Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 29841 - 29860 Napsat příspěvek
Seth McFarlane long time ago link
657993
Seth McFarlane long time ago http://www.youtube.com/watch?v=6gkdeo42ydo
0 0
reagovat

Taboo

já to minulý týden říkal, že teď bude každý díl do konce série lepší a lepší :-D
657983
já to minulý týden říkal, že teď bude každý díl do konce série lepší a lepší :-D
Taboo
0 0
reagovat
Fags :DSouth Park reference
657981
Fags *:D*[spoiler]South Park reference[/spoiler]
0 0
reagovat
na Primě si někdo zaslouží povýšení... nebo vyhazov. Každopádně jak Prostřeno, tak nová řada Ano šéfe jedou bomby.
657976
na Primě si někdo zaslouží povýšení... nebo vyhazov. Každopádně jak Prostřeno, tak nová řada Ano šéfe jedou bomby.
0 0
reagovat

Ano, šéfe!

Z pondělního dílu jsem viděl pětiminutový sestřih a jako velké WTF. :o:D:(
657973
Z pondělního dílu jsem viděl pětiminutový sestřih a jako [link="http://www.facebook.com/pavel.malina/videos/10208950041690840/"]velké WTF[/link]. *:o**:D**:(*
Ano, šéfe!
0 0
reagovat

Taboo

No ja prave cekam, kdy se objevi retrospektivni dil, kdy Tom hardy se potuloval po Africe.
657972
No ja prave cekam, kdy se objevi retrospektivni dil, kdy Tom hardy se potuloval po Africe.
Taboo
0 0
reagovat

Godlike

Presne. Tiež som sa bál, že to bude "uvadat", ale každý diel je vyhrotenejší, krásne to graduje. Pri iných seriáloch si pozerám čas do konca, tu to robím ale z dôvodu, že ešte nechcem, aby to skončilo. Najlepšie by bolo, keby to malo 20 dielov a druhá polovica by sa odohrávala v "Amerikách". Krasojazda.
657971
Presne. Tiež som sa bál, že to bude "uvadat", ale každý diel je vyhrotenejší, krásne to graduje. Pri iných seriáloch si pozerám čas do konca, tu to robím ale z dôvodu, že ešte nechcem, aby to skončilo. Najlepšie by bolo, keby to malo 20 dielov a druhá polovica by sa odohrávala v "Amerikách". Krasojazda.
Godlike
0 0
reagovat

Taboo

Zdá se mi to nebo je to lepší a lepší? Už jen 3 díly týhle špinavý, zamračený parády. Kurva.
657962
Zdá se mi to nebo je to lepší a lepší? Už jen 3 díly týhle špinavý, zamračený parády. Kurva.
Taboo
0 0
reagovat

Trpaslík

Tak šestka nářez (hlavně chata), společně se čtyřkou nejlepší díl. Celý je to vůbec tak nápaditý (a vypointovaný a nahláškovaný), že by mohli prodávat licenci a točit zahraniční verze. Tohle by bylo strašně nosný kdekoliv :+:+:+
657959
Tak šestka nářez (hlavně chata), společně se čtyřkou nejlepší díl. Celý je to vůbec tak nápaditý (a vypointovaný a nahláškovaný), že by mohli prodávat licenci a točit zahraniční verze. Tohle by bylo strašně nosný kdekoliv *:+**:+**:+*
Trpaslík
0 0
reagovat
Plus teda v tejto časti sa konečne v tej úlohe dobre usadil hlavný predstaviteľ. Ešte minule čumel ako pedofil do škôlky, ale tu už si to celkom dával.
657958
Plus teda v tejto časti sa konečne v tej úlohe dobre usadil hlavný predstaviteľ. Ešte minule čumel ako pedofil do škôlky, ale tu už si to celkom dával.
0 0
reagovat
"Civíš na tu lebku jako Hamlet z Divadla pracujících v Mostě."
657957
"Civíš na tu lebku jako Hamlet z Divadla pracujících v Mostě."
0 0
reagovat

duro

Me taky. Dlouhou jsem tomu odolaval, ale v patek jsem to sjel najednou a teda vsechna cest. Od Pripadu prvniho oddeleni aneb ceskeho Wire me nic tak nebavilo. Je to na urovni toho nejlepsiho, co cesky televize dokazi vyprodukovat.

Mam ted na mysli Jirku Stracha...
657956
Me taky. Dlouhou jsem tomu odolaval, ale v patek jsem to sjel najednou a teda vsechna cest. Od Pripadu prvniho oddeleni aneb ceskeho Wire me nic tak nebavilo. Je to na urovni toho nejlepsiho, co cesky televize dokazi vyprodukovat. Mam ted na mysli Jirku Stracha...
duro
0 0
reagovat

Svět pod hlavou

Toto ma veľmi baví. :+
657955
Toto ma veľmi baví. *:+*
Svět pod hlavou
0 0
reagovat
já dojel první, ale pokračovat dál už jsem potřebu neměl 8)
657943
já dojel první, ale pokračovat dál už jsem potřebu neměl *8)*
0 0
reagovat

Suits

No já to zabalil někdy mezi 4. a 5., už ani přesně nevím. Teď už to musí být šílený peklo.

To mi připomíná, že se docela hypovala 5. řada Arrow, tak jsem tomu dával chvíli čas a nejen, že to podle všeho v půlce poslali opět do kopru, ale sám Oliver toho teď umí zvládnout sám asi tak 1/5 co dřív.
657939
No já to zabalil někdy mezi 4. a 5., už ani přesně nevím. Teď už to musí být šílený peklo. To mi připomíná, že se docela hypovala 5. řada [b]Arrow[/b], tak jsem tomu dával chvíli čas a nejen, že to podle všeho v půlce poslali opět do kopru, ale sám Oliver toho teď umí zvládnout sám asi tak 1/5 co dřív.
Suits
0 0
reagovat
ja to zabalil asi ve 3 dile a jsem za to rad :D
657933
ja to zabalil asi ve 3 dile a jsem za to rad :D
0 0
reagovat

zahron

ja ty neuveritelne postavy zatratil uz pred koncem prvni serie... usetril jsem krasnych pet let! :D
657932
ja ty neuveritelne postavy zatratil uz pred koncem prvni serie... usetril jsem krasnych pet let! *:D*
zahron
0 0
reagovat

dood

šest sérií ? :o To čumím ty vole, já skončíl s nálepkou sračka už kolem čtvrté
657930
šest sérií ? *:o* To čumím ty vole, já skončíl s nálepkou sračka už kolem čtvrté
dood
0 0
reagovat

Suits 6x12

Končím, na tohle fakt nemám. Už ani ty flashbackový díly nefungujou. Ten seriál oficiálně pohřbívám a jediný, co by mě ještě mohlo donutit ho někdy vykopat, je kdyby se na začátku příští řady ukázal Negan a vybil nejen všechny ty ultradementní postavy, ale rovnou i ty paka, co to píšou. Takovejhle Ulice-level shit si fanoušci fakt nezasloužili. :-
657929
Končím, na tohle fakt nemám. Už ani ty flashbackový díly nefungujou. Ten seriál oficiálně pohřbívám a jediný, co by mě ještě mohlo donutit ho někdy vykopat, je kdyby se na začátku příští řady ukázal Negan a vybil nejen všechny ty ultradementní postavy, ale rovnou i ty paka, co to píšou. Takovejhle Ulice-level shit si fanoušci fakt nezasloužili. *:-*
Suits 6x12
0 0
reagovat

KarelR

jop
657923
jop
KarelR
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se