|
reagují:
xxendxx
|
reagovat
|
Diskuzní fórum SERIÁLY
příspěvky 29321 - 29340
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1466
- 1467
- 1468
- .
- 3326
- 3327
Punisher
Jeden z nejlepších seriálů roku. Drsný, špinavý, nekompromisní a hlavně skvělý. Kdyby to mělo jen deset epizod, tak bych skákal do nebes. Takhle je tam trochu vaty. Nicméně 9-10/10.
|
reagovat
|
Punisher
Som na 7. dieli a bavi ma to dost, ale ze by to bola zatial neviem aka ultimatna pecka asi nemozem povedat.
Bud sa to v druhej polke dramaticky zmeni, alebo som obetou hypu:/
Bud sa to v druhej polke dramaticky zmeni, alebo som obetou hypu:/
|
reagují:
RainMakeR
|
reagovat
|
The Punisher
To skratka nema obdoby. Neviem, ci sa to vobec da nazvat "komixovy serial". Tak premyslena zalezitost, ktora povodne ani nebola v plane (aspon myslim) sa len tak nevidi. Dufam, ze netflix sa nenecha ovplyvnit domacimi recenziami a v tomto duchu budu tie komixovky tocit aj dalej
12/10
12/10|
reagovat
|
Peaky Blinders s04
Teda tohle už mě nebaví. Přijde mi to už jako parodie sama na sebe. Měli to ukončit po druhé sérii. Ale snaží se z toho udělat birminghamskýho Kmotra nebo co. 

|
reagovat
|
Mindhunter
Bavilo mě to od začátku do konce. Perfektní seriál. Skvělý herci. Parádní visual, soundtrack a hlavně úžasná dobová atmosféra.
Jen bych rád dostal vysvětlení k tomu konci
Kemper si teda celou dobu s Holdenem hrál a ten se z toho zbláznil? Nějaký info ohledně toho jeho kolapsu? A na tom konci ten týpek jak pálil ty obrázky byl zaporak pro 2. Sezónu?
Díky za info
Jen bych rád dostal vysvětlení k tomu konci
Kemper si teda celou dobu s Holdenem hrál a ten se z toho zbláznil? Nějaký info ohledně toho jeho kolapsu? A na tom konci ten týpek jak pálil ty obrázky byl zaporak pro 2. Sezónu?
Díky za info
|
reagovat
|
Jo, plány Netflixu jsou velkolepé, Crown má mít šest řad s tím, že ta poslední už bude současnost.
|
reagovat
|
reaguje na:
mkubalikova
Dokoukal jsem druhou řadu a chcípnul po začátku třetí... Ale princ má dobrý vkus, to se musí nechat.
Imo Královna z toho asi nebyla nadšená, ale řekl bych, že bude radši, když vnuk bude v chomoutu... A jednu americkou herečku už v rodině měli a její následník trůnu se stihl po rozvodu už podruhé vzít. Takže to nebude tak žhavé, zvlášť, když se stěží stanou králem a královnou
.
Imo Královna z toho asi nebyla nadšená, ale řekl bych, že bude radši, když vnuk bude v chomoutu... A jednu americkou herečku už v rodině měli a její následník trůnu se stihl po rozvodu už podruhé vzít. Takže to nebude tak žhavé, zvlášť, když se stěží stanou králem a královnou

.|
reagovat
|
reaguje na:
KarelR
Diky kluci, ale budu si to muset overit na vlastni oci, a pak zase prijdu zpatky nadavat 
PS: Proctor jako novej starosta? To jsou dobry hlody haha!

PS: Proctor jako novej starosta? To jsou dobry hlody haha!
|
reagovat
|
Banshee (Konec 3. rady a par minut ze 4. rady)
No ty vole, asi uz zacinam tusit to co jste rikali nez jsem s tim zacinal. Na konci 3. rady mi prislo celkem zkratkovity co udelali s Jobem a ze to starosta musel odnest takhle to se mi dvakrat moc nelibilo, i kdyz jsem ho moc nemusel.PPak si pustim zacatek 4. rady jeste nez jdu spat a vyleze na me z toho posun o 2 roky dopredu a Rebeca to ma za sebou? Wtf!
|
reagovat
|
Suits
Kouka jeste nekdo na Suits (do_Od)? Ja s tim sekla nekde v pulce seste rady, ale asi zkusim dokoukat, kdyz ted z Rachel bude jeji kralovska vysost. A moc doufam, ze Netflix dotahne The Crown do soucasnosti. Docela rada bych videla, jak kralovna dava souhlas a pozehnani vnukovi ke svatbe s rozvedenou americkou hereckou. Ale od srdce jim to preju, Meghan je fakt moc pekna a sympaticka holka. 

|
reagují:
KARLOS
|
reagovat
|
duro
akurat dorábam tretiu sériu Black Mirror a ak bude čas ešte pred The Crown/počas sviatkov, tak si to kvôli Michelle Dockery a Jockovi OConneovi dam 

|
reagovat
|
Lajna
Hokej mám mnohem radši než fotbal. Langoš je tam naprosto perfektní. Poslední 5. díl (talkshow) je totální bomba!!
To jak tam udělali parodii na Růžičkovu kauzu s úplatky a pak kritiku Jandače a Hadamanczika :-) tak to bylo naprosto přesný a parádní :-)
Respekt !!!
To jak tam udělali parodii na Růžičkovu kauzu s úplatky a pak kritiku Jandače a Hadamanczika :-) tak to bylo naprosto přesný a parádní :-)
Respekt !!!
|
reagovat
|
TOP Diskuze
17Kosti a skalp: V.I.M. 14Pět švestek: Trailer 44První dojmy: očekávaný Michael o Michaelu Jacksonovi 12Víkendový výplach #869 o Spielbergovi a Predátorovi 12Michael: Recenze 12Texaský masakr motorovou pilou od A24 má režiséra 11Michael dobyl světová kina! Miliarda je ale hodně vysoko 10Filmové Elden Ring od Garlanda sbírá obsazení 8The Death of Robin Hood: Trailer 2 11Clayface: Teaser