat
Vubec to ted je hroznej napor po dlouhy dobe, kdy jsem si rikal, kde jsou sakra moje oblibeny serialy. Saul, Fargo a Leftovers. Chudinky GoTy budou mit co delat po takovejch jistejch tutovkach. Btw koukal jsem ted na koncert Simona s Garfunkelem a diky Leftovers jsem zas brecel u TE pisnicky jak zelva. To bylo proste genialni
659690
Vubec to ted je hroznej napor po dlouhy dobe, kdy jsem si rikal, kde jsou sakra moje oblibeny serialy. Saul, Fargo a Leftovers. Chudinky GoTy budou mit co delat po takovejch jistejch tutovkach. Btw koukal jsem ted na koncert Simona s Garfunkelem a diky Leftovers jsem zas brecel u TE pisnicky jak zelva. To bylo proste genialni
0 0
reagovat

Doctor Who

Souhlas, dobré to bylo a to nejsem Capaldiho fanda. A Bill je opravdu sympaťanda. 8)
659688
Souhlas, dobré to bylo a to nejsem Capaldiho fanda. A Bill je opravdu sympaťanda. *8)*
Doctor Who
0 0
reagovat
Jestli se třetí řada Leftovers nepovede, tak se psychicky zhroutim. Já na to čekám víc než na GoT. 
659687
Jestli se třetí řada Leftovers nepovede, tak se psychicky zhroutim. Já na to čekám víc než na GoT. 
0 0
reagovat
Dnes treti rada Leftovers, za tri dny treti Fargo... To se hned bude lip cekat na Hru o truny:+
659686
Dnes treti rada Leftovers, za tri dny treti Fargo... To se hned bude lip cekat na Hru o truny*:+*
0 0
reagovat

Doctor Who

Dobré to bylo. I ta společnice Bill, jak mi byla  na fotkách nesympatická, tak si mě získala. Ale pochybuju, že zůstane déle, než tuto řadu. Nový showrunner si určitě se svým Doktorem přivede i novou společnici.

When you see HIM... :+

I am not ready for you to go, you stupid old man.
659682
Dobré to bylo. I ta společnice Bill, jak mi byla  na fotkách nesympatická, tak si mě získala. Ale pochybuju, že zůstane déle, než tuto řadu. Nový showrunner si určitě se svým Doktorem přivede i novou společnici. When you see [url=https://www.youtube.com/watch?v=NxG7M_xVuMQ]HIM...[/url] *:+* I am not ready for you to go, you stupid old man.
Doctor Who
0 0
reagovat
Ano, je to uzasny :+
659652
Ano, je to uzasny *:+*
0 0
reagovat

Axis

Je to krasojizda. Kazda postava idealne napsana a dokonce se trefili i v obsazeni vsech postav.
659651
Je to krasojizda. Kazda postava idealne napsana a dokonce se trefili i v obsazeni vsech postav.
Axis
0 0
reagovat

Better Call Saul

Nejak jsem zapomnel, ze probehla 2. rada, tak na ni akorat ted zacnu koukat na Netflixu, zrovna ji celou nahodili.
659650
Nejak jsem zapomnel, ze probehla 2. rada, tak na ni akorat ted zacnu koukat na Netflixu, zrovna ji celou nahodili.
Better Call Saul
0 0
reagovat

Better Call Saul

Zacala tretia serka a boze, jak mi to chybalo...

Odekirk je stelesneny herecky boh a Banks hra jednu z najlepsich postav ever. Mate pocit, ze sa to vlecie a nic sa tam nedeje, ale hltam kazdu minutu.
659649
Zacala tretia serka a boze, jak mi to chybalo... Odekirk je stelesneny herecky boh a Banks hra jednu z najlepsich postav ever. Mate pocit, ze sa to vlecie a nic sa tam nedeje, ale hltam kazdu minutu.
Better Call Saul
0 0
reagovat

Vincent

Hype proběhl na vedlejším nástupišti. I já jsem podlehl a koukám s otevřenou papulou.
659648
Hype proběhl na [url=http://serial.tvzone.cz/sedmilharky/recenze/]vedlejším nástupišti[/url]. I já jsem podlehl a koukám s otevřenou papulou.
Vincent
0 0
reagovat

Big Little Lies

Nevim jestli jsem zmeskal nejake prispevky ohledne tohoto skvostu, nebo se MZ hype nedostavil, ale wow - uteklo to jako voda, a ted uz jen zbejva doufat, ze tvurci vymysli druhou radu 
659646
Nevim jestli jsem zmeskal nejake prispevky ohledne tohoto skvostu, nebo se MZ hype nedostavil, ale wow - uteklo to jako voda, a ted uz jen zbejva doufat, ze tvurci vymysli druhou radu 
Big Little Lies
0 0
reagovat

Cardinal

Tak díky za tip. Je to velká libovka :)
659645
Tak díky za tip. Je to velká libovka *:)*
Cardinal
0 0
reagovat

duro, Johnny D

Diky moc za tipy. Duro vzdy vytahne nejaky prevazne datektivni serial, o kterem jsem v zivote neslysel a vzdy mne to dostane (prave Shetland nebo Happy Valley), takze vyzkousim, ale zacal jsem ted Jordskottem. Forbrydelsen ma moc dilu a videl jsem The Killing a nevim, jak jsou moc podobne.
659643
Diky moc za tipy. Duro vzdy vytahne nejaky prevazne datektivni serial, o kterem jsem v zivote neslysel a vzdy mne to dostane (prave Shetland nebo Happy Valley), takze vyzkousim, ale zacal jsem ted Jordskottem. Forbrydelsen ma moc dilu a videl jsem The Killing a nevim, jak jsou moc podobne.
duro, Johnny D
0 0
reagovat

Sense8

Trailer na druhou sérii. Už se nemůžu dočkat. :+
659638
[url=https://www.youtube.com/watch?v=V8vd0AjdNbQ]Trailer na druhou sérii.[/url] Už se nemůžu dočkat. *:+*
Sense8
0 0
reagovat

Memphis

Forbrydelsen sa odohráva v meste a to okkac nehľadá 
659637
Forbrydelsen sa odohráva v meste a to okkac nehľadá 
Memphis
0 0
reagovat

Memphis

Forbrydelsen jsem pravidelně sledoval na ČT, ale jenom první řadu. Bylo to opravdu výborné. :+
659632
Forbrydelsen jsem pravidelně sledoval na ČT, ale jenom první řadu. Bylo to opravdu výborné. *:+*
Memphis
0 0
reagovat
A Forbrydelsen nikdo? :D
659631
A Forbrydelsen nikdo? *:D*
0 0
reagovat

okkac

link ja som bol síce sklamaný, ale očividne som v menšine a väčšine sa to páčilo, tak vyskúšaj. Kriminálka s mysterióznymi prvkami a la Akta X zo švédskej krajinky. Prírody a lesov si užiješ dosť, s Moa nepustíš oči a možno tomu odpustíš aj na konci debilné rozuzlenie. 8)
659630
http://www.csfd.cz/film/322353-jordskott/prehled/ ja som bol síce sklamaný, ale očividne som v menšine a väčšine sa to páčilo, tak vyskúšaj. Kriminálka s mysterióznymi prvkami a la Akta X zo švédskej krajinky. Prírody a lesov si užiješ dosť, s Moa nepustíš oči a možno tomu odpustíš aj na konci debilné rozuzlenie. *8)*
okkac
0 0
reagovat
Plus ešte Hinterland, to je BBC, ale Wales, veľa prírody a skoro wallanderovská depka.
659629
Plus ešte Hinterland, to je BBC, ale Wales, veľa prírody a skoro wallanderovská depka.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se