Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 30841 - 30860 Napsat příspěvek

Doctor Who

654563
[link="https://www.youtube.com/watch?v=hBpN9FSUIDY"]here_we_go[/link]
Doctor Who
0 0
reagovat
Druhy dil Westworld, na zbytek se vy.er...
654562
Druhy dil Westworld, na zbytek se vy.er...
0 0
reagovat

studo

Band of Brothers!!, na zvysok sa vykasli8)
654561
Band of Brothers!!, na zvysok sa vykasli*8)*
studo
0 0
reagovat
o to nejde, jde o to, co psal Sigi. Me treba Wire taky nijak extra nebavil a trvalo mi asi 5 let, nez jsem se dokopal k tomu to dokoukat, cimz nijak nezpochybnuju jeho kvality. Proto nemam rad vykriky do ticha v tomhle stylu
654560
o to nejde, jde o to, co psal Sigi. Me treba Wire taky nijak extra nebavil a trvalo mi asi 5 let, nez jsem se dokopal k tomu to dokoukat, cimz nijak nezpochybnuju jeho kvality. Proto nemam rad vykriky do ticha v tomhle stylu
0 0
reagovat

xxendxx

mash ma nikdy nebavil, breaking bad som sa dokopal az do predposlednej serie tam som skoncil a odmietam pokracovat, friends som videl celych, scrubs asi 5-6 serii ale tam sla kvalita dole tak som skoncil a seinfeldu dam sancu mozno v buducnosti...
654559
mash ma nikdy nebavil, breaking bad som sa dokopal az do predposlednej serie tam som skoncil a odmietam pokracovat, friends som videl celych, scrubs asi 5-6 serii ale tam sla kvalita dole tak som skoncil a seinfeldu dam sancu mozno v buducnosti...
xxendxx
0 0
reagovat

westworld

druhej díl venku
654558
druhej díl venku
westworld
0 0
reagovat
wire je sice fajn, ale to je jak napsat "dej si MASH. Pratele, seinfelda, scrubs a breaking bad muzes vynechat"
654557
wire je sice fajn, ale to je jak napsat "dej si MASH. Pratele, seinfelda, scrubs a breaking bad muzes vynechat"
0 0
reagovat

Studo

The Wire .. zbytek můžeš klidně vynechat ;)
654556
The Wire .. zbytek můžeš klidně vynechat *;)*
Studo
0 0
reagovat

xxendxx, verbst

som na tom veľmi podobne hoši... cez vysokú to bolo aj 20 live seriálov + dopozerávanie kadejakých restov... čo sledujem teraz? Greys, better things, South Park, začal Westworld ... za posledné mesiace som skukol v podstate len Black mirror a stranger things :( váľajú sa mi tu veci ako Fargo 1,2, Peaky Blinders 1,2,3, Americans 1,2,3,4, The Fall, Silicon Valley, Veep, B99, Band of Brothers, The Wire, House of Cards...

to už nestihnem pozrieť do konca života :-
654552
som na tom veľmi podobne hoši... cez vysokú to bolo aj 20 live seriálov + dopozerávanie kadejakých restov... čo sledujem teraz? Greys, better things, South Park, začal Westworld ... za posledné mesiace som skukol v podstate len Black mirror a stranger things :( váľajú sa mi tu veci ako Fargo 1,2, Peaky Blinders 1,2,3, Americans 1,2,3,4, The Fall, Silicon Valley, Veep, B99, Band of Brothers, The Wire, House of Cards... to už nestihnem pozrieť do konca života *:-*
xxendxx, verbst
0 0
reagovat

The Night Of

Prvy diel neskutocna pecka, ktora mi sadla od prvej minuty bez jedineho zavahania. Tak civilne a pritom napinave a atmosfericke od zaciatku do konca. Nadherne napisane, este lepsie zahrane, presny casting. Snad sa to nedojebe:)
654548
Prvy diel neskutocna pecka, ktora mi sadla od prvej minuty bez jedineho zavahania. Tak civilne a pritom napinave a atmosfericke od zaciatku do konca. Nadherne napisane, este lepsie zahrane, presny casting. Snad sa to nedojebe:)
The Night Of
0 0
reagovat

xxendxx - 05.10.2016 16:47:25

Tyvole, já myslel, že jsem v tom sám. Všichni hajpujou co to dá a mám pocit, že snad nikdo nemaká, nemá žádnej život a jen sedí u "televize" :D

Furt se mi tu válí třetí a čtvrtej Ray Donovan, celý Halt and Catch Fire, Marco Polo, Stranger Things, and the list goes fucking on and on and on and on... :'(
654547
Tyvole, já myslel, že jsem v tom sám. Všichni hajpujou co to dá a mám pocit, že snad nikdo nemaká, nemá žádnej život a jen sedí u "televize" :D Furt se mi tu válí třetí a čtvrtej Ray Donovan, celý Halt and Catch Fire, Marco Polo, Stranger Things, and the list goes fucking on and on and on and on... :'(
xxendxx - 05.10.2016 16:47:25
0 0
reagovat

do_Od

V tom by som problém nevidel. Obsahovo je to tak nadupané.. prekvapivo si scénaristi vždy nájdu v každej časti niečo.
A vždy sa v tom totálne vidím :( :D
654539
V tom by som problém nevidel. Obsahovo je to tak nadupané.. prekvapivo si scénaristi vždy nájdu v každej časti niečo. A vždy sa v tom totálne vidím *:(* *:D*
do_Od
0 0
reagovat

AHS

První řada mě bavila, ale měla naprosto debilní poslední díl.
Druhou jsem nedokoukal, nesedla mi moc..
Třetí jsem vzdal po podzimní přestávce.
Čtvrtá má nejlepší intro a to prostředí mám rád, takže mě to bavilo, než do posledních dílů natvrdo narvali debilní postavu NPH a soustředili se na ni, místo na ty postavy, které tam byly od začátku... Ale Dandy byl perfektní.
Pátou jsem nesledoval.
Šestou mám místo pohádky na dobrou noc - dokonale uspává...
654538
První řada mě bavila, ale měla naprosto debilní poslední díl. Druhou jsem nedokoukal, nesedla mi moc.. Třetí jsem vzdal po podzimní přestávce. Čtvrtá má nejlepší intro a to prostředí mám rád, takže mě to bavilo, než do posledních dílů natvrdo narvali debilní postavu NPH a soustředili se na ni, místo na ty postavy, které tam byly od začátku... Ale Dandy byl perfektní. Pátou jsem nesledoval. Šestou mám místo pohádky na dobrou noc - dokonale uspává...
AHS
0 0
reagovat

Gonzi

Čtvrtou sérii jsem už radši nesledoval, ale tohle zní spíš jako krok zpátky, vzhledem k tomu že to bylo většinu seriálu jedno z hlavních témat :D
654535
Čtvrtou sérii jsem už radši nesledoval, ale tohle zní spíš jako krok zpátky, vzhledem k tomu že to bylo většinu seriálu jedno z hlavních témat *:D*
Gonzi
0 0
reagovat

Sarger

:D :+

Nejhorší je, že po téhle epizodě jsem se zasekl a dál se furt nemůžu dokopat. Jakobych uvnitř věděl, že nic lepšího už mě nečeká...
654527
*:D* *:+* Nejhorší je, že po téhle epizodě jsem se zasekl a dál se furt nemůžu dokopat. Jakobych uvnitř věděl, že nic lepšího už mě nečeká...
Sarger
0 0
reagovat

BoJack Horseman

Fish Out Of Water.. whaaaat :+
654526
Fish Out Of Water.. whaaaat *:+*
BoJack Horseman
0 0
reagovat

Arrow

Už je trochu menší žumpa. Néééééé. Přitom ta žumpa byla tak zábavná :D. He kills again.
654525
Už je trochu menší žumpa. Néééééé. Přitom ta žumpa byla tak zábavná *:D*. [spoiler]He kills again.[/spoiler]
Arrow
0 0
reagovat

Výkřik do tmy

!!WESTWORLD HYPE!!
654516
!!WESTWORLD HYPE!!
Výkřik do tmy
0 0
reagovat

Vincent

AHS
Mám to taky tak podobně, teď zrovna jsem se o tom o víkendu bavil s kámošem - jednička nejlepší, dvojku jsem zkusil jen asi 2 díly, trojka byla docela dobrá tu jsem vzal celou a dál už nic .. :D říkal že prej ta nová je hodně dobrá, taková napůl natočená formou dokumentu.
654515
[b]AHS[/b] Mám to taky tak podobně, teď zrovna jsem se o tom o víkendu bavil s kámošem - jednička nejlepší, dvojku jsem zkusil jen asi 2 díly, trojka byla docela dobrá tu jsem vzal celou a dál už nic .. *:D* říkal že prej ta nová je hodně dobrá, taková napůl natočená formou dokumentu.
Vincent
0 0
reagovat
xxendxx duro
Diky za tipy, ja jsem dvojku zkusil prvni 2 dily, ale nikdy jsem se k tomu nevratil, ale tak treba se do toho donutim nekdy. A jednicku dam taky, kdyz to je nejlepsi ze vsech sezon.
654513
[b]xxendxx duro[/b] Diky za tipy, ja jsem dvojku zkusil prvni 2 dily, ale nikdy jsem se k tomu nevratil, ale tak treba se do toho donutim nekdy. A jednicku dam taky, kdyz to je nejlepsi ze vsech sezon.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se