Mám rád tu večeři a tu rozpustilost toho finále, což mi připomíná, že jsem někde na fotce viděl Edwina Neala a vypadá, že by i dnes dokázal bandě výletníků zatopit. Tak mi trochu uniká, proč místo starších v originále nehrajících paní, neobsadili třeba jeho.Na nějakej dokument z natáčení bych se podíval
Mám rád tu večeři a tu rozpustilost toho finále, což mi připomíná, že jsem někde na fotce viděl Edwina Neala a vypadá, že by i dnes dokázal bandě výletníků zatopit. Tak mi trochu uniká, proč místo starších v originále nehrajících paní, neobsadili třeba jeho.
Mám rád tu večeři a tu rozpustilost toho finále, což mi připomíná, že jsem někde na fotce viděl Edwina Neala a vypadá, že by i dnes dokázal bandě výletníků zatopit. Tak mi trochu uniká, proč místo starších v originále nehrajících paní, neobsadili třeba jeho.|
reagovat
|

, ale slyšel jsem na něj samou chválu.
A pokud jde o Sydney, tak konečně snad někdo pochopil, v jakejch rolích ji lidi vidět chtěj a v jakejch ne - obsazovat ji do různejch nerdek, jeptišek nebo podivínek ve svetru a kamaších fakt nedává smysl. Jasně, možná si ty rádoby "vážnější" role vybírala cíleně ona sama, ale vzhledem k tomu, jakým způsobem jede svý vlastní selfpromo co do výběru outfitů a stylu reelsek na sockách, bych pochyboval o tom, že si chce ona sama hrát na charakterní herečku. Sama pro sebe totiž svůj sex appeal dojí (sic!) poměrně dost zodpovědně,