Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 29681 - 29700 Napsat příspěvek

Iron Fist

Mám za sebou dva díly a zatím mi to přijde o kousek slabší než první Daredevil, ale to se brzo může změnit. Ti recenzenti hlavně brečeli, že postavu bílého muže nehraje asiat... já říkal, že to nebylo třeba brát vážně :)
658968
Mám za sebou dva díly a [b]zatím[/b] mi to přijde o kousek slabší než první Daredevil, ale to se brzo může změnit. Ti recenzenti hlavně brečeli, že postavu bílého muže nehraje asiat... já říkal, že to nebylo třeba brát vážně *:)*
Iron Fist
0 0
reagovat

Iron Fist

Jo, je to tam chvílema slyšet.
Co se týče seriálu samotného, tak nechápu co ti recenzenti hulili, protože je to zatím pecka, na úrovni Daredevila. V tuhle chvíli mám za sebou teda jen tři díly, ale i tak.
658963
Jo, je to tam chvílema slyšet. Co se týče seriálu samotného, tak nechápu co ti recenzenti hulili, protože je to zatím pecka, na úrovni Daredevila. V tuhle chvíli mám za sebou teda jen tři díly, ale i tak.
Iron Fist
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Přesně můj dojem.
658960
Přesně můj dojem.
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

Iron Fist otvíračka

Link

Jak jsem zavřel oči, tak jsem slyšel Trona
658959
[link="https://streamable.com/zz4sw"]Link[/link] Jak jsem zavřel oči, tak jsem slyšel Trona
Iron Fist otvíračka
0 0
reagovat

Doktorka Kellerová

Kouká někdo na Doktorku Kellerovou? To fakt musí být maso sledovat a hlavně poslouchat takové dialogy po lobotomii. :D Navíc s Kateřinou Brožovou, která byla vždycky mizerná herečka. Nechápu, jak něco takového může mít velkou sledovanost... link
658958
Kouká někdo na [b]Doktorku Kellerovou[/b]? To fakt musí být maso sledovat a hlavně poslouchat takové dialogy po lobotomii. *:D* Navíc s Kateřinou Brožovou, která byla vždycky mizerná herečka. Nechápu, jak něco takového může mít velkou sledovanost... http://www.stream.cz/porad-ludka-stanka/10016418-serialove-divnozeny-ktere-mnoha-slovy-nesdeli-vubec-nic-nebo-jen-hystericky-vriskaji-protichudne-pokyny
Doktorka Kellerová
0 0
reagovat
LOL, si to pustím, zrovna se mlátí s těma šedýma panákama... a často mávají do vzduchu apod. Vypadá to místy vtipně. Ovšem co mě zarazilo je že to bylo koukatelné a že mít na to více peněz/času, tak by mě to bavilo řádově víc. Snažili se nějakou choreografii, táhlé záběry, detaily na nějaký lepší úder apod... Neříkám, že je to klenot, ale přijde mi prostě zajímavé, že ta akce byla lepší než třeba v Arrowovi. :D:D:D
658912
LOL, si to pustím, zrovna se mlátí s těma šedýma panákama... a často mávají do vzduchu apod. Vypadá to místy vtipně. Ovšem co mě zarazilo je že to bylo koukatelné a že mít na to více peněz/času, tak by mě to bavilo řádově víc. Snažili se nějakou choreografii, táhlé záběry, detaily na nějaký lepší úder apod... Neříkám, že je to klenot, ale přijde mi prostě zajímavé, že ta akce byla lepší než třeba v Arrowovi. *:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Neskutečně dobrý:D
658903
Neskutečně dobrý*:D*
0 0
reagovat

Power rangers

Momentalne nejsledovanejsi stream na twitchi link kdyby chtel nekdo zavzpominat, jak moc spatny to bylo :)
658902
Momentalne nejsledovanejsi stream na twitchi https://www.twitch.tv/twitchpresents kdyby chtel nekdo zavzpominat, jak moc spatny to bylo :)
Power rangers
0 0
reagovat
Sapochnik se prej chopi filmovyho Sindibada. No tak doufam, ze to velky finale stiha
658894
Sapochnik se prej chopi filmovyho Sindibada. No tak doufam, ze to velky finale stiha
0 0
reagovat
wow originální design cybermana ze šedesátých let je zpět (0:47)!

Miluju tyhle retrověci.
658889
wow originální design cybermana ze šedesátých let je zpět (0:47)! Miluju tyhle retrověci.
0 0
reagovat

Doctor Who Series 10

Trailer

Naposledy s Moffatem a Capaldim, tak snad se rozloučí se ctí.
658884
[link="https://www.youtube.com/watch?v=s2xOQK_BLIg"]Trailer[/link] Naposledy s Moffatem a Capaldim, tak snad se rozloučí se ctí.
Doctor Who Series 10
0 0
reagovat

Broadchurch S2

První řadě bych dal 9/10, druhé 8/10, nicméně to finále ty vole, já naivka si myslel, že už jsem z lidskýho zla viděl všechno, hm, tak ne. Tohle bylo fakt silný kafe, co provedli. Až je mi z toho trochu zle. :o

Před třetí sérii si asi budu muset dát chvilku pauzu.
658860
První řadě bych dal 9/10, druhé 8/10, nicméně to finále ty vole, já naivka si myslel, že už jsem z lidskýho zla viděl všechno, hm, tak ne. Tohle bylo fakt silný kafe, co provedli. Až je mi z toho trochu zle. *:o* Před třetí sérii si asi budu muset dát chvilku pauzu.
Broadchurch S2
0 0
reagovat

Labyrint S02E01

Spousta zápletek, odehrává se to v Brně a Pavel Kříž oslovuje Jiřího Dvořáka "pane Kříži". :D Potěšila absence rituálních vražd. Tak uvidíme, jak to bude pokračovat.
658858
Spousta zápletek, odehrává se to v Brně a Pavel Kříž oslovuje Jiřího Dvořáka "pane Kříži". *:D* Potěšila absence rituálních vražd. Tak uvidíme, jak to bude pokračovat.
Labyrint S02E01
0 0
reagovat

Phil

som na tom veľmi podobne, len som si myslel, že to vychádza až tento týžden... tak cez víkend určite skuknem
658846
som na tom veľmi podobne, len som si myslel, že to vychádza až tento týžden... tak cez víkend určite skuknem
Phil
0 0
reagovat

do_Od

Exactly this.
658832
Exactly this.
do_Od
0 0
reagovat

Love - S2

Kouká někdo? První sezónou jsem se relativně pronudil, abych si ke konci uvědomil, že mám ty odpudivý hlavní postavy docela rád. Dvojka po pěti dílech zatím o level nad.
658830
Kouká někdo? První sezónou jsem se relativně pronudil, abych si ke konci uvědomil, že mám ty odpudivý hlavní postavy docela rád. Dvojka po pěti dílech zatím o level nad.
Love - S2
0 0
reagovat
když tu tak projíždím ty reakce, je na čase zas trochu pohypovat australský Underbelly. Minimálně první 3 série jsou dokonalý. Celkem smutný, že je tu tolik znalců kriminálek, furt se tu hajpuje britská a severská vlna, ale tohle pořád všichni trestuhodně opomíjej.
658828
když tu tak projíždím ty reakce, je na čase zas trochu pohypovat australský [link="http://www.csfd.cz/film/249616-ostre-jako-britva/komentare/"]Underbelly.[/link] Minimálně první 3 série jsou dokonalý. Celkem smutný, že je tu tolik znalců kriminálek, furt se tu hajpuje britská a severská vlna, ale tohle pořád všichni trestuhodně opomíjej.
0 0
reagovat
První je geniální a druhá doplatila na uspěchaný a tím pádem mizerný scénář, který si celou dobu hrál na něco víc, ale kromě akčního inferna a toho, co po něm následovalo, nenabídl vůbec nic. A názvem to fakt není.
658823
První je geniální a druhá doplatila na uspěchaný a tím pádem mizerný scénář, který si celou dobu hrál na něco víc, ale kromě akčního inferna a toho, co po něm následovalo, nenabídl vůbec nic. A názvem to fakt není.
0 0
reagovat
já tvrdím, že první je nadhodnocená (ale velmi dobrá) a druhá podhodnocená a skvělá.
658821
já tvrdím, že první je nadhodnocená (ale velmi dobrá) a druhá podhodnocená a skvělá.
0 0
reagovat
Disk: "Nesrovnávám obě řady, beru to jako dva různé seriály. " To je sice možnost, ale oficiálně a to i postojem tvůrců je to jednoduše jeden a ten samý seriál, což je prostě špatně.
Osobně bych preferoval u dvojky i upuštění od toho detektivního podtextu a mělo se to soustředit výhradně na mafii a jimi zaháčkované poldy. Sice nemůžu soudit, viděl sem to fakt jen do poloviny, ale takhle to ta detektivka zbytečně rozbíjí.
Dvojku jako dvojku true detective bych i dal, ale s neředěně větším odstupem několika let. A asi se toho i dočkáme. Rozhodně by to byla scénáristicky mnohem větší výzva, než "zbaběle" utéct k novým postavám a novému (a úplně odlišnému) případu. To si opravdu mohli ten název odpustit a projekt na jedničku navázat jen propagačně jako "nový origo seroš od tvůrců TD s velmi podobným feelingem".
Měscké prostředí sice poměrně fajn, ale jih měl daleko lepší feeling. Samozřejmě pro mě.
658820
Disk: "Nesrovnávám obě řady, beru to jako dva různé seriály. " To je sice možnost, ale oficiálně a to i postojem tvůrců je to jednoduše jeden a ten samý seriál, což je prostě špatně. Osobně bych preferoval u dvojky i upuštění od toho detektivního podtextu a mělo se to soustředit výhradně na mafii a jimi zaháčkované poldy. Sice nemůžu soudit, viděl sem to fakt jen do poloviny, ale takhle to ta detektivka zbytečně rozbíjí. Dvojku jako dvojku true detective bych i dal, ale s neředěně větším odstupem několika let. A asi se toho i dočkáme. Rozhodně by to byla scénáristicky mnohem větší výzva, než "zbaběle" utéct k novým postavám a novému (a úplně odlišnému) případu. To si opravdu mohli ten název odpustit a projekt na jedničku navázat jen propagačně jako "nový origo seroš od tvůrců TD s velmi podobným feelingem". Měscké prostředí sice poměrně fajn, ale jih měl daleko lepší feeling. Samozřejmě pro mě.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se