Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 24141 - 24160 Napsat příspěvek
reaguje na: Godlike
Každej ne, kluci z TVzone Spooner a Sam to plánují dát mezi jejich zklamání roku. Jo, bonzuju je. Křiváci to jsou. :D

Ale budu tvrdě bojovat a šikanovat Daviese aby za sebe vyplnil aspoň tu kolonku novinek a Watchmen skončili tam kde letos po právu patří. :) Rozhodně mezi top 5 novými seriály.

Za mě prostě ideální mix toho co jsem měl nejradši na Leftovers s boží komiksovou předlohou v lahůdkovém hávu s perfektním koncem. Líp to popsat nedokážu, nicméně nothing ever ends. Druhou řadu, kdyby se na to šlo jako u Leftovers, bych si s chutí dal hned. 
738586
Každej ne, kluci z TVzone Spooner a Sam to plánují dát mezi jejich zklamání roku. Jo, bonzuju je. Křiváci to jsou. *:D* Ale budu tvrdě bojovat a šikanovat Daviese aby za sebe vyplnil aspoň tu kolonku novinek a Watchmen skončili tam kde letos po právu patří. *:)* Rozhodně mezi top 5 novými seriály. Za mě prostě ideální mix toho co jsem měl nejradši na Leftovers s boží komiksovou předlohou v lahůdkovém hávu s perfektním koncem. Líp to popsat nedokážu, nicméně nothing ever ends. Druhou řadu, kdyby se na to šlo jako u Leftovers, bych si s chutí dal hned. 
738585
5 -1
reagovat
Jo, je to fakt skvěle uzavřený, nečekal jsem až takhle moc. Výborná záležitost a myslím, že každej bude nakonec spokojenej. 
738585
Jo, je to fakt skvěle uzavřený, nečekal jsem až takhle moc. Výborná záležitost a myslím, že každej bude nakonec spokojenej. 
4 -2
reagují: do_Od
reagovat

Mandalorian Ep. 6

Takhle se mi to líbí. Hororové pojetí tomu mnohem víc sedí, než prázdné putování vesmírem. Tento díl dává vzpomenout na to, čím Star Wars zaujme nejvíc - laserové přestřelky (když už ne meče). Hudba opravdu skvělá a vyniká. Příběh se ovšem nikam dál neposunul. Zbývají 2 díly a nemám tušení, jako to chtějí zakončit. I přes to beru tento díl jako příjemnou akční podívanou.
8/10
738583
Takhle se mi to líbí. Hororové pojetí tomu mnohem víc sedí, než prázdné putování vesmírem. Tento díl dává vzpomenout na to, čím Star Wars zaujme nejvíc - laserové přestřelky (když už ne meče). Hudba opravdu skvělá a vyniká. Příběh se ovšem nikam dál neposunul. Zbývají 2 díly a nemám tušení, jako to chtějí zakončit. I přes to beru tento díl jako příjemnou akční podívanou. [b]8/10[/b]
Mandalorian Ep. 6
3 -4
reagovat
reaguje na: HAL
Lindelof je obrovskej fanoušek komiksu. Myslím si, že na něho navázal víc než důstojně a pro jeho čtenáře je tam značné množství odkazů a paralel. Řekl bych, že i kdybys na knihu chtěl zapomenout, tak to moc nepůjde.
738576
Lindelof je [url=https://i.redd.it/pg27ysln2q341.jpg]obrovskej fanoušek[/url] komiksu. Myslím si, že na něho navázal víc než důstojně a pro jeho čtenáře je tam značné množství odkazů a paralel. Řekl bych, že i kdybys na knihu chtěl zapomenout, tak to moc nepůjde.
738575
1 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Fair enough, pokusím se zapomenout na knihu a dám tomu šanci. Byť hlavním důvodem pořád je spíš ta hudba :)
738575
Fair enough, pokusím se zapomenout na knihu a dám tomu šanci. Byť hlavním důvodem pořád je spíš ta hudba *:)*
738572
2 -1
reagují: connor
reagovat
Naprosto uzavřené. Kromě osudu jednoho hrdiny, kterého si Tulsa zasloužila... ale kterého až tak moc nepotřebovala. Ale potřebovali jsme ho my všichni. Ať žije Lube Man! :D
738574
[spoiler]Naprosto uzavřené. Kromě osudu jednoho hrdiny, kterého si Tulsa zasloužila... ale kterého až tak moc nepotřebovala. Ale potřebovali jsme ho my všichni. Ať žije Lube Man! *:D*[/spoiler]
738572
5 0
reagovat
Nejak se mi tomu nechce verit, je tomu skutecne tak? Strach z neuzavreni me od toho spolehlive odrazuje..
738573
Nejak se mi tomu nechce verit, je tomu skutecne tak? Strach z neuzavreni me od toho spolehlive odrazuje..
738572
2 -2
reagovat
reaguje na: HAL
Naprosto uzavřené. Uzavírá to mnohem víc vlastně než by člověk čekal.
738572
Naprosto uzavřené. Uzavírá to mnohem víc vlastně než by člověk čekal.
738570
7 -2
reagují: HAL, connor, Snipsley
reagovat
A je to uzavřený dořešený příběh, nebo je to klasický Lindelof co načne mrak zajímavých témat a příběhů, a půlku z nich pak prostě ignoruje?
738570
A je to uzavřený dořešený příběh, nebo je to klasický Lindelof co načne mrak zajímavých témat a příběhů, a půlku z nich pak prostě ignoruje?
738568
4 -1
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: Gorecki
Je to pokračovanie comicsu a nie filmu takže nevidím dôvod prečo si to nepozrieť ak sa ti comics páčil. Pre mňa ale boli prvé 3 časti dosť o ničom.. Treba to vydržať a príde kvalita.
738569
Je to pokračovanie comicsu a nie filmu takže nevidím dôvod prečo si to nepozrieť ak sa ti comics páčil. Pre mňa ale boli prvé 3 časti dosť o ničom.. Treba to vydržať a príde kvalita.
738567
3 0
reagovat
reaguje na: Gorecki
Film to ignoruje a dělá to úplně něco jiného 
738568
Film to ignoruje a dělá to úplně něco jiného 
738567
4 0
reagují: HAL
reagovat

Watchmen

Mam s tym zacat, ked film bol pre mna len otrocky, tak trochu “meh” prepis komiksu na platno? Videl som raz v kine a odvtedy nemal potrebu si to pustit znova.
738567
Mam s tym zacat, ked film bol pre mna len otrocky, tak trochu “meh” prepis komiksu na platno? Videl som raz v kine a odvtedy nemal potrebu si to pustit znova.
Watchmen
0 -10
reagují: SHUTTER, do_Od
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)

Watchmen

Jo, topinka jak blázen!:+
738557
Jo, topinka jak blázen!*:+*
Watchmen
738510
5 -2
reagovat
Ale pokud budu brat seriál jako celek, tak to dava smysl a je to vynikajici. Po pravu tomu na imdb stoupa hodnoceni.
738510
Ale pokud budu brat seriál jako celek, tak to dava smysl a je to vynikajici. Po pravu tomu na imdb stoupa hodnoceni.
4 -2
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: vZeč
To jsem prave nechtel naznacovat ani:D Takze za me: Jsem spokojeny, ale byly tam lepsi dily. Neco jako u Hill Houseu, kde je finale uspokojive, ale vic si budu pamatovat ten dil na jeden zaber. Tady zase byl vrcholem cernobily.
738508
To jsem prave nechtel naznacovat ani*:D* Takze za me: Jsem spokojeny, ale byly tam lepsi dily. Neco jako u Hill Houseu, kde je finale uspokojive, ale vic si budu pamatovat ten dil na jeden zaber. Tady zase byl vrcholem cernobily.
738499
1 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
No tak tam vidim rozmazanyho palce hore a palce dolu v tom tvym spoileru. Dobry to bylo? Prosim at ano :D
738499
No tak tam vidim rozmazanyho palce hore a palce dolu v tom tvym spoileru. Dobry to bylo? Prosim at ano *:D*
738483
1 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: GuidoA.
Taky si obcas povidam s nasi fenkou.
738498
Taky si obcas povidam s nasi fenkou.
738497
1 -1
reagovat
tak jak se ti libila posledni epizoda? plakala si u ni? ja cekam na titulky. nesmej se mi. neumim tak dobre anglicky jako ty. (*libacka s polstarem*)
738497
tak jak se ti libila posledni epizoda? plakala si u ni? ja cekam na titulky. nesmej se mi. neumim tak dobre anglicky jako ty. (*libacka s polstarem*)
3 -3
reagují: TedGeorge
reagovat

Watchmen 09

Spokojenost, žádné velke twistyy zbytecne a pěkně uzavreny příběh:+ Jen ten senátor byl ultra debil a Redford se neukazal:-
738483
[spoiler]Spokojenost, žádné velke twistyy zbytecne a pěkně uzavreny příběh*:+* Jen ten senátor byl ultra debil a Redford se neukazal*:-*[/spoiler]
Watchmen 09
6 -1
reagují: vZeč
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Je pravda, ze expozici to ma dost dlouhou (vlastne cely prvni dil), ale pak se to celkem slusne rozjede. 
738477
Je pravda, ze expozici to ma dost dlouhou (vlastne cely prvni dil), ale pak se to celkem slusne rozjede. 
738450
0 -1
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se