Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 29701 - 29720 Napsat příspěvek
Nesrovnávám obě řady, beru to jako dva různé seriály. Je to samozřejmě o preferencích, ale mě zkrátka více baví kalifornské městské prostředí než jižanský venkov. A tahle druhá série je prostě skvostně natočená. Kdyby druhá série Temného případu pokračovala se stejnými hrdiny z první série a ve stejném jižanském prostředí, došlo by akorát jen k rozmělnění té výborné první série. Začít úplně od začátku s někým jiným včetně změny žánru (druhá série je neo-noir) je nápad za všechny prachy.
658819
Nesrovnávám obě řady, beru to jako dva různé seriály. Je to samozřejmě o preferencích, ale mě zkrátka více baví kalifornské městské prostředí než jižanský venkov. A tahle druhá série je prostě skvostně natočená. Kdyby druhá série Temného případu pokračovala se stejnými hrdiny z první série a ve stejném jižanském prostředí, došlo by akorát jen k rozmělnění té výborné první série. Začít úplně od začátku s někým jiným včetně změny žánru (druhá série je neo-noir) je nápad za všechny prachy.
0 0
reagovat

KARLOS

Tohle říkám od začátku. Kdyby se to nejmenovalo True Detective tak si z toho všichni sednou na zadek...
658818
Tohle říkám od začátku. Kdyby se to nejmenovalo True Detective tak si z toho všichni sednou na zadek...
KARLOS
0 0
reagovat
Dvojka hlavně doplatila na to, že to mělo v názvu True Detective... Měli to odtrhnout úplně jako origo projekt. Jinak bych to taky asi mohl konečně dokoukat, žejo?
658816
Dvojka hlavně doplatila na to, že to mělo v názvu True Detective... Měli to odtrhnout úplně jako origo projekt. Jinak bych to taky asi mohl konečně dokoukat, žejo?
0 0
reagovat
Asi v totální menšině, neříkám, že by první řada byla špatná, naopak, ale kdybych jó musel říct, která se mi líbila víc, tak druhá.
658815
Asi v totální menšině, neříkám, že by první řada byla špatná, naopak, ale kdybych jó musel říct, která se mi líbila víc, tak druhá.
0 0
reagovat
Je podhodnocená právem a málem tenhle koncept (možná určitě) pohřbila. Čert vem to pomalý tempo a zasněný pohledy do skleničky. Je na tom strašně vidět scenáristická nedodělanost a uspěchanost. A nezachrání to ani famózní Farrell. Jo, když si v prvním díle nasadí kuklu, byl jsem u vytržení. Ale pak to jde do kopru, a i když je ta přestřelka asi to nejlepší v televizi v daném žánru, bohužel. První sérii mám strašně vysoko, tady tomu chybí dialogová šťáva a promyšlenost.
658813
Je podhodnocená právem a málem tenhle koncept (možná určitě) pohřbila. Čert vem to pomalý tempo a zasněný pohledy do skleničky. Je na tom strašně vidět scenáristická nedodělanost a uspěchanost. A nezachrání to ani famózní Farrell. Jo, když si v prvním díle nasadí kuklu, byl jsem u vytržení. Ale pak to jde do kopru, a i když je ta přestřelka asi to nejlepší v televizi v daném žánru, bohužel. První sérii mám strašně vysoko, tady tomu chybí dialogová šťáva a promyšlenost.
0 0
reagovat
Tak Temný případ 2 po závěrečném celovečerním díle mě absolutně nadchl. Nic Pizzolatto si tady dovolil porušit veškerá pravidla a schytal to. Já mu ale tleskám. Je to něco, co se nevidí každý den. Ta série je neprávem podhodnocená. A budu jenom rád, pokud někdy v budoucnu vznikne Temný případ 3, opět s jinými hrdiny a v jiném prostředí. :+

P.S. 1: Ano, viděl jsem to poprvé.

P.S. 2: Ano, tuhle sérii jsem si tenhle týden nakoupil na Blu-rayi (společně s Pustinou).
658811
Tak [b]Temný případ 2[/b] po závěrečném celovečerním díle mě absolutně nadchl. Nic Pizzolatto si tady dovolil porušit veškerá pravidla a schytal to. Já mu ale tleskám. Je to něco, co se nevidí každý den. Ta série je neprávem podhodnocená. A budu jenom rád, pokud někdy v budoucnu vznikne Temný případ 3, opět s jinými hrdiny a v jiném prostředí. *:+* P.S. 1: Ano, viděl jsem to poprvé. P.S. 2: Ano, tuhle sérii jsem si tenhle týden nakoupil na Blu-rayi (společně s Pustinou).
0 0
reagovat

Spravedlnost

Kurňa, to bylo dost dobrý! Ten úvod s ničením důkazu byl perfektní :o
658809
Kurňa, to bylo dost dobrý! Ten úvod s ničením důkazu byl perfektní *:o*
Spravedlnost
0 0
reagovat
Nie, on to vidí až teraz, lebo si kúpil BR zrejme. :) Ale je pravda, že by úplne stačil jeden súhrnný komentár...
658808
Nie, on to vidí až teraz, lebo si kúpil BR zrejme. :) Ale je pravda, že by úplne stačil jeden súhrnný komentár...
0 0
reagovat

True Detective

Disk už to viděl, že jo? Ten spam co tady rozsypává, jako kdyby to sjížděl poprvý, to je prostě jeho tradiční attention-whoring. Nebo to mám celý špatně
658807
Disk už to viděl, že jo? Ten spam co tady rozsypává, jako kdyby to sjížděl poprvý, to je prostě jeho tradiční attention-whoring. Nebo to mám celý špatně
True Detective
0 0
reagovat

Spravedlnost

Ďalšia ČT pecka, zaujímavé a napínavé, Vetchý ťažko valcuje. :+
658806
Ďalšia ČT pecka, zaujímavé a napínavé, Vetchý ťažko valcuje. *:+*
Spravedlnost
0 0
reagovat
Zbývá mi poslední díl Temného případu s Taylorem Kitschem a dalšími. Už teď ale musím odmítnout veškeré výtky ohledně této série. Nevěřím, že by to poslední díl nějak pokazil.
658805
Zbývá mi poslední díl [b]Temného případu[/b] s Taylorem Kitschem a dalšími. Už teď ale musím odmítnout veškeré výtky ohledně této série. Nevěřím, že by to poslední díl nějak pokazil.
0 0
reagovat

Broadchurch S1

To je tak ku*evsky dobrý ;o Tennant je bůh.
658803
To je tak ku*evsky dobrý ;o Tennant je bůh.
Broadchurch S1
0 0
reagovat
Mě spíš děsí, že showrunnerem je člověk, co měl na starosti poslední 3 řady Dextera a taky mu dali i Inhumans.
658796
Mě spíš děsí, že showrunnerem je člověk, co měl na starosti poslední 3 řady Dextera a taky mu dali i Inhumans.
0 0
reagovat
Tak zahraniční kritici taky chválili Luka Cage; Iron Fistovi se zase zhusta vyčítá moc bílý obsazení. Nedělal bych si z těch reakcí starosti.
658795
Tak zahraniční kritici taky chválili Luka Cage; Iron Fistovi se zase zhusta vyčítá moc bílý obsazení. Nedělal bych si z těch reakcí starosti.
0 0
reagovat

Iron Fist

A to se u toho zahrabal i Sapochnik, ne? Já myslel, že je to bůh
658794
A to se u toho zahrabal i Sapochnik, ne? Já myslel, že je to bůh
Iron Fist
0 0
reagovat

Iron Fist

Tak podľa prvých reakcií je to celkom krok vedľa.. ale to sú opäť kritici.
658784
Tak podľa prvých reakcií je to celkom krok vedľa.. ale to sú opäť kritici.
Iron Fist
0 0
reagovat

Temný případ

Čtvrtý a pátý díl za mnou a graduje to neskutečným způsobem. Tzv. masakr ve Vinci je fakt masakr. :o:+
658781
Čtvrtý a pátý díl za mnou a graduje to neskutečným způsobem. Tzv. masakr ve Vinci je fakt masakr. *:o**:+*
Temný případ
0 0
reagovat

Čru detektiv 2

Jako furt mám nutkání si to pustit, jenže když v tom posledním díle odkrývají, vo co go postavám i tvůrcům, tak je to jeden velkej facepalm
658775
Jako furt mám nutkání si to pustit, jenže když v tom posledním díle odkrývají, vo co go postavám i tvůrcům, tak je to jeden velkej facepalm
Čru detektiv 2
0 0
reagovat

GoT

Jak tyhle grafický oznamovací věci bejvaj na pěst, tak tohle je paráda :+ a teda koukat živě hodinu nebo jak dlouho na tající krychli ledu kvůli datu premiéry už je fakt hovadismus :D
658774
Jak tyhle grafický oznamovací věci bejvaj na pěst, tak tohle je paráda *:+* a teda koukat živě hodinu nebo jak dlouho na tající krychli ledu kvůli datu premiéry už je fakt hovadismus *:D*
GoT
0 0
reagovat
Třetí díl je taky skvělý. :+
658771
Třetí díl je taky skvělý. *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se