reaguje na:
SteKi
Já cca před půl rokem poprvé v originále. Všechny díly u mě stouply kromě trojky. Tam to prostě nešlo. 

|
reagovat
|

|
reagovat
|
|
reagovat
|

|
reagovat
|

Raimiho trilogie je filmově úplně někde jinde než ty marvel sračky, jsou tam dobré souboje, což se u MCU Spideyho nepovedlo ani v Avengers 3-4, o sólovkách nemluvě. A dobře obsazení záporáci. Filmy se srdíčkem. Trojka je překombinovaná, ale i přesto si ji pustím radši než Amazing SM nebo slaboty s Hollandem...|
reagují:
Cinefil
|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|
To sa nedalo skoro až vydržať. A je mi lúto, že to musím napísať, ale Tobey je najhorší spiderman z posledných troch. Fakt to mňa už nefungovalo. Práve som dopozeral Far from home a ja nehovorím, že je to dokonalý film, ale .... no proste je to teraz takto lepšie. Vo všetkom. |
reagovat
|

|
reagovat
|
, miesto toho dostaneme akýsi tutoriál, v kt. je väčšina postáv rovnako plochá ako tie z kartónových reklám v hypermarketoch. Avšak Kano si získal moje srdce
, na Soničku sa aspoň dobre pozeralo a môj avatar mi robil radosť celú stopáž - hotový kryoterminátor
. A niekt. Fatalitky naozaj narobia bordel, tak sa pripravte na leštenie obrazovky. |
reagují:
(=LIFTY=)
|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|
|