Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 29301 - 29320 Napsat příspěvek
ten clovek umi. #theleftovers
660780
ten clovek [url=https://youtu.be/nrYJjuq-ymQ]umi[/url]. #theleftovers
0 0
reagovat
Takze to nejak rozumne skoncilo? Nevidel jsem jediny dil, protoze to dela Lindelof, tak cekam na konce :D
660738
Takze to nejak rozumne skoncilo? Nevidel jsem jediny dil, protoze to dela Lindelof, tak cekam na konce *:D*
0 0
reagovat

Leftovers S03E08

Krásná práce. Není to úplně nejuspokojivější finále, ale já jsem za něj velmi rád. Hlavně co se týče posledních dvaceti minut, tak jsem skoro ani nedýchal. Max Richter se opět do toho obul, a příval emocí a mrazení v zádech bylo jisté. Nádhera a ten poslední záběr. 9/10
660737
Krásná práce. Není to úplně nejuspokojivější finále, ale já jsem za něj velmi rád. Hlavně co se týče posledních dvaceti minut, tak jsem skoro ani nedýchal. Max Richter se opět do toho obul, a příval emocí a mrazení v zádech bylo jisté. Nádhera a ten poslední záběr. 9/10
Leftovers S03E08
0 0
reagovat
the leftovers
s01e06, s02e03 - 9/10
s01e09,s02e05 - 8/10 
nezajimava smira (6/10)
s02e08 - 5/10
tesim se na s03
660733
the leftovers s01e06, s02e03 - 9/10 s01e09,s02e05 - 8/10  nezajimava smira (6/10) s02e08 - 5/10 tesim se na s03
0 0
reagovat

rozhovor s Lindelofom

660732
http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/leftovers-series-finale-explained-1010052
rozhovor s Lindelofom
0 0
reagovat

do_Od

Jo no. Proč se teda šla potápět?
660726
[spoiler]Jo no. Proč se teda šla potápět?[/spoiler]
do_Od
0 0
reagovat

Leftovers

Jestli tam odcestovala fyzicky, nebo jenom ve svých myšlenkách, na tom přece tolik nesejde. Kevinovi odvyprávěla svůj příběh, nebo alespoň její verzi toho, co se s ní dělo, a tím se kruh uzavřel. Mě spíš překvapila Laurie, tam jsem to čekal smutnější.
660725
[spoiler]Jestli tam odcestovala fyzicky, nebo jenom ve svých myšlenkách, na tom přece tolik nesejde. Kevinovi odvyprávěla svůj příběh, nebo alespoň její verzi toho, co se s ní dělo, a tím se kruh uzavřel. Mě spíš překvapila Laurie, tam jsem to čekal smutnější. [/spoiler]
Leftovers
0 0
reagovat

Rastr

V tom pripade je to pekna *****
660724
V tom pripade je to pekna *****
Rastr
0 0
reagovat

Leftovers

Já jsem to pochopil trochu jinak. Podle mě Nora nikam neodcestovala. A ten její monolog na závěr nebyla pravda. Než je tam ten časový skok, tak to vypadá, že chce zakřičet "Stop." Navíc je celý díl o tom jak si lidi lžou. Ale je to natočené pěkně, takové ať si to každý domyslí jak chce.
660723
Já jsem to pochopil trochu jinak. [spoiler]Podle mě Nora nikam neodcestovala. A ten její monolog na závěr nebyla pravda. Než je tam ten časový skok, tak to vypadá, že chce zakřičet "Stop." Navíc je celý díl o tom jak si lidi lžou. Ale je to natočené pěkně, takové ať si to každý domyslí jak chce.[/spoiler]
Leftovers
0 0
reagovat

Duro

No to jsem chtel jeste napsat. Ze v prelidnene Zemi bych si asi nakonec vybral zustat na strane tech 2%.
660719
[spoiler]No to jsem chtel jeste napsat. Ze v prelidnene Zemi bych si asi nakonec vybral zustat na strane tech 2%.[/spoiler]
Duro
0 0
reagovat

okkac, Godlike

Jedna vec je emocionálna rovina problému, no na druhej strane - kto by nechcel žiť na podstatne menej zaľudnenej Zemi?
660718
[spoiler]Jedna vec je emocionálna rovina problému, no na druhej strane - kto by nechcel žiť na podstatne menej zaľudnenej Zemi?[/spoiler]
okkac, Godlike
0 0
reagovat

Godlike

Urcite by se nekdo nasel, kdo by chtel zpatky. Urcite ti, co prisli o vsechny. Navic jak Nora tvrdila, tak vlastne nejsou lidi, aby se mohlo vyrabet a tak, je to vlastne navrat k velmi primitivnimu zivotu, coz nekterym mohlo vyhovovat, ale urcite pulce by se chtelo zpatky.

Jiank bych bral prave takovy vice apokalypticky spin-off z te druhe strany, kde zustanou jen ty 2%. Na to uz sice bylo nekolik filmu, ale i tak. Uznavam, ze zmizeni 2% neni takova apokalypsa, ze svet pokracuje dal. Ty 2% vlastne za tech 7 let pribyly diky mnozicim se africanum a dalsim v podstate hned zpatky.
660721
[spoiler]Urcite by se nekdo nasel, kdo by chtel zpatky. Urcite ti, co prisli o vsechny. Navic jak Nora tvrdila, tak vlastne nejsou lidi, aby se mohlo vyrabet a tak, je to vlastne navrat k velmi primitivnimu zivotu, coz nekterym mohlo vyhovovat, ale urcite pulce by se chtelo zpatky. Jiank bych bral prave takovy vice apokalypticky spin-off z te druhe strany, kde zustanou jen ty 2%. Na to uz sice bylo nekolik filmu, ale i tak. Uznavam, ze zmizeni 2% neni takova apokalypsa, ze svet pokracuje dal. Ty 2% vlastne za tech 7 let pribyly diky mnozicim se africanum a dalsim v podstate hned zpatky.[/spoiler]
Godlike
0 0
reagovat

okkac

Na druhou stranu chtějí tam vůbec? Ty lidi už žijou nový životy. V mnoha případech možná i lepší (třeba neodešel Trump a tak:D). Museli se vypořádat s ještě větší ztrátou než druhá strana. Když se vrátila i samotná Nora, která netoužila po ničem jiným než zase najít vlastní děti, myslím, že  těch z druhé strany, co by chtěli zpět, by bylo minimum. 
660716
[spoiler]Na druhou stranu chtějí tam vůbec? Ty lidi už žijou nový životy. V mnoha případech možná i lepší (třeba neodešel Trump a tak*:D*). Museli se vypořádat s ještě větší ztrátou než druhá strana. Když se vrátila i samotná Nora, která netoužila po ničem jiným než zase najít vlastní děti, myslím, že  těch z druhé strany, co by chtěli zpět, by bylo minimum. [/spoiler]
okkac
0 0
reagovat

verbst

Presne, ten "Declaration of War" bola taký skvelý moment, tak som sa tešil na to hlasovanie senátu a pod., z toho by sa dalo urobiť skvelú epizódu v štýle "courtroom drama".
660715
Presne, ten "Declaration of War" bola taký skvelý moment, tak som sa tešil na to hlasovanie senátu a pod., z toho by sa dalo urobiť skvelú epizódu v štýle "courtroom drama".
verbst
0 0
reagovat

kubqo

Jsem na tom stejně. Sedmá a osmá epka docela fajn, ale strašně to upadlo. Už se mi to ani nechce dokoukávat. Chtělo by to zase nějak nakopnout. Jede to dost na neutrál :( A spousta věcí, který by byly super a mohly být rozvinutý jsou buď utnutý v zárodku, nebo nejsou vůbec.
Těšil jsem se, že třeba bude víc scén jako to Declaration of War, ale i to bylo takový ... rychle pryč :(
660714
Jsem na tom stejně. Sedmá a osmá epka docela fajn, ale strašně to upadlo. Už se mi to ani nechce dokoukávat. Chtělo by to zase nějak nakopnout. Jede to dost na neutrál :( A spousta věcí, který by byly super a mohly být rozvinutý jsou buď utnutý v zárodku, nebo nejsou vůbec. Těšil jsem se, že třeba bude víc scén jako to Declaration of War, ale i to bylo takový ... rychle pryč :(
kubqo
0 0
reagovat

The Leftovers

Jak pise Duro, taky bych rad videl i to, co se delo na druhe strane. Akorat pak mi vyvstala otazka, proc ten vedec, ktery jako prvni prosel a uvedomil si, ze je vlastne v jine dimenzi na zemi, kde pro ostatni zmizelo 98% populace a vetsina lidi vlastne prisla o vsechny pratele a pribuzne a rodinu, tak nepostavil ten stroj drive, nez k nemu prisla Nora a nezacal posilat ty lidi zpet. A ted kdyz uz ho diky Nore postavil, tak prave by se meli zacit znova objevovat lidi zpet v dimenzi, kde zustalo onech 98% populace.
660710
Jak pise Duro, taky bych rad videl [spoiler]i to, co se delo na druhe strane. Akorat pak mi vyvstala otazka, proc ten vedec, ktery jako prvni prosel a uvedomil si, ze je vlastne v jine dimenzi na zemi, kde pro ostatni zmizelo 98% populace a vetsina lidi vlastne prisla o vsechny pratele a pribuzne a rodinu, tak nepostavil ten stroj drive, nez k nemu prisla Nora a nezacal posilat ty lidi zpet. A ted kdyz uz ho diky Nore postavil, tak prave by se meli zacit znova objevovat lidi zpet v dimenzi, kde zustalo onech 98% populace.[/spoiler]
The Leftovers
0 0
reagovat

House of Cards (S5)

Som tak v polke (ep6) a zatiaľ môžem len potvrdiť, že pokračuje ten kvalitatívny úpadok posledných 2 sezón. Mám taký pociť, že to čo sa v tých 6 častiach udialo by sa dalo stlačiť do 1-2 nabitých epizód. Takto sa ťahá jak sopeľ z nosa a nič sa nedeje. A práve tie zaujímavé veci (ako hlasovanie senátu), ktoré by tomu dodali dynamiku sú prapodivne preskakované (malý rozpočet?).
660709
Som tak v polke (ep6) a zatiaľ môžem len potvrdiť, že pokračuje ten kvalitatívny úpadok posledných 2 sezón. Mám taký pociť, že to čo sa v tých 6 častiach udialo by sa dalo stlačiť do 1-2 nabitých epizód. Takto sa ťahá jak sopeľ z nosa a nič sa nedeje. A práve tie zaujímavé veci (ako hlasovanie senátu), ktoré by tomu dodali dynamiku sú prapodivne preskakované (malý rozpočet?).
House of Cards (S5)
0 0
reagovat

The Leftovers

Nemám slov. Fantastický.
660705
Nemám slov. Fantastický.
The Leftovers
0 0
reagovat

The Leftovers

Mám k tomu jen tohle link
660704
Mám k tomu jen tohle https://www.youtube.com/watch?v=OhsopnIrDi4
The Leftovers
0 0
reagovat

The Leftovers

Drsný. Nebude to moje nejoblíbenější epizoda (na první pohled je tam moc vaty, která ale v závěru dává perfektní smysl), ale líp to asi skončit nemohlo :+
660702
Drsný. Nebude to moje nejoblíbenější epizoda (na první pohled je tam moc vaty, která ale v závěru dává perfektní smysl), ale líp to asi skončit nemohlo *:+*
The Leftovers
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se