Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 24981 - 25000 Napsat příspěvek
Orville bude mit treti sezonu, huraaaaa link
717619
Orville bude mit treti sezonu, huraaaaa https://deadline.com/2019/05/the-orville-renewed-season-3-fox-1202612705/
8 0
reagují: HAL, Memphis
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Konec na tom byl IMHO právě nejvíc super. Spíš než že by to k tomu celé vedlo, mi připadá, že ten seriál celou dobu prezentoval divákovi dilema ohledně protagonistovy skutečné osobnosti. A ten konec to tvrdě rozsek, aniž by to vyřešil. Prostě cliffhanger v oblasti vývoje postavy.
717607
Konec na tom byl IMHO právě nejvíc super. Spíš než že by to k tomu celé vedlo, mi připadá, že ten seriál celou dobu prezentoval divákovi dilema ohledně protagonistovy skutečné osobnosti. A ten konec to tvrdě rozsek, aniž by to vyřešil. Prostě cliffhanger v oblasti vývoje postavy.
717573
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Mě to taky přišlo trochu moc. Doufám, že druhá řada to krásně rozvine.
717587
Mě to taky přišlo trochu moc. Doufám, že druhá řada to krásně rozvine.
717573
1 0
reagovat

Kidding

Krasne ujeta sonda do duse cloveka, ktery potlacoval vztek... Ale jako otazka do pranice, Vam se libil uplny konec? Mne to přišlo strasne nucene... Ale zase čtu nazory, ze to celou dobu k tomu vedlo...
717573
Krasne ujeta sonda do duse cloveka, ktery potlacoval vztek... Ale jako otazka do pranice, Vam se libil uplny konec? [spoiler]Mne to přišlo strasne nucene... Ale zase čtu nazory, ze to celou dobu k tomu vedlo...[/spoiler]
Kidding
1 0
reagují: MarvinP, hroubek
reagovat

Cobra Kai s02

Takze zosup. Posledna cast je bombova, ale co jej predchadza je tradicna serialovo nevyrovnana a utahana vata. Aj tak vsak stale celkom fajn 7/10
P.S. Willam Zabka je prekvapivo vyborny herec
717557
Takze zosup. Posledna cast je bombova, ale co jej predchadza je tradicna serialovo nevyrovnana a utahana vata. Aj tak vsak stale celkom fajn 7/10 P.S. Willam Zabka je prekvapivo vyborny herec
Cobra Kai s02
0 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Hlavně srovnání s druhým Creedem se u tohoto seriálu přímo nabízí - Cobra Kai dává právě to, co mnozí chtěli aby bylo v Creed 2 a v čem prý dost selhalo. Že se vůbec nesoustředilo na Ivana Draga a jeho syna, což jsou přitom mnohem zajímavější postavy než hlavní "klaďasové". A přitom přesně o tomhle je Cobra Kai.
717528
Hlavně srovnání s druhým Creedem se u tohoto seriálu přímo nabízí - Cobra Kai dává právě to, co mnozí chtěli aby bylo v Creed 2 a v čem prý dost selhalo. Že se vůbec nesoustředilo na Ivana Draga a jeho syna, což jsou přitom mnohem zajímavější postavy než hlavní "klaďasové". A přitom přesně o tomhle je Cobra Kai.
717457
4 -1
reagovat

Cobra Kai

Podepisuju HALa, je to naprostá pecka. Jsem u 2. dílu a budu si to pečlivě šetřit. Škoda, že asi vím ten "twist", co se tam kutí :)

Kdybych to 1 ku 1 porovnal s Creedem jako nástupcem Rockyho, tak to celou tu sérii neskutečně drtí. Když si jenom vezmu nástupy na scénu starých známých, tak opravdu může mladý Adonis tiše brečet v koutě. 

William Zabka si to neskutečně dává, co s ním teď čtu rozhovory, tak je to navíc fajn chlap, má to tu se svými kořeny moc rád a umí plynně česky. :+

Strašně se těším na 3. řadu. Fakt by to chtělo nějaké cameo mladého Smithe nebo Jackieho Chana. :D:+ ať mi někdo neříká, že by neměl Youtube úspěch s něčím jako Cobra Kai: World Tournament a nacpat tam všechny lidi jako Bolo Yeung apod. 
717457
Podepisuju HALa, je to naprostá pecka. Jsem u 2. dílu a budu si to pečlivě šetřit. Škoda, že asi vím ten "twist", co se tam kutí *:)* Kdybych to 1 ku 1 porovnal s Creedem jako nástupcem Rockyho, tak to celou tu sérii neskutečně drtí. Když si jenom vezmu nástupy na scénu starých známých, tak opravdu může mladý Adonis tiše brečet v koutě.  William Zabka si to neskutečně dává, co s ním teď čtu rozhovory, tak je to navíc fajn chlap, má to tu se svými kořeny moc rád a umí plynně česky. *:+* Strašně se těším na 3. řadu. Fakt by to chtělo nějaké cameo mladého Smithe nebo Jackieho Chana. *:D**:+* ať mi někdo neříká, že by neměl Youtube úspěch s něčím jako Cobra Kai: World Tournament a nacpat tam všechny lidi jako Bolo Yeung apod. 
Cobra Kai
1 -2
reagují: HAL
reagovat

Cobra Kai 2. série

Vážně mě baví jak seriál vycházející z primitivního osmdesátkového braku (který jsme všichni milovali a vyrostli na něm) ho dokázal tak originálně uchopit, převrátit jeho zápletku, dát jí hloubku a překvapivě velmi dospělou komplexnost, a rozvinout to... do asi ideálního seriálu "pro celou rodinu". Ta teenage rovina s tou o mužích s nemalou krizí středního věku se tu parádně prolíná. A je to sranda, a taky se tu hodně kope - a obzvlášť ve finále je ta kopaná i velmi dobře natočená.
717446
Vážně mě baví jak seriál vycházející z primitivního osmdesátkového braku (který jsme všichni milovali a vyrostli na něm) ho dokázal tak originálně uchopit, převrátit jeho zápletku, dát jí hloubku a překvapivě velmi dospělou komplexnost, a rozvinout to... do asi ideálního seriálu "pro celou rodinu". Ta teenage rovina s tou o mužích s nemalou krizí středního věku se tu parádně prolíná. A je to sranda, a taky se tu hodně kope - a obzvlášť ve finále je ta kopaná i velmi dobře natočená.
Cobra Kai 2. série
3 -1
reagovat

Chernobyl S01E01

hodně kvalitní !! Ta bezmoc a neinformovanost "obyčejných lidí" a pak ty následky (narozené zmutované děti) museli být strašný.
Jsem zvědav na další díly ....
717376
hodně kvalitní !! Ta bezmoc a neinformovanost "obyčejných lidí" a pak ty následky (narozené zmutované děti) museli být strašný. Jsem zvědav na další díly ....
Chernobyl S01E01
1 -1
reagovat

Chernobyl S01E01

Hodně silná první epizoda. Nepříjemné mrazení v zádech, deprese a taky vztek, že se něco takového stalo, a jakým způsobem se k tomu přistoupilo. Je to dost odměřené(myšleno, že nemáme zde žádného hlavního hrdinu), a díky tomu je cítit ten velký dopad jaký to mělo na spoustu lidí. Za mě velká spokojenost a jsem zvědaví na další díly. 8,5-9/10
717365
Hodně silná první epizoda. Nepříjemné mrazení v zádech, deprese a taky vztek, že se něco takového stalo, a jakým způsobem se k tomu přistoupilo. Je to dost odměřené(myšleno, že nemáme zde žádného hlavního hrdinu), a díky tomu je cítit ten velký dopad jaký to mělo na spoustu lidí. Za mě velká spokojenost a jsem zvědaví na další díly. 8,5-9/10
Chernobyl S01E01
0 -1
reagovat
Když už se tu bavíme o Černobylu, tak sem přidávám dobové vysílání tehdejší Československé televize. Je to něco opravdu neuvěřitelného.
717330
Když už se tu bavíme o Černobylu, tak sem přidávám dobové vysílání tehdejší Československé televize. Je to něco [url=https://www.youtube.com/watch?v=R6s7NQLfgPg]opravdu neuvěřitelného[/url].
3 -1
reagovat
reaguje na: verbst
mne třeba chybí některé funkcionality ze Spotify, pak by byl Netflix geniální :)

Ale jako je mega pecka vypnout TV a dokoukat to na mobilu v tramvaji, kde jsem skončil. 
717317
mne třeba chybí některé funkcionality ze Spotify, pak by byl Netflix geniální :) Ale jako je mega pecka vypnout TV a dokoukat to na mobilu v tramvaji, kde jsem skončil. 
717303
2 0
reagovat

What We Do in the Shadows 1x7

No ty vole! Ten, kdo dokázal zařídit ta camea by měl dostat přidáno.:o:+
Už chyběli snad jen Pitt, Cruise, Pattinson a Sutherland.
717312
No ty vole! Ten, kdo dokázal zařídit ta camea by měl dostat přidáno.*:o**:+* Už chyběli snad jen Pitt, Cruise, Pattinson a Sutherland.
What We Do in the Shadows 1x7
1 -1
reagovat
Jop, HBO GO se hrozne seka... Ale content je za me jinde.
717308
Jop, HBO GO se hrozne seka... Ale content je za me jinde.
717299
1 0
reagovat
Mne prijde HBO Go prehlednejsi. Ale dobre je to hlavne pro starší, protoze je tam hodně filmu a dabingem. Navic je to levnejsi. Mam kazdopadne oboje, takz stěžovat si nemuzu, kazde ma neco...
717307
Mne prijde HBO Go prehlednejsi. Ale dobre je to hlavne pro starší, protoze je tam hodně filmu a dabingem. Navic je to levnejsi. Mam kazdopadne oboje, takz stěžovat si nemuzu, kazde ma neco...
2 0
reagovat
Kdežto appka na telefonu je u HBO GO tragédie.
A seká se to neuvěřitelně přes obě rozhraní.
Zlatej Netflix
717303
Kdežto appka na telefonu je u HBO GO tragédie. A seká se to neuvěřitelně přes obě rozhraní. Zlatej Netflix
717299
3 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Godlike
Ne, ale ta webová aplikace je uplně na jiném levelu. 
717299
Ne, ale ta webová aplikace je uplně na jiném levelu. 
717298
3 0
reagují: Godlike, verbst
reagovat
? Netflix se vyvinul v HBO GO?
717298
? Netflix se vyvinul v HBO GO?
717297
3 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
Netflix -----------------------------------------------> HBOGO

Technicky a marketingem
717297
Netflix -----------------------------------------------> HBOGO Technicky a marketingem
2 -7
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: malern
Tak já si otevřel HBO Go stránky bez přihlášení a sice to není na tom úvodním poutači, ale je hned pod tím mezi Nejlepšími seriály na druhém místě za GoT. A osobně ani HBO Go nemám a o seriálu jsem věděl dlouhé měsíce dopředu. Youtube, Facebook atd., dneska jsou důležité tyhle platformy.
717291
Tak já si otevřel HBO Go stránky bez přihlášení a sice to není na tom úvodním poutači, ale je hned pod tím mezi Nejlepšími seriály na druhém místě za GoT. A osobně ani HBO Go nemám a o seriálu jsem věděl dlouhé měsíce dopředu. Youtube, Facebook atd., dneska jsou důležité tyhle platformy.
717288
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se