Tam je vůbec ten les natočen, nazvučen skvěle (edit: způsobem, že tam do toho výjevu na konci, vlastně tam „jen“ pobíhá několik lidí v lese, roztřepaná dokumentární kamera, ale to jak pracují se zvukem z toho vykřeše nepříjemnou atmosféru ještě daleko dřív před tim fakt nezapomenutelnym výjevem na konci).
reaguje na:
(=LIFTY=)
Noroi
Tam je vůbec ten les natočen, nazvučen skvěle (edit: způsobem, že tam do toho výjevu na konci, vlastně tam „jen“ pobíhá několik lidí v lese, roztřepaná dokumentární kamera, ale to jak pracují se zvukem z toho vykřeše nepříjemnou atmosféru ještě daleko dřív před tim fakt nezapomenutelnym výjevem na konci).
Tam je vůbec ten les natočen, nazvučen skvěle (edit: způsobem, že tam do toho výjevu na konci, vlastně tam „jen“ pobíhá několik lidí v lese, roztřepaná dokumentární kamera, ale to jak pracují se zvukem z toho vykřeše nepříjemnou atmosféru ještě daleko dřív před tim fakt nezapomenutelnym výjevem na konci).|
reagují:
esmo
|
reagovat
|

Já to tak určitě mít budu páč jsem jí četl hned po vydání. Knížka je boží, druhá Weirova nejlepší, Marťan je za mě ještě o dost lepší. Tady akorát nevím co udělá faktor Gosling. To jediné brzdí moje nadšení. No necháme se překvapit.