Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 29421 - 29440 Napsat příspěvek

Black Mirror - Black Museum

Just WOW :o
682335
Just WOW *:o*
Black Mirror - Black Museum
0 -2
reagovat

The Shield

hulu nedávno nahodilo komplet Shield v HD remasteru 16:9

SLINT!!!
682311
hulu nedávno nahodilo komplet Shield v HD remasteru 16:9 SLINT!!!
The Shield
5 0
reagují: verbst
reagovat

Pozůstalí - vsuvka

V Datartu, Pozůstalí první série - 99 kč, druhá - 99 kč.
682309
V Datartu, Pozůstalí první série - 99 kč, druhá - 99 kč.
Pozůstalí - vsuvka
0 0
reagovat
reaguje na: BarryLyndon
Jasně a mohla by se přidat i Kněžna Libuše, Jánošík a s rytíři z Blaníku. :D
682253
Jasně a mohla by se přidat i Kněžna Libuše, Jánošík a s rytíři z Blaníku. *:D*
682240
0 0
reagovat
reaguje na: BarryLyndon
Jánošík by byl trapný looser ze kterýho by si jen všichni dělali prdel ... :D
682251
Jánošík by byl trapný looser ze kterýho by si jen všichni dělali prdel ... *:D*
682240
1 -1
reagovat

Alienist

5/10
+ dobova atmosfera, kostymy, Dakota
- nuda, ziadne napatie, Luke Evans, zaporak
Komu sa to nebude pacit od prveho dielu nech to radsej hned zabali.
682242
5/10 + dobova atmosfera, kostymy, Dakota - nuda, ziadne napatie, Luke Evans, zaporak Komu sa to nebude pacit od prveho dielu nech to radsej hned zabali.
Alienist
1 -1
reagovat
Radegast by jim nakopali prdel. Tohle by bylo super Universum btw :D
682240
Radegast by jim nakopali prdel. Tohle by bylo super Universum btw *:D*
6 -1
reagují: DarkSith, zahron
reagovat
reaguje na: naigoto
Tak tak, Děd Praděd FTW! ;):D
682238
Tak tak, Děd Praděd FTW! *;)**:D*
682237
2 0
reagovat
Na krkonošské pohádky jsem koukal, ale jako tvrdohlavý patriot z Jeseníků to bylo s hořkou pachutí, Krakonoš by po férovce s Pradědem žebral o milost jak prašivý pes!
682237
Na krkonošské pohádky jsem koukal, ale jako tvrdohlavý patriot z Jeseníků to bylo s hořkou pachutí, Krakonoš by po férovce s Pradědem žebral o milost jak prašivý pes!
9 0
reagují: okkac
reagovat
reaguje na: DarkSith
Díky. To je lepší argument než co jsem napsal já. Chtěl jsem napsat cosi o Trautumberkovi s pejzama. Ale tohle je lepší. 
682150
Díky. To je lepší argument než co jsem napsal já. Chtěl jsem napsat cosi o Trautumberkovi s pejzama. Ale tohle je lepší. 
682143
1 -2
reagovat
JUROŠÍK!!!1!
682144
[b]JUROŠÍK!!!1![/b]
0 0
reagovat
Krkonošské pohádky jsou super. Žádnou propagandu tam nevidím. Už jako děcko jsem si při sledování přál, aby ten hnusnej suděťák Trautenberk táhl do odsunu. ;)
682143
Krkonošské pohádky jsou super. Žádnou propagandu tam nevidím. Už jako děcko jsem si při sledování přál, aby ten hnusnej suděťák Trautenberk táhl do odsunu. *;)*
3 -1
reagují: BarryLyndon
reagovat
Dal jsem si druhou polovinu Krkonošských pohádek a stále je to příjemná zábava. Nejlepší je samozřejmě ten díl, ve kterém chtěl Trautenberk otrávit strakatou kozu. "Mlč! Vím všechno. Jestli se na ta kůzlátka jenom křivě podíváš, povím o tom tvém bylinkaření Ančeti. A moc bych se divil, kdyby ti nevyškrábala oči!" :D:+
682142
Dal jsem si druhou polovinu [b]Krkonošských pohádek[/b] a stále je to příjemná zábava. Nejlepší je samozřejmě ten díl, ve kterém chtěl Trautenberk otrávit strakatou kozu. "Mlč! Vím všechno. Jestli se na ta kůzlátka jenom křivě podíváš, povím o tom tvém bylinkaření Ančeti. A moc bych se divil, kdyby ti nevyškrábala oči!" *:D**:+*
2 -1
reagovat
Pat a Mat Trumberové8)
682128
Pat a Mat Trumberové*8)*
2 0
reagovat
Konecne poriadna vyzivna debata! - Mne sa z tych ceskych vecernickov asi najviac pacil “Pojdte pane, budeme si hrat.”?)
682125
Konecne poriadna vyzivna debata! - Mne sa z tych ceskych vecernickov asi najviac pacil “Pojdte pane, budeme si hrat.”*?)*
4 0
reagovat
Nejlepsi Vecernicek je Jaja a Paja. Krasna konfrontace prokrastinstora Dedy Lebedy a kapitalisty Krkovicky...
Diskuze tady zase stoji za to, ale aspon ma Disk konecne nejake "lajky"
682124
Nejlepsi Vecernicek je Jaja a Paja. Krasna konfrontace prokrastinstora Dedy Lebedy a kapitalisty Krkovicky... Diskuze tady zase stoji za to, ale aspon ma Disk konecne nejake "lajky"
2 0
reagovat
Hlavně představa, že všechna normalizační díla byla 100% podle notiček ze strany je vysoce naivní. Byla nějaká doba a kdo chtěl publikovat a být vidět, tak dělal tvorbu s ohledem na to aby se zalíbil, viz. třeba Dietl. 
682109
Hlavně představa, že všechna normalizační díla byla 100% podle notiček ze strany je vysoce naivní. Byla nějaká doba a kdo chtěl publikovat a být vidět, tak dělal tvorbu s ohledem na to aby se zalíbil, viz. třeba Dietl. 
0 -1
reagovat
reaguje na: MarvinP
ehm... jako propaganda se dá použít cokoliv. Tj. i dílo, které vyjadřuje nějaké názory nebo ideály. 
"Když nějaký autor třeba upřímně věří, že prosociální instinkty, ohleduplnost a lidská důstojnost by měly převážit nad tendencí hromadit třpytivé předměty, nemusí to být hned propaganda" To určitě ne, ale využít se to pak jako propaganda dá, což to z ní jaksi dělá. ;)

Neříkám, že je to tenhle případ. Tohle mělo jasné zadání a v době normalizace to karikovalo kapitalismus jistě náhodou :D
682094
ehm... jako propaganda se dá použít cokoliv. Tj. i dílo, které vyjadřuje nějaké názory nebo ideály.  "Když nějaký autor třeba upřímně věří, že prosociální instinkty, ohleduplnost a lidská důstojnost by měly převážit nad tendencí hromadit třpytivé předměty, nemusí to být hned propaganda" To určitě ne, ale využít se to pak jako propaganda dá, což to z ní jaksi dělá. *;)* Neříkám, že je to tenhle případ. Tohle mělo jasné zadání a v době normalizace to karikovalo kapitalismus jistě náhodou *:D*
682091
0 -2
reagovat
ehm... jen terminologická poznámka: ne každé dílo, které vyjadřuje nějaké společenské a politické ideály je hned propaganda.  Záleží samozřejmě na definici, ale IMHo pro propagandu je dost typická účelová vykonstruovanost. Když nějaký autor třeba upřímně věří, že prosociální instinkty, ohleduplnost a lidská důstojnost by měly převážit nad tendencí hromadit třpytivé předměty, nemusí to být hned propaganda, ač to v dnešní asociální, post-hodnotové době kdejaký cynik označí za "levičácké žvásty"

....mimochodem mám asi porouchané zobrazování ikonek. Každá druhá se mi zobrazuje jako BarryLyndon
682091
ehm... jen terminologická poznámka: ne každé dílo, které vyjadřuje nějaké společenské a politické ideály je hned propaganda.  Záleží samozřejmě na definici, ale IMHo pro propagandu je dost typická účelová vykonstruovanost. Když nějaký autor třeba upřímně věří, že prosociální instinkty, ohleduplnost a lidská důstojnost by měly převážit nad tendencí hromadit třpytivé předměty, nemusí to být hned propaganda, ač to v dnešní asociální, post-hodnotové době kdejaký cynik označí za "levičácké žvásty" ....mimochodem mám asi porouchané zobrazování ikonek. Každá druhá se mi zobrazuje jako BarryLyndon
10 0
reagují: BarryLyndon
reagovat
Jestli jsem nikdy (a jakože nikdy) neměl rád nějaký večerníček, byl to Krakonoš. Titulní postavu navíc z celého srdce nenávidím. Trautenberka jsem nikdy neobdivoval, ale je to bezkonkurenčně nejsympatičtější postava. Bez jakékoli nadsázky. Nic z toho nemá společného s propagandou atd.
Werich byl levičák jako řemen a Císařův pekař je propaganda zcela nezakrytá. Když to však člověk se zdravým rozumem bere s nadhledem...
Nejlepší Večerníček jsou stejně Včelí medvídci.
682075
Jestli jsem nikdy (a jakože nikdy) neměl rád nějaký večerníček, byl to Krakonoš. Titulní postavu navíc z celého srdce nenávidím. Trautenberka jsem nikdy neobdivoval, ale je to bezkonkurenčně nejsympatičtější postava. Bez jakékoli nadsázky. Nic z toho nemá společného s propagandou atd. Werich byl levičák jako řemen a Císařův pekař je propaganda zcela nezakrytá. Když to však člověk se zdravým rozumem bere s nadhledem... Nejlepší Večerníček jsou stejně Včelí medvídci.
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se