Jan Žižka
Po tom čoudu jsem to čekal ... horší. Respektive, je otázka, jak by to dopadlo, kdyby se odpustilo od zahraničních herců a šlo se cestou, jako jde teď třeba „Na západní frontě klid“, který stál údajně stejně. Takhle to, co jsem viděl - jestli mě něco fakt rušilo, aby to byla středověká rubanice ... že jsem měl dost často problém právě poznat střihem, kdo koho po tý kebuli zrovna mlátí.
To nic, drahá
Když si porovnám, jak se to šponuje k finále, a že posléze poměrně dlouze (subjektivně to má pro mě tři hodiny), je to pak takový to „A to bylo všechno?". Nicméně, na Florence Pugh bych koukal, i kdyby hrála v „Satanském tangu“, opět super hlavní role.
BANGER.
Když za ten den 3x vidim ukázku na miliontou komedii s Hanou Vágnerovou, pokud do tohodle přijde BANGER., chápu ty reakce o progresivní kokainový střele. Ale asi je můj problém, že jsem se na to až moc těšil. Ještě díky tomu, že často padalo připodobnění k „Dobrým časům“, který mi v rámci disciplíny „z ničeho něco“ přišly naprosto skvělý a strhlo mě, jak to dopadne, jestli to ten Pattinson stihne, nebo ne atd.. Tady - jednak jsem si prostě celou dobu nezvykl na ten kamerovej styl a vlastně mi to bylo jedno, jestli seženou prachy na feat. nebo ne. Co se týče vykreslení lidí, není to pohádka, docela v tom poznávám lidí dost, ale měl jsem problém s tou „přeměnou“ v druhý polovině. Vlastně to působilo komicky, jak se do tý doby dealer, kterýmu jde o to jedno, jak se v něm najednou něco probudí a začne se ptát lidí v klubu, jestli si něco dali. Stejně tak to finální „Jdu na policajty, ale ještě předtim - ještě předtim to nahrajem“. Jak se často zmiňuje to frenetický tempo, já jsem asi fakt čekal tempo jako ... jako v Cranku třeba :). A závěr mi přišel trefnej v tom, že pokud jste do toho někoho viděli spadnout, neřeknete, že jsou drogy bezva, že jo. A bylo to vidět i v reakcích plnýho sálu. Celou dobu smích a když jsme se kutáleli ven, tak „Závěr hele divnej, ne“. Právě, že ani ne, takhle to většinou končí. Nechci to srovnávat, ale přeci jen, u Trainspottingu se taky spoustě věcem zasmějete, ale v jádru tam nic k smíchu neni. V tomhle filmu ale balancovaní srandy a dramatu od přeměny na dealera se svědomím působí celý na sílu.
842163
[b]Jan Žižka[/b]
Po tom čoudu jsem to čekal ... horší. Respektive, je otázka, jak by to dopadlo, kdyby se odpustilo od zahraničních herců a šlo se cestou, jako jde teď třeba „Na západní frontě klid“, který stál údajně stejně. Takhle to, co jsem viděl - jestli mě něco fakt rušilo, aby to byla středověká rubanice ... že jsem měl dost často problém právě poznat střihem, kdo koho po tý kebuli zrovna mlátí.
[b]To nic, drahá[/b]
Když si porovnám, jak se to šponuje k finále, a že posléze poměrně dlouze (subjektivně to má pro mě tři hodiny), je to pak takový to „A to bylo všechno?". Nicméně, na Florence Pugh bych koukal, i kdyby hrála v „Satanském tangu“, opět super hlavní role.
[b]BANGER.[/b]
Když za ten den 3x vidim ukázku na miliontou komedii s Hanou Vágnerovou, pokud do tohodle přijde BANGER., chápu ty reakce o progresivní kokainový střele. Ale asi je můj problém, že jsem se na to až moc těšil. Ještě díky tomu, že často padalo připodobnění k „Dobrým časům“, který mi v rámci disciplíny „z ničeho něco“ přišly naprosto skvělý a strhlo mě, jak to dopadne, jestli to ten Pattinson stihne, nebo ne atd.. Tady - jednak jsem si prostě celou dobu nezvykl na ten kamerovej styl a vlastně mi to bylo jedno, jestli seženou prachy na feat. nebo ne. Co se týče vykreslení lidí, není to pohádka, docela v tom poznávám lidí dost, ale měl jsem problém s tou[spoiler] „přeměnou“ v druhý polovině. Vlastně to působilo komicky, jak se do tý doby dealer, kterýmu jde o to jedno, jak se v něm najednou něco probudí a začne se ptát lidí v klubu, jestli si něco dali. Stejně tak to finální „Jdu na policajty, ale ještě předtim - ještě předtim to nahrajem“. Jak se často zmiňuje to frenetický tempo, já jsem asi fakt čekal tempo jako ... jako v Cranku třeba :). A závěr mi přišel trefnej v tom, že pokud jste do toho někoho viděli spadnout, neřeknete, že jsou drogy bezva, že jo. A bylo to vidět i v reakcích plnýho sálu. Celou dobu smích a když jsme se kutáleli ven, tak „Závěr hele divnej, ne“. Právě, že ani ne, takhle to většinou končí. Nechci to srovnávat, ale přeci jen, u Trainspottingu se taky spoustě věcem zasmějete, ale v jádru tam nic k smíchu neni. V tomhle filmu ale balancovaní srandy a dramatu od přeměny na dealera se svědomím působí celý na sílu.[/spoiler]
|
reagovat
|

Kuai Liang je baller. Zprvu se může zdát, že se příběhem jde celkem hodně proti lore, ale s postupem času /ehm/ se to vyjasní (nečekal jsem, že zrovna tady vytáhnou 
....neviem teda ale za mňa priemer