Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 26381 - 26400 Napsat příspěvek
reaguje na: okkac
Zrovna jsem se tu chtěl zeptat, jestli to někdo dojel.
Já jsem včera zjistil, že jsem pak odpadnul spíš kvůli času a že jsem skončil tehdy u pátýho dílu, tak se to chystám dokoukat.
696465
Zrovna jsem se tu chtěl zeptat, jestli to někdo dojel. Já jsem včera zjistil, že jsem pak odpadnul spíš kvůli času a že jsem skončil tehdy u pátýho dílu, tak se to chystám dokoukat.
696384
0 0
reagovat

Castle Rock

Težké zklamání. Jako fanda Stephena Kinga (Přečteno 46 knih zatím)¨jsem se dost těšil, ale tenhle koncept vezmeme si to jako inspiraci se trochu minul. Nebylo tam něco co mne vyloženě chytlo. Až do předposlední epizody v podstatě nic nevíme. Pak předposlední epizoda naznačí o co se vlastně jedná a finále nás přímo pošle doprdele, kdy ve zlomovém okamžiku najednou skočí v čase a konec. Bez nějakých vysvětlení a přeberte si to. Ne díky.  Na druhousérii, kde se láka na Osvícení se podívám, až po jejím konci a následných reakcí.
696384
Težké zklamání. Jako fanda Stephena Kinga (Přečteno 46 knih zatím)¨jsem se dost těšil, ale tenhle koncept vezmeme si to jako inspiraci se trochu minul. Nebylo tam něco co mne vyloženě chytlo. Až do předposlední epizody v podstatě nic nevíme. Pak předposlední epizoda naznačí o co se vlastně jedná a finále nás přímo pošle doprdele, kdy ve zlomovém okamžiku najednou skočí v čase a konec. Bez nějakých vysvětlení a přeberte si to. Ne díky.  Na druhousérii, kde se láka na Osvícení se podívám, až po jejím konci a následných reakcí.
Castle Rock
4 -1
reagují: Ash_Black
reagovat

Emmy

Dokoukal někdo ten monolog? To bylo tak zoufalý, že jsem to po asi 70ti vteřinách vypnul. Strašně nesympatický ucha a na to, že to bylo jubilejní rozdáváníčko, tak slabota...
696363
Dokoukal někdo ten monolog? To bylo tak zoufalý, že jsem to po asi 70ti vteřinách vypnul. Strašně nesympatický ucha a na to, že to bylo jubilejní rozdáváníčko, tak slabota...
Emmy
0 -3
reagovat

Vincentův svět

Po tak měsíci a půl - dvou všechny řady s filmem za mnou (na ten se kouká hned jinak, když chytám ty narážky). A za mě super, cameo v
Aquamanovi asi nebude, ale fajn seriál. V podstatě by to mohlo
pokračovat pořád.

A protože mi někdo říkal, že Ballers jsou něco jako Entourage, jen skrz am. fotbal, tak jsem to zkusil a ... tam už je ten pojem „je to tak vyklidněný, že tam o nic nejde“ na úplně jinym levelu, že i když jsem vynechal 4-5 dílů oproti zbytku domácího publika, vlastně mi neuteklo nic.
696203
Po tak měsíci a půl - dvou všechny řady s filmem za mnou (na ten se kouká hned jinak, když chytám ty narážky). A za mě super, cameo v Aquamanovi asi nebude, ale fajn seriál. V podstatě by to mohlo pokračovat pořád. A protože mi někdo říkal, že Ballers jsou něco jako Entourage, jen skrz am. fotbal, tak jsem to zkusil a ... tam už je ten pojem „je to tak vyklidněný, že tam o nic nejde“ na úplně jinym levelu, že i když jsem vynechal 4-5 dílů oproti zbytku domácího publika, vlastně mi neuteklo nic.
Vincentův svět
1 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
:D:D:D
696166
*:D**:D**:D*
696157
0 0
reagovat
Seznamkovy díl je taky super... Ale mně se líbí i "lajkový" Jen ta svatba už je trošku over the top... Každopádně to napravuje závěrečné p.covani... Ale stojím se za Shut Up and Dance... Mám hrozně rád herectví toho kluka z End od the f.cking world a ve spojení s Bronnem je to pecka.
696158
Seznamkovy díl je taky super... Ale mně se líbí i "lajkový" Jen ta svatba už je trošku over the top... Každopádně to napravuje závěrečné p.covani... Ale stojím se za Shut Up and Dance... Mám hrozně rád herectví toho kluka z End od the f.cking world a ve spojení s Bronnem je to pecka.
1 -2
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Taky jsou to jediný dva díly, který jsem viděl hajpovaný a tak jsem se na ně podíval, jinak na BM nekoukám.

A nevím, poslední dobou slyším celkem často, že jsem fucking cool. :D Asi na tom něco bude. 
696157
Taky jsou to jediný dva díly, který jsem viděl hajpovaný a tak jsem se na ně podíval, jinak na BM nekoukám. A nevím, poslední dobou slyším celkem často, že jsem fucking cool. *:D* Asi na tom něco bude. 
696145
2 -9
reagují: Axis
reagovat
Shut Up and Dance je jednoznačně nejlepší.
696154
Shut Up and Dance je jednoznačně nejlepší.
0 -3
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Mozna je to taky tim, ze to sou snad jediny dva dily BM, ktery maji pozitivni vyzneni a ja uz chci brecet jenom v praci :D
696145
Mozna je to taky tim, ze to sou snad jediny dva dily BM, ktery maji pozitivni vyzneni a ja uz chci brecet jenom v praci :D
696144
2 0
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: do_Od
Tyvole jo, ten je taky vybornej... Posledni dobou se na vsem nejak podezrele shodujeme. 

Kdy jsi zacal byt "so fucking cool" ? :DDDD

Anebo naopak :D
696144
Tyvole jo, ten je taky vybornej... Posledni dobou se na vsem nejak podezrele shodujeme.  Kdy jsi zacal byt "so fucking cool" ? :DDDD Anebo naopak :D
696143
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Team San Junipero. A pak ten díl o online seznamce z minulé série, zapomněl jsem název. 
696143
Team San Junipero. A pak ten díl o online seznamce z minulé série, zapomněl jsem název. 
2 0
reagovat
Není, nejlepší je Shut Up and Dance..  Ta pointa je TOP
696131
Není, nejlepší je Shut Up and Dance..  Ta pointa je TOP
1 -5
reagovat
reaguje na: zahron
San Junipero je nejlepsi
696130
San Junipero je nejlepsi
696128
5 0
reagovat
reaguje na: departed
moje 100% San Junipero, následující USS Calister a Fifteen milion merits.
696128
moje 100% San Junipero, následující USS Calister a Fifteen milion merits.
696110
2 0
reagovat
reaguje na: zahron
The Entire History of You, treti dil první série o možnosti mít vše, co jsi kdy zažil v hlavě jako v databázi a moci si to kdykoliv přetočit nazpatek. Dobra pomůcka, zároveň ale i dost desiva. Námět, herci, napětí, ale i humor... vše super. 

Ale jinak to mám tak, že se mi líbily úplně všechny, jakože nadprůměr, jen asi 4 díly byly lehce slabší, ale spíš co se týče provedení, protože myšlenky mají všechny díly hluboký. 
696110
The Entire History of You, treti dil první série o možnosti mít vše, co jsi kdy zažil v hlavě jako v databázi a moci si to kdykoliv přetočit nazpatek. Dobra pomůcka, zároveň ale i dost desiva. Námět, herci, napětí, ale i humor... vše super.  Ale jinak to mám tak, že se mi líbily úplně všechny, jakože nadprůměr, jen asi 4 díly byly lehce slabší, ale spíš co se týče provedení, protože myšlenky mají všechny díly hluboký. 
696096
1 0
reagují: zahron
reagovat

American Horros Story S08

Má to zajímavý začátek. Správně ujety, dobré postavy, atmosféru, ale pořád tam chybí něco co by mě vyděsilo a posadilo na zadek. Nicméně jsem zaháčkovaný a zvědaví co bude dál. 6/10
696102
Má to zajímavý začátek. Správně ujety, dobré postavy, atmosféru, ale pořád tam chybí něco co by mě vyděsilo a posadilo na zadek. Nicméně jsem zaháčkovaný a zvědaví co bude dál. 6/10
American Horros Story S08
0 -1
reagovat
reaguje na: departed
nejoblíbenější epizoda ?
696096
nejoblíbenější epizoda ?
696034
0 0
reagují: departed
reagovat

Bodyguard

Lákate hodně, čekám než to bude venku celé (k čertu s tím klasickým vydáváním seriálů, na přístup Netflixu a Amazonu se zvyká snadno) 
696087
Lákate hodně, čekám než to bude venku celé (k čertu s tím klasickým vydáváním seriálů, na přístup Netflixu a Amazonu se zvyká snadno) 
Bodyguard
3 -1
reagovat

Bodyguard

Po třech dílech... holy shit. Ono je to fakt ještě o kus lepší jak ten Ryan. :o BBC a Britové jedou
696086
Po třech dílech... holy shit. Ono je to fakt ještě o kus lepší jak ten Ryan. *:o* BBC a Britové jedou
Bodyguard
7 -1
reagovat
reaguje na: Disketa1
Ještě bych to doplnil o komentář sepsaný mojí kamarádkou Melkorou.  Btw má fajn blog, takže se směle začtěte :+
696085
Ještě bych to doplnil o komentář sepsaný mojí kamarádkou [url=http://melkora.blog.cz/1601/cerna-hermiona-aneb-nejsme-rasiste-ale]Melkorou[/url].  Btw má fajn blog, takže se směle začtěte *:+*
696019
0 -1
reagovat
Komentáře

AKTUALITY

NovinkyTémataNa obzoru

RECENZE

Aktuální recenzeKinovýhledVIM

TRAILERY

TraileryOldies

DVD/BD

Blu-rayNová DVD

O MOVIEZONE

TirážFAQStatistikyKontaktVšeobecné podmínky
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se