(tehdejší přítelkyně, když zabili Conneryho ... Billy Drago na něj náboje zrovna nešetří a jak se tam chudák plazí, nějak to na ní celý dolehlo a ... přeci jen, byl to Connery, já to chápal. Ale kdybych po cestě do kuchyně pro popcorn zakopl a zlomil si vaz, ještě by se tomu smála :)
reaguje na:
Cinefil
„Neúplatní“ jsou taky jedním z těch filmů, kde do puntíku klape naprosto vše od „extra napěchované sestavy“ v castu, až k atmosféře. Což mi vlastně připomíná, že při „Neúplatných“ jsem byl jedinkrát svědkem, jak se při sledování filmu někdo pozvracel
(tehdejší přítelkyně, když zabili Conneryho ... Billy Drago na něj náboje zrovna nešetří a jak se tam chudák plazí, nějak to na ní celý dolehlo a ... přeci jen, byl to Connery, já to chápal. Ale kdybych po cestě do kuchyně pro popcorn zakopl a zlomil si vaz, ještě by se tomu smála :)
(tehdejší přítelkyně, když zabili Conneryho ... Billy Drago na něj náboje zrovna nešetří a jak se tam chudák plazí, nějak to na ní celý dolehlo a ... přeci jen, byl to Connery, já to chápal. Ale kdybych po cestě do kuchyně pro popcorn zakopl a zlomil si vaz, ještě by se tomu smála :)|
reagovat
|