GoT
Tohle podle reakci vypada jako kandidat na (pokud se nepletu) treti epizodu, kterou si ze zvedavosti pustim... :)
|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|
A jestli to měli předem naplánovaný, proč se teda před tím spolu hádali, že nemají dost lidí?
Jo, skvělej díl, jen mě trochu mrzí, že jsem musel přetrpět těch předešlých osm. A kde jsou doprdele zombíci?! Zima přichází už kurevsky dlouho. Excuse my french. |
reagovat
|

|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|

|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|

|
reagovat
|
|
reagovat
|

|
reagovat
|
K tomuhle to spěje asi dvě sezony. Ten díl má naprosto fantastickou gradaci a je režijně zvládnutej až nadmíru dobře. Já spíš nechápu to "očekávání". Tys takovejhle náhul čekal? Vždyť Hardhome je oproti tomu jen taková přesnídávka, kde funguje akorát ten moment překvapení. Tohle? Ježišmarjaa. Snad ještě nikde jsem neviděl tak skvělé využití a podání síly koně v bitvě. Jasně, věděl jsem, k čemu se schyluje, ale nikdy jsem nečekal, že to dostanu v takovéhle podobně, v televizi. Navíc jak říká Ted, katarze. Já napětím místy nedýchal a pak jsem, i přes jistá očekávání vyvrcholení, vyhrkl nadšením. Tohle je zvládnutý fakt strašně dobře. Ale strašně. Technicky, ale i emočně. Kinomateriál.|
reagovat
|
|
reagovat
|
Já se furt těšim.|
reagovat
|

|
reagovat
|