reaguje na:
connor
Pro mě je tohle ta zajímavá otázka. Jak to vysvětlit? Chci říct, očividně tu není pokles v kvalitě srovnatelný s poklesem v hodnocení, ale očividně je tu obrovská (nebo aspoň hodně hlasitá) skupina lidí, kterým se najednou ten seriál úplně přestal líbit. Myslím, že to je něco ze sociální psychologie, s trochou toho, jak fungujou sociální sítě a "opinion makeři", a samozřejmě jak do negativního, tak do pozitivního "spinu" teče spousta peněz, všichni pilně roztáčejí kolo :-) Pak jsou samozřejmě "žhavá témata" narážející na politickou a společenskou diskuzi, ženská otázka, rasové záležitosti atd., ty můžou luskutím prstu věc převrátit, protože se vyrojí ať už SJV, nebo poslední dobou spíš SJVV, kteří mají už v podstatě vybudovanou alternativní kulturu posuzování kvality a vlastní mediální kanály, kde tyhle svoje "kriteria" cpou do lidí horem dolem... To ale u GOT asi roli nehraje. Spíš mi připadá nápadné, že se ta nespokojenost tak vyhrotila poté, co se objevila informace, že autoři budou pracovat na SW. Ale nechci naznačovat nějaké konspirační teorie. Jedno je pro mě jisté. S kvalitou to nemá moc co dělat.
|
reagují:
Vardant
|
reagovat
|