Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 25141 - 25160 Napsat příspěvek
reaguje na: Gorecki
Dozvěděl jsem se o tom asi tak 2 minuty před tím, než jsem vlezl sem a viděl tvůj post na apple tv seriál, takže jsem to nemohl nevnímat v kontextu :D, ale OT to bylo, o tom žádná. :+
Jinak ten seriál mě spíše zklamal. Doufal jsem v něco trochu jiného, BSG tvůrce láká, ale doufal jsem ve space race ve smyslu, že obě země mají vlastní IIS ekvivalent, případně permanentní stanice na marsu atd. Zasazení stranou, nic jiného mě v tom traileru jakkoli nenadchlo.
720816
Dozvěděl jsem se o tom asi tak 2 minuty před tím, než jsem vlezl sem a viděl tvůj post na apple tv seriál, takže jsem to nemohl nevnímat v kontextu *:D*, ale OT to bylo, o tom žádná. *:+* Jinak ten seriál mě spíše zklamal. Doufal jsem v něco trochu jiného, BSG tvůrce láká, ale doufal jsem ve space race ve smyslu, že obě země mají vlastní IIS ekvivalent, případně permanentní stanice na marsu atd. Zasazení stranou, nic jiného mě v tom traileru jakkoli nenadchlo.
720780
5 0
reagovat

Chernobyl

Opravdu nejsem překvapen. Přesto je to smutné. Link :D :-
720814
Opravdu nejsem překvapen. Přesto je to smutné. [url=https://magazin.aktualne.cz/proc-v-cernobylu-nehraji-cernosi-stezuje-si-scenaristka-lide/r~daa50e0c869e11e9ae850cc47ab5f122/]Link[/url] *:D* *:-*
Chernobyl
5 -1
reagují: CAPS_LOCK
reagovat
reaguje na: Mr.FREAKE
To mi ani nehovor..... :(:-
720808
To mi ani nehovor..... *:(**:-*
720803
1 0
reagovat
"Seriály Deadly Class a Happy nedostanou další série."
FUCK!
720803
"Seriály Deadly Class a Happy nedostanou další série." [spoiler]FUCK![/spoiler]
1 -3
reagují: SteKi
reagovat
Taky mě ten trailer úplně nebere. Hlavně když vím, jak pro Facebook ani Apple nikdo pořádnej nechce točit, protože to jsou cenzurovaný platformy zaměřený na to hlavně nikoho neurazit, tak nevidím jediný důvod, proč se na nějaký z jejich projektů těšit.
720797
Taky mě ten trailer úplně nebere. Hlavně když vím, jak pro Facebook ani Apple nikdo pořádnej nechce točit, protože to jsou cenzurovaný platformy zaměřený na to hlavně nikoho neurazit, tak nevidím jediný důvod, proč se na nějaký z jejich projektů těšit.
9 0
reagovat
btw logika nemůžeš kritizovat produkt, který pro tebe není určený je stejně debilní jako nemůžeš kritizovat filmy, když jsi žádné nenatočil. ;)
720796
btw logika nemůžeš kritizovat produkt, který pro tebe není určený je stejně debilní jako nemůžeš kritizovat filmy, když jsi žádné nenatočil. *;)*
11 0
reagují: Gorecki
reagovat
No Twist, to bude tak prvních 10 minut, vlastně to není twist ale tematika celého seriálu. Pokud není šance, že se to nějak atompunkově urve ze řetězu, tak je to variace na Manhattan. 

A podle mne to vypadá i hůř, než 5 let staré Ascension od SyFy, ale Kinnamana mám fakt moc rád, tak bych tomu přál úspěch....
720794
No Twist, to bude tak prvních 10 minut, vlastně to není twist ale tematika celého seriálu. Pokud není šance, že se to nějak atompunkově urve ze řetězu, tak je to variace na Manhattan.  A podle mne to vypadá i hůř, než 5 let staré Ascension od SyFy, ale Kinnamana mám fakt moc rád, tak bych tomu přál úspěch....
4 0
reagovat
reaguje na: Clavius
Fair enough.

Mne zatial staci obsadenie, tema space race, ze to robi tvorca Battlestar Galactica, zaujimavy twist v pribehu a ocividne nesetrenie na produkcii, aby som sa opatrne tesil.
720789
Fair enough. Mne zatial staci obsadenie, tema space race, ze to robi tvorca Battlestar Galactica, zaujimavy twist v pribehu a ocividne nesetrenie na produkcii, aby som sa opatrne tesil.
720785
1 -7
reagovat
Textem jsi navnadil, ale já tedy šťavnatou ukázku neviděl. Spíše něco, co ze začátku vypadalo nadějně, ale pak to postupně přeslo na něco, co dřív vypouštel Hallmark.
720785
Textem jsi navnadil, ale já tedy šťavnatou ukázku neviděl. Spíše něco, co ze začátku vypadalo nadějně, ale pak to postupně přeslo na něco, co dřív vypouštel Hallmark.
720775
8 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
“Zaskatulkoval” si sa sam tou poznamkou. Ak mas este nieco ine k Applu na srdci, poprosim do Vzkazniku.
720784
“Zaskatulkoval” si sa sam tou poznamkou. Ak mas este nieco ine k Applu na srdci, poprosim do Vzkazniku.
720783
0 -13
reagovat
Máš mne blbě zaškatulkovaného ;)
720783
Máš mne blbě zaškatulkovaného *;)*
720782
1 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
A to si si z toho ako vydedukoval?:o

Bolo to zamyslenie sa nad tym, preco niekomu tak strasne lezi v zaludku nejaky produkt, ktoreho nie je cielovou skupinou, ci uz z hladiska vyuzitia, preferencii alebo ceny.

Rovnako ta vzrusuje kazdy produkt, ktory z tychto hladisk nie je pre teba urceny?

Ak teda odhliadnem od toho, ze to v tejto sekcii nema co robit a bol to dost mimozny vykrik, ktory akoby spustilo slovicko “Apple”.8)
720782
A to si si z toho ako vydedukoval?*:o* Bolo to zamyslenie sa nad tym, preco niekomu tak strasne lezi v zaludku nejaky produkt, ktoreho nie je cielovou skupinou, ci uz z hladiska vyuzitia, preferencii alebo ceny. Rovnako ta vzrusuje kazdy produkt, ktory z tychto hladisk nie je pre teba urceny? Ak teda odhliadnem od toho, ze to v tejto sekcii nema co robit a bol to dost mimozny vykrik, ktory akoby spustilo slovicko “Apple”.*8)*
720781
0 -17
reagují: AndyKaufman
reagovat
Ano, Apple výrobky nemají rádi jenom lidi, co si je nemůžou dovolit :+
720781
Ano, Apple výrobky nemají rádi jenom lidi, co si je nemůžou dovolit *:+*
10 -3
reagovat
reaguje na: Gonzi
Takisto predstavil bambilion inych veci, ale netusim, ako suvisia so serialmi.

Btw, ten drziak evidentne nie je urceny pre teba a ti, ktori si mozu dovolit pracovnu stanicu s monitorom v zaklade cez $10000 a najma pre ktorych je to skvela investicia to neriesia uz vobec. Navyse je optional.
Ale urobilo ti to dobre, ze?:) Bude aj nieco o struhadle?8)
720780
Takisto predstavil bambilion inych veci, ale netusim, ako suvisia so serialmi. [spoiler]Btw, ten drziak evidentne nie je urceny pre teba a ti, ktori si mozu dovolit pracovnu stanicu s monitorom v zaklade cez $10000 a najma pre ktorych je to skvela investicia to neriesia uz vobec. Navyse je optional. Ale urobilo ti to dobre, ze?:) Bude aj nieco o struhadle?*8)*[/spoiler]
720779
0 -19
reagují: Gonzi
reagovat
Apple taky představil svůj držák na monitor za $999, což veškeré ostatní novinky o této společnosti (alespoň u mně) přebíjí na pěkných pár týdnů až měsíců :D:D:D
720779
Apple taky představil svůj držák na monitor za $999, což veškeré ostatní novinky o této společnosti (alespoň u mně) přebíjí na pěkných pár týdnů až měsíců *:D**:D**:D*
720775
17 -2
reagovat
Apple vcera predstavil dalsi zo svojich pripravovanych serialov a rovno stavnatou ukazkou - For All Mankind.
Vyzera to super.:+
720775
Apple vcera predstavil dalsi zo svojich pripravovanych serialov a rovno stavnatou ukazkou - [url=https://youtu.be/HZS9M52Bd_w]For All Mankind[/url]. Vyzera to super.*:+*
4 -8
reagují: Clavius, Gonzi
reagovat

Chernobyl S01E05

Fúúú tak toto bolo silné! Táto záverečná epizoda mi trochu pripomínala záver Mostu špionov, ked sa nastupovalo do auta. Klobúk dole.
10/10
720757
Fúúú tak toto bolo silné! Táto záverečná epizoda mi trochu pripomínala záver Mostu špionov, ked sa nastupovalo do auta. Klobúk dole. 10/10
Chernobyl S01E05
7 -1
reagovat

Chernobyl S01E05

Neskutečně silná epizoda. Netřeba další slov, tohle je potřeba vidět. Už teď je pro mě Chernobyl jedním z nejlepších seriálu roku, a dost možná i tím nejlepším co letos bude na televizních obrazovkách. 9,5-10/10
720753
Neskutečně silná epizoda. Netřeba další slov, tohle je potřeba vidět. Už teď je pro mě Chernobyl jedním z nejlepších seriálu roku, a dost možná i tím nejlepším co letos bude na televizních obrazovkách. 9,5-10/10
Chernobyl S01E05
6 -1
reagovat
reaguje na: Muf
Doom Patrol som nevidel ale Deadly Class je pecka.
720745
Doom Patrol som nevidel ale Deadly Class je pecka.
720727
2 -3
reagovat
Doom Patrol je super.
720743
Doom Patrol je super.
2 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se