Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 31601 - 31620 Napsat příspěvek

StartUp

Tak nevím jestli jsem to prošvihl nebo to tady nikdo nezmiňoval, ale za sebe určitě doporučuju. Má to jen 10 dílů, takže tam není ani žádná zbytečná vata a hodně rychle to uteče. Obsazení je taky hodně dobré. Hlavně Freeman si to místy docela užívá.
657243
Tak nevím jestli jsem to prošvihl nebo to tady nikdo nezmiňoval, ale za sebe určitě doporučuju. Má to jen 10 dílů, takže tam není ani žádná zbytečná vata a hodně rychle to uteče. Obsazení je taky hodně dobré. Hlavně Freeman si to místy docela užívá.
StartUp
0 0
reagovat

pytlik

To porovnani se Studiem 60 vem nazpatek... :D
657241
To porovnani se Studiem 60 vem nazpatek... *:D*
pytlik
0 0
reagovat

UnREAL

Tak dlouho jsem to odkládal až jsem první sérii dal během 24 hodin. Opravdu super věc někde mezi Studio 60, Entourage a Californication. Zatím 8/10 a Shiri Appleby je super. :+
657239
Tak dlouho jsem to odkládal až jsem první sérii dal během 24 hodin. Opravdu super věc někde mezi Studio 60, Entourage a Californication. Zatím 8/10 a Shiri Appleby je super. *:+*
UnREAL
0 0
reagovat

GuidoA.

:+
657238
*:+*
GuidoA.
0 0
reagovat
axis
dik za presmerovani diku :)
657235
axis dik za presmerovani diku *:)*
0 0
reagovat

HIMYF

657234
http://deadline.com/2017/01/cbs-new-how-i-met-your-mother-spinoff-how-i-met-your-father-1201882080/
HIMYF
0 0
reagovat

Gorecki

Díky by měli směřovat na GuidoA. Ten tu Fleabag vychvaluje skoro v každým druhým postu.
657232
Díky by měli směřovat na [b]GuidoA.[/b] Ten tu Fleabag vychvaluje skoro v každým druhým postu.
Gorecki
0 0
reagovat

Duro

Dik! Toto vyzera, ze mi sadne paradne:+
657229
Dik! Toto vyzera, ze mi sadne paradne*:+*
Duro
0 0
reagovat
Taky už jsem si to sehnal. Ale ten Hiddlestonův speech docela tragédie :D
657227
Taky už jsem si to sehnal. Ale ten Hiddlestonův speech docela tragédie *:D*
0 0
reagovat

The Crown

Musela jsem zjistit, co to na glóbech porazilo 6. řadu Hry o trůny, a jsem nadšená! Sedlo mi to skvěle. Před Vánoci jsem ve Stavovském viděla Audienci u královny a říkala jsem si, že bych jednou ráda viděla seriál. Paráda!!
657226
Musela jsem zjistit, co to na glóbech porazilo 6. řadu Hry o trůny, a jsem nadšená! Sedlo mi to skvěle. Před Vánoci jsem ve Stavovském viděla Audienci u královny a říkala jsem si, že bych jednou ráda viděla seriál. Paráda!!
The Crown
0 0
reagovat

Taboo

Role psana Hardymu na telo a bozi atmosfera Stare Anglie:+
657225
Role psana Hardymu na telo a bozi atmosfera Stare Anglie*:+*
Taboo
0 0
reagovat

Gorecki

Fleabag, okamžite.
657224
Fleabag, okamžite.
Gorecki
0 0
reagovat
u mňa bola nepozerateľná 5. a 6. séria, potom to trochu zmenilo štýl a opäť si ma to našlo
657223
u mňa bola nepozerateľná 5. a 6. séria, potom to trochu zmenilo štýl a opäť si ma to našlo
0 0
reagovat

Brad/HIMYM

"I'm on him!":D:D

Jo, první dvě série jsou geniální a možná nepřekonatelná záležitost a mám je pořád na disku. Pak to jde šíleným způsobem dolů.
657222
"I'm on him!"*:D**:D* Jo, první dvě série jsou geniální a možná nepřekonatelná záležitost a mám je pořád na disku. Pak to jde šíleným způsobem dolů.
Brad/HIMYM
0 0
reagovat
Ja zkousel dat Himym cely znovu. Prvni dve rady budu uctiva vzdy, treti nez prijde Stella a Abby, tak okej. Ctvrta ma sve genialni dily (koureni, hambac, woo girls), z pate si pamatuju snad jen ten smutny dil se smrti (nebo to byla sesta?) a v seste prisla ta kravka Zoey a dalsi dily jsem odlozil na neurcito... Jak se zacal tahat Barney s Tedem o Robin, tak to slo do haje.A stejne je nejlepsi postava Brad
657221
Ja zkousel dat Himym cely znovu. Prvni dve rady budu uctiva vzdy, treti nez prijde Stella a Abby, tak okej. Ctvrta ma sve genialni dily (koureni, hambac, woo girls), z pate si pamatuju snad jen ten smutny dil se smrti (nebo to byla sesta?) a v seste prisla ta kravka Zoey a dalsi dily jsem odlozil na neurcito... Jak se zacal tahat Barney s Tedem o Robin, tak to slo do haje.A stejne je nejlepsi postava Brad
0 0
reagovat
Ne, iny HIMYM ;)
657218
Ne, iny HIMYM ;)
0 0
reagovat
niekto spomenul HIMYM? Ten seriál ktorý 3 série a 9 dielov balancoval na hrane geniality a absolutizmu a v priebehu ďalších sezón klesol medzi nepozerateľné sračičky s 2 dobrými dielmi za seźonu, kde to každý človek, ktorý si nechcel spôsobiť ujmu na zdraví musel prestať pozerať na začiatku 7. série keď Ted začal premýšľať, že to zas a znova rozbalí s Robin a nakoniec tomu nemôže dať viac ako 5/10? Ten ste mysleli?
657217
niekto spomenul HIMYM? Ten seriál ktorý 3 série a 9 dielov balancoval na hrane geniality a absolutizmu a v priebehu ďalších sezón klesol medzi nepozerateľné sračičky s 2 dobrými dielmi za seźonu, kde to každý človek, ktorý si nechcel spôsobiť ujmu na zdraví musel prestať pozerať na začiatku 7. série keď Ted začal premýšľať, že to zas a znova rozbalí s Robin a nakoniec tomu nemôže dať viac ako 5/10? Ten ste mysleli?
0 0
reagovat

Sherlock S04E02

HOLY FUCKING SHIT! :o

To jako vážně? Vážně?! První epizodu jsem téměř prospal, během týdne jsem ji začínal nenávidět čím dál tím víc a teď tohle? Najednou se to celý hrozně vyplácí, každej dialog s Mary zasazuje těžký rány na solar, emocema to hýří do všech stran, herci se z ničeho nic probouzí a řadí vyšší rychlost a já fakt jen čumím, co se to ku*va děje! Tohle chtělo neuvěřitelný koule, a já se fakt klaním za to, s jakým přehledem to tvůrci servírují. Najednou ten seriál opět bezhlavě miluju, pocity z první a především druhé řady se mi vrací a natěšenost na poslední díl vyletěla někam k nebesům. :+
657214
HOLY FUCKING SHIT! *:o* To jako vážně? Vážně?! První epizodu jsem téměř prospal, během týdne jsem ji začínal nenávidět čím dál tím víc a teď tohle? Najednou se to celý hrozně vyplácí, každej dialog s Mary zasazuje těžký rány na solar, emocema to hýří do všech stran, herci se z ničeho nic probouzí a řadí vyšší rychlost a já fakt jen čumím, co se to ku*va děje! Tohle chtělo neuvěřitelný koule, a já se fakt klaním za to, s jakým přehledem to tvůrci servírují. Najednou ten seriál opět bezhlavě miluju, pocity z první a především druhé řady se mi vrací a natěšenost na poslední díl vyletěla někam k nebesům. *:+*
Sherlock S04E02
0 0
reagovat

Ray Donovan (Let's Binge It Edition)

Tak jsem na neschopence dorazil poslední dvě řady (třetí a čtvrtou) a přesto, že kvalitou je ta třetí úplně někde jinde (vejš, mnohem vejš), tak pořád je to slušnej nátěr. Liev si to dává neskutečně a fakt jsem rád, že jsem to po letech dohnal.
Konec čtvrté a The Donovan League mi vehnal do tváře takovej spokojenej úsměv.
657213
Tak jsem na neschopence dorazil poslední dvě řady (třetí a čtvrtou) a přesto, že kvalitou je ta třetí úplně někde jinde (vejš, mnohem vejš), tak pořád je to slušnej nátěr. Liev si to dává neskutečně a fakt jsem rád, že jsem to po letech dohnal. Konec čtvrté a The Donovan League mi vehnal do tváře takovej spokojenej úsměv.
Ray Donovan (Let's Binge It Edition)
0 0
reagovat

Taboo

Neskutečný!! :o:+:+:+
657210
Neskutečný!! *:o**:+**:+**:+*
Taboo
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se