|
reagovat
|
Diskuzní fórum FILMY
příspěvky 57101 - 57120
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2855
- 2856
- 2857
- .
- 3020
- 3021
Bruggy tu fakt nejsou? Měl jsem dojem, že jsem právě trailer viděl na MZ.
|
reagovat
|
dick
Wow, vypada to ÓSM, po menším zklamání z Ark Of Truth se opravdu těším.

|
reagovat
|
Holy _hit. Prima bude dávat sobotní filmy se Stevenem Seagalem. Ta ukázka bude legendární. 

|
reagovat
|
Tak jsem konečně viděl Cestu do fantasie. Byl jsem velmi překvapen krásou tohoto snímku
První půlka neměla chybu. Skvělá myšlenka, propracovaný děj, napětí... Ve druhe půlce se objevilo pár nudných a zbytečných pasaží, hlavně ty v lázních a pak to zase nabralo ten správný směr. Moc se mi líbili, jak byly uděláné některé postavičky, např. saze apod
Jen ten zavěr mi přišel takový nedodělaný:) Každopádně ale, doporučuji všem, kdo to eště nviděli
Akorát trošku mi kazilo podívanou poněkud zvláštně udělané DVD, především pak s obrazem a nemožností přeskakovat některé scény
První půlka neměla chybu. Skvělá myšlenka, propracovaný děj, napětí... Ve druhe půlce se objevilo pár nudných a zbytečných pasaží, hlavně ty v lázních a pak to zase nabralo ten správný směr. Moc se mi líbili, jak byly uděláné některé postavičky, např. saze apod
Jen ten zavěr mi přišel takový nedodělaný:) Každopádně ale, doporučuji všem, kdo to eště nviděli
Akorát trošku mi kazilo podívanou poněkud zvláštně udělané DVD, především pak s obrazem a nemožností přeskakovat některé scény

|
reagovat
|
Proč mi nikdo neřek, že Inside man by moh závodit ve frekvenci fuck a fucking s těma nejlepšíma? Jsem si právě zajistil 3 na vysvědčení a její ošklivej výraz, když se mnou bude mluvit aspoň na měsíc... ale třída byla spokojená.
|
reagovat
|
deiwi
No já si fakt vzpomínám, že za celou školní docházku jsme koukali na video (film) jednou, ale co to bylo by ze mě nevytloukl ani Jack Bauer... ale na TVŠ na ZŠ si pamatuju, na to jsme chodili (několik tříd najednou) do sborovny 

|
reagovat
|
Luc44
Join the club ;) taky nechápu, o čem se tady mluví. Výuka zřejmě za ta léta dost zvolnila. Jediné, co jsme ve škole vídali bylo obligátní TVŠ a když byly koncem roku volné hodiny, tak jsme sledovali nanejvýš filmové adaptace a biografie významných osobností na VHS - namátkově třeba Úplné zatmění 

|
reagovat
|
TOP Diskuze
112Odyssea je největší držák roku a rychle pluje za miliardou 52Spider-Man: Zbrusu nový den: Recenze 67Téma: Spider-Man s Hollandem a Zendayou zaútočí na miliardy, kinaře čekají žně 25Spider-Man trhá rekordy! Zbrusu nový den přepisuje první historické tabulky 25První dojmy: Jak se povedla komiksovka Spider-Man: Zbrusu nový den? 21Triumfální Spider-Man demoluje kasovní rekordy a doráží na Avengers: Endgame! 19Jumanji: Open World: Trailer 14Marvel představil nového Ghost Ridera a Black Panthera 276Odyssea: Recenze 13Aféra Thomase Crowna: Teaser