Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 30821 - 30840 Napsat příspěvek

Joker

Mne sa už druhá sezóna zdala ako nastavovaná kaša, takže ak v tom pokračujú, amen zbohom.
654617
Mne sa už druhá sezóna zdala ako nastavovaná kaša, takže ak v tom pokračujú, amen zbohom.
Joker
0 0
reagovat

The Fall S3

Jestli se tvůrci snažili o nejnudnější a nejzbytečnější pokračování roku, tak v prvních dvou epizodách se jim to moc, moc daří. :(
654605
Jestli se tvůrci snažili o nejnudnější a nejzbytečnější pokračování roku, tak v prvních dvou epizodách se jim to moc, moc daří. :(
The Fall S3
0 0
reagovat
westworld s01e02
7/10 - uz to zacina bejt zajimavy. furt je to tezovity, ale uz podpovrchem neco bubla. uz u prvniho dilu sem si vzpomnel na film prometheus a ted znovu, kdyz tam behala s rozriznutym pupkem. potom mi hned prisel na mysl sauluv syn. vic sidse babett knudsen please
654601
westworld s01e02 7/10 - uz to zacina bejt zajimavy. furt je to tezovity, ale uz podpovrchem neco bubla. uz u prvniho dilu sem si vzpomnel na film prometheus a ted znovu, kdyz tam behala s rozriznutym pupkem. potom mi hned prisel na mysl sauluv syn. vic sidse babett knudsen please
0 0
reagovat
654595
[link="https://youtu.be/I-vAp9n8rQc"]black mirror: season 3 - trailer[/link]
0 0
reagovat
iron fist od rza.
654594
[link="http://www.csfd.cz/film/278485-pesti-ze-zeleza/galerie/?type=1"]iron fist[/link] od rza.
0 0
reagovat
iron fist působí jako ninja bezdomovec, jehož jedinou superschopností je, že mu svítí ruce :D8)
654591
iron fist působí jako ninja bezdomovec, jehož jedinou superschopností je, že mu svítí ruce *:D**8)*
0 0
reagovat
Jo, je to celkem slaboučké. Daredevil má silnější cast, zajímavější postavy a aspoň se tam občas pokusí o pár vizuálních momentů. Jessica Jones a Luke Cage mi přišli hrozně laciní už z trailerů. Iron Fist působí o chloupek lépe, ale že bych to potřeboval vidět? No, to ne.
654590
Jo, je to celkem slaboučké. Daredevil má silnější cast, zajímavější postavy a aspoň se tam občas pokusí o pár vizuálních momentů. Jessica Jones a Luke Cage mi přišli hrozně laciní už z trailerů. Iron Fist působí o chloupek lépe, ale že bych to potřeboval vidět? No, to ne.
0 0
reagovat
vypadá to jak čtvrtej restart daredevila... temny, osud mesta, nejaky ninjove a typek, kterej se umi prat... jednou bilej a slepej, jednou cernej a velkej, jednou divnej a fousatej. Bejt tam DD a na konci napsano DD3, tak jim verim...
654589
vypadá to jak čtvrtej restart daredevila... temny, osud mesta, nejaky ninjove a typek, kterej se umi prat... jednou bilej a slepej, jednou cernej a velkej, jednou divnej a fousatej. Bejt tam DD a na konci napsano DD3, tak jim verim...
0 0
reagovat
Marvel's Iron Fist NYCC Teaser

Čekám od toho bitky při nejmenším na úrovni Marca Pola.

Defenders společně i s úhlavním záporákem:o:+
654587
[link="https://www.youtube.com/watch?v=0sEJeWB3RA8"]Marvel's Iron Fist NYCC Teaser[/link] Čekám od toho bitky při nejmenším na úrovni Marca Pola. [link="https://pbs.twimg.com/media/CuSjuwcWAAAKrdy.jpg"]Defenders společně i s úhlavním záporákem[/link]*:o**:+*
0 0
reagovat

Westworld

Čtu teď kroniky Heeche (parádní scífko od Pohla) a řeknu Vám, že by Vás to díky tý knížce taky bavilo spekulovat a hledat propojené body.

Hodně si přeju aby se mi vyplnila teorie kolem Harrise.
654586
Čtu teď kroniky Heeche (parádní scífko od Pohla) a řeknu Vám, že by Vás to díky tý knížce taky bavilo spekulovat a hledat propojené body. Hodně si přeju aby se mi vyplnila teorie kolem Harrise.
Westworld
0 0
reagovat

Quarry 1x05

Tak trochu výplňovka před další prácičkou pro šéfa, v černošské čtvrti značně přituhnulo a Karl se rozhodne prohrát pár doláčů v ruletě. Zní to fádně což, jenže atmosféra jednoho večera v městečku gamblingu a lesbické šou (o které bohužel jen uslyšíme) by se dala krájet.

PS: Po půlce Mafie 3 řeknu na plnou hubu, že nějak takhle se měla rozjet černošská linka a všichni bychom byli spokojeni.
654588
Tak trochu výplňovka před další prácičkou pro šéfa, v černošské čtvrti značně přituhnulo a Karl se rozhodne prohrát pár doláčů v ruletě. Zní to fádně což, jenže atmosféra jednoho večera v městečku gamblingu a lesbické šou (o které bohužel jen uslyšíme) by se dala krájet. PS: Po půlce Mafie 3 řeknu na plnou hubu, že nějak takhle se měla rozjet černošská linka a všichni bychom byli spokojeni.
Quarry 1x05
0 0
reagovat

Westworld

Tak i druhý dál excelentní.
654584
Tak i druhý dál excelentní.
Westworld
0 0
reagovat

Westworld

Kdyby někoho zajímaly teorie atd., doporučuju tyhle dva články. link link

Anebo debatu s Axisem, kterej už je asi o tři vymakaný levely dál :D
654582
Kdyby někoho zajímaly teorie atd., doporučuju tyhle dva články. http://www.slashfilm.com/westworld-theories/ http://www.slashfilm.com/westworld-logistical-questions-answered/ Anebo debatu s Axisem, kterej už je asi o tři vymakaný levely dál *:D*
Westworld
0 0
reagovat

Red Dwarf 11x03

"Bez přepsání DNA prostě nebudou kompatibilní.
Stejně jako VHS a Betamax, nebo katolíci a věda!"

Další nadprůměrná epka. Jen tak dál!
654580
"Bez přepsání DNA prostě nebudou kompatibilní. Stejně jako VHS a Betamax, nebo katolíci a věda!" Další nadprůměrná epka. Jen tak dál!
Red Dwarf 11x03
0 0
reagovat

Red Dwarf S11E03

Lister: "Jak ti jde lhací mód? Pořád jseš nervózní a koktáš?!

Kryton: "Pane, jdou mi teď všechny druhy klamu. FIFA by mě mohla zaměstnat."

:DDD
654579
Lister: "Jak ti jde lhací mód? Pořád jseš nervózní a koktáš?! Kryton: "Pane, jdou mi teď všechny druhy klamu. FIFA by mě mohla zaměstnat." :DDD
Red Dwarf S11E03
0 0
reagovat

Godlike

v nedelu je dalsia debata doucha s turdom takze nechcu riskovat horsie viewershipy kvoli tomu...
654568
v nedelu je dalsia debata doucha s turdom takze nechcu riskovat horsie viewershipy kvoli tomu...
Godlike
0 0
reagovat

Godlike

Jo, jo HBO se snaží, seč to jde, upíchnout nás na dovču v tomhle psychiatrickém ústavu.
654567
Jo, jo HBO se snaží, seč to jde, upíchnout nás na dovču v tomhle psychiatrickém ústavu.
Godlike
0 0
reagovat

Axis

Wut? Už je další díl?
654566
Wut? Už je další díl?
Axis
0 0
reagovat

Westworld S01E02

No je nad čím přemýšlet. I když zatím se mi plní co jsem si vysnil...předpokládám že brzo někdo půjde do báně.

PS: Dnešní hlavní slovo je chřestýš.
654565
No je nad čím přemýšlet. I když zatím se mi plní co jsem si vysnil...předpokládám že brzo někdo půjde do báně. PS: Dnešní hlavní slovo je chřestýš.
Westworld S01E02
0 0
reagovat

Bachy

?):+
654564
*?)**:+*
Bachy
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se