Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 3101 - 3120 Napsat příspěvek

Invincible S03E7

Neskutečný náhul. Totálně epický díl. 
933529
Neskutečný náhul. Totálně epický díl. 
Invincible S03E7
5 0
reagují: Papricek, Muf
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Konečně něco, co vypadá fakt pěkně.... a my se toho nedočkáme... škoda.
933525
Konečně něco, co vypadá fakt pěkně.... a my se toho nedočkáme... škoda.
933523
1 0
reagovat
933523
[url=https://youtu.be/VjbEfm1N7TM?si=cNnbnlIpfzRXe7wW]Unikl trailer na ten zrušený Powerpuff girls seriál. [/url] *:D*
2 0
reagují: shluky
reagovat

Andor S02

933491
[url=https://www.youtube.com/watch?v=feJSTZRRaFQ]Special Look[/url]
Andor S02
3 0
reagovat
reaguje na: peterel
Jednoduché řešení, nic nepřepínat a nechat si to jen v anglické verzi. Máš toho tam víc a kdykoliv si můžeš nahodit český dabing/titulky u filmů, které je mají. 
933488
Jednoduché řešení, nic nepřepínat a nechat si to jen v anglické verzi. Máš toho tam víc a kdykoliv si můžeš nahodit český dabing/titulky u filmů, které je mají. 
933470
3 0
reagovat

Extremni promeny

Dneska sem mel naladu na nepravidelnou davku bezzubych individui a zapnul Novu na "Manzelky na uteku", jak tomu u nas rikame. K memu prekvapeni tam bezel prvni dil licencovaneho poradu Extremni promeny. Jelikoz vim, ze Nova prvni dily vzdy promuje absenci reklam, rekl jsem si ze to zkusim. Cekal jsem odpad z ranku TLC. Nastesti je to produkcne na urovni Masterchefa a i kdyz jde z 90% o naprostou zdimacku emoci, tak si stale myslim, ze kdyz to namotivuje aspon jedno tlusteho cloveka zvednout prdel, tak to preda i neco, co naprosta vetsina reality show spolecnosti neda. 
933485
Dneska sem mel naladu na nepravidelnou davku bezzubych individui a zapnul Novu na "Manzelky na uteku", jak tomu u nas rikame. K memu prekvapeni tam bezel prvni dil licencovaneho poradu Extremni promeny. Jelikoz vim, ze Nova prvni dily vzdy promuje absenci reklam, rekl jsem si ze to zkusim. Cekal jsem odpad z ranku TLC. Nastesti je to produkcne na urovni Masterchefa a i kdyz jde z 90% o naprostou zdimacku emoci, tak si stale myslim, ze kdyz to namotivuje aspon jedno tlusteho cloveka zvednout prdel, tak to preda i neco, co naprosta vetsina reality show spolecnosti neda. 
Extremni promeny
2 0
reagovat

Daredevil

Prvni epka... Sorry ale tohle fakt dobry nebylo. Navic silene messy (jen ty ruzny vizualni styly / pristupy jsou slusny halusky) a Fisk je asi jako Trump, ze? Snad se to zlepsi, protoze ted ciste stoji na "mate radi Netflix Daredevila, tak koukejte dal". :/
933479
Prvni epka... Sorry ale tohle fakt dobry nebylo. Navic silene messy (jen ty ruzny vizualni styly / pristupy jsou slusny halusky) a Fisk je asi jako Trump, ze? Snad se to zlepsi, protoze ted ciste stoji na "mate radi Netflix Daredevila, tak koukejte dal". :/
Daredevil
2 -2
reagovat
reaguje na: Demonic8
Už to vidím. Anglické titulky mi tak nevadí, vadí mi že musím přepnout Netflix do angličtiny abych si to byl vůbec schopen pustit.
933470
Už to vidím. Anglické titulky mi tak nevadí, vadí mi že musím přepnout Netflix do angličtiny abych si to byl vůbec schopen pustit.
933467
2 0
reagují: Demonic8
reagovat
reaguje na: peterel
Bohužel, jsou jen anglické či německé titulky. 
933467
Bohužel, jsou jen anglické či německé titulky. 
933457
0 0
reagují: peterel
reagovat
reaguje na: Demonic8
I na tom českém?
933457
I na tom českém?
933447
0 0
reagovat
reaguje na: connor
A první série už běží i na Netflixu 8), kdyby se někdo chtěl podívat. 
933447
A první série už běží i na Netflixu *8)*, kdyby se někdo chtěl podívat. 
933440
0 0
reagují: peterel
reagovat

Daredevil

Solidní rozjezd. První díl mi přišel příběhově zbytečně urychlený, ale ten druhý více právnický a po většinu stopáže bez akce už byl přesně to, v co jsem u tohohle návratu doufal. Jen mi trochu chybí ta možnost si všechny díly dát naráz, jako tomu bylo před pár lety na Netflixu
933446
Solidní rozjezd. První díl mi přišel příběhově zbytečně urychlený, ale ten druhý více právnický a po většinu stopáže bez akce už byl přesně to, v co jsem u tohohle návratu doufal. Jen mi trochu chybí ta možnost si všechny díly dát naráz, jako tomu bylo před pár lety na Netflixu
Daredevil
2 0
reagovat

Frieren

Druhá sezóna má datum vydání, leden 2026! :+
933440
Druhá sezóna má datum vydání, leden 2026! *:+*
Frieren
2 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Já myslel jakože všechny connected shows. 

Tak okis, dám si opáčko všeho, když už v tom budu :D Stejně je to už x let, co jsem to viděl naposledy. 

Dík. 
933436
Já myslel jakože všechny connected shows.  Tak okis, dám si opáčko všeho, když už v tom budu *:D* Stejně je to už x let, co jsem to viděl naposledy.  Dík. 
933429
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ne. 
933435
Ne. 
933433
0 0
reagovat
reaguje na: hroubek
No, ještě jsem viděl She-Hulk.
Řeší se tam, ze souložil se zelenou obryní a pomalu se cpal do její zelene rodiny?:D
933433
No, ještě jsem viděl She-Hulk. Řeší se tam, ze souložil se zelenou obryní a pomalu se cpal do její zelene rodiny?*:D*
933432
1 0
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
No popravdě nevím jestli to bude tak dobře fungovat když si neviděl druhou a třetí řadu. 
933432
No popravdě nevím jestli to bude tak dobře fungovat když si neviděl druhou a třetí řadu. 
933430
0 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Tolik k tématu zkusím to, i kdyz jsem videl jen první řadu a Fiskovo řádění v seriálu Hawkeye:D
933430
Tolik k tématu zkusím to, i kdyz jsem videl jen první řadu a Fiskovo řádění v seriálu Hawkeye*:D*
0 0
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: verbst
Defenders nejsou důležití no, první tři řady Daredevila extrémně.
933429
Defenders nejsou důležití no, první tři řady Daredevila extrémně.
933426
2 0
reagují: verbst
reagovat

Daredevil: Born Again E01-02

První epizoda se snaží navázat na to co dělal Netflix a zároveň to ukončit a najet na svět MCU. V první epizodě se to hledá, hodně tam je znát přepisování, měnění směru příběhu a také stín kvalit Netflixu. 

Pak přijde druhá epizoda a já měl pocit, že si tvůrci začali věřit a vědí jaký příběh by chtěli začít vyprávět. A zkoušejí jít vlastní cestou a nesnaží se jen kopírovat to co dělal Netflix. Zatím je to opatrné ale dost dobré. Jsem spokojený a těším se. 8/10
933428
První epizoda se snaží navázat na to co dělal Netflix a zároveň to ukončit a najet na svět MCU. V první epizodě se to hledá, hodně tam je znát přepisování, měnění směru příběhu a také stín kvalit Netflixu.  Pak přijde druhá epizoda a já měl pocit, že si tvůrci začali věřit a vědí jaký příběh by chtěli začít vyprávět. A zkoušejí jít vlastní cestou a nesnaží se jen kopírovat to co dělal Netflix. Zatím je to opatrné ale dost dobré. Jsem spokojený a těším se. 8/10
Daredevil: Born Again E01-02
4 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se