Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 31581 - 31600 Napsat příspěvek

GoT

Tohle podle reakci vypada jako kandidat na (pokud se nepletu) treti epizodu, kterou si ze zvedavosti pustim... :)
651052
Tohle podle reakci vypada jako kandidat na (pokud se nepletu) treti epizodu, kterou si ze zvedavosti pustim... :)
GoT
0 0
reagovat

Wrecked 1x01

tak já vá tadyy to hajpování stálic osvěžim něčím pořádným.

Wrecked, majstrštik od týpka, co dělal na nudnějších dílech Episodes a Up all night.
Casting parádní. Hlavní roli hraje někdo, kdo vypadá jako ten tlustej policejní telepatickej komparz z Heroes, kterýho JJ cpe do každý svojí věci a druhej sympaťák je taková tlustší verze toho otravnýho hlavního týpka z How not to live your life. Parádního vedlejšího přihrávače dělá nějaká parodie na Azize Ansariho a do toho hází Bear Grillovská moudra někdo, kdo vypadá jako nenalíčená stará verze Sarah Silverman.

Celý je to komediální seriál o tom, jak spadne letadlo na pustý ostrov, skoro všichni u toho chcípnou a zbytek se snaží přežít. HAHA.

A dělají u toho taky humor, jako by z oka vypadli Děsnýmu bijáku a podobnejm klasikám žánru.

První, na co jsem si vzpomněl, bylo: Takhle nějak by vypadal pilot LOST, kdyby ho natočil Zdeněk Troška

Nevypadá to vyloženě hrozně, ale jakmile se začne něco (cokoli) dít, tak je to hrozný k nepřežití.
TBS kopla do koní a řadí si do svého nabušeného seriálového portfólia další klenot.

2/10

651051
tak já vá tadyy to hajpování stálic osvěžim něčím pořádným. Wrecked, majstrštik od týpka, co dělal na nudnějších dílech Episodes a Up all night. Casting parádní. Hlavní roli hraje někdo, kdo vypadá jako ten tlustej policejní telepatickej komparz z Heroes, kterýho JJ cpe do každý svojí věci a druhej sympaťák je taková tlustší verze toho otravnýho hlavního týpka z How not to live your life. Parádního vedlejšího přihrávače dělá nějaká parodie na Azize Ansariho a do toho hází Bear Grillovská moudra někdo, kdo vypadá jako nenalíčená stará verze Sarah Silverman. Celý je to komediální seriál o tom, jak spadne letadlo na pustý ostrov, skoro všichni u toho chcípnou a zbytek se snaží přežít. HAHA. A dělají u toho taky humor, jako by z oka vypadli Děsnýmu bijáku a podobnejm klasikám žánru. První, na co jsem si vzpomněl, bylo: Takhle nějak by vypadal pilot LOST, kdyby ho natočil Zdeněk Troška Nevypadá to vyloženě hrozně, ale jakmile se začne něco (cokoli) dít, tak je to hrozný k nepřežití. TBS kopla do koní a řadí si do svého nabušeného seriálového portfólia další klenot. [link="https://youtu.be/MvoU59v4lDM"]2/10[/link]
Wrecked 1x01
0 0
reagovat
Jsem v táboře do Oda. Na Hardhome se to nechytá. Tam jsem opravdu nedejchal. Tady jsme si odškrtli povinnou smrt záporáka. Bitva pěkná, jen se ukázalo, že Jon je opravdu nejlepší šermíř, ale vést bitvy neumí, kdyby ho nezachránila ségra. :) A jestli to měli předem naplánovaný, proč se teda před tím spolu hádali, že nemají dost lidí?:) Jo, skvělej díl, jen mě trochu mrzí, že jsem musel přetrpět těch předešlých osm. A kde jsou doprdele zombíci?! Zima přichází už kurevsky dlouho. Excuse my french.
651050
Jsem v táboře do Oda. Na Hardhome se to nechytá. Tam jsem opravdu nedejchal. [spoiler]Tady jsme si odškrtli povinnou smrt záporáka. Bitva pěkná, jen se ukázalo, že Jon je opravdu nejlepší šermíř, ale vést bitvy neumí, kdyby ho nezachránila ségra. *:)* A jestli to měli předem naplánovaný, proč se teda před tím spolu hádali, že nemají dost lidí?*:)* Jo, skvělej díl, jen mě trochu mrzí, že jsem musel přetrpět těch předešlých osm. A kde jsou doprdele zombíci?! Zima přichází už kurevsky dlouho. Excuse my french. [/spoiler]
0 0
reagovat
V podstatě je mi strašně líto Matta, on tam odvádí super práci a věřím, že zrovna on by tomu duši po čase dokázal vtisknout. Přemluvit i Rosse s Chandlerem a bylo by. :D
651049
V podstatě je mi strašně líto Matta, on tam odvádí super práci a věřím, že zrovna on by tomu duši po čase dokázal vtisknout. Přemluvit i Rosse s Chandlerem a bylo by. *:D*
0 0
reagovat
Top Gear UK
Ctvrtej dil novy rady vicemene pokracuje ve stejnym tempu jako predchozi 3 epizode. Nejlepsi cast byl asi Aston Martin Vulcan a pak Tesla Model X, i kdyz u filmu s Teslou se v podstate jen opakovalo co uz bylo mnohokrat receno o Model X a elektro autech obecne.

Nejhorsi cast (krome hostu) byla cesta (zavod) z Londyna do Benatek. Tam se projevuje nejvic jak tahle verze postrada charakter a vynalezavost predchoziho Top Gearu. Proste se jede z A do B, prohodi se par trapnejch vtipu, zadny napeti, zadny zvraty, zadna chemie mezi postavama. Proste nuda.

Uz aby byli Clarkson, May, a Hammond zpatky na obrazovkach, protoze tahle verze Top Gearu mi nic nerika.

PS: Sabine je mozna velmi dobra za volantem, ale jeji projev je snad jeste vic otravnej nez Chris Evans, a to je co rict.
651048
[b]Top Gear UK[/b] Ctvrtej dil novy rady vicemene pokracuje ve stejnym tempu jako predchozi 3 epizode. Nejlepsi cast byl asi Aston Martin Vulcan a pak Tesla Model X, i kdyz u filmu s Teslou se v podstate jen opakovalo co uz bylo mnohokrat receno o Model X a elektro autech obecne. Nejhorsi cast (krome hostu) byla cesta (zavod) z Londyna do Benatek. Tam se projevuje nejvic jak tahle verze postrada charakter a vynalezavost predchoziho Top Gearu. Proste se jede z A do B, prohodi se par trapnejch vtipu, zadny napeti, zadny zvraty, zadna chemie mezi postavama. Proste nuda. Uz aby byli Clarkson, May, a Hammond zpatky na obrazovkach, protoze tahle verze Top Gearu mi nic nerika. PS: Sabine je mozna velmi dobra za volantem, ale jeji projev je snad jeste vic otravnej nez Chris Evans, a to je co rict.
0 0
reagovat

GoT

Bože to byl masakr.:o:o
651047
Bože to byl masakr.*:o**:o*
GoT
0 0
reagovat
Asi nie som jediny, kto sa najviac tesi na durovu reakciu.. :D
651046
Asi nie som jediny, kto sa najviac tesi na durovu reakciu.. *:D*
0 0
reagovat

GoT

Tak jsem nakonec videl a Vojin Ryan bylo to prvni, co me napadlo... Ta kamera za Jonem byla neskutecna... Vyborne!!! Dve luxusni bitvy. Doma si to dam znovu a do sluchatek.
651045
Tak jsem nakonec videl a Vojin Ryan bylo to prvni, co me napadlo... Ta kamera za Jonem byla neskutecna... Vyborne!!! Dve luxusni bitvy. Doma si to dam znovu a do sluchatek.
GoT
0 0
reagovat

GoT

Nasral som si do treniek, hoci som mal cely cas zovrete polky. :o

V tomto dieli fungovalo uplne vsetko, od uvodneho barbecue az po poslednu veceru. Velkofilmove meritko, fantasticka rezia, gradacia, hudba (prvy spomaleny najazd!) a v ramci podobnych scen som konecne videl nieco osviezujuco nove a nekompromisne spinave.

"Stredoveky" Ryan.:+
651044
Nasral som si do treniek, hoci som mal cely cas zovrete polky. *:o* V tomto dieli fungovalo uplne vsetko, od uvodneho [spoiler]barbecue[/spoiler] az po poslednu [spoiler]veceru[/spoiler]. Velkofilmove meritko, fantasticka rezia, gradacia, hudba (prvy spomaleny najazd!) a v ramci podobnych scen som konecne videl nieco osviezujuco nove a nekompromisne spinave. "Stredoveky" Ryan.*:+*
GoT
0 0
reagovat
Robertova kletba je konečně u konce...

!!!Kdo neviděl poslední díl trůnů neotvírát!!!
651043
Robertova kletba je konečně u [link="http://imgur.com/a/GuGBo"]konce[/link]... [b]!!!Kdo neviděl poslední díl trůnů neotvírát!!![/b]
0 0
reagovat

do_od, Godlike

pravda pravdúca. ja fakt neviem čo by si už chcel. možno ti v tom všetkom ušlo to, že majú spať Winterfell, čo je obrovská vec. naposledy tam starkovci boli snáď druhej sérke. ak ak si náhodou všetko presne očakával, tak ja neviem čo si aj pozeral predošlé série, lebo ja som si fakt nebol celý čas istý že to vyhrajú kľudne to mohli aj prehrať. a keď už ti to nefunguje na týchto rovinách, tak sa potom možme vyhovori´t na tú najlacnejšiu a najspodnejšiu, a to že "good guys" konečne niečo fakt vyhrali (spolu s daenerys)
651040
[spoiler]pravda pravdúca. ja fakt neviem čo by si už chcel. možno ti v tom všetkom ušlo to, že majú spať Winterfell, čo je obrovská vec. naposledy tam starkovci boli snáď druhej sérke. ak ak si náhodou všetko presne očakával, tak ja neviem čo si aj pozeral predošlé série, lebo ja som si fakt nebol celý čas istý že to vyhrajú kľudne to mohli aj prehrať. a keď už ti to nefunguje na týchto rovinách, tak sa potom možme vyhovori´t na tú najlacnejšiu a najspodnejšiu, a to že "good guys" konečne niečo fakt vyhrali (spolu s daenerys)[/spoiler]
do_od, Godlike
0 0
reagovat

Preacher

yep. tenhle díl už nasral i mě. :D :-

To mám za to, že jsem si tak užil víkend s lesbičkama z Litchfieldu. Po třináctihodinovém maratonu se najednou všechno ostatní zdá tak zbytečné :D
651038
yep. tenhle díl už nasral i mě. *:D* *:-* To mám za to, že jsem si tak užil víkend s lesbičkama z Litchfieldu. Po třináctihodinovém maratonu se najednou všechno ostatní zdá tak zbytečné *:D*
Preacher
0 0
reagovat
A přes všechen ten jásot, Preacher je tak strašně špatnej, až to hezký neni. Rogen si přidělává pěknou řádku haters.
651037
A přes všechen ten jásot, Preacher je tak strašně špatnej, až to hezký neni. Rogen si přidělává pěknou řádku haters.
0 0
reagovat

TonyClifton

Huh? Vážně? Díky!:+
651036
Huh? Vážně? Díky!*:+*
TonyClifton
0 0
reagovat
Kdyby to někoho taky příjemně překvapilo: Začala nová sérka Raye Donovana :+
651035
Kdyby to někoho taky příjemně překvapilo: Začala nová sérka Raye Donovana *:+*
0 0
reagovat

do_Od

Ne, jenom seš divnej. Sorry, ale fakt, že jo.:D K tomuhle to spěje asi dvě sezony. Ten díl má naprosto fantastickou gradaci a je režijně zvládnutej až nadmíru dobře. Já spíš nechápu to "očekávání". Tys takovejhle náhul čekal? Vždyť Hardhome je oproti tomu jen taková přesnídávka, kde funguje akorát ten moment překvapení. Tohle? Ježišmarjaa. Snad ještě nikde jsem neviděl tak skvělé využití a podání síly koně v bitvě. Jasně, věděl jsem, k čemu se schyluje, ale nikdy jsem nečekal, že to dostanu v takovéhle podobně, v televizi. Navíc jak říká Ted, katarze. Já napětím místy nedýchal a pak jsem, i přes jistá očekávání vyvrcholení, vyhrkl nadšením. Tohle je zvládnutý fakt strašně dobře. Ale strašně. Technicky, ale i emočně. Kinomateriál.
651033
[spoiler]Ne, jenom seš divnej. Sorry, ale fakt, že jo.*:D* K tomuhle to spěje asi dvě sezony. Ten díl má naprosto fantastickou gradaci a je režijně zvládnutej až nadmíru dobře. Já spíš nechápu to "očekávání". Tys takovejhle náhul čekal? Vždyť Hardhome je oproti tomu jen taková přesnídávka, kde funguje akorát ten moment překvapení. Tohle? Ježišmarjaa. Snad ještě nikde jsem neviděl tak skvělé využití a podání síly koně v bitvě. Jasně, věděl jsem, k čemu se schyluje, ale nikdy jsem nečekal, že to dostanu v takovéhle podobně, v televizi. Navíc jak říká Ted, katarze. Já napětím místy nedýchal a pak jsem, i přes jistá očekávání vyvrcholení, vyhrkl nadšením. Tohle je zvládnutý fakt strašně dobře. Ale strašně. Technicky, ale i emočně. Kinomateriál.[/spoiler]
do_Od
0 0
reagovat
ještě nikdy mi nebylo tak příjemné koukat se jak někdo někoho mlátí pěstí do xichtu! Krása.
651032
ještě nikdy mi nebylo tak příjemné koukat se jak někdo někoho mlátí pěstí do xichtu! Krása.
0 0
reagovat
z Westworldu idú slušné zimomriavky
651031
z Westworldu idú slušné zimomriavky
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Ono to totiž vypadalo, že na něj zapomnělo (nebo chtělo zapomenout) i HBO. :D Já se furt těšim.
651030
Ono to totiž vypadalo, že na něj zapomnělo (nebo chtělo zapomenout) i HBO. *:D* Já se furt těšim.
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat
Zklamáním bych to zdaleka nenazval, ale jinak mám podobný pocity jako do_Od.

Se asi večer budu muset podívat znova.Naštvala mě Rickonova smrt. V rámci všech řad jsme z něj viděli moc málo na to, že byl Stark, a čekal jsem, že ještě něco ukáže. Úplnej závěr ale super, o tom žádná. :D
651029
Zklamáním bych to zdaleka nenazval, ale jinak mám podobný pocity jako do_Od. Se asi večer budu muset podívat znova.[spoiler]Naštvala mě Rickonova smrt. V rámci všech řad jsme z něj viděli moc málo na to, že byl Stark, a čekal jsem, že ještě něco ukáže. Úplnej závěr ale super, o tom žádná. *:D*[/spoiler]
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se