Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 29921 - 29940 Napsat příspěvek
Hele, a co Taboo? Nikdo se nevyjádřil k třetímu dílu Taboo! Duro?
657657
Hele, a co Taboo? Nikdo se nevyjádřil k třetímu dílu Taboo! Duro?
0 0
reagovat

Six

Viděl někdo pilot? Má cenu na to kouknout?
657655
Viděl někdo pilot? Má cenu na to kouknout?
Six
0 0
reagovat

duro

Jo, mozna.
657653
Jo, mozna.
duro
0 0
reagovat
F & F...? Asi.
657652
F & F...? Asi.
0 0
reagovat

duro

Kdybych zil nekde na salasi a po vecerech dojil ovecky, tak me MZ (mozna) uzivi... :D

Jo, chodim (obcas lezu) do prace a delam to porad rad. Jen tak mezi nama - on nekoho u nas krome POMA a Tomase Vyskocila zivi web o filmech a serialech? :));)
657651
Kdybych zil nekde na salasi a po vecerech dojil ovecky, tak me MZ (mozna) uzivi... :D Jo, chodim (obcas lezu) do prace a delam to porad rad. Jen tak mezi nama - on nekoho u nas krome POMA a Tomase Vyskocila zivi web o filmech a serialech? *:))**;)*
duro
0 0
reagovat
Ty chodíš do práce? Myslel som, že ťa živí MovieZone. :)

Rylance je tam absolútny BOH.
657650
Ty chodíš do práce? Myslel som, že ťa živí MovieZone. :) Rylance je tam absolútny BOH.
0 0
reagovat

duro

Nevidel, ale uz si dobre patej clovek, co mi to rika a beru to na vedomi.

Takze diky za radu, zejtra jdu dat do prace vypoved a budu sledovat serialy. Co bych delal, kdybych te nemel.

Za to ti jeste jednou podekuju :+
657648
Nevidel, ale uz si dobre patej clovek, co mi to rika a beru to na vedomi. Takze diky za radu, zejtra jdu dat do prace vypoved a budu sledovat serialy. Co bych delal, kdybych te nemel. Za to ti jeste jednou podekuju *:+*
duro
0 0
reagovat

Ted

Nevidel si Wolf Hall? Aj tam bola skvelá.

Btw., kto nevidel Wolf Hall, tak okamžite ukončí všetky aktivity a pozrie si Wolf Hall. :)
657647
Nevidel si Wolf Hall? Aj tam bola skvelá. Btw., kto nevidel Wolf Hall, tak okamžite ukončí všetky aktivity a pozrie si Wolf Hall. *:)*
Ted
0 0
reagovat

Kostej

Podepisuju te. Je to pecka... Claire Foy vazne zjeveni :o
657645
Podepisuju te. Je to pecka... Claire Foy vazne zjeveni *:o*
Kostej
0 0
reagovat

The Crown

Já fakt nevim, co je na tom víc super, jestli hudba, scénář, nebo to fantastický obsazení a jeho výkony, v čele s J. Lithgowem.
Je to tak, kvalita se definitivně přestěhovala do TV.
657643
Já fakt nevim, co je na tom víc super, jestli hudba, scénář, nebo to fantastický obsazení a jeho výkony, v čele s J. Lithgowem. Je to tak, kvalita se definitivně přestěhovala do TV.
The Crown
0 0
reagovat

xxendxx

za chvíli se už budou dít zajímavý věci na tatooine ..
ale taky mě ten díl s tím dark saber mečem moc nebavil
657639
za chvíli se už budou dít zajímavý věci na tatooine .. ale taky mě ten díl s tím dark saber mečem moc nebavil
xxendxx
0 0
reagovat
atlanta s01e05
tak tenhle dil byl zatim nejlepsi a potom ten druhej.
657624
atlanta s01e05 tak tenhle dil byl zatim nejlepsi a potom ten druhej.
0 0
reagovat

do_Od

PREACH!
657620
PREACH!
do_Od
0 0
reagovat

HYPE

657619
[link="http://www.tvzone.cz/clanek/33111-teaser-the-leftovers-potreti/"]Trailer na 3. sérii Pozůstalých[/link]
HYPE
0 0
reagovat

SW Rebels 3x14

v podstatě na to koukam už jen kvůli tomu, abych se bavil nad věcma, který se tu oproti filmům objevujou, když už je to taky kánon.

superroboty a lítající velryby asi v klidu překousnu, ale když už minule přišli s ultimátní USB klíčenkou, obsahující všechny vědomosti shitů/jediů, tak už jsem kroutil oči v sloup...

tentokrát ale místo lightsaberu přichází na scénu dárkblejt. Což je černej lightsaber ve tvaru katany s nějakým nesmyslným mambo jambo kecáním kolem.

Co bude dál? Sardinky v pudingu?
657616
v podstatě na to koukam už jen kvůli tomu, abych se bavil nad věcma, který se tu oproti filmům objevujou, když už je to taky kánon. superroboty a lítající velryby asi v klidu překousnu, ale když už minule přišli s ultimátní USB klíčenkou, obsahující všechny vědomosti shitů/jediů, tak už jsem kroutil oči v sloup... tentokrát ale místo lightsaberu přichází na scénu dárkblejt. Což je černej lightsaber ve tvaru katany s nějakým nesmyslným mambo jambo kecáním kolem. Co bude dál? Sardinky v pudingu?
SW Rebels 3x14
0 0
reagovat

Trpaslík 1x04

Sleduje někdo? Čtvrtej díl zatím asi nejlepší, říďova dcera je bohyně :):+
657608
Sleduje někdo? Čtvrtej díl zatím asi nejlepší, říďova dcera je bohyně *:)**:+*
Trpaslík 1x04
0 0
reagovat

dood

kdyz to pojmes jako lekarskej serial kde je hlavni tema exem a na pozadi bezi nejaka vysetrovacka, je to daleko lepsi serial. Ten pripad neni tak moc IN YOUR FACE, jako ten exem :)
657592
kdyz to pojmes jako lekarskej serial kde je hlavni tema exem a na pozadi bezi nejaka vysetrovacka, je to daleko lepsi serial. Ten pripad neni tak moc IN YOUR FACE, jako ten exem :)
dood
0 0
reagovat

Sherlock 4x3

Nebolo to také strašné, len ten koniec vyhučal do prázdna a miestami prekombinovasť unavovala.
657590
Nebolo to také strašné, len ten koniec vyhučal do prázdna a miestami prekombinovasť unavovala.
Sherlock 4x3
0 0
reagovat

Loki

Jo, exém byl funny. Na druhou stranu jsem se na něj zdaleka nesoustřeďoval tolik, jako svého času xxendxx. :D
657589
Jo, exém byl funny. Na druhou stranu jsem se na něj zdaleka nesoustřeďoval tolik, jako svého času xxendxx. *:D*
Loki
0 0
reagovat

do_Od

Co tam, ta hlavna linka, ale Torturove nohy, to bol trhak. :D:D

Inak samozrejme suhlasim.
657588
Co tam, ta hlavna linka, ale Torturove nohy, to bol trhak. *:D**:D* Inak samozrejme suhlasim.
do_Od
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se