Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 29781 - 29800 Napsat příspěvek

Sigi

Rupert Gregson-Williams*, Zimmer dělal jen theme. :)
658242
Rupert Gregson-Williams*, Zimmer dělal jen theme. *:)*
Sigi
0 0
reagovat

The Crown

Byl to první seriál po letech, který mě donutil si vygooglit podstatné i nepodstatné informace o postavách a událostech, které se v seriálu objeví :) neskutečná pecka a lidi co brblali, jak mohl bodovat na Globech ho evidentně neviděli 8) .. plus samozřejmě Zimmeromriavky pokaždý, kdy se do toho Hans opře :)
658240
Byl to první seriál po letech, který mě donutil si vygooglit podstatné i nepodstatné informace o postavách a událostech, které se v seriálu objeví :) neskutečná pecka a lidi co brblali, jak mohl bodovat na Globech ho evidentně neviděli *8)* .. plus samozřejmě Zimmeromriavky pokaždý, kdy se do toho Hans opře *:)*
The Crown
0 0
reagovat

mkubalikova

Si piš. ;)
658235
Si piš. *;)*
mkubalikova
0 0
reagovat

do_Od

:+:+:+ Bude recenze na tvzone?
658233
*:+**:+**:+* Bude recenze na tvzone?
do_Od
0 0
reagovat

do_Od

Presne. Velka pecka. Zaslouzilo by si to mnohem vetsi hype. Ten song zimomriavky i dneska, a to uz to budou vic jak 2 mesice, co sem serial videl.
658231
Presne. Velka pecka. Zaslouzilo by si to mnohem vetsi hype. Ten song zimomriavky i dneska, a to uz to budou vic jak 2 mesice, co sem serial videl.
do_Od
0 0
reagovat

The Crown

Right, chvilku potrvá, než si to celé utřídím v hlavě a vypíšu se konkrétně, nicméně WOW, eh, vidět to loni, skončilo by to jako můj TOP seriál. Beze srandy. Takhle fenomenální propojení hudby s obrazem, kterým by tvůrci v podstatě komunikovali veškeré ty nejdůležitější emoce, pocity a myšlenky, zatímco herci potili krev a vydávali ze sebe to nejlepší... jednoduše nepamatuji. Lithgow jako Churchill přímo fantastickej. :o :+

Kdo je na vážkách, tak doporučuji dát tuhle skladbu - celou. Těm, které to zaujme, se seriál neuvěřitelným způsobem odvděčí. Ostatní směle čelem vzad.
658230
Right, chvilku potrvá, než si to celé utřídím v hlavě a vypíšu se konkrétně, nicméně WOW, eh, vidět to loni, skončilo by to jako můj TOP seriál. Beze srandy. Takhle fenomenální propojení hudby s obrazem, kterým by tvůrci v podstatě komunikovali veškeré ty nejdůležitější emoce, pocity a myšlenky, zatímco herci potili krev a vydávali ze sebe to nejlepší... jednoduše nepamatuji. Lithgow jako Churchill přímo fantastickej. *:o* *:+* Kdo je na vážkách, tak doporučuji dát tuhle [link="https://www.youtube.com/watch?v=HCaVyvgomEk"]skladbu[/link] - celou. Těm, které to zaujme, se seriál neuvěřitelným způsobem odvděčí. Ostatní směle čelem vzad.
The Crown
0 0
reagovat

studo

Místy to ujetý je, ale seriál je o level jinde. Jen teda nevím, jestli kdybych viděl prvně seriál, jestli bych ty knížky vnímal stejně.
658223
Místy to ujetý je, ale seriál je o level jinde. Jen teda nevím, jestli kdybych viděl prvně seriál, jestli bych ty knížky vnímal stejně.
studo
0 0
reagovat

the magicians

je to tak uletené aj v knihách? keď človeku sadne tá divnosť, je to asi najlepší seriál, ktorý nikto nepozerá : (
658221
je to tak uletené aj v knihách? keď človeku sadne tá divnosť, je to asi najlepší seriál, ktorý nikto nepozerá : (
the magicians
0 0
reagovat

xxendxx

Nevím, ale já se u toho dobře bavím a ve srovnání s nejnovějším dílem Arrow kde se nepokrytě propagovala, politická linie hájící právo na držení střelných zbraní my to přijde stále v pohodě. I když je pravda, že ten stereotyp o tom, že všichni Rusové jsou mafiáni nebo šílení zloduši mě začíná obecně unavovat. Agents of SHIELD je stále lépe natočený a má relativně dobrou akci. Je pravda, že ten závěr epizody byl hodně zvláštní. Zajímalo by mě kde ten šílený vědec vyrábí ty svoje androidy, asi musí mít nějakou levnou fabriku v Číně jinak si to nedovedu vysvětlit, a jak je proboha dokázal nepozorovaně vyměnit za většinu týmu a hlavně jak chce android Daisy napodobit tu její schopnost? ;)
658218
Nevím, ale já se u toho dobře bavím a ve srovnání s nejnovějším dílem Arrow kde se nepokrytě propagovala, politická linie hájící právo na držení střelných zbraní my to přijde stále v pohodě. I když je pravda, že ten stereotyp o tom, že všichni Rusové jsou mafiáni nebo šílení zloduši mě začíná obecně unavovat. Agents of SHIELD je stále lépe natočený a má relativně dobrou akci. Je pravda, že ten závěr epizody byl hodně zvláštní. [spoiler]Zajímalo by mě kde ten šílený vědec vyrábí ty svoje androidy, asi musí mít nějakou levnou fabriku v Číně jinak si to nedovedu vysvětlit, a jak je proboha dokázal nepozorovaně vyměnit za většinu týmu a hlavně jak chce android Daisy napodobit tu její schopnost? [/spoiler] *;)*
xxendxx
0 0
reagovat

Agents of SHIELD

Bohužel musím souhlasit. První třetina s Ghost Riderem se ještě dala, ta zápletka s LMD ale fakt není dobrá. Naštěstí by se to za chvíli mělo uzavřít a v třetí třetině řady by měla být zase jiná zápletka.
658212
Bohužel musím souhlasit. První třetina s Ghost Riderem se ještě dala, ta zápletka s LMD ale fakt není dobrá. Naštěstí by se to za chvíli mělo uzavřít a v třetí třetině řady by měla být zase jiná zápletka.
Agents of SHIELD
0 0
reagovat

Agents of shield 4*14

Pomalu mi zacinaji dochazet slova, jak tohle popsat... Od minule zadna zmena. Je to porad strasne spatny, reditel a ten hlavni rusak by si zaslouzili tonny aeard za nejteatralnejsi "herecky" vykon. Celej ten dvacetiminutovej flashback by se dal sfouknout 2 vetama... Ale o to nejde... Je to takovej te stargejt serie 9 nebo smallville serie 8 level spatny, ze se u toho lamu smichy... U konce tyhle epizody jsem smichy malem umrel a okamzite chci dalsi dily a to, co scenarusti hulej. Kdyby mi nekdo rekl, ze to psal nejakej internista co driv delal Tak jde cas, veril bych mu.
658209
Pomalu mi zacinaji dochazet slova, jak tohle popsat... Od minule zadna zmena. Je to porad strasne spatny, reditel a ten hlavni rusak by si zaslouzili tonny aeard za nejteatralnejsi "herecky" vykon. Celej ten dvacetiminutovej flashback by se dal sfouknout 2 vetama... Ale o to nejde... Je to takovej te stargejt serie 9 nebo smallville serie 8 level spatny, ze se u toho lamu smichy... U konce tyhle epizody jsem smichy malem umrel a okamzite chci dalsi dily a to, co scenarusti hulej. Kdyby mi nekdo rekl, ze to psal nejakej internista co driv delal Tak jde cas, veril bych mu.
Agents of shield 4*14
0 0
reagovat

AHS Hotel

Když člověk vypne mozek, tak si to i užije. Rozhodně je to lepší, než šestá řada. Gaga dostala roli napsanou na tělo a jsem rád, že nahradila už ohranou Lange. Denis O'Hare měl zatím nejlepší roli ze všech řad a ta postava to neskutečně táhla nahoru. Peters taky fajn, Kathy Bates mě víc bavila v předchozích řadách. Krkem mi ale neskutečně lezla Lily Rabe a její ztvárnění Aileen Wuornos (Charlize Theron ve Zrůdě), tak otřesné přehrávání jsem dlouho nikde neviděl.
Naštěstí se na scéně moc neobjevovala.

Dnes jsem najel na Scream Queens a dlouho mi něco tak nesedlo. Mám za sebou dva díly a bavil jsem se.:+
658206
Když člověk vypne mozek, tak si to i užije. Rozhodně je to lepší, než šestá řada. Gaga dostala roli napsanou na tělo a jsem rád, že nahradila už ohranou Lange. Denis O'Hare měl zatím nejlepší roli ze všech řad a ta postava to neskutečně táhla nahoru. Peters taky fajn, Kathy Bates mě víc bavila v předchozích řadách. Krkem mi ale neskutečně lezla Lily Rabe a její ztvárnění Aileen Wuornos (Charlize Theron ve Zrůdě), tak otřesné přehrávání jsem dlouho nikde neviděl. Naštěstí se na scéně moc neobjevovala. Dnes jsem najel na Scream Queens a dlouho mi něco tak nesedlo. Mám za sebou dva díly a bavil jsem se.*:+*
AHS Hotel
0 0
reagovat

Axis

Takže nevadí, že jsem to zabalil už po prvním
658170
Takže nevadí, že jsem to zabalil už po prvním
Axis
0 0
reagovat

GuidoA.

Já to po druhém dílu balím.....
658168
Já to po druhém dílu balím.....
GuidoA.
0 0
reagovat
legion s01e02
7/10 - ''you have an extremely large amygdala'' ''thank you''
658162
legion s01e02 7/10 - ''you have an extremely large amygdala'' ''thank you''
0 0
reagovat
658160
http://magazin.cz/pro-muze/394-deset-nejlepsich-mucicich-technik
0 0
reagovat

Vardant

Myslíš preťahovanie pod kýlom? Áno, to bola klasická praktika.
658159
Myslíš preťahovanie pod kýlom? Áno, to bola klasická praktika.
Vardant
0 0
reagovat
jezis tak mi to napiste do spoileru.. takhel tady teasovat:D
658150
jezis tak mi to napiste do spoileru.. takhel tady teasovat:D
0 0
reagovat

Black Sails

No tak jsem to dohnal až k poslední epizodě a už chápu ten povyk. To bylo nečekaně brutální. Při prvním pokusu jsem netušil co se vůbec děje, ale pak z toho záběru přímo se mi udělalo až blbě :o

Tuší někdo, jestli tohle fakt dělali?
658149
No tak jsem to dohnal až k poslední epizodě a už chápu ten povyk. To bylo nečekaně brutální. Při prvním pokusu jsem netušil co se vůbec děje, ale pak z toho záběru přímo se mi udělalo až blbě *:o* Tuší někdo, jestli tohle fakt dělali?
Black Sails
0 0
reagovat

Whoviani

Sledoval někdo Class? Mám docela Doctor Who absťák ale nevim jestli to za to stojí. :)
658145
Sledoval někdo [b]Class[/b]? Mám docela Doctor Who absťák ale nevim jestli to za to stojí. *:)*
Whoviani
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se