Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 31221 - 31240 Napsat příspěvek
stranger things
75% - dokonala titulkova sekvence a vyborna winona ryder, s niz je i nejlepsi scena serialu - komunikace vanocnimi svetylky, z toho desitkovou zalezitost nedelaj. chapu sestupny hodnoceni epizod rob royem na csfd. ke konci, kde uz de do tuhyho, tvurci nevytvarej nic zajimavyho a tudiz zabredame do prumeru. taky mi prisel otravnej soundtrack, kterej az moc tlacil na pilu. elegie od new order byla na me uz fakt moc. binge-watchitost je na maximu, ale ja se tesim, az se zase vratim k mad men, kde mi vystaci jeden dil na par dni dopredu. tvurci si sice dali praci s castingem a napsanim sympatickych postav, ale hned po skonceni mi bylo jasny, ze se mi po nich styskat nebude.
652516
stranger things 75% - dokonala titulkova sekvence a vyborna winona ryder, s niz je i nejlepsi scena serialu - komunikace vanocnimi svetylky, z toho desitkovou zalezitost nedelaj. chapu sestupny hodnoceni epizod rob royem na csfd. ke konci, kde uz de do tuhyho, tvurci nevytvarej nic zajimavyho a tudiz zabredame do prumeru. taky mi prisel otravnej soundtrack, kterej az moc tlacil na pilu. elegie od new order byla na me uz fakt moc. binge-watchitost je na maximu, ale ja se tesim, az se zase vratim k mad men, kde mi vystaci jeden dil na par dni dopredu. tvurci si sice dali praci s castingem a napsanim sympatickych postav, ale hned po skonceni mi bylo jasny, ze se mi po nich styskat nebude.
0 0
reagovat
No hlavně to co to táhlo v první sérii v druhé logicky nemůže být, bojím se dost nastavované kaše.
652514
No hlavně to co to táhlo v první sérii v druhé logicky nemůže být, bojím se dost nastavované kaše.
0 0
reagovat
nestraš, vole :D
652507
nestraš, vole *:D*
0 0
reagovat
diskusia o rok a cosi:

Ten Stranger things radsi meli nechat jak byl, toto uz s tim nema nic spolecne...

Horsi nez druha serie true detective. neskutecni kvalitativni propad. zlata prvni serie.

Totalna picovina, naco robili dalsiu seriu ked to nikto nechcel.

8)
652506
diskusia o rok a cosi: Ten Stranger things radsi meli nechat jak byl, toto uz s tim nema nic spolecne... Horsi nez druha serie true detective. neskutecni kvalitativni propad. zlata prvni serie. Totalna picovina, naco robili dalsiu seriu ked to nikto nechcel. *8)*
0 0
reagovat
Presne jak rika Godlike. Je tam tolik potencialu, ze touha po navratu do Hawkins je vetsi nez abych na tohle jen vzpominal.
652505
Presne jak rika Godlike. Je tam tolik potencialu, ze touha po navratu do Hawkins je vetsi nez abych na tohle jen vzpominal.
0 0
reagovat
Hele mně by asi nevadilo, kdyby to zůstalo uzavřený, ani kdyby se šlo nějakým způsobem dál. Tohle mě tak strašně bavilo, že to chci zpátky, v jakýkoliv podobě.
652504
Hele mně by asi nevadilo, kdyby to zůstalo uzavřený, ani kdyby se šlo nějakým způsobem dál. Tohle mě tak strašně bavilo, že to chci zpátky, v jakýkoliv podobě.
0 0
reagovat
dost se divím že u takhle uzavřeného a kompaktního příběhu pokračování chcete...Tím myslím dějové pokračování. Ne něco ala True Detective
652503
dost se divím že u takhle uzavřeného a kompaktního příběhu pokračování chcete...Tím myslím dějové pokračování. Ne něco ala True Detective
0 0
reagovat

Stranger Things

Väčšina referencii :+ link
652502
Väčšina referencii *:+* https://vimeo.com/175929311
Stranger Things
0 0
reagovat
Stranger Things
To bude dlouhy cekani na navrat do Hawkins, IN :( Hrozne povedeny od zacatku az do konce, a podle rozhovoru s tvurci si nechali dost napadu i do budoucna :+
652501
[b]Stranger Things[/b] To bude dlouhy cekani na navrat do Hawkins, IN :( Hrozne povedeny od zacatku az do konce, a podle rozhovoru s tvurci si nechali dost napadu i do budoucna *:+*
0 0
reagovat

David182

Fuckin A.
652485
Fuckin A.
David182
0 0
reagovat

Hell on wheels

Done! Železnice je dostavěna a povedený westernový seriál s jedním z nejvíce charismatických hrdinů v podobě Cullena Bohannona skončil.
Přesně jak by měl, žádné natahování a v druhé půli 5. série postupné uzavíraní linek.
652481
Done! Železnice je dostavěna a povedený westernový seriál s jedním z nejvíce charismatických hrdinů v podobě Cullena Bohannona skončil. Přesně jak by měl, žádné natahování a v druhé půli 5. série postupné uzavíraní linek.
Hell on wheels
0 0
reagovat

xxendxx

Kušuj. The Night Of je seriál, k jehož nejsvětlejším scénám patří krmení opuštěný kočky :D, tohle já fakt můžu, že mi z toho je tak strašně blbě skoro v každý minutě. Naz je každou minutu v čím dál hlubším bahně a bojim se vo jeho osud jako o málokterej z aktuálních seriálovejch postav.
A to ještě budem na konci asi dost čumět, jak to celý dovopravdy bylo. Originál nevim jak dopad a nechci...
652480
Kušuj. The Night Of je seriál, k jehož nejsvětlejším scénám patří krmení opuštěný kočky *:D*, tohle já fakt můžu, že mi z toho je tak strašně blbě skoro v každý minutě. Naz je každou minutu v čím dál hlubším bahně a bojim se vo jeho osud jako o málokterej z aktuálních seriálovejch postav. A to ještě budem na konci asi dost čumět, jak to celý dovopravdy bylo. Originál nevim jak dopad a nechci...
xxendxx
0 0
reagovat

Ten little niggers

Příjemná lahůdka, nějak jsem se měl problém do toho artového zakousnout, ale pak jsem sakra litoval příliš malé stopáže. Dokonalost. Škoda, že jsem kvůli tomu, jak z AC vyhcází mraky věcí, jsem tušil moc dlouho, ale i tak jsem si to užil.
Casting jako takový by měl dostat nějakou cenu, excelentní všichni od VIP herců po relativně neznámé. Neznal jsem akorát všechny ženské představitelky a Emily Blunt pro chudé okamžitě dost vysoko v osobní bitvě buchet. :+
10/10 nejde jinak a budu se vracet...
652478
Příjemná lahůdka, nějak jsem se měl problém do toho artového zakousnout, ale pak jsem sakra litoval příliš malé stopáže. Dokonalost. Škoda, že jsem kvůli tomu, jak z AC vyhcází mraky věcí, jsem tušil moc dlouho, ale i tak jsem si to užil. Casting jako takový by měl dostat nějakou cenu, excelentní všichni od VIP herců po relativně neznámé. Neznal jsem akorát všechny ženské představitelky a Emily Blunt pro chudé okamžitě dost vysoko v osobní bitvě buchet. *:+* 10/10 nejde jinak a budu se vracet...
Ten little niggers
0 0
reagovat
Jinak je na co se těšit...a i já se docela těším až to bude v bedně, třeba tu budu moct zamachrovat...no uvidíme.
652472
Jinak je na co se těšit...a i já se docela těším až to bude v bedně, třeba tu budu moct zamachrovat...no uvidíme.
0 0
reagovat

Marshall

Jeste tocil dalsi pilot link

Ale to te Britanni jsem nevedel
652471
Jeste tocil dalsi pilot http://nerdist.com/game-of-thrones-director-neil-marshall-will-helm-poor-richards-almanack-pilot/ Ale to te Britanni jsem nevedel
Marshall
0 0
reagovat

Neil Marshall

Točí u nás přes léto Britanniu....a vím to protože to vím.
652469
Točí u nás přes léto [link="http://deadline.com/2015/04/back-up-films-neil-marshalls-brittania-game-of-thrones-returned-canal-1201407168/"]Britanniu[/link]....a vím to protože to vím.
Neil Marshall
0 0
reagovat

Timeless

Tak tohle točí Neil Marshall teď? Jako zápletka nevypadá špatně, ale na tohle je ho škoda link
652468
Tak tohle točí Neil Marshall teď? Jako zápletka nevypadá špatně, ale na tohle je ho škoda http://www.youtube.com/watch?v=4glJzvUunOE
Timeless
0 0
reagovat

Godlike

Kdyz uz si nacnul ty pulky...
652465
Kdyz uz si nacnul ty pulky...
Godlike
0 0
reagovat

The Night Of 1x03

začínám bejt trochu skeptickej. Jsme skoro v půlce a zatím toho vím o ekzému vedlejší postavy víc, než o stěžejním případu. Po tom představení superčernocha a hromady zločernochů mi to začalo hrozně připomínat OZ. Což by nebylo nutně na škodu, kdyby si s tím OZ nevytíral zadek. Svoje okamžiky to má, ale detektiv tu byl tentokrát asi 2 vteřiny, zajímavejch věcí z tý hodiny asi tak 10 minut a zbytek už jsem 100x viděl jinde a nebo je to setkání anonymních dermatologiků, který tam cpou až moc přes čáru.

Nehledě na to, že z vyšetřování se neukázalo opět vůbec nic.

652464
začínám bejt trochu skeptickej. Jsme skoro v půlce a zatím toho vím o ekzému vedlejší postavy víc, než o stěžejním případu. Po tom představení superčernocha a hromady zločernochů mi to začalo hrozně připomínat OZ. Což by nebylo nutně na škodu, kdyby si s tím OZ nevytíral zadek. Svoje okamžiky to má, ale detektiv tu byl tentokrát asi 2 vteřiny, zajímavejch věcí z tý hodiny asi tak 10 minut a zbytek už jsem 100x viděl jinde a nebo je to setkání anonymních dermatologiků, který tam cpou až moc přes čáru. Nehledě na to, že z vyšetřování se neukázalo opět vůbec nic.
The Night Of 1x03
0 0
reagovat
Co se řeší, je jí 20, ta už toho má za sebou víc než půlka osazenstva Moviezone.:D
652462
Co se řeší, je jí 20, ta už toho má za sebou víc než půlka osazenstva Moviezone.*:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se