Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 17361 - 17380 Napsat příspěvek

Free Guy

Fajn blockbuster. Už teď mě mrzí, že jsem na to nešel do kina, jelikož bych si  to v kině užil. Film šlape, nenudí, má zajímavý svět (Raubíř Ralph a Truman Show v jednom), sympatické hrdiny a cool momenty. Je to pohodový film, ze kterého sálá pozitivní energie. Chyby tam samozřejmě jsou a pokud jste přejedený Reynoldse, tak budete lehce prskat. Fajn oddechovku, kterou někdy pustím synovcům. 7,5/10
804223
Fajn blockbuster. Už teď mě mrzí, že jsem na to nešel do kina, jelikož bych si  to v kině užil. Film šlape, nenudí, má zajímavý svět (Raubíř Ralph a Truman Show v jednom), sympatické hrdiny a cool momenty. Je to pohodový film, ze kterého sálá pozitivní energie. Chyby tam samozřejmě jsou a pokud jste přejedený Reynoldse, tak budete lehce prskat. Fajn oddechovku, kterou někdy pustím synovcům. 7,5/10
Free Guy
5 -6
reagují: RainMakeR, Clavius, verbst, duro
reagovat
804202
[url=https://www.facebook.com/100046685666287/videos/1040721763427179/]"I can't exist by myself because I'm afraid of myself, because I'm the maker of my own evil!"[/url] Possession (1981) / dir. Andrzej Żuławski
4 -6
reagovat
Tuto scenu mam radsej. Testicleeaaaaah. Ten film je zly ale nie je to az tak zle ako sa tu recenzia snazila naznacit.
804088
[url=https://youtu.be/Kiy2Bkw7oTU?t=4170]Tuto[/url] scenu mam radsej. Testicleeaaaaah. Ten film je zly ale nie je to az tak zle ako sa tu recenzia snazila naznacit.
5 0
reagovat

Prisoners of the Ghostland

uz jen za ten napad respektive scenu s kombinezou, ktera  ma v sobe male bomby, co vybuchnou pokud Cage chce uderit zenu nebo se vzrusi sem rad ze sem to videl.. nicmene jako celek je to fakt trash a to sem si s Nikolasem dokazal uzit i Willy's Wonderland 

jako film teda ne ale kdo ma rad sileneho Nicka, ta scena je gold
804049
uz jen za ten napad respektive scenu s kombinezou, ktera  ma v sobe male bomby, co vybuchnou pokud Cage chce uderit zenu nebo se vzrusi sem rad ze sem to videl.. nicmene jako celek je to fakt trash a to sem si s Nikolasem dokazal uzit i Willy's Wonderland  jako film teda ne ale kdo ma rad sileneho Nicka, ta [url=https://youtu.be/Kiy2Bkw7oTU?t=2322]scena[/url] je gold
Prisoners of the Ghostland
7 0
reagovat

Candyman (ten nový)

Boha, takto na sílu tlačit lidem BLM... Člověk by si řekl, že je to něco z Netflixu.
Je to škoda, protože natočené je to dobře - vynalézavá kamera a výborné využití odrazů v lesklých plochách. Navázání na původní film je šikovné (i když každému musí být jedna věc jasná téměř od začátku) a ty loutkové scény (hlavně ta v závěrečných titulcích) jsou osvěžující.
Ale jinak je ten příběh a celé to vyznění na převrácení oči... Jak napsal pepo: Film o rasismu, kde umírají hlavně bílí lidé...
Navíc jsou to samozřejmě hrozné svině.
803922
Boha, takto na sílu tlačit lidem BLM... Člověk by si řekl, že je to něco z Netflixu. Je to škoda, protože natočené je to dobře - vynalézavá kamera a výborné využití odrazů v lesklých plochách. Navázání na původní film je šikovné (i když každému musí být jedna věc jasná téměř od začátku) a ty loutkové scény (hlavně ta v závěrečných titulcích) jsou osvěžující. Ale jinak je ten příběh a celé to vyznění na převrácení oči... Jak napsal pepo: Film o rasismu, kde umírají hlavně bílí lidé... Navíc jsou to samozřejmě hrozné svině.
Candyman (ten nový)
6 -3
reagovat

Krvave Rude Nebe 9/10

Velmi slusne becko, ktere ma napady a spad. Chtel jsem dat 8*, ale pri sledovani zaverecnych titulku jsem naznal, ze jde pravdepodobne o nejlepsi CESKY zanrovy film od revoluce.
803907
Velmi slusne becko, ktere ma napady a spad. Chtel jsem dat 8*, ale pri sledovani zaverecnych titulku jsem naznal, ze jde pravdepodobne o nejlepsi CESKY zanrovy film od revoluce.
Krvave Rude Nebe 9/10
1 -3
reagovat

Můj malý pony nová generace

jenom stručně v bodech:

Je to liberální, protipopulistická agitka, natolik očividná, že neschopný zástupce šerifa, který se v šéfově nepřítomnosti změní ve fašistického vůdce městečka, je oranžový a má blonďatou přehazovačku (!). Ale mě vlastně baví, když poníci dělají politiku. Můžou si dovolit zjednodušovat a dělat naivní zkratky a nikdo jim to nemůže vyčítat. Pojďme se mít rádi a všechno bude fajn!

Co se worldbuildingu týče, nová Equestrie se hodně liší od té z FiM, přestože tvůrci vymysleli způsob, jak tuto reimaginaci navléci jako sequell. Současnější pojetí je kotnroverzní, z hlediska productplacementu je to jistě výhodné, část fanoušků (hlavně ta klučičí) se ale může cítit okradena o svůj "high fantasy lore". Podle mě může po konci tohohle filmu/pilotu být ten svět docela zábavné a zajímavé místo, kde se moderní a pohádkové nečekaně mísí.

Humor fungoval, pořádnej záporák chyběl a s ním i troška té epičnosti. Celkově to navzdory dalekosáhlým konsekvencím působilo jako takové malé, epizodní dobrodružstvíčko.

Postavy jsou fajn, v zásadě totožné typy jako u "velké 6" jen trošku míň jednoznačné (jestli to povede k jejich větší komplexnosti, nebo naopak bezvýraznosti, to se teprve ukáže). Nejzábavnější je zatím Izzy, coby trošku příčetnější Pinkie pie. 

celkově: Not great not terrible.
803855
jenom stručně v bodech: Je to liberální, protipopulistická agitka, natolik očividná, že neschopný zástupce šerifa, který se v šéfově nepřítomnosti změní ve fašistického vůdce městečka, je oranžový a má blonďatou přehazovačku (!). Ale mě vlastně baví, když poníci dělají politiku. Můžou si dovolit zjednodušovat a dělat naivní zkratky a nikdo jim to nemůže vyčítat. Pojďme se mít rádi a všechno bude fajn! Co se worldbuildingu týče, nová Equestrie se hodně liší od té z FiM, přestože tvůrci vymysleli způsob, jak tuto reimaginaci navléci jako sequell. Současnější pojetí je kotnroverzní, z hlediska productplacementu je to jistě výhodné, část fanoušků (hlavně ta klučičí) se ale může cítit okradena o svůj "high fantasy lore". Podle mě může po konci tohohle filmu/pilotu být ten svět docela zábavné a zajímavé místo, kde se moderní a pohádkové nečekaně mísí. Humor fungoval, pořádnej záporák chyběl a s ním i troška té epičnosti. Celkově to navzdory dalekosáhlým konsekvencím působilo jako takové malé, epizodní dobrodružstvíčko. Postavy jsou fajn, v zásadě totožné typy jako u "velké 6" jen trošku míň jednoznačné (jestli to povede k jejich větší komplexnosti, nebo naopak bezvýraznosti, to se teprve ukáže). Nejzábavnější je zatím Izzy, coby trošku příčetnější Pinkie pie.  celkově: Not great not terrible.
Můj malý pony nová generace
4 -2
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Animák od Illumination.
803785
Animák od [url=https://en.wikipedia.org/wiki/Illumination_(company)]Illumination[/url].
803784
3 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
ted mě ale zajímá jestli to bude animovaná verze nebo hraná. :D
803784
ted mě ale zajímá jestli to bude animovaná verze nebo hraná. *:D*
803747
2 0
reagují: kyller
reagovat
neni, Nintendo to ofiko zverejnilo na svych uctech.
803752
neni, Nintendo to ofiko zverejnilo na svych uctech.
803747
3 0
reagovat
Chris Pratt bude Mario a Anna Taylor Peach...
Asi to nebude kachna:D
803747
Chris Pratt bude Mario a Anna Taylor Peach... [url=https://today.in-24.com/technology/amp/386626]Asi to nebude kachna[/url]*:D*
7 0
reagují: RainMakeR, speta.jr
reagovat
803657
[url=https://youtu.be/g1oXJA9VLHE]https://youtu.be/g1oXJA9VLHE [/url]*:D*
803627
8 0
reagovat
Russell crowe
803649
Russell crowe
3 -1
reagovat
Melissa Mccarthy a Kevin James :D

teraz (trochu) serióznejšie Vince Vaughn nikdy nebol vysekaný a Vin Diesel s Denzelom majú "dad bod"
803640
Melissa Mccarthy a Kevin James *:D* teraz (trochu) serióznejšie Vince Vaughn nikdy nebol vysekaný a Vin Diesel s Denzelom majú "dad bod"
1 0
reagovat
reaguje na: Gorecki
Jooooo!!!! 

Ještě mě napadnul Depardie v Železné masce...a jako Obelix ...
803639
Jooooo!!!!  Ještě mě napadnul Depardie v Železné masce...a jako Obelix ...
803637
3 -1
reagovat
Bud Spencer;)
803637
Bud Spencer;)
803627
3 -2
reagují: RainMakeR
reagovat
Sammo Hung
803635
Sammo Hung
803627
5 0
reagovat
803632
https://www.csfd.cz/film/34602-tloustik-z-beverly-hills/
803631
1 -1
reagovat
Martin Lawrence8)
803631
Martin Lawrence*8)*
803627
3 -1
reagují: Fanous21
reagovat

Free Guy

Zatím asi největší letošní překvapení u mě. Mix Ready Player One, Truman Show a bůhvíčeho ještě mne velmi bavil. Dobře si u toho člověk odpočne. Vtipy povedené, a Reynolds tady seděl super. Závěrečná bojová scéna a cameo potěšilo. :)
803629
Zatím asi největší letošní překvapení u mě. Mix Ready Player One, Truman Show a bůhvíčeho ještě mne velmi bavil. Dobře si u toho člověk odpočne. Vtipy povedené, a Reynolds tady seděl super. Závěrečná bojová scéna a cameo potěšilo. :)
Free Guy
7 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se