Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 29801 - 29820 Napsat příspěvek

Axis

Knížky jsem neznal, ale ten seriál jsem miloval. A navíc v té době ČT vysílala ještě Červeného bedrníka s Richardem E. Grantem a Martinem Shawem, přičemž to celé doprovázela hudba Michala Pavlíčka. Nádherné časy. :)
658140
Knížky jsem neznal, ale ten seriál jsem miloval. A navíc v té době ČT vysílala ještě Červeného bedrníka s Richardem E. Grantem a Martinem Shawem, přičemž to celé doprovázela hudba Michala Pavlíčka. Nádherné časy. *:)*
Axis
0 0
reagovat

Disketa1

Možná na knížkách....
658111
Možná na knížkách....
Disketa1
0 0
reagovat
658139
http://i.imgur.com/XgjpA.gif
0 0
reagovat

KarelR

A nechceš se vrátit k legendárnímu Hornblowerovi? Na tom jsme přece všichni vyrostli. :)
658138
A nechceš se vrátit k legendárnímu Hornblowerovi? Na tom jsme přece všichni vyrostli. *:)*
KarelR
0 0
reagovat
#týmKarelR
658110
#týmKarelR
0 0
reagovat
Tak děláte si? Já to kdysi vypnul v půlce třetího dílu a od tý doby jenom protáčím bezvadnej Medvědův soundtrack, ale vy mě snad dokopete se k tomu fakt vrátit... :D
658108
Tak děláte si? Já to kdysi vypnul v půlce třetího dílu a od tý doby jenom protáčím bezvadnej Medvědův soundtrack, ale vy mě snad dokopete se k tomu fakt vrátit... *:D*
0 0
reagovat

KarelR

To děláš velkou chybu Karle.
658107
To děláš velkou chybu Karle.
KarelR
0 0
reagovat
Jako člověk, kterej by si dal pirátskou pecku z fleku a kdysi to vzdal po nudným pilotu říkám... shut up, nemám na to čas, nechte mě žít ve slastným hejtu! :D
658106
Jako člověk, kterej by si dal pirátskou pecku z fleku a kdysi to vzdal po nudným pilotu říkám... shut up, nemám na to čas, nechte mě žít ve slastným hejtu! *:D*
0 0
reagovat

TedGeorge

Já jsem začal minulý týden přes Netflix a je to fakt dobrý. První 2, 3 části jsou fakt hodně ukecaný, ale jak se to rozjede, tak to stojí za to. A to jsem to právě kdysi po prvním díle vzdal.
658104
Já jsem začal minulý týden přes Netflix a je to fakt dobrý. První 2, 3 části jsou fakt hodně ukecaný, ale jak se to rozjede, tak to stojí za to. A to jsem to právě kdysi po prvním díle vzdal.
TedGeorge
0 0
reagovat

Black Sails

Pokud jsi neviděl, prostě si to dej komplet od začátku :+
658103
Pokud jsi neviděl, prostě si to dej komplet od začátku *:+*
Black Sails
0 0
reagovat

Black Sails

totální bomba ! jak ve stylu GoT !!
tahle poslední série valí opravdu v brutálním tempu.
Opravdu jsem ve velkým napětí, jak to skončí!!
658100
totální bomba ! jak ve stylu GoT !! tahle poslední série valí opravdu v brutálním tempu. Opravdu jsem ve velkým napětí, jak to skončí!!
Black Sails
0 0
reagovat

Black Sails

podepisuju předchozí komentáře
658099
podepisuju předchozí komentáře
Black Sails
0 0
reagovat
Záver každej série je neskutočne epický. Postavy, ktoré na začiatku vyzerajú nesympaticky sa neskôr vyprofilujú a budeš im fandiť (John Silver).

Plus tretia séria obsahuje najemotívnejšiu scénu minulého roka.
658098
Záver každej série je neskutočne epický. Postavy, ktoré na začiatku vyzerajú nesympaticky sa neskôr vyprofilujú a budeš im fandiť (John Silver). Plus tretia séria obsahuje najemotívnejšiu scénu minulého roka.
0 0
reagovat

Ted

Ako vraví Ridley. Ja som to tiež pôvodne zabalil po 4 častiach... a potom som zistil, že práve o piatej je to konštantne nadupaná dobrodružná pecka. :)

Inak ani tie 4 časti nie sú zlé, hneď prvá je akčná, len tie ďalšie 3 pôsobia dojmom, že to bude konverzačka na ostrove. Áno, má to aj svoje ukecané pasáže, ale akcie je dosť, postavy super a ustavičný vývoj a veľké námorné bitky.
658097
Ako vraví Ridley. Ja som to tiež pôvodne zabalil po 4 častiach... a potom som zistil, že práve o piatej je to konštantne nadupaná dobrodružná pecka. :) Inak ani tie 4 časti nie sú zlé, hneď prvá je akčná, len tie ďalšie 3 pôsobia dojmom, že to bude konverzačka na ostrove. Áno, má to aj svoje ukecané pasáže, ale akcie je dosť, postavy super a ustavičný vývoj a veľké námorné bitky.
Ted
0 0
reagovat

TedGeorge

Prvé štyri diely sú ukecané. Ale potom sa konečne dostanú na more a odvtedy je to už pecka. :)
658093
Prvé štyri diely sú ukecané. Ale potom sa konečne dostanú na more a odvtedy je to už pecka. *:)*
TedGeorge
0 0
reagovat

Black Sails

Ja som si dal nedávno maratón prvých 3 sérii a vôbec mi nepripadá, že by toľko hanená prvá séria bola tak zlá ako všetci píšu. Dokonca mi príde najzábavnejšia a skoro nonstop v nej hrá McCreary hudba. Druhá je kvalitou najvyššie a tretia sa v strede dosť naťahovala. Ale čo môže dosť liezť na nervy sú ženské postavy tam je to herecky trochu slabšie.
658092
Ja som si dal nedávno maratón prvých 3 sérii a vôbec mi nepripadá, že by toľko hanená prvá séria bola tak zlá ako všetci píšu. Dokonca mi príde najzábavnejšia a skoro nonstop v nej hrá McCreary hudba. Druhá je kvalitou najvyššie a tretia sa v strede dosť naťahovala. Ale čo môže dosť liezť na nervy sú ženské postavy tam je to herecky trochu slabšie.
Black Sails
0 0
reagovat

Black Sails

Má cenu na to začít koukat, nebo to má dvě sračkoidní série a až teď to má pár peckovních dílů, ze kterých všichni chrochtáte?
658091
Má cenu na to začít koukat, nebo to má dvě sračkoidní série a až teď to má pár peckovních dílů, ze kterých všichni chrochtáte?
Black Sails
0 0
reagovat

Black Sails 4x03

Takéto niečo dať do 3. časti :o. Ešte teraz sa z toho spamätávam
658090
Takéto niečo dať do 3. časti *:o*. Ešte teraz sa z toho spamätávam
Black Sails 4x03
0 0
reagovat

Legion

Skoda vaseho casu... radsi dozente resty z minuleho roku.
658082
Skoda vaseho casu... radsi dozente resty z minuleho roku.
Legion
0 0
reagovat
legion s01e01
5/10 - bavilo me to asi jako cloud atlas.
658078
legion s01e01 5/10 - bavilo me to asi jako cloud atlas.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se