Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 31681 - 31700 Napsat příspěvek

UnReal/do_Od

Som rád, že to konečne dostane treatment od miestneho hype guru a dúfam, že sa na to pozrú aj ostatní... tie dve herečky si proste zaslúžia každú nomináciu (ktoré aj počas zimných mesiacov dostávali) a seriál samotný taktiež... :+

Casual: Krista debilné Hulu to nedá von naraz ale po dieloch.. prvú sériu som skukol za jeden večer, teraz musím čakať :(
650707
Som rád, že to konečne dostane treatment od miestneho hype guru a dúfam, že sa na to pozrú aj ostatní... tie dve herečky si proste zaslúžia každú nomináciu (ktoré aj počas zimných mesiacov dostávali) a seriál samotný taktiež... *:+* Casual: Krista debilné Hulu to nedá von naraz ale po dieloch.. prvú sériu som skukol za jeden večer, teraz musím čakať :(
UnReal/do_Od
0 0
reagovat

studo / UnREAL

Akorát jsem dopsal recap, bože, to je taková pecka ten seriál. :+ ta úvodní orgie, ten závěrečnej kopanec, je to až k nevíře, jak málo (scénář a dvě dobré herečky) stačí k tomu, aby seriál kvalitama prakticky nezaostával za špičkama žánru. :)

Jinak ale budu opět šetřit díly a sloupnu to pak najednou jak malinu, imho to pak má ještě o kus větší náboj. Navíc to hrozně utíká, pořád se tam něco děje. Jak říkám, velká paráda. ;)
650702
Akorát jsem dopsal recap, bože, to je taková pecka ten seriál. *:+* ta úvodní orgie, ten závěrečnej kopanec, je to až k nevíře, jak málo (scénář a dvě dobré herečky) stačí k tomu, aby seriál kvalitama prakticky nezaostával za špičkama žánru. *:)* Jinak ale budu opět šetřit díly a sloupnu to pak najednou jak malinu, imho to pak má ještě o kus větší náboj. Navíc to hrozně utíká, pořád se tam něco děje. Jak říkám, velká paráda. *;)*
studo / UnREAL
0 0
reagovat

Precher

Pššššš, však oni nám tvůrci ještě ukážou, vždyť jde zatím jen o takové tichůčko před bouří. Nebojím se že by to nerozjeli a ty trochu meh filozofické části naprosto upozadí. Banshee to taky chvilku trvalo.
650700
Pššššš, však oni nám tvůrci ještě ukážou, vždyť jde zatím jen o takové tichůčko před bouří. Nebojím se že by to nerozjeli a ty trochu meh filozofické části naprosto upozadí. Banshee to taky chvilku trvalo.
Precher
0 0
reagovat

Spazz

Presne!!!

Mne to rozbíjali tie scény so samotným kazateľom. Ako tam medituje, meh. Zrejme chceli, aby to nepôsobilo príliš divokým dojmom, dodať tomu trochu i atmosféru, ale nevyšlo to, iba prestriedali tie krvavé rozmrdávačky nudným filozofovaním.
650699
Presne!!! Mne to rozbíjali tie scény so samotným kazateľom. Ako tam medituje, meh. Zrejme chceli, aby to nepôsobilo príliš divokým dojmom, dodať tomu trochu i atmosféru, ale nevyšlo to, iba prestriedali tie krvavé rozmrdávačky nudným filozofovaním.
Spazz
0 0
reagovat
Začala i druhá sezona Casual. :)
650695
Začala i druhá sezona Casual. *:)*
0 0
reagovat

UnReal

Len pripominam, ze zacala druha seria tohto gemu a kedze toho teraz bude vychadzat pomenej, mali by ste tomu dat sancu, neolutujete. Dakovat mozete neskor. Koniec hypu.
650694
Len pripominam, ze zacala druha seria tohto gemu a kedze toho teraz bude vychadzat pomenej, mali by ste tomu dat sancu, neolutujete. Dakovat mozete neskor. Koniec hypu.
UnReal
0 0
reagovat

Spazz

je to záhada, ale měl jsem to stejně :o Je tam nějaká chyba v rytmu / tempu / gradaci... díky který to působí ospale i když lidi skáčou z letadla bez padáku...
650689
je to záhada, ale měl jsem to stejně *:o* Je tam nějaká chyba v rytmu / tempu / gradaci... díky který to působí ospale i když lidi skáčou z letadla bez padáku...
Spazz
0 0
reagovat

Preacher

Necetl jsem predlohu a vlastne ani vubec nevedel, co od toho cekat, zanrove, pribehove, nic.. Co me na pilotu prekvapilo, jak strasne nezajimave a zapomenutihodne to bylo v kontextu toho, jak strasne zajimave a originalni veci se tam dely.

Ani ne od pulky jsem se vpodstate jenom dival na monitor, aniz bych byl schopny tomu regulerne venovat pozornost ... (ale zaroven nechapal, jak to je mozne, vzhledem k tomu, co se tam deje :D )
650687
Necetl jsem predlohu a vlastne ani vubec nevedel, co od toho cekat, zanrove, pribehove, nic.. Co me na pilotu prekvapilo, jak strasne nezajimave a zapomenutihodne to bylo v kontextu toho, jak strasne zajimave a originalni veci se tam dely. Ani ne od pulky jsem se vpodstate jenom dival na monitor, aniz bych byl schopny tomu regulerne venovat pozornost ... (ale zaroven nechapal, jak to je mozne, vzhledem k tomu, co se tam deje :D )
Preacher
0 0
reagovat

Bachy

Právem. Cooper sucks major balls.
650685
Právem. Cooper sucks major balls.
Bachy
0 0
reagovat

Preacher

Já mám komiks za sebou a víc mě bavili snad jen Watchmeni, ale ten seriál mě vyjma Gilguna pořád vcelku nepřitahuje.
650684
Já mám komiks za sebou a víc mě bavili snad jen Watchmeni, ale ten seriál mě vyjma Gilguna pořád vcelku nepřitahuje.
Preacher
0 0
reagovat

Bachy

Jakože dobrý, ale jakože taky hodně nedobrýho. Druhej díl to ale podstatně zvednul imho. Hlavně se to snad hne kupředu.

A jo, comics je pro mě rozhodně to nejlepší, co jsem kdy četl.
650682
Jakože dobrý, ale jakože taky hodně nedobrýho. Druhej díl to ale podstatně zvednul imho. Hlavně se to snad hne kupředu. A jo, comics je pro mě rozhodně to nejlepší, co jsem kdy četl.
Bachy
0 0
reagovat

Comedians in Cars Getting Coffee

Trailer na novu seriu Comedians in Cars Getting Cofee. :):)
650678
[link="http://comediansincarsgettingcoffee.com/"]Trailer[/link] na novu seriu Comedians in Cars Getting Cofee. *:)**:)*
Comedians in Cars Getting Coffee
0 0
reagovat

Bachy

Předloha je podle mě možná nejlepší comics všech dob.

Seriál je zatím fajn, ale je to hrozně jiný a takový... jakože dobrý, ale v jádru čekání, kdy se začnou dít nějaký pořádný rogenovský zvěrstva :)
650676
Předloha je podle mě možná nejlepší comics všech dob. Seriál je zatím fajn, ale je to hrozně jiný a takový... jakože dobrý, ale v jádru čekání, kdy se začnou dít nějaký pořádný rogenovský zvěrstva *:)*
Bachy
0 0
reagovat

Preacher

Někdo, kdo má rád předlohu a líbí se mu to?
650675
Někdo, kdo má rád předlohu a líbí se mu to?
Preacher
0 0
reagovat

Axis

+1
650669
+1
Axis
0 0
reagovat

Byli jednou dva písaři 2

Jak se zdá dojde na zprznění další klasiky a národního stříbra. Doufám že to bude tak hrozný, že zůstane jen u pilotu.
650665
Jak se zdá dojde na zprznění další klasiky a národního [link="http://kultura.zpravy.idnes.cz/novi-pisari-s-polivkou-07j-/filmvideo.aspx?c=A160608_094833_filmvideo_spm"]stříbra[/link]. Doufám že to bude tak hrozný, že zůstane jen u pilotu.
Byli jednou dva písaři 2
0 0
reagovat

Preacher 02

Dlouho se mi nestalo, aby mi nějaký seriál tak dokonale sedl od prvního dílu (Banshee naposledy) Pilot jsem viděl třikrát a druhý díl je chvílemi ještě lepší - bitka v kostele FTW. Nejvíc mě na tom baví to napětí, kdy absolutně netuším, co šíleného se stane...
650652
Dlouho se mi nestalo, aby mi nějaký seriál tak dokonale sedl od prvního dílu (Banshee naposledy) Pilot jsem viděl třikrát a druhý díl je chvílemi ještě lepší - bitka v kostele FTW. Nejvíc mě na tom baví to napětí, kdy absolutně netuším, co šíleného se stane...
Preacher 02
0 0
reagovat

GuidoA.

Přesně ta věta, kterou nikdy nevymažu z hlavy a pokaždé, když budu číst nějaký tvůj komentář, tak na mě vyskočí "jo, to je ten tak trochu pedofil":D
650647
Přesně ta věta, kterou nikdy nevymažu z hlavy a pokaždé, když budu číst nějaký tvůj komentář, tak na mě vyskočí "jo, to je ten tak trochu pedofil"*:D*
GuidoA.
0 0
reagovat
link

:D
650644
https://www.kickstarter.com/projects/459378475/hodor-hold-the-door-tribute-doorstop :D
0 0
reagovat

Guido

Ehm?
650643
Ehm?
Guido
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se