|
reagují:
AndyKaufman
|
reagovat
|
Diskuzní fórum SERIÁLY
příspěvky 25061 - 25080
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1253
- 1254
- 1255
- .
- 3324
- 3325
reaguje na:
do_Od
"Please, nedělej ze mě SJW...
...těm rasistům, co u každé adaptace brečí nad tím..."
A tak to jo. Už je mi to jasný.
...těm rasistům, co u každé adaptace brečí nad tím..."
A tak to jo. Už je mi to jasný.

|
reagovat
|
A je to mimochodem ta stejná sorta lidí, co pak s "humorem" (ty uvozovky už nešly větší) píšou, že tam (to je jedno kde) je málo lgbtq+, asiatů a další menšin. Což je asi tak nejtrapnější rádoby vtipná poznámka, která se na internetu dost široce uchytila.
|
reagovat
|
reaguje na:
SteKi
Je tam minimálně jeden = pro někoho (a že jich tu na MZ je až až koukám) automaticky příliš mnoho
|
reagovat
|
reaguje na:
Kostěj
LOL. Please, nedělej ze mě SJW, mně je u prdele jestli tam budou bílí, žlutí, nebo černí. Já se jen směju těm rasistům, co u každé adaptace brečí nad tím, jak si tvůrci dovolili něco pozměnit.
|
reagovat
|
taky bych se rad rozhneval ale ja ten pigment z tech cernobilych fotek nevyctu 

|
reagovat
|
reaguje na:
CAPS_LOCK
To teda není všechno v pořádku , černoši tam nahrazují něco jako indo-araby, což je v USA ještě menší menšina, teda větší menšina nebo tak něco 

|
reagovat
|
reaguje na:
do_Od
Dle mých chabých znalostí předlohy je vše v nejlepším pořádku a i kdyby nebylo, tak na tohle se můžou ozývat jenom známé provařené firmy ( a koukám že už se ozývají), přitom vůbec nikoho netrápí, že to píše člověk, co byl nejzábavnější jako soutěžící v Survivoru. Ok.
|
reagují:
AndyKaufman
|
reagovat
|
Zdarek, viděl někdo z vás seriál ´Znovuzrozeni´? ...myslím ten francouzský originál. Jestli jo, je to dobrý?
Sháním teď nějaký seroš a tady ten mi tak nějak vyskočil na CSFD ale i když má 84% tak červeně jsou jen první dva díly. Tak jestli to není zbytečný se po tom pídit.
Díky (i za případné jiné tipy)
Sháním teď nějaký seroš a tady ten mi tak nějak vyskočil na CSFD ale i když má 84% tak červeně jsou jen první dva díly. Tak jestli to není zbytečný se po tom pídit. Díky (i za případné jiné tipy)

|
reagují:
TedGeorge
|
reagovat
|
Kolo času
Už to začalo!
Josha Stradowski je Rand al'Thor
Marcus Rutherford je Perrin Aybara
Barney Harrison je Matrim Cauthon
Zoe Robbins je Nyneiva al'Meara
Madeleine Madden je Egwain al'Vere

Josha Stradowski je Rand al'Thor
Marcus Rutherford je Perrin Aybara
Barney Harrison je Matrim Cauthon
Zoe Robbins je Nyneiva al'Meara
Madeleine Madden je Egwain al'Vere

|
reagovat
|
hong sang-soo ma sodzu a joe swanberg zas pivo. easy je skvelej serial.
|
reagovat
|
...podporovany neseroucim se gengem ultrakrutoprisne husteho waldemara matusky. kaja urban vladne, i kdyz jsem s jeho novym vzhledem kazdou chvili cekal, ze si zacne pobrukovat eldorado! 

|
reagovat
|
Yellowstone 2x07
Koukáte ještě někdo? Sedmej díl teda solidní masakr, Sheridan se s tím nepáře 

|
reagují:
TedGeorge
|
reagovat
|
TOP Diskuze
44První dojmy: očekávaný Michael o Michaelu Jacksonovi 28Kill Bill: Kompletní krvavá aféra: Recenze 22South Park: Peklo na zemi: V.I.M. 30Street Fighter: Trailer 16Vzhlížet ke hvězdám: Trailer 16Star Wars: Mandalorian a Grogu: Final Trailer 12Víkendový výplach #868 o Bondovi a Rivalech 8Magická posedlost 2: Teaser 7Hororová Mumie tržbami nepřesvědčila, kinaři již vyhlížejí nástup Michaela 7Coyote vs. Acme: Trailer