Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 29401 - 29420 Napsat příspěvek

Doctor

Já se tak strašně bojím toho, co přijde potom. Na jednu stranu se na to celé překopání hrozně těším, ale na druhou mi přijde, že už se sezónu a půl loučím s Capaldim a furt mi to nejde. Sakra, tenhle doktor mi tak sednul :(
660265
Já se tak strašně bojím toho, co přijde potom. Na jednu stranu se na to celé překopání hrozně těším, ale na druhou mi přijde, že už se sezónu a půl loučím s Capaldim a furt mi to nejde. Sakra, tenhle doktor mi tak sednul :(
Doctor
0 0
reagovat

Doctor Who

Oxygen jsem ještě neviděl, ale na Knock Knock jsme se s kámoškou shodli, že to byla jedna z nejlepších Capaldiho epizod 8) Nutno podotknout, že před touhle sérií mi Capaldi moc neseděl. Teď se spíš ukazuje, že mi neseděl ve spojení s Clarou protože s Bill mu to šlape perfektně. :+
660263
Oxygen jsem ještě neviděl, ale na Knock Knock jsme se s kámoškou shodli, že to byla jedna z nejlepších Capaldiho epizod *8)* Nutno podotknout, že před touhle sérií mi Capaldi moc neseděl. Teď se spíš ukazuje, že mi neseděl ve spojení s Clarou protože s Bill mu to šlape perfektně. *:+*
Doctor Who
0 0
reagovat

Doctor Who

Knock knock mi přišel blbe napsanej a úplně dementně zrežírovanej, ale poslední epizoda byla dost super a hlavně se mi líbí, že něco zajímavého provedli takhle v půlce série... snad se z toho hned příště nevylžou.
660251
Knock knock mi přišel blbe napsanej a úplně dementně zrežírovanej, ale poslední epizoda byla dost super a hlavně se mi líbí, že něco zajímavého provedli takhle v půlce série... snad se z toho hned příště nevylžou.
Doctor Who
0 0
reagovat
outcast sel asi po 3 dilech do kopru... je to takovy The Strain
660229
outcast sel asi po 3 dilech do kopru... je to takovy The Strain
0 0
reagovat

Sony

Ještě možná zkus Outcast (2016). Já se k tomu sice ještě nedostal, ale Davies to myslím docela chválil. A ten komiks, který to adaptuje, je super.
660228
Ještě možná zkus Outcast (2016). Já se k tomu sice ještě nedostal, ale Davies to myslím docela chválil. A ten komiks, který to adaptuje, je super.
Sony
0 0
reagovat

xxendxx, sirek

Diky moc za TIPY!!!;)
660227
Diky moc za TIPY!!!*;)*
xxendxx, sirek
0 0
reagovat
docela fajn bylo i Persons Unknown... 

muzes zkusit i Slasher

nebo Scream Queens
660226
docela fajn bylo i[url=https://www.youtube.com/watch?v=soEFY-q4lB8] Persons Unknown[/url]...  muzes zkusit i [url=http://www.csfd.cz/film/57005-slasher/komentare/]Slasher[/url] nebo [url=https://www.youtube.com/watch?v=i6_LwI-hUms]Scream Queens[/url]
0 0
reagovat

Sony

Tak ve stylu Scream? Seriálových slasherů je strašně málo, vlastně i hororů samotných. Napadá mě ale jednosériová záležitost Harper's Island (atmosférický horor s nádechem vyvražďovačky) a The Exorcist (seriál ve stylu Vymítače ďábla).
660225
Tak ve stylu Scream? Seriálových slasherů je strašně málo, vlastně i hororů samotných. Napadá mě ale jednosériová záležitost Harper's Island (atmosférický horor s nádechem vyvražďovačky) a The Exorcist (seriál ve stylu Vymítače ďábla).
Sony
0 0
reagovat
trochu se to rozjelo, Fitz válí v alternativní realitě, ale jinak je to pořád to samý
660207
trochu se to rozjelo, Fitz válí v alternativní realitě, ale jinak je to pořád to samý
0 0
reagovat
Celou prvni puulku ctyrky tady znelo, jak uz je ten serial ztracenej. Mne se krute nelibila druha pulka trojky a vzdal jsem to. Tak ja vam nevim
660205
Celou prvni puulku ctyrky tady znelo, jak uz je ten serial ztracenej. Mne se krute nelibila druha pulka trojky a vzdal jsem to. Tak ja vam nevim
0 0
reagovat

Agents

:+
660204
*:+*
Agents
0 0
reagovat

Agenti

Taky koukam a souhlas, je to dobre!
660203
Taky koukam a souhlas, je to dobre!
Agenti
0 0
reagovat
No a Agenti dostanou i pátou sérii :+
660201
No a Agenti dostanou i pátou sérii *:+*
0 0
reagovat

Agenti

Je to čím dál tím lepší a snad bude finále epic! ;)
660199
Je to čím dál tím lepší a snad bude finále epic! *;)*
Agenti
0 0
reagovat
leftovers s01e03-e05: 6-7/10
leftovers s01e06: 9/10
660198
leftovers s01e03-e05: 6-7/10 leftovers s01e06: 9/10
0 0
reagovat
Samozřejmě taky sleduju.

Vůbec by mě nenapadlo, že z Charlese Vanea bude MODOK :D
660196
Samozřejmě taky sleduju. [spoiler]Vůbec by mě nenapadlo, že z Charlese Vanea bude MODOK :D[/spoiler]
0 0
reagovat
Na Agenty koukam, musim dohnat posledni 2 epizody :)
660195
Na Agenty koukam, musim dohnat posledni 2 epizody :)
0 0
reagovat
já ho taky pozerám a skvěle se u toho bavím... je to taková novodobá Stargate. naprosto debilni ale sranda
660194
já ho taky pozerám a skvěle se u toho bavím... je to taková novodobá Stargate. naprosto debilni ale sranda
0 0
reagovat
Ja ho pozeram! A suhlasim. Je to parada :+
660193
Ja ho pozeram! A suhlasim. Je to parada *:+*
0 0
reagovat

Agents of S.H.I.E.L.D. 4x19, 20, 21

Iain De Caestecker je pro mě tahounem seriálu, ale co předvádí Mallory Jansen, zahrát během jedné řady tolik různých postav, parádní.

Nejlepší komiksový seriál, co teď běží a na který se nikdo nedívá.
660192
Iain De Caestecker je pro mě tahounem seriálu, ale co předvádí Mallory Jansen, zahrát během jedné řady tolik různých postav, parádní. Nejlepší komiksový seriál, co teď běží a na který se nikdo nedívá.
Agents of S.H.I.E.L.D. 4x19, 20, 21
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se