Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 29881 - 29900 Napsat příspěvek

Svět pod hlavou 5

jak mě to bavilo, tak poslední díl jsem prozíval
657879
jak mě to bavilo, tak poslední díl jsem prozíval
Svět pod hlavou 5
0 0
reagovat

Black Mirror - San Junipero

Všechny tři řady nahoru a dolu, ale pak přijde San Junipero a najednou to rozfláká všechny předchozí díly. Neskutečný :+
657871
Všechny tři řady nahoru a dolu, ale pak přijde San Junipero a najednou to rozfláká všechny předchozí díly. Neskutečný *:+*
Black Mirror - San Junipero
0 0
reagovat

The Expanse

Netuší někdo, kdy se ty nové díly mají objevit u nás na Netflixu?
657869
Netuší někdo, kdy se ty nové díly mají objevit u nás na Netflixu?
The Expanse
0 0
reagovat

Memphis

Kdyby někdo minul FB TVzone....

Tip: nezapomeň kliknout na "rewards card" vpravo nahoře. A ve vězeňské databázi si najdi vězně AE-3852-I
657857
Kdyby někdo minul FB TVzone.... Tip: nezapomeň kliknout na "rewards card" vpravo nahoře. A ve vězeňské databázi si najdi vězně AE-3852-I
Memphis
0 0
reagovat
Kdyby to někdo minul na fb Ricka a Mortyho...

link
657853
Kdyby to někdo minul na fb Ricka a Mortyho... [link="https://earth.galacticfederation.com/"]https://earth.galacticfederation.com/[/link]
0 0
reagovat

Doctor Who

Jo, Capaldi byl těžce nevyužitý, s jeho charakterem jsem čekal řešení nějakých morálně šedivějších témat, jako třeba jestli má toho malého Davrose nechat umřít, nebo ne. Prostě by se pro Capaldiho hodil trochu unavenější Doctor, již nalomený vším tím zlem ve vesmíru. Vždycky by to samozřejmě dobře dopadlo, ale tady to bohužel nikdy nešlo emocionálně dost hluboko.
657845
Jo, Capaldi byl těžce nevyužitý, s jeho charakterem jsem čekal řešení nějakých morálně šedivějších témat, jako třeba jestli má toho malého Davrose nechat umřít, nebo ne. Prostě by se pro Capaldiho hodil trochu unavenější Doctor, již nalomený vším tím zlem ve vesmíru. Vždycky by to samozřejmě dobře dopadlo, ale tady to bohužel nikdy nešlo emocionálně dost hluboko.
Doctor Who
0 0
reagovat

Doctor Who

Mám stejnej dojem, že tvůrci nepustí k ženské společnici ženského Doktora, ale když už se ta společnice jmenuje Bill, třeba by to klapnout mohlo. Nicméně jsem si téměř jist, že když už to nebude 13ka, tak 14ka to jistí.

Nicméně tak jako tak mě nejvíc mrzí, že si Capaldi zasloužil bez pochyb vyrovnanější řady a víc kvalitních dílů. Ne, že by tam občas nebyl klenot, ale je čím dál těžší se jej dočkat.
657844
Mám stejnej dojem, že tvůrci nepustí k ženské společnici ženského Doktora, ale když už se ta společnice jmenuje Bill, třeba by to klapnout mohlo. Nicméně jsem si téměř jist, že když už to nebude 13ka, tak 14ka to jistí. Nicméně tak jako tak mě nejvíc mrzí, že si Capaldi zasloužil bez pochyb vyrovnanější řady a víc kvalitních dílů. Ne, že by tam občas nebyl klenot, ale je čím dál těžší se jej dočkat.
Doctor Who
0 0
reagovat

SteKi

No to bych se pak možná začal dívat taky, a to jsem Doktora Bů nikdy neviděl :D8)
657840
No to bych se pak možná začal dívat taky, a to jsem Doktora Bů nikdy neviděl *:D**8)*
SteKi
0 0
reagovat
Emma je fajn, ale ako Doctor? tak to teda ne! Ked uz tam musi byt zenska (a ze sa to raz skor ci neskor stat musi) tak nech je to Hayley Atwell!!!!
657825
Emma je fajn, ale ako Doctor? tak to teda ne! Ked uz tam musi byt zenska (a ze sa to raz skor ci neskor stat musi) tak nech je to Hayley Atwell!!!!
0 0
reagovat
...což jsou přesně témata. která Doctor Who propagandisticky cpe do chřtánu malejm dětem, takže zajímat by jí to mohlo, ale taky se obávám, že bude chtít nějaké "solidnější" projekty. Tak bavíme se kdo by se nám líbil, ne kdo si myslíme, že to bude (podle mě ještě chlap, zavádějí novou společnici a udělat z toho rovnou ženskou dvojici, na to dle mýho nebudou mít koule(sic!)).
657819
...což jsou přesně témata. která Doctor Who propagandisticky cpe do chřtánu malejm dětem, takže zajímat by jí to mohlo, ale taky se obávám, že bude chtít nějaké "solidnější" projekty. Tak bavíme se kdo by se nám líbil, ne kdo si myslíme, že to bude (podle mě ještě chlap, zavádějí novou společnici a udělat z toho rovnou ženskou dvojici, na to dle mýho nebudou mít koule(sic!)).
0 0
reagovat

verbst, MarvinP

Emičká se vám na takový kraviny zvysoka vysere, ta teď řeší UPRCHLÍKY, UPRCHLÍKY a ženská práva !!! :D
657818
Emičká se vám na takový kraviny zvysoka vysere, ta teď řeší UPRCHLÍKY, UPRCHLÍKY a ženská práva !!! *:D*
verbst, MarvinP
0 0
reagovat
Podle mě je ještě 7 série naprosto skvělá a je hejtovaná jen proto, že přišla po nedostižné 6. Poslední dvě sezóny mají problém s hlavním příběhem, ale obsahují celou řadu velmi kvalitních epizod, zpravidla ty, které psal Moffat. Co chybí čím dál víc, není "tradiční pojetí" po kterém volají mnozí fanoušci, naopak je potřeba nějaká skutečná inovace a změna, která by otevřela tvůrcům nový možnosti a zdroje nápadů. Snad tomu změna hlavního tvůrce pomůže. Spíš se ale bojím.

Ale tak mě se celkem líbil i poslední díl Sherlocka. Uznávám, že už byl Moffat i v lepší formě, ale pořád mi to hrozně sedí a považuju jeho věci za nadprůměrný a cením si toho, že má jasnej styl.
657816
Podle mě je ještě 7 série naprosto skvělá a je hejtovaná jen proto, že přišla po nedostižné 6. Poslední dvě sezóny mají problém s hlavním příběhem, ale obsahují celou řadu velmi kvalitních epizod, zpravidla ty, které psal Moffat. Co chybí čím dál víc, není "tradiční pojetí" po kterém volají mnozí fanoušci, naopak je potřeba nějaká skutečná inovace a změna, která by otevřela tvůrcům nový možnosti a zdroje nápadů. Snad tomu změna hlavního tvůrce pomůže. Spíš se ale bojím. Ale tak mě se celkem líbil i poslední díl Sherlocka. Uznávám, že už byl Moffat i v lepší formě, ale pořád mi to hrozně sedí a považuju jeho věci za nadprůměrný a cením si toho, že má jasnej styl.
0 0
reagovat
No, to jako jo. to je nepopiratlený. Bylo to hrozně super a fajn, ale pak se to nějak zvrtlo...
657813
No, to jako jo. to je nepopiratlený. Bylo to hrozně super a fajn, ale pak se to nějak zvrtlo...
0 0
reagovat
s Moffatem sen seriál dosáhl svýho druhýho vrcholu. Bohužel už před nějakou dobou.
657812
s Moffatem sen seriál dosáhl svýho druhýho vrcholu. Bohužel už před nějakou dobou.
0 0
reagovat

MarvinP

"Typickej Whovian je rozmrzelej dědula, co ví, že od Toma Bakera to jde už jen dolů (ačkoliv je mu třeba 16). Je čas na novou krev."
PREACH!
Jinak s Doctorem jsem skončil po první Capaldiho řadě, ani nevím jestli jsem ji dokoukal. Takže obměnu vítám, jakkoliv jsem se na Petera těšil. Spíš mi přijde, že to šlo do kopru s Moffatem.

Jinak z toho výčtu, buď Tim Roth, nebo HAYLEY FUCKING ATWELL!!!
657810
"Typickej Whovian je rozmrzelej dědula, co ví, že od Toma Bakera to jde už jen dolů (ačkoliv je mu třeba 16). Je čas na novou krev." PREACH! Jinak s Doctorem jsem skončil po první Capaldiho řadě, ani nevím jestli jsem ji dokoukal. Takže obměnu vítám, jakkoliv jsem se na Petera těšil. Spíš mi přijde, že to šlo do kopru s Moffatem. Jinak z toho výčtu, buď Tim Roth, nebo HAYLEY FUCKING ATWELL!!!
MarvinP
0 0
reagovat
Emma by podle mě byla nejlepší volba pro ten seriál jakožto fenomén (i když se mi vlastně ani na tu roli zas tak nehodí). Přinesla by otevřenej důraz na "ty úchylný sluníčkářský pseudohodnoty" který ten seriál vždy hlásal, razantní změnu tónu a částečnou obměnu fanoušků, který má Doctor Who nejhorší a nejrozmrzelejší na světe. Typickej Whovian je rozmrzelej dědula, co ví, že od Toma Bakera to jde už jen dolů (ačkoliv je mu třeba 16). Je čas na novou krev.

657808
Emma by podle mě byla nejlepší volba pro ten seriál jakožto fenomén (i když se mi vlastně ani na tu roli zas tak nehodí). Přinesla by otevřenej důraz na "ty úchylný sluníčkářský pseudohodnoty" který ten seriál vždy hlásal, razantní změnu tónu a částečnou obměnu fanoušků, který má Doctor Who nejhorší a nejrozmrzelejší na světe. Typickej Whovian je rozmrzelej dědula, co ví, že od Toma Bakera to jde už jen dolů (ačkoliv je mu třeba 16). Je čas na novou krev.
0 0
reagovat

Doctor Who

Viz link
657805
Viz http://www.tvzone.cz/clanek/33149-peter-capaldi-konci-v-doctorovi-who/diskuze/
Doctor Who
0 0
reagovat

Doctor Who

Představa, že si to udrží tmavší barvy a sáhnou po Rothovi je neskutečná...
657804
Představa, že si to udrží tmavší barvy a sáhnou po Rothovi je neskutečná...
Doctor Who
0 0
reagovat

Doctor Who

Fanoušci a fanynky Doctora Who budou velmi brzy zuřivě diskutovat, kdo bude dalším Doctorem. Tak koho byste preferovali?
657803
Fanoušci a fanynky Doctora Who budou velmi brzy zuřivě diskutovat, kdo bude dalším Doctorem. [link="http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-38808070"]Tak koho byste preferovali?[/link]
Doctor Who
0 0
reagovat

Black Sails

První díl poslední série hodně nabudí. Vypadá to, že opět měli tvůrci zas o něco větší rozpočet, tak úvodní bitva klidně může konkurovat i filmu v kině.
657793
První díl poslední série hodně nabudí. Vypadá to, že opět měli tvůrci zas o něco větší rozpočet, tak úvodní bitva klidně může konkurovat i filmu v kině.
Black Sails
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se