Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 26021 - 26040 Napsat příspěvek

Last Kingdom

Po prvych dvoch dieloch prvej serie:+:+

Paci sa mi vyprava, herci, dialogy.
Bude to rast, alebo si to len bude drzat svoj slusny standard?

S Vikingami som skoncil niekde po tej serii ako dobyjali Pariz, strasne ma to uz nudilo a drzala ma pri tom jedine K. Winnick.
702803
Po prvych dvoch dieloch prvej serie*:+**:+* Paci sa mi vyprava, herci, dialogy. Bude to rast, alebo si to len bude drzat svoj slusny standard? S Vikingami som skoncil niekde po tej serii ako dobyjali Pariz, strasne ma to uz nudilo a drzala ma pri tom jedine K. Winnick.
Last Kingdom
3 -1
reagují: Memphis, HAL, TedGeorge
reagovat

Vikingové

Mě to teda moc nebaví po 3tim dílu...
Objevil se asi už 10? Ragnaruv syn. Bjorn se nudí u chlastu, Hvitserk a jeho úlisný výraz s gay knírkem mě už snad dlouho trápit nebude. Ivar je full retarded.... Lagertha chodí okolo a občas si prcne s Bishopem. Harald aspoň jedinej má něco v plánu.Floki hledá svatý gral ale marně...
Tak nějak už jsem tomu seriálu přestal fandit. Dostalo se to do módu Walking dead.... 
Nevíte jestli to má u 5 série skončit? Protože fakt netuším co by se mělo dítě v 6.serii? Cesta do Ameriky/Grónska? 
Bavili mě ty výlety do Afriky... Mohli by se tam zase vrátit... A nabrat Banderase a jít něco vyrubat. 
Skol :+8):D
702798
Mě to teda moc nebaví po 3tim dílu... Objevil se asi už 10? Ragnaruv syn. Bjorn se nudí u chlastu, Hvitserk a jeho úlisný výraz s gay knírkem mě už snad dlouho trápit nebude. Ivar je full retarded.... Lagertha chodí okolo a občas si prcne s Bishopem. Harald aspoň jedinej má něco v plánu.Floki hledá svatý gral ale marně... Tak nějak už jsem tomu seriálu přestal fandit. Dostalo se to do módu Walking dead....  Nevíte jestli to má u 5 série skončit? Protože fakt netuším co by se mělo dítě v 6.serii? Cesta do Ameriky/Grónska?  Bavili mě ty výlety do Afriky... Mohli by se tam zase vrátit... A nabrat Banderase a jít něco vyrubat.  Skol *:+**8)**:D*
Vikingové
0 -1
reagují: CAPS_LOCK
reagovat
Tyvoleee, ten kompletní cast na The Mandalorian je neuvěřitelnej. :o:+
702501
Tyvoleee, ten kompletní cast na The Mandalorian je neuvěřitelnej. *:o**:+*
3 -1
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Arrowverse je na tom hodně dobře a ve srovnání s DCEU jedou bez jediného zakopnutí. Je až s podivem, že letošní série Arrow a Supergirl (oba seriály jsou hodně odlišné) patří k těm nejlepším a ve srovnání s Justice League mě baví o hodně víc. Dokonce bychom se mohli dočkat vlastního seriálu pro jejich Supermana a samozřejmě nás čeká Batwoman. ;)
702472
Arrowverse je na tom hodně dobře a ve srovnání s DCEU jedou bez jediného zakopnutí. Je až s podivem, že letošní série Arrow a Supergirl (oba seriály jsou hodně odlišné) patří k těm nejlepším a ve srovnání s Justice League mě baví o hodně víc. Dokonce bychom se mohli dočkat vlastního seriálu pro jejich Supermana a samozřejmě nás čeká Batwoman. *;)*
702426
2 -1
reagovat
Ten moment, když Arrowverse chystá na příští rok crossover, který mohl být pro DCEU jejich Infinity War...

Crisis on Infinite Earths
702426
Ten moment, když Arrowverse chystá na příští rok crossover, který mohl být pro DCEU jejich Infinity War... [url=https://www.youtube.com/watch?v=dd2NtFTgAAU]Crisis on Infinite Earths[/url]
2 -2
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Je to samostatná linka, takže jo. Jen se semtam zmíní něco málo, co se stalo v jednotlivých seriálech.
702357
Je to samostatná linka, takže jo. Jen se semtam zmíní něco málo, co se stalo v jednotlivých seriálech.
702356
2 0
reagovat
Daji se ty crossovery zkouknout, aniz bych tuto sezonu videla jediny dil z Arrowverse? Chytnu se? 
702356
Daji se ty crossovery zkouknout, aniz bych tuto sezonu videla jediny dil z Arrowverse? Chytnu se? 
702351
2 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
To jo, a i ta smallvillská Kentovic farma. :+
702353
To jo, a i ta smallvillská Kentovic farma. *:+*
702351
3 0
reagovat

The Flash crossover

SOMEBODY SAAAAAVE MEEEE!

Tak tohle vyvolalo řadu vzpomínek :D
702351
SOMEBODY SAAAAAVE MEEEE! Tak tohle vyvolalo řadu vzpomínek *:D*
The Flash crossover
5 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Četl jsi knihu?? Tohle má být podle první knihy a druhá prý už tak dobrá není. Já jsem jí nečetl a tohle jsem jen slyšel. Ale možná někdo jiný knihu četl a na seriál kouká. 
702331
Četl jsi knihu?? Tohle má být podle první knihy a druhá prý už tak dobrá není. Já jsem jí nečetl a tohle jsem jen slyšel. Ale možná někdo jiný knihu četl a na seriál kouká. 
702325
0 -1
reagovat

You (2018-)

Koukáte někdo? Hlavní postava je psychopatickej stalker, kterej si o sobě myslí, že je good guy, co zachraňuje svůj nový objev od jejího děsně zoufalýho života. Nejenže to je zábavný (proslovy hlavního frajera jsou jedna velká ironie), když se nad tím ale člověk zamyslí, a uvědomí si, že spousta těch věcí takhle v reálu i chodí, tak je to i poměrně chytrý. Po traileru jsem čekal spíš takové lehké guilty pleasure, nakonec se z toho ale po dvou epizodách vyklubalo pure pleasure. :+
702325
Koukáte někdo? Hlavní postava je psychopatickej stalker, kterej si o sobě myslí, že je good guy, co zachraňuje svůj nový objev od jejího děsně zoufalýho života. Nejenže to je zábavný (proslovy hlavního frajera jsou jedna velká ironie), když se nad tím ale člověk zamyslí, a uvědomí si, že spousta těch věcí takhle v reálu i chodí, tak je to i poměrně chytrý. Po traileru jsem čekal spíš takové lehké guilty pleasure, nakonec se z toho ale po dvou epizodách vyklubalo pure pleasure. *:+*
You (2018-)
0 -1
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: GuidoA.
Takřka žádný z v žebříčku zmíněných mě vůbec nezajímá, zato v něm vůbec není vynikající Altered Carbon, Last Kingdom, ani mnoho dalších hodně zajímavých seriálů. Tak ten jde hodně mimo mě.
702321
Takřka žádný z v žebříčku zmíněných mě vůbec nezajímá, zato v něm vůbec není vynikající Altered Carbon, Last Kingdom, ani mnoho dalších hodně zajímavých seriálů. Tak ten jde hodně mimo mě.
702243
2 -3
reagovat
Atlanta měla taky skvělou sezonu.

Škoda, že tam nikde není The Last Kingdom. :))
702291
Atlanta měla taky skvělou sezonu. Škoda, že tam nikde není The Last Kingdom. *:))*
2 0
reagovat
reaguje na: xxendxx
No neřekl bych polovina. Většina je dobrých a za tenhle rok mi to přijde pohoda výběr. 

The Good Place, Saul, Barry, Bojack, B99, Legends, Billions i Vandal jsou super.
702263
No neřekl bych polovina. Většina je dobrých a za tenhle rok mi to přijde pohoda výběr.  The Good Place, Saul, Barry, Bojack, B99, Legends, Billions i Vandal jsou super.
702245
3 0
reagovat
reaguje na: GuidoA.
polovina tech serialu je tam omylem.... nicmene palec nahoru za americans
702245
polovina tech serialu je tam omylem.... nicmene palec nahoru za americans
702243
0 -1
reagují: Vardant
reagovat
the best tv of 2018:

mam v planu: bojack horseman, better call saul, killing eve, the little drummer girl, succession, ...

zatim sem si uzil akorat atlantu.
702243
[url=https://tv.avclub.com/the-best-tv-of-2018-1830885588]the best tv of 2018:[/url]   mam v planu: bojack horseman, better call saul, killing eve, the little drummer girl, succession, ... zatim sem si uzil akorat atlantu.
1 0
reagují: HAL, xxendxx
reagovat

The Disenchantment

Nebavily mne ani postavy, ani jednotlivé příběhy, ani zasazení, ani vtipy a vlastně nevím, jestli mne bavilo vůbec něco. Svoje fanoušky to určitě bude mít, ale nemyslím si, že zrovna ty, jenž fandí Simpsonům či Futuramě, což jsem třeba já. Ona i ta stylizace mi přišla lehce lacinější (ať už byla účelová či ne), než u dvou starších Groeningovo výtvorů. Kolikrát jsem se upřímně zasmál bych dokázal spočítat na prstech jedný ruky. :-
702174
Nebavily mne ani postavy, ani jednotlivé příběhy, ani zasazení, ani vtipy a vlastně nevím, jestli mne bavilo vůbec něco. Svoje fanoušky to určitě bude mít, ale nemyslím si, že zrovna ty, jenž fandí Simpsonům či Futuramě, což jsem třeba já. Ona i ta stylizace mi přišla lehce lacinější (ať už byla účelová či ne), než u dvou starších Groeningovo výtvorů. Kolikrát jsem se upřímně zasmál bych dokázal spočítat na prstech jedný ruky. *:-*
The Disenchantment
3 -1
reagovat
reaguje na: Sigi
Imho je to lepsi s filmama... A hnedka ten prvni je hodne fajn detektivka :)
702109
Imho je to lepsi s filmama... A hnedka ten prvni je hodne fajn detektivka :)
702108
1 -1
reagovat

Jack Irish

Díky za tip. Je nutné se pouštět do těch samostatných filmů nebo můžu rovnou naskočit do seriálu aniž by mi něco důležitého uteklo? :)
702108
Díky za tip. Je nutné se pouštět do těch samostatných filmů nebo můžu rovnou naskočit do seriálu aniž by mi něco důležitého uteklo? *:)*
Jack Irish
1 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Napodiv tie 6-dielne série potom sú výrazne lepšie a zábavnejšie ako tie tri samostatné filmy (hoci aj tie sú fajn).
702097
Napodiv tie 6-dielne série potom sú výrazne lepšie a zábavnejšie ako tie tri samostatné filmy (hoci aj tie sú fajn).
702093
1 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se